Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert nem nagyon találom
CPU 3Ghz Intel Pentium, 1Gb Ram ,Geeforce Fx 5600 128 Mb
nem fut a játék,le is töröltem de másikat meg nem tudok venni mert
nem találok sehol! Most csak a demo megy.Valaki tud nekem 1 CD szerezni??
[email protected] Köszi elõre is
CPU 3Ghz Intel Pentium, 1Gb Ram ,Geeforce Fx 5600 128 Mb
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
(Top Gun meg a Final Countdown-ban is jol latni hogy mukodik...egy ilyet szeretnek 😉
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
kb 20-30fokos fejfordításra már teljesen hátranézel. és tök finoman lehet vele nézelõdni.
Amióta nekem a 6DOF lemezke van a sapkán még precizebb, mivel így már három pontot figyel a cucc
az üzemmódokat pl simán megjegyeztem a számok alapján, joyra nem tudnám "átültetni"
csak külsõ nézetben használom körbejárni a gépet :-D
Ebben a fileban a teteje körül van egy sor:
CockpitMouse = false
Ezt írd át true -ra és mûkdni fog a cockpitben is az a kis joy a gázkaron... Fokozatmentes, és emiatt pontosabb, és egyszerûbb használni, mint a PovHAT -ot sztem...
aztan ha lesz Track ir-em mar a lenezeshez se kell hat szal felszabadul majd meg 1 igen fontos iranyito ezkoz a joyon 😉)
csak úgy kíváncsiságbú <#whatever>#whatever><#lookaround>#lookaround>
Na itten most ácsi egy pillanatra :-D hogy írtál még abba a hszbe plusz mondatot, miután már elküldted?...az elõbb a szmájlival volt vége :-D
vagy a VIP-el tucc módosítani?
ON
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
1.02-ben nem volt zoom csak nézelõdés
Méghogy a szimesek komoly emberek😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF