Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezen van a hangsúly, tapasztalat útján...
Lockont úgy kell megtanulni, hogy el sem indítod a játékot, IL2-vel meg játék közben tanulsz... nem mindegy

Sanyix
Nagyjából ez írtam énis 😊 De úgy látom hogy sokkal egyszerûbb lenne a lock on irányítása, ha nem kéne minden funkciót billentyûjét megjegyezni, hanem lenne interaktív mûszerfal, ahol lehetne nyomogatni a gombokat egérrel 😊. Egy másik bonyolultabb irányítású gémnél igy van, mégis jobban ki vagyok békülve az irányításával mert ott lehet nyomogatni a gombokat a mûszerfalon, és nemkell megjegyezni, hogy f, meg q meg akármi billentyû, meg ilyen olyan billentyû kombináció mit csinál. Mert hogy a gomb közelében lévõ értelmes felirat, többet mond, mint egy gomb egy betûvel.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
Il-2ben mindent meg lehet tanulni tapasztalat utján.. Lock onban a tanulás egyik alapvetõ pontja a fegyverrendszerek ismerete és kezelésének módjának ismerete mert ahhoz hogy lõjjön a Mig a fedélzeti fegvyerzettel nem elég betenni a revibe az enemy-t és meghúzni a ravaszt. Az Il-2-ben ez sokkal egyszerûbb...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
Il-2 ben is kell tanulni, csak ott a repülést(mert nem lehet összevissza vadul rángatni a gépet mint lockonban, mert nincs semmi elektronikus besegítés az irányításba, meg nincs jóerõs kályhacsõ hátul 😄), meghogy hova kell célozni, hogy el is találd az ellent. Lock on-ban meg a fegyverrendszerek kezelését kell tanulni, meg taktikázni, a gép irányítása már könnyebb.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
ÉS éppen ezért minden tiszteletem Siluroé mert õ 16 évesen (ha jól emlékszem )került be elõször a Lock-on kategória elõdöntõjébe😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Kint voltunk a 102.VO Ricsivel a repnapon 12 géppel (sajna elõször csak 4 majd késõbb 6 gép felállításához volt hely) és megdöbbentõ volt de folyamatosan tolongtak az emberek, hogy ki szeretnék próbálni.. ha napi 900-1000 felnõtt és gyerek vegyesen nem ült a gép elõtt akkor senki. MI Il-2-t vittünk ki meg X-52-ket. Putyin is kint volt és a Dongóktól Vogel 2 géppel egy másik hangárban náluk is folyamatosan állt a tömeg. Putyin gépén lock-on Vogelnál Il-2 ment. Nem tudom szerintem ha valaki beül egy full reálos Lock _on vagy egy full reálos Il-2 elé akkor igen hamar csalatkozik a lock-On-ban és inkább az il-2t választja... Mert a Lock Onhoz nem elég tudni "ösztönösen" repülni. MIelõtt elõször leültem Flankerezni fogtam magam és átböngésztem szépen a manualt.. fegyverrendszerek Radarüzemmódok etc. Il-2nél sokkal jobb helyzetben vagy mert menetközbn ki lehet tapasztalni az egyszerûbb technikai színvonal miatt... Manapság nem véletlenül töltenek éveket a pilótaképzéssel míg a 2. VH-banvltak pilóták akik 2-3 repült órával már bevetésre repültek!! Az elején is akik kimentek Spanyolba összesen ha rendelkeztek 20 repült órával... Szóvalé azért elvekben is teljesen más rendszer... A Lock On nagyon nehezen tud lenni a 17 alatti korosztály szórakozása.. csak azoké akik igazán komolyan godolják.. Az il-2-ben nem így van...

egyre gondolunk, de te jobban megfogalmaztad <#wave>

Bucser
Az il-2 nagyobb sikere abban rejlik, hogy lehet belõle arcade fos-t csinálni... Ikonokmeg célkereszt meg minihud meg no repmodell... Valóban le lehet butítani az airfix dogfighter szintjére.. ezért lett népszerû. És ez volt az amit a Lock On készítõi nem mertek megcsinálni vagy nem tudtak mert sok idõ lett volna. Nem tudom. De biztos, hogy nem a szimes maximrealista közösség tartja életben az Il-2 sorozatot sem, hanem azok akik arcade módban repkednek. Ezt fixnek veszem... Kinek a pap kinek a paplan.😊 (Azért manapság ha full flight modellel játszol és motor indítás után felnyomod a gázt fullra lehetséges, hogy fejreállás a vége akkorát fog rúgni a motor😄 (volt már rá példa😄)

Bucser
HIdd el nekem ha nem lett volna repülhetõ messzer és heinkel benne nagyon sokáig a kutya sem vette volna meg. Nem véletlenül kerül bele😊

De ez nagyon offtopic😊

3rd party modell azt jelenti hogy rajongó elkészíti a modellt és olegék leellenõrzik és ha tetszik nekik megcsinálják hozzá a flightmodellt majd beleteszik a köv patchbe. Cfs alapvetõ problémája, hogy fizika mint olyan nyomokban sem található meg benne a netkódja meg egy rakás fos😊 Valamint a talaj... hát 10K méterrõl kinéz valahogy az utasszállítók ablakából de közelrõl egy azaz egy darab szétmosott textúra dobozházakkal... Hát kell ez nekünk?? mikor az il-2ben hidak és gyárak felett repterek körül lehet repkedni???

Tulajdonképpen nincs abban semmi rossz, ha valaki nem akar bonyolult játékokkal játszani, de valszeg ebben rejlik az IL2 nagyobb sikere

nagyon sok ismerõsöm azért nem játszik lockonnal mert nincs kedvük megtanulni az avionikát (ami még nem is olyan bonyolult lockonban) meg fegyverzetetet, radart, navigációt. Inkább IL2 mert beül, gázt ad, repül, és aprítja az ellent... Nem akarok megsérteni senkit de IL2-ben közel sem kell annyit tanulni mint lockonban. Nagyon sokan nem szeretnek tanulni, telepítés után gáz meg tûzgomb megvan aztán hadd szóljon... Kinek nem inge ne vegye magára, de nekem nagyon sok ilyen ismerõsöm van, és nem szégyellik bevallani.

PhantomAss
azért ne felejtsük el, hogy ha sz@rt csinálnának, õk sem kapnának húdenagy pénzeket.... és nem lenne ennyi il2 fan sem😊szal nem csak arról szól a dolog!amikor az il2-t fejlesztették, a kutya nem adott volna érte tiz forintot, szal a kiadók nem tolongtak érte(repszim, á, rétegjáték, ráadásul orosz gépek, bakker, ezt add el az amcsiknak) oszt' mégis bejött Olegéknek.
a LOMAC-nál meg sztem csinálhattak volna jobban optimalizált engine-t is.. ok én nem vagyok programozó, és télleg nem akarom leszólni.....szép is+jó is de ugye a cfs 3 is szép+jó volt csak valahogy a kutya se játsszik vele...a játékélmény valahogy elveszett a részletekben-minél bonyolultabb=annál jobb gondolták a fejlesztõk😊
nem a LOMAC ellen írom ezt, nekem is tetszik a játék, csak sztem õk is találhatnának kiadót, szponzort vagy mi...nem akarásnak nyögés a vége ahogy ezt az egyik hozzászólásban olvastam😊persze ezen lehet vitatkozni +még fogunk is..
egyébként Bucser úr mi az a 3rd parti modell?

GOOBY, pls

Bucser
Ez is igaz..

Bár Olegék szerintem a BoB-ra kapott elõleg egy részét a PF kiegészítõira használják fel... Nem beszélve arról, hogy õk Oroszországban kizároólagos terjesztõk. Tehát ott az UBINak semmi köze hozzá.

Megjött a válaszlevél lockon.ru-ról
Dear Pitti,

Our payment system doesn’t accept Amex.

I can suggest you to buy Flaming Cliffs in CD-box through our authorized sellers which are listed on home page of the site.

Ezek is csak a dobozost tuggyák hajtogatni <#duhos2><#taps>

Szerintem a probléma ott van, hogy Olegék még mindig az Ubi-tól kapják a fizetésüket az ED pedig kénytelen megélni abból, amit eltudnak adni...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
tudod, hogy egy modern gép avionikáját megcsinálni rendesen mennyivel több idõ mint egy újabb messerét??? Túlképp minden esetben csak a Cockpitot csinálják meg (vagy éppen egy másikat módosítanak). A külsõ modell úgyis megvolt már😊 Nem beszélve arról, hogy sokszzor 3rd party modelleket használnak olegék és a repülési modell meg néhány érték használatával módosítható.

DummyBoy
Letölteni le lehet, elindítani nem tudod majd ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Bocs, hogy kétszer ment
Emeltdíjasra gondoltam... /400 HUF + Áfa/
De itt nem szeretnék warezolni.
Emeltdíjasra gondoltam... /400 HUF + Áfa/
De itt nem szeretnék warezolni.
PhantomAss
nem véletlenül lett pénzes addon😊))) háhá tudod, hogy az utsó il2 patchbe mennyi új repülhetõ gépet, mapot, stb. raktak INGYEN? és nem csak az utsóba...(ráadásul nem is bugos a játék<#vigyor3>)
jó persze én elfogult vagyok...de ti is

GOOBY, pls

egy két emeltdíjas smsweb warez szerveren fent van a lockon gold, valszeg arra gondolt

Speedbreaker
:ADSA😄:AS😄SA😄:SAD:AS😄SA😄A:S😄As

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

sure
#7405-ben azt írtad, "szinte ingyen letölthetõ", én komolyan azt hittem, a lockon.ru-n található hivatalos letöltõs FC-re gondoltál...

A warez az miért csak "szinte" ingyen? + áramdíj/netelõfizetés/gépamortizációs költség van vele? Vagy emeltdíjas SMS-rendszerû szájtról jön?

Isten nem bottal, hanem VMware.

Nem véletlenül lett külön pénzes addon..<#hehe>
Köszi. Úgy tûnik azért van különbség jócskán... <#hamm>
Lockheed
Váááá! Ez Qrvajó! 😄

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

itt van egy leírás róla: http://www.lockon.ru/index.php?end_pos=9&scr=list&lang=en

itt pedig egy összefogalaló a különbségekrõl:

Flaming Cliffs" contains the following improvements and changes when compared to Lock On v1.02:

1. The Su-25T has been included with advanced flight dynamics.

New operational with "Shkval" targeting system
New low light level "Mercury" pod has been introduced.
New targeting pod for anti-radiation missiles in now included
"Suhogruz" IR jammer has been introduced
"Vihr" targeting system
Pod-mounted external cannons

2. There has been a significant modernization of the Russian Su-27, Su-33, and MiG-29 avionics systems:

New weapon and sensor operational modes have been added. Among them is the tracking mode of up to 10 targets with sub-modes of target search in High PRF. Medium PRF, and automatic-lock mode in an Interleaved mode.
Dependence of the target mark on radar cross section was introduced.
Jamming gate strobe when detecting active jamming and Home on Jam mode.
Vertical scanning modes, Fi0, and navigation modes have been revised.
Weapon readiness panel has been redesigned.
Radar physics have been changed, inertial target tracking has been implemented and new range detection limitations based on flight altitude and angle of roll have all been introduced.

3. The angular dimensions of each aircraft are now faithful to the real ones. A list of snap-views, which can be adjusted by the player, has been enlarged due to introduction of mirror-views. In addition to the Lua configuration files for each aircraft, the player can not only set "quick" views but also set initial camera position and angle of view.

4. Parameters of various weapon types have been adjusted:

Shaped-charge warhead's damage effect is now calculated. In case of target miss, they barely damage the armor.
Cratering bomb effect is more accurately calculated.
Surface-to-Air Missile trajectories have been optimized.

5. New weapons and missiles models have been created: SPPU-22, KAB-500Kr, R-24R, R-24T, Kh-31A, Kh-31P, Kh-35, Vikhr, KMGU, external tank PTB-800, "Phantasmagoria" pod, SPS-141 pod, 5V55R SAM S-300 missile, 48N6E2 SAM "Fort" missile and others.

6. New bomb and missile launch devices have been included: AKU-58, APU-62, and APU-63.

7. Fortifications, checkpoints, blockhouses, command centers, weapon storage bunkers have been introduced. They can be placed in the game world via the Mission Editor.

8. Three new campaigns have been created, with a total of 76 missions. Campaigns are included for the Su-25T, SU-27 and MiG-29.

9. A new training course syllabus has been provided to instruct the player in the use of the Su-25T.

10. The manual has been significantly broadened in scope and adjusted. All area of aircraft operations are fully described along with detailed descriptions of weapons, sensors and other systems.

Amúgy az FC -ben mik az újítások?
Van bene valami jelentõs változás?
Nacccerû... <#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3>
<#mf2><#nyes><#vigyor2><#zavart1>
<#taps><#taps>

Köszi!
Jó kilátások...
<#vigyor2><#vigyor2>
1. read FAQ
2. Letölt Hyperlobby
3. várakozik 1.02-es host-ra
4. várakozik 1.02-es host-ra
5. várakozik 1.02-es host-ra
6. megun várakozás
7. megvásárol FC
8. játszik

<#beka2>

Módosítanám:
1. read FAQ
2. Letölt Hyperlobby
3. várakozik 1.02-es host-ra
4. várakozik 1.02-es host-ra
5. várakozik 1.02-es host-ra
6. játszik
<#wave>

hmmm...
1. read FAQ
2. Letölt Hyperlobby
3. játszik

hyperlobby??? az ubisoft honlapján? Ami a játék kezelõfelületérõl indítható?
Lehet találni de ritka mint a fehér holló. Figyelni kell a hyperlobby-t

Az alap game az eredetiben van meg.
Csak kérdés, hogy lehet e még találni online játékot az alappal?
Siluro
Max az 1.02, de abból nem sokat találsz már...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Siluro
Persze, szokott, de eredeti Lock on ajánlott, mert anélkül nem fog menni 😉

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Sajnos viszonylag új vagyok a fórumon, de a Lockonban nem annyira. Kérdés: szokott lenni online játék ahova be lehet szállni?
Ez elég kiábrándítóan hangzik. <#ijedt><#rinya><#rinya><#rinya>
lefele jön az, csak elindulni nem fog :-)

Nekem elvileg már közlekedik lefelé... <#eljen>
Ha minden igaz az FC majdnem ingyen letölthetõ...
Hááát asszem sikerül megoldani a letöltéses módszerrel <#whatever>

DummyBoy
Igen, sejtettem, de próba szerencse ...

Volt egy nemrégi üzenet is errõl ... Nem gondoltam hogy a szervezõk csinálják, hanem azt hogy valaki rendelni akar és keres maga mellé embert ...

Én úgy gondoltam hogy 1 ember aki rendelkezik megfelelõ karival, begyûjti az adatokat (kinek kell, mennyi, stb ...) kiszámoljuk a lehetséges költségeket:

4 db-ra ... 19.95 EUR a FC ára, 4db DVD-ig 22 EUR a pk, valami 2-3 ezer HUF a külföldre utalás, de erre még rákérdezek a Zótépé-ben ... (Anno nekünk egy külfüldi AS eventre való jelentkezést intéztem, az úgy nézett ki, hogy utaltam X ojrót + 2500HUF kezelés ami akár 8 is lehet!!! + kell lenni a számlán pár ezer huf biztonsági tartaléknak ... ezt nem vonják le, csak kell ha esetleg több lenne az utalási kötség ...)

Erre még rájönne az hogy megrendelem én Komáromban, utánna meg el kell küldeni ugye Tiszagacsajfalvára meg a nagyfaluba ... stb ... szóval valahogy így lehet megoldani ... de majd utánnajárok!!!

Esetleg szervezkedhetünk!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Siluro
De akik szervezik nem versenyeznek és nem is kapunk semmilyen információt. Egyébként ez egy yoo kérdés, hogy ez hogyan lesz 😊 Asszem erre még rá is kérdezek 😊

Nah, itt a magyarázat, szóval DummyBoy szervezd meg :-)
Juteszembe a jetfly repülõbajnokságon is 1.1 lesz, gondolom õk is megveszik vagy 20 példányban (vagy már megvették) oda nem lehet beszálni? :-)
A szervezõk 80%-a 59-es ;-)

Siluro
Jelenleg nincs köztünk olyan az állományból a foglalkozni kíván a dologgal, mivel nekünk mindannyiunknak megvan a játék. Szóval tõlünk ne nagyon várjátok a dolog megoldását. A topicot se mi nyitottuk, ergó nem áll ez a szándékunkban. Egy volt tag rendelt egyszer egy csoportnak, de õ azóta köddé vált...