Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lockhead után szállok fel... látom jobbra kifordul... nekem a forduló elõtt még emelkednem kellett, hiszen épphogy elugrottam a betonról, így az állásszög miatt nem láttam egy idõre, majd mikor megfelelõ magasságon voltam, borítottam jobbra, és kerestem... de sehol, na mondom ez baromi ciki :-DD aztán füstöt kapcsolt és megláttam... végülis nagyjából elõttem volt, de tuti nem vettem volna észre füst nélkül :-D😄
Aztán a másik szitu, a bénaságom csúcsa:
Természetesen megint mindenkit elvesztettem, de mondom nem szólok mert ez már a ciki kategórián túl lesz... keresgélek, közben beszélgetünk...keresgélek, fordulózok... keresgélek..., forgatom a fejem mint az idióta, zoomolok (trackir rulez:-).... intenzíven forgulódok... már folyamatos "maximum angle of attack" és "maximum G" üzenet....gép remeg recseg-ropog...ehh mondom nemigaz... közben már lokátorozok... na mondom te bénaság nincs mese, külsõ nézet... erre mivan? Mind a hárman szoros kötelékben ott kígyóznak mögöttem 100 méteren belül...<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav> ááááááááááááá Bazzzzzeeeeeeee
Kicsit égõ volt pl a légi tankolás próbálkozásom. (utoljára 1.02-ben tankoltam kb fél éve)
Mondja Sure, hogy nem probléma, kicsit bonyolultabb de menni fog.
Elõre megy tankolni aztán jöhetek...Õ volt a host. Rácuppant a csõre kb 10-20 másodperc alatt... na jöhetek én... Röpke 5 perc alatt már pozícióközeli helyzetben voltam. Közben Sure folyamatosan türelmesen mondja mit kell csinálnom.... a következõ 10 perc küzdés eredményeként a tanker már elkezdte kitolni a csöveket <#hehe>#hehe>... mire a csövek kijöttek volna természetesen már elimbolyogtam a közelbõl is <#eplus2>#eplus2>...csövek vissza... Még vagy fél órát biztos bohóckodtam, (közben még 2x elindultak a csövek felém kb félig) :-DD mikor Sure mondja, hogy neki fogytán az üza, jön tankolni (eddig hátulról figyelt és irányított).
Az 1-es számú csõ mögött tekeregtem, mint egy konzervdoboz a tricikli után kötve, majd kb 15-20 másodperccel Sure bejelentése után elnézek jobbra, és már ott lóg a 2-es csõ végén és szipákolja az anyagot.... na ez kezdett kicsit égõ lenni <#whatever>#whatever> szóval Sure becsülöm a türelmed :-D
Arra még volt idõm, hogy megcsináljam 😊 Aztánmost amíg melózok éjjel, addig napközben röpködök egy kicsit 1.12a-val mert a Training-ek miatt egyenlõre az 1.1 volt fent csak 😊 Megnézem mi változott 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
In-game screenshotok vannak, "Best Of":
Csoporttép😉
Sürgõsségi ellátáshoz
Forró hangulatú volt a mecs
Isten nem bottal, hanem VMware.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Ctrl + Shift + Connect elõhozza azt az ablakot ahol lehet path-ot választani ... mostmár tudom, és így elfelejteni sem fogom 😊
Meséljetek majd 😊
<#wave>#wave>
Vagy minig valakinek a valakijéé 😊
Apropó ... melyik Lock-on-al repkedtek?
1.1 vagy 1.12a?
<#integet2>#integet2>
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Szóval akkó holnap... :-)
Vagy te mire gondolsz?! ...en to slow vagyok mar neki ma....
Mirõl van szó? :-D
(TS-t izzitsatok mert utalok enyit gepelni ami mondando osszejon egy ilyen kapcsan... 😉) Multkoribol is csak az maradt meg bennem hogy fostam a szot, mintha ertenek hozza <#gonosz1>#gonosz1><#zavart1>#zavart1>)
Jelezném részvételemet a "topiktalin", ha van még hely...
Most 3 napig éjszakás vagyok, így ez kiesik, de utánna mehetne 😊
Lehetne tesztelgetni besugárzásjelzõt és a többi okosságot ...
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
De természetesen van olyan amikor látom a besugárzást, ráfordulok, scannelem és a manõvereibõl mozgásából látszik, hogy nem lát engem, vagy épp nem vesz rólam tudomást, fõleg mikor többen is vannak a környékén... volt már úgy, hogy becserkésztem így egykét emberkét :-) olyankor mindíg azt hiszem milyen profi vagyok... aztán beleszaladok egykét ilyenbe :-D
Nah ez lesz automatikus az ujgeneracios gepeken (mint a Gripen, az Flakon Block50+tol felfele, Typhoon, Rafale, JSF,...stb..), es a besugarzas jelzo rendszer vagy a hoerzekelo rendszer adatai alapjan fog automatikusan elsulni a csapdaszoro rendszer!