Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mégegy kérdés a billentyûzeten melyik a gázkar??
Mert nem nagyon találom

CPU 3Ghz Intel Pentium, 1Gb Ram ,Geeforce Fx 5600 128 Mb

Sziasztok! segitséget szeretnék kérni a Lock-on CD megrepett igy
nem fut a játék,le is töröltem de másikat meg nem tudok venni mert
nem találok sehol! Most csak a demo megy.Valaki tud nekem 1 CD szerezni??
[email protected] Köszi elõre is

CPU 3Ghz Intel Pentium, 1Gb Ram ,Geeforce Fx 5600 128 Mb

Seaweed
Miert? Ez csupa ontopic hozzaszolas! Magasropture sikeredett?! <#idiota><#ravasz1>
Speedbreaker
Jajj tán topikot tévesztettem, vagy ez tényleg a Lock On topik?<#idiota><#wink>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Seaweed
De ha lehetne kerni akkor olyan modvalasztot kernek joy-ra mint ami az F-14A-ban van! ❤️-as>

(Top Gun meg a Final Countdown-ban is jol latni hogy mukodik...egy ilyet szeretnek 😉
namajd ha lesz profiler ezekre a gépekre is, és a pilcsi viszi magával pendrive-on a saját profilját és rátölti a HOTAS-ra :-D

Lockheed
Ésszerû... 😊

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Lockheed
<#smile>Ajjjajjj... Ez nemjó jel! Mindig így kezdõdik a flame... 😊

<#nyes>

Seaweed
ez meg itt a Flakone (A/😎

Ettõõl féltem.. Akartam szólni, hogy ennyire nem kéne pörörgni, mert TOP10 lesz a topic.. Már késõ... <#idiota>
Seaweed
Viszonyitasi alapnak itt az F/A-18A Hornet Hotas kiosztasa 😉)

Lockheed
Még nem próbáltam, úgyhogy nemtudom... Biztos jó, hisz akárkivel beszéltem, mindenki csak dícsérte... <#smile>

azért nem olyan vészes az :-D egy valódi pilóta többet forgatja a fejét 😄
kb 20-30fokos fejfordításra már teljesen hátranézel. és tök finoman lehet vele nézelõdni.
Amióta nekem a 6DOF lemezke van a sapkán még precizebb, mivel így már három pontot figyel a cucc

Seaweed
jaja
Seaweed
<#gonosz1>
én is sokmindent billrõl használok, nem bírnám megjegyezni. pl a fegyverzet üzemmódok 1-tõl 7-ig, kabintetõ, hajtómûindítás/leállítás....
az üzemmódokat pl simán megjegyeztem a számok alapján, joyra nem tudnám "átültetni"

Lockheed
TrackIR -nél meg majd szerezhetjük befelé a nyakmerevítõt, 1-1 "átharcolt" éjszaka után... 😊

Seaweed
Ezzel az a baj hogy nekem a bal huvelykujjam sokkal bengabb mint a jobb es nem "esik jol vele" semmi sem..igy a gazkaron levo egerbol csak a gombjat hasznalom amire shift van programozva igy mint "mod" gombkent uzemel (meg TS va nrajta ugyancsak shiften...ami persze nem szerencses..de mivel alig multizom es ha igen akkorse hasznalok TS-t igy elfer ez ettol meg!)...de ha lesz trackir akkor maris javul a helyzet....viszont sok-sok funkciot nem rakok hotasra meg ha lehetne is mert nem akarok ujakat tanluni...flanker/lockon-t megjegyeztem regen igy az avionika egy reszet most is billrol nyomom az nekem gyorsabb...es nem fogok osszekavarodni masik szimeknel ha jatszom...(alap funkciokat megprobalok minden szimben ugyanarra rakni az x45-on))
Lockheed
Ahaaa!!! Jogos... 😊

nekem trackirem van, tehát nem kell, :-D
csak külsõ nézetben használom körbejárni a gépet :-D

Lockheed
Mondjuk nemtudom, hogy ezzel újat mondtam -e, de lényegesen egyszerûbb így... Mellesleg fölszabadul a PovHAT.

nekem pl két hétig tartott mire beprogramoztam az SST-vel mindent, de még néha most is vannak ötleteim plusz megoldásokra... ugye a 3 mode plusz a pinkie shift.. 6-al lehet szorozni a gombokat így ami amúgy se kevés :-)

Lockheed
Ubisoft\Eagle Dynamics\Lock On\Config\View\view.lua

Ebben a fileban a teteje körül van egy sor:

CockpitMouse = false

Ezt írd át true -ra és mûkdni fog a cockpitben is az a kis joy a gázkaron... Fokozatmentes, és emiatt pontosabb, és egyszerûbb használni, mint a PovHAT -ot sztem...

Seaweed
Jah IL2ben nekem is a gazkaron levo egyiken a trim masikon a prop van..de probaltam anno meg 1.0 idejeben a lockonnal is ratenni es nem jott be...meg amugy is alig kellett trimmelni...aztan 1.1 ota a 25T-nel nem art, igy ujrafoglalkoztam az uggyel es vegul a joyra raktam mint az igazi gepeken es nekem bevallt(gyak olyan mintha billel allitanam, csak hotas modi 😉)
Lockheed
Azért állítottam a magassági TRIMM -et végül arra ami fölül van, (annak ellenére, hogy így pont merõleges arra amit állít... 😄) mert az hosszabb úton és könynebben jár. És mivel a magassági TRIMM -et használom többet, ezért maradt fölül...

mondjuk nekem van még egy szabad hatkapcsolóm :-) a boton az alsó, nem túl jól áll kézre, meg azon van a külsõ nézetes körbenézés.. :-) de azt meg megoldom a mouse pöcökkel, úgyhogy azt a hatot pillanatnyilag nem használom :-)

Lockheed
Jogos... Nekem is x52 -n van az a kis egér vagymi, ami az egeret mozgatja! Azzal mozgatom a nézetet, és az összes PovHAT gomb valamilyen más funkciót tölt be! Az SST -ben (aki nem ismerné, az a progi ahol a Saitek jookat lehet programozni...) ki lehet választani, hogy a PovHAT gombok 4 vagy 8 irányúak legyenek. Nekem mind 4re van állítva, és Mode-3 ban alig van fölprogramozva valami... 😊 Teljesen elég így a gombok mennyisége... 😊 A kis kontroll lámpák tényleg nagyon jóóók... <#smile>

csak ez olyan jól kézreáll, hüvejkujjal tudom picit pöcögtetni le föl (kisebbik rotator tekerentyû)

ok :-)<#wave>

Seaweed
En mint irtam a hat-ra konfigolva (shift+hat1) talaltam meg a szamitasom..es bar hiaba van felkonfolva mode2-ben a gazkar hatjanak egyik allasara a ctrl+t, mar azt se hasznalom..mert a muszerfalon levo "trim-neutral" visszajelzo lampaval tokeletesen tudom pillanatok alatt allitani (meggyozodesem hogy pontosabban es gyorsabban mint il2-ben (ahol igy van nekem) a gazkaron levo tekerentyukkel!)
aztan ha lesz Track ir-em mar a lenezeshez se kell hat szal felszabadul majd meg 1 igen fontos iranyito ezkoz a joyon 😉)
Lockheed
Default, mivel az alapból nem lineáris...

pont ez volt nekem is a bajom, ezért se raktam rá végülis a trimmet, hiába variáltam õssze vissza sose volt jó, de ezzel így most tutijó :-)

Lockheed
4 percig... <#smile> De nem ékeskedem, csak mióta rávilágított ama kis csúszkák mivoltára a játékban, azóta TRIMM ügyben gyak. ugyanaz a véleményem... 😊 Mert azon a tengelyen volt midig a TRIMM, csak nem volt elég finom...

esetleg még egy Pitch-Axis1 shotot kérhetnék <#beka3><#whatever>
csak úgy kíváncsiságbú <#whatever><#lookaround>

Seaweed
jah vippel tud modositani/torolni
OFF
Na itten most ácsi egy pillanatra :-D hogy írtál még abba a hszbe plusz mondatot, miután már elküldted?...az elõbb a szmájlival volt vége :-D
vagy a VIP-el tucc módosítani?
ON

Jaaaaa, hát azt nem írtad oda, hogy más tollával ékeskeccc :-D

Lockheed
Nenekem... From Reaper! <#smile> Egyébként nincsmit, szivesen!

Lockheed: nagyon tutko a responses beállításaid, most én is így állítottam trimmet a rotator1-re 2-re és übersirály, kösszke <#eljen><#integet2>

Seaweed
<#nevetes1>
Lockheed
Huhhh... Kikapná a szemem a huzat... 😊

jaja, mer leviszi a huzat a fejemrõl a sapit oszt nézelõdhetek a trackiremmel :-D

Lockonban is ki lehet nyitni a tetõt, de 1 mach körül nem túl ajánlatos 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
Ott majd mikor kihajolsz oldalra érezni fogod 6DOF segítségével ahogy a muslincák a fogadon szétkenõdnek😄 JA bocs ez nem Il-2 hogy ki lehessen nyitni a kabintetõt (ugye egyes ami gépeknél lehet a PF-ben😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jahh, kíváncsi leszek én a vasra ami alatt élvezhetõ... azért az már télleg full 3D cockpit... be lehet nézni a mûszerfal mögé, melyik kábel van kicsúszva :-D

Lockheed
Háááát fejlõdünk! Na majd a BlackShark...

Lockheed
Jah! Eskü Szeged? Onnan jöttem haza Debrecenbe 1-1,5 órája... <#smile> Egyébként tényleg nemazok... <#smile>

Nagyon király FC-ben TrackIR-el zoomolni <#beka3><#nyes>
1.02-ben nem volt zoom csak nézelõdés

Bucser
NA nekem lépnem kell szegedre😊 fergeteges félóra volt ez itt az SG-n😄

Méghogy a szimesek komoly emberek😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF