Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Vááááá ... Ez annyira jellemzõ 😞

3 szabadnapot végigszopok ... erre muelóba menetel elõtt pár órával rájövök mi a gond 😞

A Cam2Pan-al való játszogatás közben leszedtem egy NewView nevû progit ... az meg betölti magát és átkonfigolja a vezérlést ... ÁÁÁÁ kiszedtem és mûxik rendesen ... 😞

Szép ... most megint 3 napig meló ... közben meg nem tudok majd játszani 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Sõõõt ... Ott tartok, hogy Il-2 -ben is ok minden ... csak a Lock-on szarakszik ...

De a billentyûknél is ilyesmit csinál (Pedig aszittem kénytelen leszek venni egy új Joy-t 😊 ) ... Ha a numpadról próbálom irányítani a nézetet, akkor is ide-oda ugrál ... ALT+TAB-ig ... utánna meggyógyul ... csak a joy nem 😞

Bucser
Õk is Automexen keresztül hozták be...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DummyBoy
@Lockheed: Újra is telepítettem az FC-t ... nemtom mi van, de nagyon idegölõ 😞

@scirocco: A Warez nem mûxik ... az 1.01-et (Elsõ CD...) még fel tudod rakni, de a FC az Starforce-os ...

Megvenni 2 féleképp lehet ... A Gold verzió az 2 CD-s, dobozos változat asszem ... Simware-tõl lehet megrendelni ...

De le lehet tölteni www.lockon.ru-ról, 15 USD-ért ... szerény véleményem szerint NAGYON megéri 😊

Mi az a MOC???

még egy dolog a MOC-hoz van magyarítás?

Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS

Segítene valaki az alábbi kérdésekben?
- hol kapható a FC? Mennyiért?
- van valakinek tapasztalata a "Lock On Gold Flaming Cliffs SFCLONE-bC"-vel, úgy értem mûködik rendesen?
- jelent valamit a "Gold" szócska ebben a névben? Az eredeti cím nem tartalmazza ha jól tudom.

Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS

Speedbreaker
nem 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Lockheed
Jaja, ez a városka! Már gondolom régi jó barátként üdvözölték õket! (Hogyaza, már megint ittvannak ezek a kur**... <#smile>)

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

sure
Tényleg nagyon olaj fényképek!

Itt szereztétek elõzõ éjszaka a barátokat, ugye? <#wave>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Lockheed
Szép fotók! <#smile>

erus: Kissé kényes neem? 😊

Seaweed
Budos Ribanc! <#vigyor1><#gonosz1>
sure
Mondom én mindig, hogy a Lonci olyan, mint egy csaj...

Lockheed
Ehhh... Próbálk meg a játékon belül újra definiálni minden tengelyt... <#smile> Hátha! Nekem is volt olyan, hogy elment 1-2 tengely beállítása...

DummyBoy
Segíccsetek 😞

Pár napja nem játszottam egyéb elfoglaltságok miatt (Szánom - bánom bûnömet ...) ... ma veszem elõ a game-t, indytom, Mig-29 kampány (lényegtelen mit csinálok ...) vagy csak sima Fly ... nyomjak S betût ... nyomom ... és semmi ... Alt TAB -ki majd vissza és mûködik ... DE ... a tolóerõ saját életet él ... a POV pedig követhetetetlenül ugrél össze vissza ... DE Configuration-Test mode-nál vagy Win-ben semmi ilyesmit nem generál ...

Láttatok már ilyet???

Reaper
Lustáknak:

2006-03-15

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
"Pár" kép a tegnapelõtti kitelepülésrõl, akit érdekel:

http://www.vmh59.hu/hun/gallery.php?spgmGal=LOCK%20ON/MISSIONS/2006-03-15

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

repvez
Tudom a második 8-as csoportba én is benn voltam csak mire a fizetési infokat megkaptam volna Stonerocktol mindenkinek nyoma veszett aki feliratkozott.És azota semmi üzit nem kaptam senkitöl.
sure
OFF

Az azért vicces, hogy Jemenbe, Dél-Afrikába, Feröer-szigetekre olcsóbb, mint ide...

ON

sure
22 pengõ volt a PK, ez oszlott asszem végül 7 felé - asszem (ex-59th_)Stonerock rákérdezett, és tán 8 darabig ugyanannyi volt a PK. vmh59 csoportos rendelésben ment a dolog, topik azóta törlõdött.

Seaweed
Nem talaltam az orosz oldalon informaciot erre. (bar nem is neztem tuzetesen)
Seaweed
Tudsz esetleg ilyen oldalt?

CPU 3Ghz Intel Pentium, 1Gb Ram ,Geeforce Fx 5600 128 Mb

repvez
Tudom, csak nem kell regisztrálni, elmenteni a reg fájlt hogyha ujratelepitem akkor ne keljen ujra aktiválni stb.
De nem akarok ebböl olyan nagy gondot kreálni, csak érdeklodtem.
Esetleg valamit a postaköltségekröl tudnátok valamit, hogy visszatérjünk az alapkérdéshez?Az angol tudásom a béka segge alatt van 😞
sure
"Sziasztok! segitséget szeretnék kérni a Lock-on CD megrepett igy
nem fut a játék,le is töröltem de másikat meg nem tudok venni mert
nem találok sehol! Most csak a demo megy.Valaki tud nekem 1 CD szerezni??
[email protected] Köszi elõre is"

??? 1.02 patch-csel már nem kellett a céda...
Hogy repedt meg? Döcögött az asztal? <#ravasz1>

Esetleg Kürt KFT? (winyó+CD restore 80-100k-ból meglesz talán...)

Seaweed
Kulfoldrol meg lehet rendelni/venni a neten. (vagy ha arra jarsz)
Hát erõl a játékról ugynézki le kell hogy mondjak
köszi a választ

sure
Biztos adóznék utána...

Seaweed
Azon is van starfos..."ezt jol megszivtad" <#nevetes1>
Seaweed
Sot..meg adozhatnal is ezen tevekenyseg miatt....kell ez neked?! Nemhiszem <#hehe>
repvez
Maradi vagyok és nem szeretek kinlodni a starforsos progikkal szoftveresen.A cd viszont beteszem és megy annyiszor ahogy jol esik nincs mit elrontani.
sure
Olyan nagy a felbuzdulás, hogy "nem kapni itthon" stb., de ha fognám magam, berendelnék 20 db dobozos FC-t, és árulnám mondjuk 6500-ért (hogy a tranzakciós költséget meg a számlavezetési díjat, meg az esetleges telefonálást legalább ne bukjam be), fogadjunk, akkor az lenne, hogy "miért ilyen drága", "miért csak Pesten", stb., oszt rajtam rohadna a fele. Meg a jogi részét nem vágom, de gyanítom, nem túl legális (még akkor se, ha "nemes" célt szolgál)

Seaweed
Hat eloszor is megfogod a dobozt, a hatuljan ott virit ki adta ki magyarorszagon...irj nekik eloszor, aztan ha veluk nem jutsz dullore (amire 90% eselyt latok!), akkor irj az UBIsoftnak mint kiadonak.
(Magyarorszagon nem kapni mar ugytudjuk....)
Ezt kb 1 éve vettem eredeti CD kinek írjak??
Ezt már sehol nem árulják??

Seaweed
Akkor nem ertem miert nem eleg jo a letoltos?! Ez kicsit olyan mint a szarka ankinek a farka nem birt el bizonyos dolgot! Tudod hogy a szarnyat tudod csak megenni de neked az egesz csirke kell?! <#ravasz1><#idiota>
Seaweed
Szvsz nem biznyiss...a vilag ezen keleti felen nincs fizetokepes kereslet a jateksoftwarekre...de keresd meg a CD galaxist hatha beleugranak a kedvedert (hirtelen mas, olyan kiskert nem is tudok mondani ami mar regota es meg mindig a porondon van es (szinte) csak ebbol tartja el magat...)
repvez
Én tudok várni idöm annyi mint a tenger, pénzem annál kevessebb!
repvez
Pedig lehetne kelet europába és a balkán fele is teriteni.Kevesebb PK és máris innen rendelik nem Simware-töl.
Kár hogy nincs egy ilyen cégem, pedig szvsz ez nagy biznic 😊!
Siluro
Hancucc azért, mert zenét csinálok, és kéne már valami saját 😊 Ki is néztem 2db 300Wos hangfalat 12ropiért és egy erõsítõt ami kiszolgálja 3ért. A keverõ az ráér, már csak a pénz kéne 😄

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Itt van még pár egész jó: http://www.af.mil/photos/index.asp

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
De 22 euroert itt van 3-4 negy nap alatt Belgiumbol..az mar nem is draga... (foleg hogy Fedex hozza...mar az is egy elmenyszamba megy... 😛P)
Seaweed
Szvsz nincs biznisz benne magyarorszagon...de persze ez targyalas kerdese csupan meglatasom szerint az ED-vel!
repvez
igen néztem,19,95+22=sok euro <#smile>
Egyébként lehetne ugymond plusz beszállitoknak jelentkezni az ED-nél?Értem ezalatt ha mondjuk egy magyar cég azt mondja hogy felkarolja a repszimes közösséget és szeretné terjeszteni az országban akkor ezt megengedné vagy ez a 4 hely fix és kifujt?
Seaweed
Klassz nagy <#gonosz1>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
Simware-t nezted?!
repvez
Nézelödtem még mindig FC dobozos ugyben és látom hogy már a hivatalos oldalrol is lehet cd-set venni.Az hogyan tudom meg hogy onnan mennyi a postaköltség?
Vagy a másik uj árusito helyrol a GoGamer-röl, vagy az csak amcsiba szállit?Mert az nagyon jo áron van 12$ csak a PK menyi lenne ott is.
Lockheed
<#smile>

Seaweed
Ezek szvsz ugyanazok a fak...
Seaweed
Ha ezzel az a baj hogy ha megvetted, hogy nem serialos a jatek. Ha az lenne akkor siman lemasolnad mas telepitojet...de igy hogy egyedi minden lemez, igy en azt javaslom irj az UBInak, es beszeld meg veluk, szerintem a koltsegeket allva es pl a rossz lemezt elkuldve nekik adnak masikat (szoktak a kiadok/gyartok adni).
repvez
Na már valami kezd lenni .Uj képek vannak a hivatalos oldalon.Ha valaki nem ismerné azt hihetné, hogy valami tankszimulátor ,mert szinte csak arrol készülnek képek.Egyébként a képeken lévö fák már a speedtree féle lehet vagy az eredeti csak nem szoktam ilyen közelröl nézni?