17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
carlosfly #17225 Amikor befejezed akkor az editorba felül file menü és save... aztán nem lesznek ilyen gondok ;)
Üdv -
ZeemanX #17224 Sziasztok!
Normális az, hogy FC1.12-ben elkezdek egy kampányt, megcsinálom az első küldetést, kilépek, majd a programot újra behozva mintha semmi nem történt volna, "nem jegyezte meg", hogy hol tartottam, kezdhetem elölről. Mindegy melyik kampánynak/gépnek futok neki, ugyanez van. Párszor már nekiugrottam, gondoltam vhol vmit nem mentek le a Debriefing-nél vagy ilyesmi, de nem. Kicsit kezd unalmas lenni... :-/
(Win7x64) -
#17223 Miért ne menne Don? -
#17222 Van valakinek tapasztalata TrackIR 5-el? Megy az FC2 vele rendesen??? -
Solt #17221 Őt is kint fogod megtalálni... egyelőre! :) -
joeal #17220 Sziasztok.
Kis hazánkban vajon hol tudom megvenni az FC2-őt?
Az FC 1.1-et kintről rendeltem, a Black Shark az Auchan polcairól van, de az FC2-öt nem találom. -
mcsaba #17219 Az FC2-ben ha több füstölőt teszek fel a gépre megoldható hogy lehessen váltani hogy meik füstöljön? A cobra manőver miért nem müködik? -
#17218 Valaki tudna abban segíteni, hogy hogyan kell finomítani a játékban a joy mozgását, mert nekem oly módon ugrál a gép fel-le hogy az már zavaró, meg megnehezíti a célzást AG üzemmódban. -
#17217 Az 59-es pilóták livestream csatija vidijókkal! -
Wampa #17216 Üdv
Neked nagyobb lett volna a nézettséged is a tube-on:)
Ez az állatvédős felirat k..va jó:) -
#17215 Na ja. Így én is tudok röpülni :D -
raptor22 #17214 Utolsó repülésnek elég rövid lett:) azt hittem törni fog a gép azután a felszállás után -
#17213 EZ KEMÉNY GÉP... -
#17212 Pláne, hogy tényleg csak a feltelepítéshez kell. Most töröltem le a könyvtárat és az FC2 még mindig csont nélkül műxik. -
#17211 Fizetnek érte szépen az Ubinak ...
Ezt a kiadó intézni szvsz nem pedig ED-ék ... -
bgabor #17210 Miért érzem azt, hogy ugyanazt a tartalmat akarják eladni nekünk negyedszerre is?
Tudtommal már az FC2.0 se volt standalone, hanem az alap lock onre kellett rátelepíteni, legalábbis bálam így volt. Ez feltételezi azt hogy minden FC2-vel repkedő rendelkezik az alap lock onnal.
Mellesleg ha a lock on jogai tényleg az ubisoftnál vannak, mint ahogy állítják, akkor hogyhogy belerakják majd az alap lock ont a Platinumba? -
#17209 Szeva. Itt van némi infó. -
gsg16 #17208 Ezt szerettem volna beilleszteni -
gsg16 #17207 valaki tüntesse el az előbbi hozzászólásom legyen szíves,mert elcsesztem!köszönöm! -
gsg16 #17206 <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/99_hoJNj3ys?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/99_hoJNj3ys?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
ez valami új dolog?Lock On Platinum? -
#17205 Vótemá?
-
#17204 Köszi, nem ismertem, de tök jól néz ki, így viszont felesleges lehet újat csinálni, ha csak nem tudnak valami nagyon egyedit beletenni. Ilyen lehet pl. egy olyan program, ami mutatja, hogy ki hol repül éppen... -
#17203 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1224783578&no=3909 -
#17202 Szia, EZT ismered? -
#17201 Super jó ötlet -
virtualpilots #17200 Üdv Virtuális Pilóták!
Tervezzük a közeljövőben egy közösségi oldal létrehozását virtuális pilóták számára, (iwiw-hez kis mértékben hasonlító) ahol a különböző szimulátorokat használó virtuális pilótákat gyűjtenénk össze. (Rise of flight-tól kezdve az IL2-őn keresztül a LockOn-ig és a Flight Simulator-ig)
Ehhez gyűjtünk most információkat és próbáljuk az igényeket felmérni, hogy mit várna el egy virtuális pilóta egy ilyen közösségi oldaltól.
Kérjük írjatok véleményeteket, igényeiteket, ötleteiteket a [email protected] címre -
#17199 Azt tudom, hogy hol van az az axis tune, ott próbálom állítgatni a joy-t. Lényegében nekem az y tengellyel van a bajom, mert rendesen célozni sem lehet a géppel, mert ugrál fel le a célkereszt, azt hogy kéne beállítani, hogy közben megmaradjon a gép emelkedőképessége. Meg a trimmelés sem világos teljesen, nem értem, hogy tudnak olyan egyenes repüléseket megcsinálni videókban nekem mindig elkezd felfele vagy lefele indulni a gép. -
#17198 ezekszerint vhogy összejött neki :D -
raptor22 #17197 Hasonlóval sokat szívtam én is. A játékban a controls-nál kiválasztod a géptípus melletti legördülő sávban a kék szöveget (talán axis command néven van) Majd a listában megkeresed az x,y tengelyt, kiválasztod és alul pedig katt az Axis tune asszem, vagy vmelyikre ami ott van. Utána bejön egy új lap és ott tudod finomítani a joy érzékenységét. Nekem balra húzott a joy, így kapott egy 6-os deadzon-t. Próbáld meg ezzel, de majd megkeresem újra, mert után kell állítanom. -
#17196 Sziasztok, valaki tudna nekem segíteni, az FC2 joybeállításaiban, vegyis hogy az Axis tune-t körüberül, hogy kell beállítani, mert már elegem van, hogy nem lehet egyenesben, tartani, a gépet, meg célozni sem nagyon lehet vele, próbálkoztam a trimmeléssel, is de hát az is olyan, hogy csak rontok a helyzeten. -
#17195 hello
ha vkit érdekel, van egy eladó Alpha Industries CWU 45P dzsekim
a többit privátban
köszi -
#17194 Ez a srác kezdett vergődni július végén warez ügyben... -
MiG man #17193 Ez baromi jóóóó volt skacok!!! -
gsg16 #17192 Vér Pistike időről időre visszatér!akkor írjuk le megint,hogy nincs végigjátszás a játékhoz,és a főellenséget sem fogod megtalálni.valamint ezt a játékot nem lehet 2 nap alatt "kipörgetni"! -
#17191 Hát, én figyelek az utakon is az ilyenekre, mert tudom, hogy vannak. Aki nem tud egy mondatot helyesen leírni, attól ne is nagyon várj mást, viszont nekem negyed annyi energiába nem kerül leírni ezt a két gombot, mint neki megkeresni és lehet, hogy csak nem tud angolul, azért nem találja. Egyébként meg ne a kampón múljon már a leszállása. Ha kell, az életben is inkább indexelnék neki, csak ne okozzon tömegbalesetet. (Bár ez attól is függ, kik vannak a tömegben.) -
Caterpillar #17190 De igen is legyél szemét.. Aki ahhoz lusta hogy elolvasson egy kezelési útmutatást, egy játékhoz az a későbbiekben meg lusta lesz elolvasni az autójához járó könyvet? Ami nem is lenne baj amíg csak magát veszélyezteti nah de pl az autó esetében vannak többen is a környezetében. Bár odáig talán el sem jut majd a vizsgán is azt mondja "elnézést megkeresné nekem az indexet és ugyan nyomkodja már meg valahogy mert jobbra kéne fordulni"
Az a baj hogy az élethez járó manualhoz már nem volt lusta pedig ott kellett volna!
Sry ON! -
#17189 Na jó, nem leszek szmét... Alt+G -
#17188 Ctrl+G de ha ezzel nem megy, akkor próbáld a Ctrl+Alt+Delete-et és utána töröld az exe fájlt a főkönyvtárban! -
Solt #17187 Imádom ezt a topikot... :D -
Shifty #17186 Ne haragudj, de vagy hülye vagy, vagy túl fiatal a játékhoz!
Inkább csinálj egy átstartolást, és a szárazföld felett katapultálj, nehogy véletlen az úszással is gondod legyen.