Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
a dobozos nem a cd eredetiségét ellenõrzi? <#zavart2>#zavart2>
Pontosabban valamit csinál, de utánna semmiféle kódot nem kapok vissza 😞
De addig játszani sem tudok 😞 ÁÁÁÁ Csába ... türelmetlen tipus vagyok 😊
De pl a dobozos miért csatlakozna a szerverre? egyszerûen ellenõrzi a lemezt és ennyi, nem? én csak tippelek...
ezért van cd-s meg webes patch,
Szal azert ne essetek at a lo tuloldalara!!
<#violent>#violent><#nevetes1>#nevetes1><#guluszem1>#guluszem1>
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Csak nem megy az Aktiválás ... De mivel manuálisan sem megy, ezért gondolom máshol lesz a gebasz 😞
Valaki csinált már Manuális aktiválást? Hogyan kapom meg az aktiváló kódot?
E-mailben vagy az oldalon kiírja? Vagy hogyan?
okos hsz <#taps>#taps> hogy egyem a zuzádat <#law>#law>
<#banplz>#banplz>
Akkor lehet ez lesz a gond 😞 (Én egy hete túrom a lakást és most találtam mag a kártyámat ...)
Aszittem így tuti mûködik az FC!!!
Felraktam a CD-s installt, majd arra a WEB-es Patch-et (Pitti írta régebben, hogy neki így ment ... ráadásul a WEB-es FC majd 2 óra míg leér ... )
Manual activation-nél meg beadom a Kulcsot + a SF által generált HW-id-t és várok ... és nem történik semmi 😞
néha elég macerás a csatlakozás a starforce-os szerverhez
próbálkozz vele, és tedd fel az új patch-et is a biztonság kedvéért
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Megvettem a letöltõs verziót. felraktam, aktiválnám ... Automatikus aktiválás nem megy ... hmmm ... majd manuálisan ... DE NEM KAPOK AKTIVÁLÓ KÓDOT!!!
@Pitti : Te hogyan kaptad meg az aktiváló kódot???
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
de ezt akkor se beszéled kiiiiiii 😊)
a meszában nem szol vlagyimir hogy huzd fel mert megdöglessz és azok a gépek még számitogépek nélkül is képesek voltak repülni!!
csaknem fog malyd ki ralytam
Na meg a lock on-t még a nagymuter is nyomja mert a repülés kb olyan nehéz mint egy maroknyi száritott lepke 😄
csak akkor ha spitben Lavorban vagy yak-ban ülsz! 😄D
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én a megtanulás és ahhoz szükséges elõkészület mértékérõl Te meg a virtual cockpitrõl meg gombnyomogatásról😊 kicsit más tészta a kettõ😊
Szóval az a lényeg, hogy a interaktív mûszerfal, sztem sokkal jobb mint a billentyû kombinációk megjegyzése...
És noobként nekem a Lock on vs IL-2 közül hasonló realiszika mellett a Lock On jött be jobban ...
Feltettem a Lock-on-t meg az IL2-t ... IL2-vel nem is játszom ... arra várok hogy visszahozzák a Manualjaimat a spirálozásból ... Lockon 270 oldal, IL2 170 ... szépen nekiülök, és tanulgatom õket ... most valahogy megfogott ...
És tetszik ... igaz hogy még csak A-10-el és SU-25-el repülök, de amíg a radarrencert + a fegyverrencereket át nem olvasom addig inkább ezek 😊
És egyre jobban tetszik 😊
Nem a gombnyomogatásról meg a billentyûzet kiosztásról beszélek mert az csupán megszokás kérdése. Hanem arról, hogy Szó szerint meg kell tanulni mit csinál a radar melyik módja mert "tapasztalat útján" soha nem fogsz rájönni. Míg Il-2ben csak azt kell tudni, hogy melyik gomb húzza be a kereket aztan repülni és lõni. Aztan ha átesel tuidod, hogy máskor olyat nem csinálsz. Ezt hívják tapasztalat alapján való tanulásnak. NEm a gombokról beszéltem. Hanem az összetettségrõl.