Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na végre :-) valami ilyesmit vártam... de akkor egyúttal kivehették volna a "tengelyek beállítása" lapról is.

ez sem rossz 😊
Quick Mission Bulider-bõl generáltam

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Reaper
Nincs köze a tengelyedhez, ugyanis ez igazából is így mûködik! 1.1-ben már végre megoldották ezt is...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Su27-Tandem :-D kis bug :-)

igen menne nálam is, de eddig tutijól ment normális analóg tengellyel. viszont a jelenlegi 3 állásos scan-re hülyeség lenne rárakni :-)

amúgy nálatok a SHIFT+- illetve SHIFT+? horizontális scan-t tudjátok állítani "fokozatmentesen" ? mert nekem csak 3 állása van jobbra balra középre... eddig ez nem így volt. És ennek köze van a tengelyemhez is tuti :-(

Bucser
De meg lehet adni a profilerben hogyha tekered az analogot milyen idõközökben ismételje a digitálisat. PL Il-2-ben így nagyon szépen meg lehett oldani a fokozatos beközelítést. Cougaron tuti megy. X-52-n is megy mert Vo102.ben is sokan hasznaljak így...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nem billentyûparancshoz rendelek tengelyt, az hülyeség, ... a lockon configban adom hozzá a tengelyt a kívánt funkcióhoz

tengely - billentyû ?? mi köze a kettõnek egymáshoz? :-(
tengely analóg a billentyû meg digi.

Bucser
A profile-t kéne a default pbillentyûzethet behangolnod és az ismételt billentyûkhasználatát hozzárendelni a tengelyhez...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nem ennek nincs köze a joyhoz, bármelyik tengelyt rakom rá egyikkel se megy, de az összes tengely mûködik bármely más funkcióban... amúgy a horizontális scant billentyûvel is csak a két végpont és a középpont között tudom "léptetni" :-(
1.02-vel "fokozatmentesen" lehetett állogatni.

Speedbreaker
tölts le új drivert <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Van még egy gondom, régóta szívok vele gondoltam rájövök magamtól de nem :-(
Nem mûködik a horizontális scan zone állítás , bármelyik joy tengelyre rakom nem megy. :-( 1.02-vel teljesen jó volt. X52-m van és a gázkaron a rotator1 tekergetõre szoktam rakni de nem megy semmivel, bármit csinálok :-(
A vertikális jó..

Speedbreaker
jóvanna 😄 de nem azzal lõttük ki <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Siluro
Jah, ha az volt, akkor nincs több kérdésem. Egyszer csináltam vele egy tesztet, és nem látta a lokátorom, meg a KOLSZ is már csak nagyon közelrõl 2-3km 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

sure
Nem esküszöm, hogy Speedy nem a radarral találta meg végül😉

De valóban, a "kitéríthetõsége" sem olyan, mint a radaré. Meg ha jól emlékszem, akkor egy F-117-est kerestünk, és hát õt nem arra tervezték, hogy sok hõt sugározzon ki, és minél jobban észlelhetõ legyen radarral.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Siluro
Hát az érzékelés attól is függ, hogy mennyire forró tárgyat lát. Tehát, ha nincs elég nagy hõje a testnek nyilván nem látja távolról. De múlhat még a kitérítésen is, hogy rosz felé kereste Sure bátyó 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Speedbreaker
Sure-val 1.02-ben teszteltünk vmi ilyesfélét. Nálunk mõködött. Az idõ ködös volt, kb 20 C-re volt állítva. már olyan 6-ról megvolt a célpont nálam clientként, mikor sure-nak még nem volt meg csak kb 2-3 km-nél, így én vezettem õt re. Lehet hogy tévedek, de vmi ilyesmit mi is kipróbáltunk.

Aztán észrevettem, hogy az esetek 80-90%-ában az ellenség jóval elõbb kilövi a rakétáit míg én egyáltalán be tudom fogni... így minden légiharc úgy indul nálam, hogy rakéták elõl menekülök és ha megúszom, akkor tudok csak támadni.

ez igaz de amint lokátort használok már le is buktam, :-) Igazából akkor sajnos elkerülte a figyelmem, hogy nem lokátorral scannelek és ezért lõttem :-)
Természetesen azóta meggyõzõdöm konrétan mielõtt megnyomom a tûzgombot :-)

Valóban szembõl jött a támadás, (két tomcat neuro mig29 küldetésébõl)
BVR módban mentem feléjük, lokátor látta õket a KOLSZ meg nem, aztán kapcsolgattam lokátor KOLSZ között de csak lokátor látta. (volt AWACS így a HDD-n láttam a gépeket). Aztán mivel 14km-rõl kaptam a rakétákat a seggembe, így el voltam foglalva a meneküléssel/ellentámadással :-) Viszont az idõjárás jó volt.

Reaper
Az IFF-rõl meg annyit, hogy befogáskor "rákérdezel" lokátorral a célra, ha van C akkor saját😊 Ennyi!

Reaper
Szembõl érkezõ gépeknél (értsd a "hideg" felét mutatja) eléggé redukálódik a felderítési ill. befogási távolság. Hatékonyan hátsó féllégtérbõl lehet használni, de erõsen idõjárásfüggõ. Szar idõben, alacsony látásnál 6-8km max, jó idõben "forró" célokat akár 20-25-rõl is lehet fogni. Többé kevésbé jól szimulálja a Lock On a mûködését, legalábbis az 1.1 (1.12a). Nekünk tökéletesen mûködik.

pont ezért szeretném használni, hogy ne sugározzak és "láthatatlan" maradjak, csak épp nem látok vele senkit :-( egy hátránya van még, hogy ilyenkor nincs IFF, még 1.02-ben lõttem le így egy barát gépet... volt nagy anyázás :-D

Speedbreaker
Köszi<#hehe><#wave><#worship>

Siluro
Head Up Display, magyar megfelelõje Fej/szem magasságú kijelzõ.

Speedbreaker
Mi az a HUD? <#idiota>

Lockheed
Közeli légi harcban használják azthiszem. (még nem tartok ott a kiképzésben...) De mivel kissebb a kisugárzása, mint a lokátornak kevésbé árulkodó rólad... De én már BVR módban is fogtam vele ellenséges gépet.

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

valaki el tudná nekem röviden mondani, hogy az IRST (EOS) rendszer használható-e valamire? én még nem láttam vele repülõ tárgyat a HUD-on :-(

Lockheed
Megcsináltam a Su-25T -is és az is Jóóóó!<#eljen><#smile> Szerintem a ez elsõ (Mig29S) sokkal nehezebb, de tetszik mind2! Csak így tovább NeuroMissionGenerator... 😄

Lockheed
Neuro: kipróbáltam a MIG-29S missiont... JóóÓÓóó! <#smile> Az elejém sietni kell, ha le akarom szórni a bombákat, mire a Tomcatek odaérnek... 😄 Meg így legalább a póttankot is üresen lehet eldobni...

Lockheed
<#smile> <#nevetes1>

Siluro
Szerintem próbájátok meg kiengedett futóval, egész kellemes ám 😊

Lockheed
Mé' szerinted a hasraszállás mit jelenthet? Ehhehh... <#smile> Már annyira begyakoroltam... 1-2 méterre a földtõl kilebegtetek, aztán szépen lehasalok...

Speedbreaker
és kerék nélkül szálltatok már le? 😛P élvezetes. próbáljátok ki <#idiota><#wink><#wave>

PhantomAss
én újonnan vettem a trackIR3-at egy huszasért a vrcenter-ben(kiállított darab volt, bontott, néha van náluk ilyen, és sokkal olcsóbban adják, persze ugyanúgy tokkal, vonóval, garanciával)

GOOBY, pls

Lockheed
Hopsz az egyik 2szer lett...

Lockheed
Ma este kimentünk kicsit gyakorolni egy közeli városba, jó barátokat szerezni éjszakai fõutca fölött történõ low ridinggal... <#smile> Végül Reaper hathatós közremûködésével tábortûzzel ünnepeltük meg a hasraszállásomat, melyet már mesteri szintre fejlesztettem... (Sure az már vágja... <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>)

Íme:

Lockheed
Üdv... Igen, most elég aktív a "közösség"! <#smile>

Siluro
Nekem ma azt mondta ts-en, hogy 2es. Furcsáltam is, hogy 15, mert azért még mindig van 30 újonan 😊

sure
OFF

Kösz a yokívánságokat!

ON

Gratula Pittinek és DummyBoynak a FC-hez! Termeltetek HSZ-eket rendesen.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Bucser
Hö? nekem toto azt mondta Trackir 3....

repvez
Van valahol egy osszehasonlitás hogy a 2-es mivel tud kevesebbet a 3-nál(A vektor expansion kivül),mert már nem találtam sehol infot rola.Mindenhol a 3-as és 4-es van.
Siluro
Yoovan, lehet rá menni tovább, mert Track IR 2PRO.

Siluro
OKs, thx 😊

Bucser
Megyek suliba de keresd a 102-esek közül Toto-t vele beszélj majd😊 De Neuro is jelentkezett ha jól tudom.

Siluro
Bucser bátyám, gyere msn-re, hogy megtudjuk beszélni 😊

Siluro
Bucser engem érdekel!!

Neuro: A Winterpatrol baromi jó, esélyem sincs ellenük :-) MEg aztán ezt a Su25T-t szokni kell még :-)

DummyBoy
De méééér pont mááárciusbaaaaan 😞

(Tudom, nem nekem szólt ... 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"