Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 szabadnapot végigszopok ... erre muelóba menetel elõtt pár órával rájövök mi a gond 😞
A Cam2Pan-al való játszogatás közben leszedtem egy NewView nevû progit ... az meg betölti magát és átkonfigolja a vezérlést ... ÁÁÁÁ kiszedtem és mûxik rendesen ... 😞
Szép ... most megint 3 napig meló ... közben meg nem tudok majd játszani 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
De a billentyûknél is ilyesmit csinál (Pedig aszittem kénytelen leszek venni egy új Joy-t 😊 ) ... Ha a numpadról próbálom irányítani a nézetet, akkor is ide-oda ugrál ... ALT+TAB-ig ... utánna meggyógyul ... csak a joy nem 😞
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
@scirocco: A Warez nem mûxik ... az 1.01-et (Elsõ CD...) még fel tudod rakni, de a FC az Starforce-os ...
Megvenni 2 féleképp lehet ... A Gold verzió az 2 CD-s, dobozos változat asszem ... Simware-tõl lehet megrendelni ...
De le lehet tölteni www.lockon.ru-ról, 15 USD-ért ... szerény véleményem szerint NAGYON megéri 😊
Mi az a MOC???
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
- hol kapható a FC? Mennyiért?
- van valakinek tapasztalata a "Lock On Gold Flaming Cliffs SFCLONE-bC"-vel, úgy értem mûködik rendesen?
- jelent valamit a "Gold" szócska ebben a névben? Az eredeti cím nem tartalmazza ha jól tudom.
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Itt szereztétek elõzõ éjszaka a barátokat, ugye? <#wave>#wave>
Isten nem bottal, hanem VMware.
erus: Kissé kényes neem? 😊
Pár napja nem játszottam egyéb elfoglaltságok miatt (Szánom - bánom bûnömet ...) ... ma veszem elõ a game-t, indytom, Mig-29 kampány (lényegtelen mit csinálok ...) vagy csak sima Fly ... nyomjak S betût ... nyomom ... és semmi ... Alt TAB -ki majd vissza és mûködik ... DE ... a tolóerõ saját életet él ... a POV pedig követhetetetlenül ugrél össze vissza ... DE Configuration-Test mode-nál vagy Win-ben semmi ilyesmit nem generál ...
Láttatok már ilyet???
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
http://www.vmh59.hu/hun/gallery.php?spgmGal=LOCK%20ON/MISSIONS/2006-03-15
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Az azért vicces, hogy Jemenbe, Dél-Afrikába, Feröer-szigetekre olcsóbb, mint ide...
ON
CPU 3Ghz Intel Pentium, 1Gb Ram ,Geeforce Fx 5600 128 Mb
De nem akarok ebböl olyan nagy gondot kreálni, csak érdeklodtem.
Esetleg valamit a postaköltségekröl tudnátok valamit, hogy visszatérjünk az alapkérdéshez?Az angol tudásom a béka segge alatt van 😞
nem fut a játék,le is töröltem de másikat meg nem tudok venni mert
nem találok sehol! Most csak a demo megy.Valaki tud nekem 1 CD szerezni??
[email protected] Köszi elõre is"
??? 1.02 patch-csel már nem kellett a céda...
Hogy repedt meg? Döcögött az asztal? <#ravasz1>#ravasz1>
Esetleg Kürt KFT? (winyó+CD restore 80-100k-ból meglesz talán...)
köszi a választ
(Magyarorszagon nem kapni mar ugytudjuk....)
Ezt már sehol nem árulják??
Kár hogy nincs egy ilyen cégem, pedig szvsz ez nagy biznic 😊!
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Egyébként lehetne ugymond plusz beszállitoknak jelentkezni az ED-nél?Értem ezalatt ha mondjuk egy magyar cég azt mondja hogy felkarolja a repszimes közösséget és szeretné terjeszteni az országban akkor ezt megengedné vagy ez a 4 hely fix és kifujt?
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Vagy a másik uj árusito helyrol a GoGamer-röl, vagy az csak amcsiba szállit?Mert az nagyon jo áron van 12$ csak a PK menyi lenne ott is.