Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Szûklátókörû ? Miért? Engem nem érdekel,hogy te warezolsz avagy sem. A te dolgod.
Nem vagyok sem az apád ,sem az anyád ,hogy neveljelek. De mint alant írtam a fórum fejlécén szép piros betûkkel ki vagyon írva valami. Ha te ezzel nem értesz egyet nem kell ide írnod. Nem kényszerít senki. Ha bemész egy étterembe ahol az van kiírva ,hogy NEM DOHÁNYZÓ akkor te csak azért is rágyújtasz (mert nem érdekelnek a hülye szabályok ) vagy keresel olyat ahol lehet dohányozni?
Na ki is a szûk látókörû ennek fényében kollega?😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Nem kell ehhez szûklátókörû keményvonalasnak lenni ... elég olvasni tudni.

Ez nem a kölyökklubb ... Aki ezt a 7 karaktert nem tudja értelmezni, az mit fog kezdeni egy többszáz oldalas manuallal?

A gyerekes dac itt nem segít ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Na, megérkeztek a szûklátókörû keményvonalasok...

LeonSilver
Na Dummy, amnesiara is jártál?Milyen néven ?
Egyébként nem mondom, hogy rossz volt az off de én többet így, pénzt nem fizetek egy játékért.Talán ha havonta 1k lenne akkor de ennél többet egyszerûen nem ér az egész.Azért 4k-val számolva évi 48k ami 4 drága és friss gém ára.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Kicsit off, azért külön hsz 😊

Tudom, emlékeztem a logódra, meg a másik nickedre ... Pár éve mi már járogatunk közös fórumokra ... Csak te adminként, én meg inkább readonlyként 😊

Én is sokat nyomtam Free-ken, fõleg még amikor mûszakoztam, munkatársaimmal sokat játszottunk vele ... De én még mindig azt mondom, hogy havi 4k-t nem érnek ...

Ellenben a WWII online-on és a SW Galaxies-on sokat gondolkoztam ... aztán letettem róluk, mert a SW-t elqrta a Sony, a WWII online-ra meg már nem jutott idõ, már nincs idõm annyit gép elõtt ülni.

Her Laca
Tisztelt értetlen urak!

Ha belép az egyszeri halandó a fórumra azonmód szembe találkozik a NO WAREZ! felirattal. Nem óhajtom ismételni az elõttem elhangzó véleményeket,pusztán annyit fûznék hozzá,hogy aki eme NO WAREZ ! betûhalmazt nem tudja értelmezni az vagy vak,vagy hülye. Mivel ha a fórumra ír ,így kizárható a gyengén avagy abszolút nem látás ,ezáltal csak a második eshetõségre tudok gondolni.

UFF.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
De nem teheti ... Egyszerû oka van ... A WOW az 4k / hó / fõ ...

Az FC2 pedig 6k / fõ / élet ...

És lehet nézni bármit a Lockonban, valszeg bármennyire elbaszott részt is veszel elõ, azt is bonyolultabb kezelni mint egy kardot a Wow-ban ...

Nem arról akarok vitatkozni, hogy melyik "jobb" hiszen az értelmetlen ...

Egyszerûen a szimulátorok (És nem muszály csak a repülõkre gondolni, heli, tank, autó, bármi) arról szólnak, hogy minél jobban leszimulálják neked a valóságot ... Míg egy wow és társai, egy képzeletbeli világ képzeletbeli dolgairól szólnak.

ROF esetében például irgalmatlan topikok vannak arról, hogy a korabeli leírások és adatok alapján a gépek hogyan mûködhettek valójában ...

Ilyen nem kell egy normál játékba ... Szóval nem egy kategória a kettõ. (Ahogy Hungaro Mester mondja pl 😊 )

HungaroJET
Hali Mindenkinek !
Csak, hogy én is belevakkantsak: A szimulátorokban az a Q nagy meló, hogy adott egy létezõ valami (légijármû, rendszerei, viselkedése, mûködési elvei és fizikái és még 1000 dolog) amit nem hasra ütve kell csak úgy megoldani mint egy Sci-Fi elképzelt lövöldözõs "húú micsoda plazmavetõs+lúzerkardos" droidcsatát 😊

Szóval kõkemény meló, majd összehasonlítás, hogy megfelel-e a modellezett dolog a valóságosnak, majd ugrás vissza a kör elejére.
Nekem már több 1000 ! órát sikerült imígyen "elbaxni" és sose lesz vége, sosem leszek elégedett, pláne, hogy a dolgok oroszlánrészét az ED-nél csinálják.
Szóval én azt mondom, hogy a tesztelés a NAGY meló ! :,hogy amit megcsinálnak olyan lett-e, úgy viselkedik-e a cucc mint a valós :o

HAVE A BANDIT DAY !

Sharks
Szép jó estét! Hát, nem véletlen nem akartam belefolyni ebbe a warezolós témába, de egyébként Solt nagy igazságot mondott. Ma már senki nem kíváncsi a demókra, mert nem tudod igazán kipróbálni a játékot és csak szemetel a gépeden. A FC2 esetében vegyük csak azt, hogy beállítgatod egyáltalán az 5.000.000 gombot kényelmesen csak azért, hogy kipróbálj 1 típust? Én tuti nem állítanám be ezért... Az ésszerû megoldás egyébként az lenne, ha a single része ingyenes lenne (egyébként sem nagy szám, de kipróbálásra tökéletes) és ha tetszik, akkor a multishoz meg kell venned a game-et. Ha jól tudom, ez itt mûködik is. A miesetünkben a LOMAC alapjátékot megveszed kevesebb, mint 1 eFt-ért, kipróbálod és ha tetszik, akkor megveszed hozzá a kiegészítõt, ami kemény 6-7 eFt. Szerintem nevetségesen olcsó a mai idiótábbnál idiótább FPS-ek árához képest, ahol nem is kapsz túl sokat a pénzedért. Így hát nem egészen értem, hogy mibõl kerekedett ki megint ez a warez téma... az emberkét kb. annyira érdekelte a game, hogy azóta se nézett erre (vagy ha szerencsénk van, bant kapott), felesleges volt ennyire komolyan venni.

Igazából azért kezdtem el írni, mert felmerült egy kérdés bennem a témából kifolyólag. Kicsit elgondolkodtató, hogy mennyire nincs pénz fejlesztésre, mert jogok így meg úgy, meg kevesen veszik meg stb., de vegyük azt is alapul, hogy mennyibe kerülnek a kiegészítõk a szimulátorhoz. Szerintetek a program fejlesztõi nem kapnak egy kis zsebpénzt a komoly kiegészítõket gyártó cégektõl (Thrustmaster, Saitek, Logitech)?

<#vigyor4>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

NEXUS6
"A WOW egy qrva nagy ötlet , nem vitatom, de ne akarjuk összehasonlítani egy komolyabb szimmel ... Fõleg mivel a WOW fejlesztõk irodáit többen takarítják, mint ahányan egy szimulátoron dolgoznak!"

Hát pont errõl van szó!
De ne csak a kódolásban gondolkodj, hanem az egész program összeállításán.
Az ED-nél van egy pár emberke, akik fejlesztik a repülési modellt, csinálják a térképet, dizájnolják a repülõket, írják a fõ programot, az online részt akármit, egyszóval mindent.
OK a fizikai modellt, a repcsi rendszereinek lemodellezését csinálják õk, de a többit jóformán a takarítók is megcsinálhatnák, adnak akárkinek egy rajzoló programot és megcsinálja a fülkét. Az online rész meg sokkal kevésbé specifikus, mint az elõszörre látszik. Van egy csomó olyan dolog, amihez nem kell csúcs szinten érteni a repüléshez, ismerni magának a programnak a mûködését. Kiadhatnák más cégeknek az alrendszer kifejlesztését, a kulimunkát mint ahogy az ma már általános.

A WoW fejlesztésének nagyrészét nem az viszi el, hogy kitalálják, hogy melyik kard mennyit sebezzen, aztán lekódolják, sõt az is automatizmussá válhat, ha már megvan a kellõ tapasztalat. Hanem ezt a kardot meg kell dizájnolni, megcsinálni a 3D modellt, effekteket adni hozzá. Ugyan így az új helyszíneknél. Rahedli meló sokkal több mint a kódocskát megírni.
Ha lenne ott az ED-nél még 5 srác és egyáltalán nem kóderekre gondolok és megmondják, hogy hogyan kell a Lonci térképeit szerkeszteni, akkor az utóbbi 5 évben már a fél világot lemodellezték volna.
De nincs ott ez az 5 emberke!
És gondolom alapvetõen azért, mert nincs az ED-nek pénze, hogy fizesse õket.

Mert ha lenne mondjuk Afganisztános/Irakos térkép, meg repülhetõ F-16-os, már fél Amerika a Loncival nyomná, és akkor a lóvé sem lenne gond.
Ördögi kör!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

LeonSilver
Én rohatttt sokat toltam l2-t offon is meg free szervereken is.
Két fórumon (amnesia, vackok) még mod is voltam / vagyok bár már megdöglöttek nagyjából az említett fórumok.
Az mmo szerintem marhára nem hasonlítható programozásilag egy szimulátorhoz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
És most komolyan azt gondolod, hogy egy multis csihipuhi játékot azért nehéz fejleszteni mert sokan játsszák?

Én szerepjátékoztam fiatalkoromban, papíron ... utána MUD-oztam a neten (Multiple User Dungeon), ami gyakorlatilag az MMORPG-k elõdje. (Jó kis szöveges cucc 😊 Terminálablak rulz! )

Gyakorlatilag a WOW egy ilyen MUD, csak átültetve a WarCraft univerzumba, és grafikus felülettel ... ráadásul nem is egy nagy durranás, sem grafika sem bonyolultság terén ... (Kipróbáltam, de nekem az L2 jobban tetszett ...)

Az egyetlen MMO amiért hajlandó lettem volna fizetni az a SW Galaxies volt, de mire oda jutottam, addigra elqrták ... lewowosították ...

A WOW egy qrva nagy ötlet , nem vitatom, de ne akarjuk összehasonlítani egy komolyabb szimmel ... Fõleg mivel a WOW fejlesztõk irodáit többen takarítják, mint ahányan egy szimulátoron dolgoznak!

Csak szemléltetésképp: Mit lehet bonyolultabb leprogramozni? Azt hogy egy 2k6 sebzésû karddal meddig tart lecsapkodni egy 100 hp-s monsztát, vagy mondjuk egy repülõgép lövedékeinek a ballisztikáját?

Szerintem meg nem! Arányait tekintve hány olyan emberkét láttál itt, aki warez helyett a demóra kérdezett rá? Csípõbõl a jó részük a warezzal kezd, és marad is ott...

Hiba, hogy nincs demó ez tény! De jóval nagyobb a "nem fizetési kedv", mint a kipróbálás utáni vásárlás...

A másik dolog pedig az, hogy ha valaki idejön, jelzi a szándékait, akkor sem nyilvánosan kell a warezt ecsetelni, mert utána olyan is rátalál, aki sportot ûz a warezból... szóval NO WAREZ!

www.smart-bus.hu

NEXUS6
Ott van az IL-2, azt még konzolra is kiadták, vagy az X360-as Over-G Fighters az is elég jónak tûnik, vagy a Flight Sim sorozat. A szimulátor tényleg rétegjáték, de ettõl még lehet belõle komoly üzleti sikert csinálni, vagy csak rendes módon terjeszteni, úgy hogy ne azon kelljen szegény fejlesztõknek is rinyálniuk, hogy attyaúristen csak nehogy még egy valaki lewarezolja a játékot.

Nem azért van ez túllihegve itt, mert a warez és a szimu mûfaj valami okból erkölcsileg totálisan összeegyeztethetetlen, mert itt mindenki Jézuska ükunokája, hanem mert sajna csóró a Lonci kiadója/fejlesztõje.

"Sokkal bonyolultabb egy szimulátort kifejleszteni mint egy WOW-ot ..." Hát azért a WoW a legnagyobb játékprogram projekt jelenleg a világon, iszonyat fejlesztõ gárdával és iszonyat bevétellel. Szal ezt azért így nem mondanám...<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

LeonSilver
Valóban.A lock on jogait az uborka szoft bitorolja és ezért erõsen meg van kötve a keze ED-nek.
Abban is van igazság amit f2d kolléga mond.Tényleg hasznosabb lenne ha kilehetne próbálni a szoftvert (lásd RoF, regisztrálsz, letöltöd, 2 hétig használhatod)de ha egyszer nem lehet akkor nem.Dummynak teljes mértékben igaza van.Én még annyival egészíteném ki, hogy lehet szidni õket (én is szoktam) de igazából az FC2 megéri az árát.Lehet egy hétvégén több pénzt költ el piára meg a qrva cigire az aki sír, hogy nincs pénze a gémre (ez most itt nem konkrét személyre vonatkozik!).

NEXUS6
Szerintem az a gond, hogy nincs rendes kiadója/terjesztõje ennek a játéknak. Így a fejlesztõknek is korlátozottak a forrásaik és erõforrásaik.
Ráadásul azért, hogy ne szaladjon ki a kezükbõl a projekt és menjen át valami közösségi fejlesztéssé eléggé lekorlátozzák a modolási lehetõségeket is.

Nem tudom milyen perspektívát látnak a fejlesztõk, de mindenképpen az lenne a kiút, ha tudnák növelni a felhasználó bázist, vevõkört. De a játék jelenlegi formájában tényleg csak egy szûk réteg igényeit elégíti ki. A viszonylag alacsony ismertség, meg lecsökkenti még ezt a bázist is.

DummyBoy
Ez nem COD, itt zéró tolerancia van ... a Szimes topikokban nincs warez.
Pont. Ha ez a szabály szerinted ostoba és értelmetlen, akkor még nem nõttél fel a feladathoz. Hogy nem fog sikerülni? Azt majd a házigizda eldönti ...

Jól mondod, a szimuláció rétegjáték ... Sokkal bonyolultabb egy szimulátort kifejleszteni mint egy WOW-ot, COD-ot SC2-t ... Sokkal többe kerül és sokkan kevesebben veszik meg. Nem éri meg a fejlesztõknek, fõleg ha a maradék kevés ember elkezd warezolni. Ez járjon a fejedben mikor szimes topikokban warezolsz ... Ezért ugrik rá mindenki aki kicsit is komolyabban gondolja!

Az hogy privátban segítesz neki, az a te dolgod, ha tudnék lehet én is segítenék. Fõleg ha tudom, hogy egy leendõ vásárlónak - leendõ "pilótatársnak" segítek. De a szimulátoros közösségek nem tolerálják a warezt, mert örülnek neki ha 5 vagy 10 évenként pottyan nekik valami komolyabb szim nem két hetente jönnek sorra ...

Ehhez a nem veszem meg míg ki nem próbáltam dologhoz: Mire egy új szimulátor megjelenik, addigra akit igazán érdekel úgy is el fogja dönteni kell-e neki vagy nem. Ott vannak a nagy simportálok, a youtube, a hivatalos fórumok. Nagyon ritka manapság, hogy valamihez demó jön ki ...

Szóval ne erõltessük a Warezt itt!

Nem akarok képmutató lenni, én is warezolok ... nem fogok egy olyan játékért pénzt adni, amit talán csak kipróbálok és shift-del ... De minden olyan játék (És nem csak szimek ... ) amivel a neten játszom, és minden szim amirõl azt gondoltam érdekelni fog, az itt figyel eredetiben a polcon ... (kivéve a letöltõsök ...)

Papa01
Egy FPS-nél talán, de egy szimnél szerintem nem...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

f2d
Nekem is majdnem csak olyan játékaim vannak amivel elõtte azért elég sokat játszottam. Ez egyértelmû, látatlanban semmit sem vezek meg és ez a programokra is vonatkozik.

Szerintem meg a "youtubon nézz meg róle egy vidót, vagy aki már látott ilyet attól kérdezd meg" a jó duma. Ilyen marketinggel biztos, hogy nem lesznek új játékosok, csak a régiek veszik meg az új részeket. De lehet, hogy pont ez a célja a kiadónak.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

NEXUS6
Az én esetemben mondjuk nem.
A kedvenc játékaim, amiket esetleg warezban nyomtam hónapokig, most itt vannak a polcomon origiban.
<#awink>

A következõ az lesz, hogy aki nem az elsõ héten vette meg, extra áron kollektorszedísönbe az is le van sajnálva?
<#nyes>

Persze azért szerintem sem kell nyilvánosan hirdetni.

Papa01
Háát nem is tudom.. azért akit érdekel a dolog, körbekérdez, van egy rakat YT videó, manuál.. szerintem ebben a kategóriában, ez a "elõbb kipróbálom, ha tetszik megveszem." inkább csak jó duma.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

f2d
Bizony segít. Ha nincs demo, akkor igényeltetik a warez, mert így végképp senki nem fogja megvenni. Ezzel fõleg azokra gondolok akik most szeretnének ezzel a játékkal játszani és nem ismerik az elõzõ részeket. Látatlanban úgye senki tõl nem várható el, hogy bármit is megvegyen.
Ez tudom nem a programot megvásárlók/warezelõk hibája, hanem a fejlesztõk idiótasága.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Megoldódott a joy problémám😊!! Kössz a tippet Shark, most már nem húz balra a repülõ😊

"Hiszen a szimulátoros amúgy is egy kihalófélben lévõ faj."

És a warez ezen segít? Kötve hiszem... így is kevés programot kapunk, ha még a warezt is támogatjuk akkor még rosszabb lesz ez!

A szabályokat pedig egy közösségi fórumon a közösség hozza... itt úgy döntöttek nincs warez, ha nem tetszik...

www.smart-bus.hu

Papa01
Azért abba meg belegondolhatnál,ha mindenki így jutna szoftverhez, ki lenne az aki megírná õket?
Meg ugye te is természetesnek veszed, hogy a munkádért havonta jövedelmet kapsz?

A másik, meg, hogy nehogy már még neked álljon feljebb, mert rád szólnak, hogy ne lopj! Már ne haragudj... kb 6ezer pénz nem egy ökör ára... Miért értelmetlen ez Gábor?

macleody
Nincs is ezzel semmi baj, örülünk hogy ilyen segítõkész vagy. De ha lehet akkor privátban tedd légyszíves 😊
Én pedig úgy vagyok vele, hogy aki játszani szeretne vele, annak segítek. Hiszen a szimulátoros amúgy is egy kihalófélben lévõ faj.

Egyébként nem tolerálom túl jól amikor mások az ostoba és értelmetlen szabályaikat próbálják rámerõltetni. Nem fog sikerülni.

Ati810
Ezzel a móddal elérhetõvé válik egy pár AI gép. (Ha fenn van a Gripen mod akkor lehet hogy összeakadnak, de lehet hogy ez csak nálam volt)
LeonSilver
Nézzed csak meg a bannert.
A NO WAREZ mindenkire vonatkozik!

Amúgy tudtok mondani olyan igényes modokat, amik repülhetõvé tesznek AI gépeket, a Gripenen és svéd barátain kívül?

NEXUS6
Hát sajna jobb lenne a klikkolós mûszerfal, de azért az alapvetõ megoldás, egy jó kis HOTAS irányító, amikor el sem engeded a karokat, mert minden azokon van.
Harc közben nem csak a billentyûzet keresgélésre nincs idõ, de egerészésre sem.😊

Ha meg nem esik kézre akkor át kell konfigolni.
Sajna minden gépre külön.😞

NEXUS6
Csak AI. Még nem tudtam rávenni magam az ilyen mindentrepülhetõs modokra, ha nincs hozzá mûszerfal is.

Csak azért jók az ilyen szürke kamós gépek ilyenkor, mert egy fajta etalont adnak, könnyebb hozzájuk viszonyítani a színeket.

De van fönn a LockOnFiles oldalon ilyen mod, efA 2.0b Basic a neve.
Innen eléred, ha már regeltél oda.

Most vettem észre amúgy, hogy az A-10A loadoutja jelentõsen megváltozott az elõzõ rész óta. Max négy Maverick D vagy hat Maverick K mehet fel rá, és ugyebár a K-nél nincs extra nagyításra lehetõség a kijelzõn, szóval jóval nehezebb célozni vele. Ezt a négy/hat Mavericket arra a szárnyak alatti egy-egy nagyon erõs hardpointra lehet feltenni, ami több raksit is elbír. A többi hardpointra viszont egyáltalán nem lehet Mavericket rakni. Kár.

Marhára várom már a DCS- A10C-t. Mik a hírek, mikor jön? Egyáltalán adtak meg dátumot?

Köszi. Hát, postprocessing mod nélkül már el se indítom, annyit tesz hozzá a grafikához.

Esetleg irányítható Szu-30-as modot használsz, vagy ez csak egy AI gép?

Ha az elõbbi, mi a mod neve, címe? <#smile>

macleody
A figyelmeztetõ kikapcsolása vagy jobb shift+N vagy jobb ctrl+N. Az alt+tab nálam mûködik, kivéve ha fel van téve a postprocessing mod.
Emberek, néhány billentyûkombináció érdekelne.

Sajna a controls menüben valami marha érdekes logikával vannak elnevezve az egyes funkciók, például a "Reset Master Warning" ot nem találtam sem az R-né, se az M-né, W-nél.

Szóval:
- Mi a billentyûkombinációja a figyelmeztetõ csengõ kikapcsolásának?
Annak, ami találat esetén másodpercenként elismétli a hibás rendszer nevét, és közben idegesítõ hangot hallat? Ugyebár a Black Sharkban csak egy kattintás volt az egérrel a megfelelõ gombra a mûszerfalon, de itt ehelyett billentyûkombókkal kell szarozni. Tényleg marhára látszik, hogy ez a nem-klikkelhetõ mûszerfal volt eddig a Lock on legnagyobb hibája. (Persze a billentyûkombinációk megnézéséhez nem lehet játék közben kilépni, és az ALT+TAb se mûködik, ha a PDF-ben akarnád megnézni, mert nem lehet visszalépni, mindezt 2010-ben)
A BS klikkelhetõ cockpitje után óriási visszalépés megint a szaros billentyûkombókat memorizálni.

- Milyen gombkombinációval tudom A-10esnél az ágyú tûzgyorsaságát állítani?

NEXUS6
Huh, most nézem, hogy nem csináltam, az egyik fájlról másolatot, így nem tudom teljesen visszaállítani az origi állapotot, na mindegy.
Szóval eredetileg valami ilyesmi:

Jó sok sárga színnel mindenhol.

Ez meg a modifikáció, kb ugyan arról a területrõl:

Nézegettem a gúglit, meg a netet, hogy a fekete tenger hogy néz ki valójában mert a LockOn-ból valahogy az jön le, hogy eléggé kopár, meg kiégett. Pedig nem az.Ezt az oldalt nézegettem fõleg elõtte, hogy levegyem a fílinget.

DummyBoy
Jaja, jó lenne ha ilyen before-after képeket is csinálnál 😊

Sharks
Nagyobb kép nincs? Egyébként nem roszz...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

NEXUS6
Jelentem, nagyjából megvagyok az FC2 nyári textúráinak átalakításával.
Íme az eredmény:

Na én is ilyesmire gondoltam, hogy ilyen lesz driverezés után a kontrol panel, nem csak az az 1-2 dolgot lehet állítani amit alapból. A saitek oldaláról 2 drivert is lekaptam ami install elõtt írta, hogy upgrate-eli a kontroll panelt, de 1ik install-t se lehet megcsinálni, mert az 1ik megeáll a másik meg hiába dugdosom az usb-t ide oda nem látja a joyt-t... én meg agyf*szt kaptam, hogy sehogy se megy😊esetleg csökkentett módba v vmi kis trükkel még próbálkozom... köszi a helpet mindenesetre!!!

LeonSilver
Illetve nem teljesen ilyen lesz mert ez az x52 kontrol panelja de valami hasonló lehet a tied is.Ebben lehet állítgatni a dedzónát.

LeonSilver
Ezzel ne.Itt csak azt tudod beállítani, hogy például a "B" gomb lenyomásakor mi történjen.Kalibrálni meg ilyeneket csinálni itt nem lehet.Ha felteszted a drivert és a profil editort akkor lesz egy ilyened :

LeonSilver
Ez attól van, hogy warez.

Azt pedig a vezérlõpultos megoldásnál tudom beállítani ha jól értelmezem. Csak nekem nem lehet ilyeneket állítani, csak a "sima" dolgokat. hmmm még keresgélek nézelõdök, de... hátha lelek vmit. Akkor ezzel a progival ne szenvedjek?

macleody
Én úgy emlékszem, hogy LockOn 1.1 kell hozzá.
Ahoz hogy az FC2 mûködjön mit kel elõtte telepiteni? Elég az alap lock on-t vagy kell az FC1 is? Mert én mindkettõt felraktam de amikor az FC2-ben elinditom a küldetést akkor nemtudom irányitani a gépet és csak kivülnézet van. Ez mitõl lehet?

LeonSilver
Ez mindenkinek ismerõs akinek volt vagy van Saitek cucca lévén ez a profil editor.Neked inkább a kontrol pamel kellene, ott lehet dedzónát (deadzones)állítani.

Telep cd-t nem kaptam, mert a volt tulaj nem találta meg. A win7 szépen felismerte ahogy kell. Amit mondtál, hogy nézzem meg a gyártó honlapján, ott a keresõbe kidobott 1 programot. tegnap éjszaka meg ma szaroztam vele annyit, de nem sikerült 1rõl a 2re jutnom. Kezdek megbolondulni😊 és még mindig balra húz az egész:S Egy kép a programról, hátha vkinek ismerõs lenne és tud segíteni! Köszi