Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lockheed
<#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Bucser
-Lockheed kérlek válj ki a csatiból nem hallom amit a vadász vezér próbál közölni<#crazya>😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lockheed
Aham... Te sem vagy függõ...

Nõvérke? Hanyadik emberke ez ma habzó szájjal remegve, Joy -al a kezében? Nyolcadik?

Bucser: -majdnem megvolt vazzeee! Ha egy picivel rövidebbet tudok forduuuulllniiii...! <#smile>

Seaweed
Egy Track IR mindenek felett....ehh sok gyurus filmet neztel <#idiota>
Lockheed
Nálam TrackIR mindenek fölött... <#smile>

Bucser
Rossz a sorrend Siluro már 102-es korodban is mondtam😄 Helyes sorrend: pedál TrackIR Hangcuccmmeg minek?? ha durransz ugyis megérzed😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Meg a lotto otos is lassan a felsorolas melle <#hehe>
Siluro
Jah, meg ram is kéne 😄

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Siluro
Igen, a pedál ide nagyon hasznos, mert különbözõ manõvereket precízebben lehet végrehajtani, ha kicsit rákezelek nagyon finoman és pontosan a pedálokkal. Már gondolkoztam ezen is, csak elõbb hangcucc, aztán Track IR, aztán pedál 😊)

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
Hat en meg sose gyakoroltam a csoves kozelharcot! (mar Flankerben sem)...sose erdekelt...meg nem konnyu igy a nagy tekergest elobb utobb megunom..(IL2-ben mivel mas nincs igy az ok..de az ott mas feeling is szvsz)...de teny hogy az x45 "billenycseivel" eleg nehez kozelharcolni...ahhoz azert tenyleg kell egy jo pedal! (erzem en is)
Siluro
Of course, hogy R-73, meg a többi, de azért én mégiscsak yoobban szeretem a dogot. Biztos az IL-2s elõéletem teszi, vagy az, hogy még csak tanúlgatom a BVR-t. Meg különben is már készülök a légiharc kupára, szóval gyakorlás magas fokon, és plakátolom, hogy 37%al rövidebb indítási táv 😊

Seaweed
En nem utalom..csak nem hasznalom..inkabb megtekerem meg 1x mint belepjek neki...meg amugy is...lokkonzunk..itt van erhetvenharom....ez nem kavedaralofersusbrazilultetvenyes hazi parbaj <#hehe><#nyes>
PhantomAss
i love rudder

GOOBY, pls

Siluro
Én nagyon sokat használom az ruddert, mert dogfightnál nagyon yool tud jönni ám és én azt yoobban szeretm, mint a BVR-t 😉. Szóval dog és rudder rulez!! (csak azért, mert mint olvasom nem szeretitek a ruddert<#buck>)

én is nagyon ritkán használom a ruddert. A földön taxizáshoz meg néha néha egykét fordulóban, vagy leszálláskor ha nem jól "csúszik" a gép. De a twist-et nem nagyon szeretem :-(

Lockheed
<#wave>

Lockheed
Jahhh...! 😄

Seaweed
Nem ujdonsag <#beka3>
Seaweed
Twist-es megoldas minenkeppen precizebb mint az x45-ot ket billeni gombja a gazkaron, de szokhato! Nekem mar siman megy azzal is...amugy iskeveset hasznalom a "rudderek-et"...de ha kell megvagyok azzal ami van. (megszoktam..bar tovabb tartott belejonni mint a twistes megoldasba (az tenyleg popec...nem veletlen hogy a valosagban is hasznaljak mar par helyen!), de megodhato...viszont akinek kis keze van az nem fogja az eletben se megtanulni...nagy kez es hosszu ujakk kellenek hozza...)
Na annak a 29-esnek a kabinján látszik, hogy van egykét repült órája :-)
Nálunk így néz ki a 15éves volánbusz lépcsõje mint ennek a cockpitnek a talapzata :-D

szerintem egy olcsó pedál teljesen jó, elõny ha valaki néha autoszimezik is :-)
Jó nem egy "összerudazott" ch eszköz de szerintem teljesen jó bármelyik kormány pedálja. Nekem is így van :-)

Seaweed
25K-ert(99€😉 kulfoldrol tudok X45-ot meg...(es van is raktaron)
Bucser
A HOTAS az csak Hands ON Throttle and Stick Szóval a pedál elvileg nincs benne😊 de a korábbi HOTASok nem twistesek voltak szóval szerintem éremes a pedál hozzájuk😊

Lockheed
Ehh... Eddig ez a legolcsóbb... 😊

Lockheed
<#smile> A smile a link!
Találtam egy egész jó kis oldalt... No jó, kis segítséggel! 😄

Saitek x52

Szerintem a HOTAS-ba nem tartozik a pedál...
(Hands On Throttle and Stick).

Lockheed
Logikus, csak nekem azért jött ez így be, mert így fokozatmentesen állíthatom...
Ha gombokon van, nem midig tudtam levenni teljesen a terhelést a joyról, mert vagy le, vagy föl picit mindig rá kellett tartanom... Így viszont teljesen jóóóó! 😊

sure

Aham...
Bár a BRIVER-nél is mintka 33k lett volna 2 hete...megy az ára lefelé. Oké, nettóban már HATáreset.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Speedbreaker

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Seaweed
En trimmeket Hat switchre raktam (mint az igazi gepeken is, a boton van a trim "Hat"(nevezzuk igy).
sure
Melyiket lehet 25000-ért kapni? (nem "teherautóról leesettet" - HOTAS-ba beleértendõ a "pedálzat", vagy nem?)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Lockheed
Mindenképpen megéri beszerezni egy HOTAS -t ha az ember sokat játszik szimekkel, egyrészt a kényelem, ésszerûség, könnyen kezelhatõség miatt, másrészt szerintem sokkal nagyobb a játékélmény is... <#smile>

Lockheed
A fölsõ nagyobbik a az magassági TRIMM, mivel fokozatmentes és nagyon pontosan be lehet lõni terheléstõl, felhajtóerõtõl függõen... A másik pedig az MFD zoom... Mivel keveset repülök Su-25T vel ezért nincs beállítva csak billentyûzetre az oldalkormány TRIMM, mert ugyebár az azonnal elindul balra, ha jobbról csak egy 250kg -os bombát is ledobsz, és baloldalt még ottvan... 😄 Próbáld ki, hogy telerakod valamelyik oldalát, a másikat meg üresen hagyod, és nincs fölkonfigolva az oldalkormányTrimm... Garantáltan lerövidíti a Joy élettartamát, ha sokáig így használod... <#smile>

Ráadásul ma már nem is olyan elérhetetlen (25.000ft). 5 éve ennyiért vettem a logitech FF 3D mittomén tehénlepény-talpas joyomat, és az egy nagy rakás kaka... olyan ahogy kinéz tehénkaka :-)
szekrény alján fekszik... és akkor még ért is valamit a 25ezer ft..

Seaweed
Szvsz magyarorszagon is van az 70-80%!! (ne azt nezd aki hirtelen felindulasbol(ill egyeb..pl mert nepszeru most 1-2 game) par evig szimulatorozik (persze nem lebecsulendoen mondom...sok ezek kozul komoly szinten uzi, mind tudasban mind egyeb mas szinten), hanem akik tobb tiz eve mar szimulatorral "kelnek-fekszenek" ...es x ev mulva is a szimulatorok vilagaban mozognak folymatosan, kisebb-nagyobb intenzitassal....ezek az emberek tuti hogy vettek/vesznek valamilyen HOTAS rendszert, amint magyarorszagon lehetoseg adodott ra, es vagy megengedhettek maguknak!)
Bucser
Szerintem kb a virtualis repülést komolyan gondolók 50%-a magyarországon külföldön pedig olyan 70% szerzett be valamilyen HOTAS-t. Legyen az a TM Cougar vagy a TM corabbi HOtasai vagy a X36- X45- X52 széria.

Speedbreaker
bazz. gg. 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Siluro
Nekem is ilyen van 😛 Én is a kitérítésre használom azt a gombot, és a kapujelet pedig a gázkaron hátul lévõ kis "baszással" (😄) mozgatom. 😊)

Speedbreaker
neked ilyen van? :o)

Speedbreaker
jaja. Tényleg. Megnéztem 1.02-ben és nekem is mûködött. 1.1-ben nem tom megnézni mert nekem olyanom nincs.

Nézegettem a videókat a flankertraining-rõl. Sajnos a beszélt angol nyelvet amúgy se nagyon értem, pláne ezt :-D
Valójában az lenne a kérdésem, hogy a rakéták indításakor mi a fenét nézeget/mutogat az órán? Valami 15 másodpercekrõl hadovál de nem nagyon jövök rá :-)

áááá és még a lockon.ru-n is kint van a 6DOF video... szégyelem a pofám <#whatever>

ehhe ehhe 2005 november. brrrrrrrrrr ezt miért nem láttam eddig? :-DD😄

mire használod pl a két "tekergetõs" tengelyt a tolóerõkaron?
A hatkapcsolót (amit bejelöltél) én a radar SCAN/TWS a kolsz illetve jobbra balra radar range zoom-ra használom

Lockheed
Nekem a ScanZone kitérítése a jobb kezem fölsõ PovHAT gombján van a 2ik módban (Mode -2), úgyis 3 különbözõ leosztást lehet rá definiálni.

Elsõ módban (Mode -1) a kapujelet mozgatom BVR -ben amivel be tudom fogni a célt! Kitéríteni úgyis csak addig szoktam, míg meg nem találom a célt! Aztán már tudom, hogy hol van, így nem kell keresni... <#smile> Amíg nincs TrackIR -em addig meg be van kapcsolva a cockpit mouse, így a nézetet a bal kezem hüvelykujjával írányítom...

Rééégii! <#beka3><#hehe>

Egyébként télleg alap! <#taps>
Siluro
Alap 😊

Láttátok már a black shark 6 DOF videot? na valami ilyesmit várok a lockonban :-)
Nagyon ász <#taps>
http://www.naturalpoint.com/trackir/03-enhanced-games/game-lock-on-12-black-shark.html

Ugyanis ha ez így mûködik akkor nincs értelme tengelyre rakni...

hát ez keményen übereli az enyémet :-D