Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viccen kívül, feliratkoztam az 59-esek (sorry a rövidítésért 😊 ) fórumára, és tegnap megemlítettem a dolgot ... várom a visszajelzéseket ...
Meg elõ kell kerítenem a dombornyomott kártyámat mert él éve nem használtam és ötletem sincs hova tehettem ... 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
És azt nem kell mindig aktiválni (Azért kérdem, hogy mihamarabb meglegyen a 4 😊 )
TFT ... hogy mondjam hogy érthetõ legyen ... VGA driverben be lehet állítani hogy nem natív felbontásokat is pixelhelyesen jelenítsen meg!!! Csak akkor a monitor egy része fekete marad ... és nem is torzít 😊
Nekem Samsung 959NF-es CRT-m volt, azt cseréltem TFT-re ... 2 okból:
1. helytakarákosság ...
2. Sulinet (Gyakorlatilag ingyen volt a váltás 😊 )
A 19"-es TFT-m majdnem ugyanakkora mint a másik 21"-os CRT-m, azzal a különbséggel, hogy ahoz képest szinte kétdimenziós, és a 40 helyett csak valami 4 kiló 😊 És megtapasztaltam azt is hogy az eddigi 20 DVD helyett legalább 80-100-at szét lehet dobálni az asztalomon 😊
Én viszont már nem vennék már CRT-t mert annak soha nem lesz ilyen éles és kontrasztos a képe. Ráadásul dolgozni nekem ez sokkal jobban megfelel. És még a szemem sem folyik ki estére.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Beszereztem egy amex hitelkártyát, dombornyomott, netes vásárlásra alkalmas. Nosza repültem is lockon.ru-ra fizetni. beirogatom az adatokat de nem tudok választani amex-et a "payment method"-nál, A titkos kódnál van egy kis help, ami megmutatja, hol találom a kártyán, itt szépen mutatja, hol van a mastercard-on illetve hol az amex kártyákon. Ebbõl gondoltam, hogy simán elfogadja majd az amex-et is, de nem. Kipróbáltam mindhárom variációt...invalid payment method.
Nos mondom írok lockon.ru fórumban. Mára törölték a hsz-emet <#boxer>#boxer>
Írtam emilt arra sem jött válasz... hmm...szóval <#mf3>#mf3> lockon.ru
Lehet nekem is torzít 😊 Az az igazság, hogy sokkal többet Lock-onozok, elég sok mindent kell még tanulnom ebben is ... IL-2 azért tettem fel hogy kipróbáljam ...
Ugyanis CRT moncsin az ilyen abszolút nem okoz semmi gondot ... de TFT-n észrevehetõ ... ezért érdemes a TFT-t natív felbontáson használni (Ebben az esetben 1 pixel = 1 pixel, nem pedig a környezõ 4 különbözõ fényereje adja az 1 pontot ...) vagy pedig beállítani neki, hogy ne húzzon szét semmit, hanem csak azt a részt jelenítse meg amit a progibban belõttem felbontást ... (Hogy ne legyen olyan mint amikor a szélesvásznú filmet széthúzzák, de csak vertikális irányban és minden nyújtott ... )
Ezért féltem anno a TFT-tõl mint a tûztõl ... de mára már megszoktam és az elõnyeit egyre jobban élvezem 😊 (Csak nem tudok a tetejére pakolni 😊 )
Ez a fekete csíkozás ha nem túlmelegedés, akkor valami driverhiba lehet szerintem is. Végül is a Lock On alapvetõen már 2003-as megjelenésû, szép meg minden, de nem hiszem, hogy a legfrissebb 2006-os video driverek túl sokat tudnak javítani rajta, sõt. Az ilyen-olyan (esetleg nem is dokumentált - gémerbencsmárkeredmény-javító) optimalizációk esetleg pont ilyen grafikai anomáliákat idézhetnek elõ egy régebbi programnál, aki nem tudja, hogy õneki most optimalizálódnia kellene.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Mellesleg ha TFT-n kisebb felbontásban akarsz valamit csinálni, és nem jeleníti meg, akkor csináld azt hogy VGA driverben bennevan asszem mind ATI mind nVidia oldalon, hogy LCD esetén ne széthúzza a képet hanem csak az adott felbontásban jelenítse meg (A többi rész szép fekete marad ...)
Nállam pl. IL-2-höz nem is kellett semmit beállítani, az ugyanis max 1280x960-at tud megjeleníteni (menübõl...) ... az nem széthúzza a képet hanem szépen alul felül csík van ... és nincs elmosódás 😊
Most azt akarom kipróbálni, hogy 1200x800-ban hogy mutat a játék (Widescreen ...) ... hátha olyan lesz a következõ moncsim 😊
Este próbáltam szkrínshotolni ... vagy csak aprócska hibák voltak, vagy kékhalál ... pedig vagy 8-szor végigtoltam az A-10-el a Vehicle Hunt mission-t (Abban jelentkezik ugyanis a legtöbbször ...)
Utánna egy kis FPS teszt következett ... Neméééértem ... 8xAA-nál valami nem stimmelt ... homály volt ... 2xAA 1024x768 mid és 8xAA 1280x1024 high között 15 egész FPS volt a különbség (a cockpitben ...) 20 és 35 között ...
FC-ben azért javult valamit a Lockon Motorja?
"2xAA 4xAF és 1024x768 (gagyi 17-es monitorom ezen tud csak elfogadható frekit :-)"
"1280x1024-re nem lassul semmit, csak 60hz-en kifolyik a szemem :-D"
"1280x960-on használd inkább, mint 1280x1024, az a CRT moncsik szabvány felbontása ... 😊"
"Pont fordítva. A 17 és 19 colos TFT-k optimális felbontása 1280X1024."
Teccikérteni? Mer én nem.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Mellesleg 1280x960-on használd inkább, mint 1280x1024, az a CRT moncsik szabvány felbontása ... 😊
nálam is 40 körüli az fps viszont csak 2xAA 4xAF és 1024x768 (gagyi 17-es monitorom ezen tud csak elfogadható frekit :-)
de igazából ha felrakom 1280x1024-re nem lassul semmit, csak 60hz-en kifolyik a szemem :-D
Eszembe se jutott már régóta drviert cserélni, de Lockon óta folymaatosan nézem ... asszem szabadnapon futok egy kört a Beta Forceware-ekkel is ...
Majd próbálok skrínshotot nyomni 😊
fene rágja ki, mikor már olyan tuti állat kép van meg milliós framerate aztán tessék megint butíthatok <#falbav>#falbav><#gun>#gun><#fejvakaras>#fejvakaras>
Valaki nVidia-s (Esetleg olyan akinek 6800-asa van ...) milyen drivert használtok ?
Pedig amúgy tök jó a kép, :-(
Köszi <#wave>#wave>
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"