Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
De ugyanugy csatlakozik a starforce rendszerhez neten.
DummyBoy
Hmmm ... nem tudom ... Il2-ben megvédtem Tapolca repterét ... 6 enemyt szedtem le ... Lock on-ban azért megizzasztanak az enemyk (Fõleg mert ritkán sikerül katapultálnom ... 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Vazz, melyik része volt olyan nagy hülyeség? <#bee1>
a dobozos nem a cd eredetiségét ellenõrzi? <#zavart2>

DummyBoy
Nem ... ez a letöltõs verzió ... és sem a Starforce Automatikus Aktiválása nem mûködik, sem a Lock On.ru-s Manual Activation ....

Pontosabban valamit csinál, de utánna semmiféle kódot nem kapok vissza 😞

De addig játszani sem tudok 😞 ÁÁÁÁ Csába ... türelmetlen tipus vagyok 😊

Seaweed
Inkabb ne tippelj mert ilyen hulyeseg jon ossze belole mint amire reagalok.<#rolleyes>
hát nemtom, mert a dobozos cd-t ellenõriz a letöltõs meg serial+HWkód kombinációból aktiválókóddal aktivál starforce szerveren.
De pl a dobozos miért csatlakozna a szerverre? egyszerûen ellenõrzi a lemezt és ennyi, nem? én csak tippelek...
ezért van cd-s meg webes patch,

Seaweed
Gyonyoru gondolatok....ezzel elerted nalam hogy mentel ignore-ra!
Seaweed
En ugytudom hogy a dobozos is es a letoltos is ugyanazon starforce vedelemmel van ellatva igy ergo ugyanarra a szerverre(park) akar csatlakozni, csak jelenti magarol hogy o dbozos vagy letoltos.
Szal azert ne essetek at a lo tuloldalara!!
Siluro: nem kérdeztél még rá, jetfly kupa honnan szerzi az FC-t? <#integet2>

BAKKER megint egy pont a dobozosnak áááááááááááááááááááá
<#violent><#nevetes1><#guluszem1>

Lockheed
Van, hogy néha nemmegy a szerver! Nemtudom, emrt valszeg ezt Itt hallottam, ugyanis nekem dobozos van! De szerintem innen van az info, és szem Neurotól.

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

az oldalon is van egy manuális aktiválás, beírod a serialt meg a HWkódot és kapsz egy aktiváló kódot, legalábbis ezt írják :-D

Siluro
Vagy ez dobozos, bocs, sok volt a mai nap... 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Siluro
Amikor megvetted a játékot a Filesnél ahol a BUY LOCK ON gomb volt oda van sárgával kiírva.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Valszeg az lesz amit Neuro mond, (#7478) várakozz :-)

DummyBoy
Felrakja az az új Starforce-t mert nem a CD-t kéri hanem az aktiválást ...

Csak nem megy az Aktiválás ... De mivel manuálisan sem megy, ezért gondolom máshol lesz a gebasz 😞

Valaki csinált már Manuális aktiválást? Hogyan kapom meg az aktiváló kódot?
E-mailben vagy az oldalon kiírja? Vagy hogyan?

nem mondtam, hogy így ment csak gondoltam rá, :-D mert logikusnak tartom, hiszen az 1.12a patch új starforce-ot is felrak, szvsz tökmindegy mi volt elõtte, de ezek szerint nem jó megoldás <#rinya>

Jahh ezt te sem gondoltad át csak írtad <#nyes>
okos hsz <#taps> hogy egyem a zuzádat <#law>

<#banplz>

DummyBoy
BAKKER!!!!

Akkor lehet ez lesz a gond 😞 (Én egy hete túrom a lakást és most találtam mag a kártyámat ...)

Aszittem így tuti mûködik az FC!!!

DummyBoy
Új peccs fent van ...

Felraktam a CD-s installt, majd arra a WEB-es Patch-et (Pitti írta régebben, hogy neki így ment ... ráadásul a WEB-es FC majd 2 óra míg leér ... )

Manual activation-nél meg beadom a Kulcsot + a SF által generált HW-id-t és várok ... és nem történik semmi 😞

nekem sincs még meg, mert amex kártyát nem használhatom :-( de Neuro talán meg tudja mondani...

nekem sem ment elsõre annak idején
néha elég macerás a csatlakozás a starforce-os szerverhez
próbálkozz vele, és tedd fel az új patch-et is a biztonság kedvéért

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
A gond az hogy te nem tudod mirõl van szó és itt próbálsz meggyõzni olyan dologról amirõl szó sincs éppen...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

😊
Speedbreaker
:C:C:C Miért is? ^^

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Mi a bajod?? inkább pihizz és ne legyél bunkoci
DummyBoy
HEEEEELP!!!!

Megvettem a letöltõs verziót. felraktam, aktiválnám ... Automatikus aktiválás nem megy ... hmmm ... majd manuálisan ... DE NEM KAPOK AKTIVÁLÓ KÓDOT!!!

@Pitti : Te hogyan kaptad meg az aktiváló kódot???

Speedbreaker
hát mitne mondjak. Nincs igazad. Az IL2-ben a billentyüzet kiosztás majdnem ugyan az mint a lock on-ban. Mellesleg meglett a játék, és elsõre fellszáltam. Szóval inkább szerintem mennyél az IL2 topikba...

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Nem! 😊
de ezt akkor se beszéled kiiiiiii 😊)
a meszában nem szol vlagyimir hogy huzd fel mert megdöglessz és azok a gépek még számitogépek nélkül is képesek voltak repülni!!
csaknem fog malyd ki ralytam
Aham és repültél már Su-25 -el esetleg T -vel 1.1 -ben??
Akárki akármit az aki csak lock on-nal nyomult általában az il-ben felszálni sem tud!!!
Na meg a lock on-t még a nagymuter is nyomja mert a repülés kb olyan nehéz mint egy maroknyi száritott lepke 😄
Jah az Il2-ben nem kell gondolkodni!! 😄
csak akkor ha spitben Lavorban vagy yak-ban ülsz! 😄D
Sanyix
Sztem dogfight közben, meg nem sokat kell kapcsolgatni 😊 csak a gépágyú meg az infrás rakéták között. Vagy még ennyit se.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lockheed
Tudom Én, de azért mégsem olyan az... Mert míg õ megosztva a figyelmét( gondolom egyébként anélkül, hogy lenézne tudja melyik gombbal, kapcsolóval éppen mit csinál) kapcsolgat-nyomkod, addig Neked le KELL nézned és az egérrel megkeresni mit is akarsz ami elég ahhoz, hogy elveszísd szem elõl, és innentõl gyakorlatilag halott vagy... 😊 Akkor már inkább a billentyûzet, mert azt meg Én tudom fejbõl! 😄

Sanyix
Azt elég sok repcsiben még nem találták ki 😉

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lockheed
Hát asszem Nekik találták ki a HOTAS -t! Mellesleg (x52) nagyon ritkán nyúlkálok a billentyûzethez!

Sanyix
Nemérted, mind1 hagyjuk az egészet.

Sanyix
A valóságban a pilóták mégis ezt csinálják, kapcsolgatnak. 😊

Siluro
Helyes a post 😊

Lockheed
Hát én nemhiszem, hogy dogfight közben lenne idõd kapcsolgatni az egérrel! Ha elveszted szem elõl az ellenfeled akkor bizony VÉGED!

Bucser
Már bocs de szart sem érszsa Virt cockpittal ha azt sem tudod mit keress....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
Hát azért nem annyira, mert virtual cockpittel könnyebb megtanulni a dolgokat, errõl van szó 😊

Bucser
De még mindig nem sikerült levágnod, hogy 2 különbözõ dologról beszélünk😄

Én a megtanulás és ahhoz szükséges elõkészület mértékérõl Te meg a virtual cockpitrõl meg gombnyomogatásról😊 kicsit más tészta a kettõ😊

Sanyix
Azért egy ideje játszottam már ilyesmi játékokkal szóval valamennyire tudom mi mi mi. Amúgy a másik játéknál most éppen az orbiterre gondoltam (ugye nagyon hasonló az irányítás mint egy repülõszimulátornál, mivelhogy repülõszimulátor is valamennyire). Amúgy igen játszottam az FS-ekkel, meg falcon: AF-el is. Én arról nem beszéltem, hogy leültem és egybõl ment. Orbiterben sokat kellett tanulni, de legalább nem felejtem el olyan könnyen, hogy melyik gombot kell megnyomni mert a mûszerfalon lehet nyomogatni. Lock on-ban lazán elfelejtem a használandó billentyûket, billentyûkombinációkat, ha nem repülök vele legalább hetente egyszer. De már megtanulni is nagyon unalmas. Mûszerfalon nyomkodás sokkal sokkal jobban megmarad, és könnyebb is megtanulni, meg talán élethûbb is 😊.
Szóval az a lényeg, hogy a interaktív mûszerfal, sztem sokkal jobb mint a billentyû kombinációk megjegyzése...

Bucser
"Itt tényleg gondolkodni kell, minden lépést elõre ki kell találni, rá kell jönni, hogy mit akar az ellefél. Ez a szép ebben." Azért Il-2ben is😊 Maga a vadászat ugyanazon készségeket igényélei csak Lock -Onhoz sokkal nagyobb "elõkészület" kell😊 Akárcsak a modern légiharcban😊

Siluro
Csak szerencsém volt. 😊 Majd idén leszek kiváncsi a dologra, mert most alapból 18+ ban kezdek 😊 Nah de a lényeg az, amit a Bucser bátyó nagyon pontosan és yool leírt, hogy Lock Onnal meg KELL tanúlni játszani. Meglehetõsen bonyolult és sokkal több rétû, mint az IL-2. Itt tényleg gondolkodni kell, minden lépést elõre ki kell találni, rá kell jönni, hogy mit akar az ellefél. Ez a szép ebben.

Bucser
Nekem mindkettõ😄

DummyBoy
Nnna kicsit ez is kusza lett .. szóval attól függetlenül, hogy utálok tanulnim ami érdekel, azt gyorsan felfogom-megjegyzem 😊

És noobként nekem a Lock on vs IL-2 közül hasonló realiszika mellett a Lock On jött be jobban ...

DummyBoy
Hehe 😊 Érdekes ez a vita ... én utálok tanulni ... Valahogy megint felütötte a feját nállam a szimulátorláz ...

Feltettem a Lock-on-t meg az IL2-t ... IL2-vel nem is játszom ... arra várok hogy visszahozzák a Manualjaimat a spirálozásból ... Lockon 270 oldal, IL2 170 ... szépen nekiülök, és tanulgatom õket ... most valahogy megfogott ...

És tetszik ... igaz hogy még csak A-10-el és SU-25-el repülök, de amíg a radarrencert + a fegyverrencereket át nem olvasom addig inkább ezek 😊

És egyre jobban tetszik 😊

Bucser
NEm hiszem el, hogy egyetlen pillantást sem vetettél a manualra mielõtt elkezdtél a másik gameval játszani (gondolom vagy FS vagy Falcon AF)... Csak beültél a cockpitba és nyomogattad a cockpit gombjait és egybõl tudtad mi mit csinál??? Mert ha igen benned egy õstehetség veszett el és jelentkezned kéne hivatalos pilótának.

Nem a gombnyomogatásról meg a billentyûzet kiosztásról beszélek mert az csupán megszokás kérdése. Hanem arról, hogy Szó szerint meg kell tanulni mit csinál a radar melyik módja mert "tapasztalat útján" soha nem fogsz rájönni. Míg Il-2ben csak azt kell tudni, hogy melyik gomb húzza be a kereket aztan repülni és lõni. Aztan ha átesel tuidod, hogy máskor olyat nem csinálsz. Ezt hívják tapasztalat alapján való tanulásnak. NEm a gombokról beszéltem. Hanem az összetettségrõl.