Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Lockheed
Gratula! Ezazezazezaz! Egyre többen! <#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

még nem, de lehet, hogy kipróbálom :-)

DummyBoy
Ha a tréningeket végig akarod nézni akkor NE tedd fel az 1.12a peccset!!!

Majd utánna ráérsz!

És GRAT hozzá 😊

Kipróbáltad feltenni a CD-sre? 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

FC tulaj lettem :-D
<#wave>
köszönet a közremûködésért <#worship>

Ilyen nekem is volt egyszer, azóta sem sikerült elõcsalnom. Reboot után mint ha meg sem történt volna, sosem jött elõ többet. De screenshot azért maradt fenn...
Talán egy peccsújrarakás megoldhatja, nekem és Phoenix-nek már megoldott egy bugot ez a megoldás
42nd Intruder
Milyen videó kártyád van? Olyan mint a házak, fák stb. megoldásánál van. Bizonyos távolságnál átlátszó lesz. Szerintem grafikai beállításnál nézz körbe!

Siluro
Szeritem ez teljesen yoo, nincs benne semmi hiba. Ez az újonan kifejlesztett F-18 K repülõgép. A "K" jelzés kaméleon mivoltára utal. Szóval a mod teljesen yoo, csak mi értettük eddig félre.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Speedbreaker
még jobb ötletek?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Lockheed
Eddig ez a legdurvább! Ez aztán az alacsony észlelésû festés... <#smile>

Reaper
Nem is tudtam, hogy már F-18C-n is alkalmaznak lopakodó technológiákat:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Lockheed
Low Visibility festés... <#smile>

Siluro
Predator álcázó mód? 😄

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Speedbreaker
Dfiver ennek ide vagy oda tök ugyanaz történt 😞 Egyéb megoldás?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
na most raktam fel a legújabbat, azt ugyanaz 😊. Amúgy meg közepes volt. Most jöjjön a régi 😄

Sanyix
Sztem régivel kéne 😊, nekemis új driverrel jött elõ.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Speedbreaker
megnézem új drájverrel

Sanyix
Nekem geforce2-n ugyanez volt, de azelõtt jó volt. Gondolom driverprobléma.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Speedbreaker
Erre mi a magyarázat? :C

Lockheed
A reppmodellje az viszont naggyondurva! 😄

DummyBoy
Akkor kezdett el felrémleni, mikor elolvastam, hogy nem kompatibilis ... na mondom, próba szerencse ... kiváncsi vagyok ...

A vége ... mindenhová mellécélzott a kolléga ... a lényeg az ok, tehát lett valami sejtésem, csak egy lövedék, egy bomba nem talált ... 😊

Mellesleg nem gyenge a Su-25T automata pilótája sem 😊

Reaper
Az 1.11-es multiban felvett trackek nem kompatibilisek az tuti, amiket néztem eddig offline trackeket azok viszont jók voltak!

DummyBoy
Áááá 😞

Bele akartam kezdeni a Su-25T Tréninngbe és már értem mire gondolsz .... itt tényleg ott van, hogy incorrect with 1.12 ...

Amit lentebb említettem Training az nem a beépítettek közül van, hanem egy letöltött ...

Bakker ... most rakhatom újra? Hogy 1.1-el megnézzem a tréningeket???

Lockheed
Ezzel rá is világítottál a probléma megoldására... 😄

DummyBoy
Hmmm ... 1.12a és 1.11 között is ekkora lenne a különbség?

Mert 1.11-es a track, nekem meg 1.12a van fent 😊

Mindegy, azért fun volt 😊

Seaweed
AhogyLockheed is irta! Nincs benne semmi nevetseges..nem veletlenul az elso sor a patcheknel az hogy a trackek nem fognak menni...
Lockheed
Nézd meg, hogy van -e readme file hozzá ha igen benne van -e a verziószám amivel készítették! Sajnos bevált tendencia, hogy visszafelé nem kompatibilis!
Egyébként a legújabb patch az 1.12. Húzd le a lockon.ru oldaláról! Figyeld, hogy neked a letöltõshöz kell.
A patechenk is van viszont javítása! Abból netudom van -e külön a 2féle verzióhoz.
Ezt itt találod...

DummyBoy
Nnnna ... mekkora király tutorialt néztem ma 😊

Hogyan kell túlélni a Duel-t, avagy hogyan manõverezzünk ki egy Aim120-at ...

Következõ történik ... szóval Raksi kilõve, közeledik ... és ekkor a bemondó elkezdi magyarázni a kitérõ manõvereket ... a 2-ik lépésnél a rakéta becsapódik, szegény Su-27 az enyészeté lesz ... én azért tuti ami fix alapon végigröhögtem a magyarázatot, mikor a srác keményen ecseteli a dolgokat, közben az égõ roncsdarabok beterítik a környéket ... majd befejezvén ... Press Ctrl + Q to take the Control 😊

atenza
Sziasztok!
Lenne egy problémám, remélem tudtok segíteni:
amikor uninstallálni akarom a modern air combatot, a következõt írja ki:
C:\PROGRA~1\COMMON~1\INSTAL~1\PROFES~1\RunTime\0701\Intel32\Ctor.dll
És h. a fájl nem tölthetõ be, mert nem találja...
Újból akarom telepíteni, de a telepítésnél is csak az uninstall lehetõség az adott, ami ugye hibás vmiért...

Lockheed
<#smile>

Seaweed
Ha esos idoben kened ezzel a szkinnel akkor csinalj egy felig lemosodottat hozza mert a vizfesteket lemossa az eso...<#hehe> (megtortent)
Lockheed
Gyakorolgatom a kötelékezést... <#smile> Tökjó idõjárási körülményeket lehet "kreálni"!

DummyBoy
😊 De legalább tudod, hogy nem érdemes vele próbálokzni (Bár én kipróbálnám a helyedban ... hátha csak a server volt a szar ...)

Én most épp egy-két tutorialt töltök (Magyarul letöltöttem idáig az egész www.flankertraining.com 85%-át 😊 )

Utánna ... huhúúúúú 😊

Lassan mosmá nekem is meglesz a letöltõs verzió, találtam egy nagyon rendes segítõkész embert és kifizeti nekem a kártyájával <#wave>
de ezekszerint én már nem próbálkozom a hülye ötletemmel,<#crazya>
sorry dummyboy <#whatever>

Lockheed
Jó az, csak töltsd le hozzá a patchet!

DummyBoy
Egy utolsó kérdés mielõtt lemegyek játszani 😊

A 2.1-es LOMAN jó a FC-hez, vagy kell inkább az újabb?

Még $20 a fejlesztõknek! <#worship>

Egyébként nekem a webes elsõre ment, igaz volt amikor azt kérte aktiváljam újra, mert most megvan neki, ilyenkor: kilép-belép amíg nem megy újra normálisan...

<#taps>GL&HF!<#taps>
Lockheed
Gratula! Új FC user! 😄 No WAREZ! Buying FC! <#smile>

DummyBoy
Jííííííííííííííííhhhhhhhááááááááááááááááááá 😊

Asszem ebbõl levehetõ 😊 Most sikerült automatikusan ... Gyorsan csinálok 4977473628743 backupot rólla 😊

Lockheed
Menni fog az! Olyan nincs, hogy nem!

Siluro
Akkor nem 😄

Speedbreaker
már játszik 😛 😄

DummyBoy
Még 9 perc és 43 másodperc míg lejön a sima WEB install ... 😞

DummyBoy: szólj ám ha sikerült aktiválni... nagyon csendben vagy :-D

Ehh <#rinya>
Gondoltam hátha idén több gép lesz és kell pluszban venni néhányat :-)

Reaper
Tekintve, hogy már tavaly is FC-vel ment, így idén nem kell beszerezni...

Sanyix
Próbáld ace ellenfelekkel <#vigyor1>

Seaweed
mas jatekoknal is igy van ugytudom. (miert a windows zikszpet is aktivalni kell csak ott van telefonos aktivalasi lehetoseg pluszban)
Lockheed
Jahhhh... Tipikus jövökgyorsanbeugatkésmárittsemvagyok hsz... <#smile>

Nahh jóvanna, azért vagyunk a fórumon, hogy tanújunk <#wave>
de mi dolga van még a starforce-nak azon kívül, hogy meggyõzõdik a cd eredetiségérõl? Ez azonban azt jelentené, hogy akinek nincs netkapcsolata az felejtse is el a starforce védelemmel ellátott játékokat.. vagy ez csak FC specialitás?