Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Majd utánna ráérsz!
És GRAT hozzá 😊
Kipróbáltad feltenni a CD-sre? 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
<#wave>#wave>
köszönet a közremûködésért <#worship>#worship>
Talán egy peccsújrarakás megoldhatja, nekem és Phoenix-nek már megoldott egy bugot ez a megoldás
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A vége ... mindenhová mellécélzott a kolléga ... a lényeg az ok, tehát lett valami sejtésem, csak egy lövedék, egy bomba nem talált ... 😊
Mellesleg nem gyenge a Su-25T automata pilótája sem 😊
Bele akartam kezdeni a Su-25T Tréninngbe és már értem mire gondolsz .... itt tényleg ott van, hogy incorrect with 1.12 ...
Amit lentebb említettem Training az nem a beépítettek közül van, hanem egy letöltött ...
Bakker ... most rakhatom újra? Hogy 1.1-el megnézzem a tréningeket???
Mert 1.11-es a track, nekem meg 1.12a van fent 😊
Mindegy, azért fun volt 😊
Egyébként a legújabb patch az 1.12. Húzd le a lockon.ru oldaláról! Figyeld, hogy neked a letöltõshöz kell.
A patechenk is van viszont javítása! Abból netudom van -e külön a 2féle verzióhoz.
Ezt itt találod...
Hogyan kell túlélni a Duel-t, avagy hogyan manõverezzünk ki egy Aim120-at ...
Következõ történik ... szóval Raksi kilõve, közeledik ... és ekkor a bemondó elkezdi magyarázni a kitérõ manõvereket ... a 2-ik lépésnél a rakéta becsapódik, szegény Su-27 az enyészeté lesz ... én azért tuti ami fix alapon végigröhögtem a magyarázatot, mikor a srác keményen ecseteli a dolgokat, közben az égõ roncsdarabok beterítik a környéket ... majd befejezvén ... Press Ctrl + Q to take the Control 😊
Lenne egy problémám, remélem tudtok segíteni:
amikor uninstallálni akarom a modern air combatot, a következõt írja ki:
C:\PROGRA~1\COMMON~1\INSTAL~1\PROFES~1\RunTime\0701\Intel32\Ctor.dll
És h. a fájl nem tölthetõ be, mert nem találja...
Újból akarom telepíteni, de a telepítésnél is csak az uninstall lehetõség az adott, ami ugye hibás vmiért...
Én most épp egy-két tutorialt töltök (Magyarul letöltöttem idáig az egész www.flankertraining.com 85%-át 😊 )
Utánna ... huhúúúúú 😊
de ezekszerint én már nem próbálkozom a hülye ötletemmel,<#crazya>#crazya>
sorry dummyboy <#whatever>#whatever>
A 2.1-es LOMAN jó a FC-hez, vagy kell inkább az újabb?
Egyébként nekem a webes elsõre ment, igaz volt amikor azt kérte aktiváljam újra, mert most megvan neki, ilyenkor: kilép-belép amíg nem megy újra normálisan...
<#taps>#taps>GL&HF!<#taps>#taps>
Asszem ebbõl levehetõ 😊 Most sikerült automatikusan ... Gyorsan csinálok 4977473628743 backupot rólla 😊
Gondoltam hátha idén több gép lesz és kell pluszban venni néhányat :-)
de mi dolga van még a starforce-nak azon kívül, hogy meggyõzõdik a cd eredetiségérõl? Ez azonban azt jelentené, hogy akinek nincs netkapcsolata az felejtse is el a starforce védelemmel ellátott játékokat.. vagy ez csak FC specialitás?