Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pl, ha 59 fórumon, ahova írtál olvass vissza kicsit és nézd meg, hogy hány jelentkezõ kapott választ a kérdésére jelentkezésére.... többek között ott vagyok én is...nocomment

Jahh 59-esekhez én is feliratkoztam 2 hónapja várom a visszajelzéseket, szóval hajrá...<#wave>

DummyBoy
Ööööö ... 1 😊

Viccen kívül, feliratkoztam az 59-esek (sorry a rövidítésért 😊 ) fórumára, és tegnap megemlítettem a dolgot ... várom a visszajelzéseket ...

Meg elõ kell kerítenem a dombornyomott kártyámat mert él éve nem használtam és ötletem sincs hova tehettem ... 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

És hányan vagytok eddig? <#whatever>

DummyBoy
Elméletileg ha 4-en rendelünk akkor kijöhet 26 max 30 ojróból ...

És azt nem kell mindig aktiválni (Azért kérdem, hogy mihamarabb meglegyen a 4 😊 )

TFT ... hogy mondjam hogy érthetõ legyen ... VGA driverben be lehet állítani hogy nem natív felbontásokat is pixelhelyesen jelenítsen meg!!! Csak akkor a monitor egy része fekete marad ... és nem is torzít 😊

Nekem Samsung 959NF-es CRT-m volt, azt cseréltem TFT-re ... 2 okból:

1. helytakarákosság ...
2. Sulinet (Gyakorlatilag ingyen volt a váltás 😊 )

A 19"-es TFT-m majdnem ugyanakkora mint a másik 21"-os CRT-m, azzal a különbséggel, hogy ahoz képest szinte kétdimenziós, és a 40 helyett csak valami 4 kiló 😊 És megtapasztaltam azt is hogy az eddigi 20 DVD helyett legalább 80-100-at szét lehet dobálni az asztalomon 😊

Neuro, ha küldök neked lóvét postán, nem fizetnéd ki nekem a kártyáddal, az azonosítómmal belépve? 😊😊😊

Ahogy érzed... 😊
Én viszont már nem vennék már CRT-t mert annak soha nem lesz ilyen éles és kontrasztos a képe. Ráadásul dolgozni nekem ez sokkal jobban megfelel. És még a szemem sem folyik ki estére.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
Igen TF elleni egyetlen aggályom nekem is az hogyha felbontást akarok váltani vegyek másik monitort😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Én személy szerint gyülölöm a TFT-t mert minden felbontásban torzit csak a saját fizikai felbontásában nem! Inkább veszek egy 21-colos vagy nagyobb képcsöves moncsit!
Majd keresek valami ismerõst akinek van olyan kártyája amire rá van írva, hogy protx powered :-(

Tudod a dobozos 11000ft ez meg 3000, szóval nem...

DummyBoy
Nem akarsz inkább dobozosat? 😊

Ha megnézed a "célkeresztet" vagy külsõ nézetben egy gépet szembõl, akkor aminek kereknek kellene lenni ovális. Függõlegesen torz egy picit a kép. A SaveAspect kijavítja ezt a hibát 😊

Most kicsit haragszom lockon.ru-ra...
Beszereztem egy amex hitelkártyát, dombornyomott, netes vásárlásra alkalmas. Nosza repültem is lockon.ru-ra fizetni. beirogatom az adatokat de nem tudok választani amex-et a "payment method"-nál, A titkos kódnál van egy kis help, ami megmutatja, hol találom a kártyán, itt szépen mutatja, hol van a mastercard-on illetve hol az amex kártyákon. Ebbõl gondoltam, hogy simán elfogadja majd az amex-et is, de nem. Kipróbáltam mindhárom variációt...invalid payment method.
Nos mondom írok lockon.ru fórumban. Mára törölték a hsz-emet <#boxer>
Írtam emilt arra sem jött válasz... hmm...szóval <#mf3> lockon.ru

DummyBoy
Hmmm ... van egy teóriám erre ... hazamegyek, kipróbálom és majd utánna leírom mire gondoltam ... valszeg csak én néztem el 😊

Lehet nekem is torzít 😊 Az az igazság, hogy sokkal többet Lock-onozok, elég sok mindent kell még tanulnom ebben is ... IL-2 azért tettem fel hogy kipróbáljam ...

Amúgy a 81.98-as drivert BF2 miatt kellett felraknom, hogy ne téglalapok legyenek az árnyékok, de ha ez nem jó akkor mehet vissza a régi 7-es széria lockonnak, ha meg bf-ezni akarok akkor vissza 81.98, szóval ez azért nem megoldás :-( Ha AF-et kikapcsolom akkor jó, de nem olyan szép a kép

Nekem is TFT-m van. Ha 1280x1024-ben haszáltam az IL-2-t akkor a kép torzított, pedig ott volt alul a fekete csík. A saveaspect=0-val azonban eltûnt a csík és a függõleges torzítás is megszûnt.

DummyBoy
Nnna ... azt leflejtettem, hogy azért kösz, ezt jó tudni 😊

DummyBoy
Épp az a lényeg hogy ott maradjon 😊

Ugyanis CRT moncsin az ilyen abszolút nem okoz semmi gondot ... de TFT-n észrevehetõ ... ezért érdemes a TFT-t natív felbontáson használni (Ebben az esetben 1 pixel = 1 pixel, nem pedig a környezõ 4 különbözõ fényereje adja az 1 pontot ...) vagy pedig beállítani neki, hogy ne húzzon szét semmit, hanem csak azt a részt jelenítse meg amit a progibban belõttem felbontást ... (Hogy ne legyen olyan mint amikor a szélesvásznú filmet széthúzzák, de csak vertikális irányban és minden nyújtott ... )

Ezért féltem anno a TFT-tõl mint a tûztõl ... de mára már megszoktam és az elõnyeit egyre jobban élvezem 😊 (Csak nem tudok a tetejére pakolni 😊 )

sure
Javult, Lockheed úgy fogalmazott, hogy "többé már nem az imádság tartja össze a textúrákat"...<#nyes>

Ez a fekete csíkozás ha nem túlmelegedés, akkor valami driverhiba lehet szerintem is. Végül is a Lock On alapvetõen már 2003-as megjelenésû, szép meg minden, de nem hiszem, hogy a legfrissebb 2006-os video driverek túl sokat tudnak javítani rajta, sõt. Az ilyen-olyan (esetleg nem is dokumentált - gémerbencsmárkeredmény-javító) optimalizációk esetleg pont ilyen grafikai anomáliákat idézhetnek elõ egy régebbi programnál, aki nem tudja, hogy õneki most optimalizálódnia kellene.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Ha a conf.ini-ben a "SaveAspect=0"-t berakod, akkor még az alsó-felsõ fekete csík is eltûnik.

DummyBoy
Hmmm ... most jutott eszembe ... az elég gáz, ha nem megy nem natív felbontáson ... Az én 930BF-em még 1024x768-ban is élvezhetõ játékélményt tud nyújtani, egyedül a szövegek (Vékonyabb betûk ...) érdekesek ...

Mellesleg ha TFT-n kisebb felbontásban akarsz valamit csinálni, és nem jeleníti meg, akkor csináld azt hogy VGA driverben bennevan asszem mind ATI mind nVidia oldalon, hogy LCD esetén ne széthúzza a képet hanem csak az adott felbontásban jelenítse meg (A többi rész szép fekete marad ...)

Nállam pl. IL-2-höz nem is kellett semmit beállítani, az ugyanis max 1280x960-at tud megjeleníteni (menübõl...) ... az nem széthúzza a képet hanem szépen alul felül csík van ... és nincs elmosódás 😊

Most azt akarom kipróbálni, hogy 1200x800-ban hogy mutat a játék (Widescreen ...) ... hátha olyan lesz a következõ moncsim 😊

Szerintem mindenki értette, csak te értetted félre :-)

DummyBoy
De én úgy értettem, hogy 1280x960-ban hasznnálja inkább ... az a CRT szabványa (4:3-as képarány ...) az 5:4-es 1280x1024 az a TFT-k sajátja ...

Este próbáltam szkrínshotolni ... vagy csak aprócska hibák voltak, vagy kékhalál ... pedig vagy 8-szor végigtoltam az A-10-el a Vehicle Hunt mission-t (Abban jelentkezik ugyanis a legtöbbször ...)

Utánna egy kis FPS teszt következett ... Neméééértem ... 8xAA-nál valami nem stimmelt ... homály volt ... 2xAA 1024x768 mid és 8xAA 1280x1024 high között 15 egész FPS volt a különbség (a cockpitben ...) 20 és 35 között ...

FC-ben azért javult valamit a Lockon Motorja?

sure
"2xAA 4xAF és 1024x768 (gagyi 17-es monitorom ezen tud csak elfogadható frekit :-)"
"1280x1024-re nem lassul semmit, csak 60hz-en kifolyik a szemem :-D"

"1280x960-on használd inkább, mint 1280x1024, az a CRT moncsik szabvány felbontása ... 😊"

"Pont fordítva. A 17 és 19 colos TFT-k optimális felbontása 1280X1024."

Teccikérteni? Mer én nem.

Értem én, de az 1280X1024 nem "a CRT moncsik szabvány felbontása". Illetve nem csak az övék. Az én 19-es TFTm nek ez a natív felbontása, sok program alatt le is kapcsol(!), ha nem ebben a felbontásban futtatom.

sure
Cé-Er-Té...Cathode Ray Tube. Katódsugárcsõ. "Hagyományos".

Pont fordítva. A 17 és 19 colos TFT-k optimális felbontása 1280X1024.

sure
Hábakker ma télleg dilszeckiás vagyok...SZCVSZ=nekem az vált be a Lock On: Modern Air COmbat / Flaming Cliffs-hez.

sure
78.01-es a tutikirály Loncihoz SZCVSZ...én is próbáltam a 8x-es szériát, biztos a dúmsokban meg a céessokban hoz rengeteg efpéest, de a loncit úgy halasztotta, hogy öröm volt nézni.

Lockheed
Jah, ha tehetem figyelgetem õket, csak mostanában amikor itthonvaok már sötét van... <#rolleyes><#gonosz3><#szomoru1>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

DummyBoy
Hmm ... majd keresek drivert hozzá ...

Mellesleg 1280x960-on használd inkább, mint 1280x1024, az a CRT moncsik szabvány felbontása ... 😊

81.98-as driver van fenn.
nálam is 40 körüli az fps viszont csak 2xAA 4xAF és 1024x768 (gagyi 17-es monitorom ezen tud csak elfogadható frekit :-)
de igazából ha felrakom 1280x1024-re nem lassul semmit, csak 60hz-en kifolyik a szemem :-D

DummyBoy
Ja ... Milliós Frémrét az nállam valahol elvszett ... átlagban 4x (negyveniksz) körül, 1280x1024 medium-high beállítások, 4xAA 8xAF ...

DummyBoy
Hmmm ... asszem a hiba a mi készülékünkben van ... nekem is GT-m van ...

Eszembe se jutott már régóta drviert cserélni, de Lockon óta folymaatosan nézem ... asszem szabadnapon futok egy kört a Beta Forceware-ekkel is ...

Majd próbálok skrínshotot nyomni 😊

kékhalál nincs, le se fagy, tökéletesen megy ezerrel, csak néha egykét gép belegabalyodik ilyen dróthálóba <#vigyor2>

nekem 6800gt van, de asszem nem tõlem fogsz választ kapni a helyzet alapján <#hehe>
fene rágja ki, mikor már olyan tuti állat kép van meg milliós framerate aztán tessék megint butíthatok <#falbav><#gun><#fejvakaras>

Seaweed
Probalj masik drivert, nezd at a hivatalos forumot, esetleg kerdezd a fejlesztoket.
DummyBoy
Nállam ez sokkal durvábban jelentkezik, fõleg az A-10-es missionoknél a Tornado-k csinálnak ilyet ... (Ebbõl volt kékhalálom is ...) Tuti driver mert az újabbikkal nem kékhalál. de ugyanúgy szar ... és a driver dll-jét jelölte meg a zikszpé bûnbaknak kékhalálkor ...

Valaki nVidia-s (Esetleg olyan akinek 6800-asa van ...) milyen drivert használtok ?

túlhúzva nincs semmi, és soha nem volt semmi ilyesmi, csak az anizotróp óta,... :-(
Pedig amúgy tök jó a kép, :-(

Ez is

Seaweed
Hat attol 😄 (driver gond, tulhuzas, tulmelegedes ablokk, sokmindenntol lehet)
Ez mitõl lehet? KB azóta van, hogy rákapcsoltam 4x anizotróp szûrést

Bakker és télleg :-D pedig rajt is van a keycardon... mennyit kerestem :-D
Köszi <#wave>

Seaweed
Nemkell tiedlehet <#beka3>
Siluro
Na yoo, egy félpontot azért megítélünk 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
..es ugyanez a levegoben leoldja a fegyverzetet/tököt/stb...
Siluro
CTRL+W

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Egy küldetés során elfogy a muníció összevissza lövöldözés bénázás következtében :-), van mód arra, hogy leszálljak és megpakoljam újra fegyverekkel? Tankolni tudok :-)

Seaweed
<#mf1>