Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát velem még nem sokra mentek, mert igen csak tanulom a dolgokat... viszont azon a vvs504 nyilvános TS-en lehetett szobát csinálni, tehát használhattuk volna, na majd legközelebb...

sure
Jah, igazi görénység az lenne, hogy a "red" csatiba bemenni, és a Lonciban a Blue oldalt választani...

Isten nem bottal, hanem VMware.

Valami vvs504 szerver volt, és volt nyilvános TS szerver, be is mentem a RED csatira és halgattam õket, csak nem ugattam bele gyenge angol tudásommal :-D

Lockheed
Hogyan?

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

sure
Újra kell regelni a szerveren (egy RIP-es Balagee arc épp benn csücsült az elõszobában, Speedy meg én bereggeliztünk ismét). De mondjuk Bonomi eléggé el van tûnve BTW.

Seaweed
Jenkik kothetik a pelenkat fel!
Lockheed
Sajnos a R.I.P. TS nemment, gondoltam bemehetnénk oda, és ketten COOPban többre mennénk, meg aztán tapasztalatszerzésnek sem lenne rossz! meg vennénk tracket Debriefing céljából! De TSnélkül bajos...

Lockheed
Beteeeg! <#smile> Megvan az elsõ légigyõzelmed!

sure
OFF

Ez a repülõ sültgalamb érdekelne...letestelte a távvezetéket, vagy csak asszony balhézott romantikus vacsinál? <#zavart1>

ON

sure
Igazándiból olyasmit is lehetne szervezkedni, hogy HL-s szerverre csoportosan bemenni "kalózkodni", közben TS-en kommunikálni...aztán ha kicsit fejlõdtünk már, olyan HL-es szerverekre menni, amiknek van publikus TS-ük, és a többi playerrel is összedolgozni.

Akkora köcsög sunyi voltam ma HL-en mint az állat :-)
Ahogy Lockheed vázolta, kb nekem is annyi esélyem volt, kétszer leszedtek, hogy csak lestem. AWACS volt gondolom, mert tele volt a HDD gépekkel nyílt lapokkal játszottunk :-) Szóval harmadszor is felszállok és megyek a tömeg fele. Bazinagy keveredés, tele karikák háromszögek, ki se tudtam venni hányan vannak. Na mondom egyet csak ki tudok pecázni magamnak. Közeledek közeledek, közben fogynak a karikák, ajaj mondom baj lesz itt. Mire olyan 40-50km távolságba értem eltûnt az utolsó karika, valamint 5db háromszögecske azonnal fordítja a pici nóziját felém... Bakker mondom nincs szerencsém :-D itt a vég....
Nem érdekel mondom hamár itt vagyok lesz ami lesz... természetesen folyamatos befogást jelzett a besugárzásjelzõ. lelassultam 250km/h-ra és mentem 30-40 méterre földközelbe, ez már nagyon megy :-) fékszárny nyit és kapcsoltam a lokátort. Befogás megszûnt, 220-230km/h környékén épphogy a levegõben tudtam tartani a gépet, baromi nagy állásszöggel. Végre a radarral sikerült befogni az egyik gépet, ...amint elértem a dead zone-t abban a pillanatban elengedtem mind a 6db!!!!! R73-at <#eplus2> majd 180fokos forduló fékszárny vissza és 100-150méteren fáklya hazáig <#nyes><#nyes>... és megúsztaaaaam!!!!!!!! Mákom volt még, hogy közben a szélrõl már jöttek a friendly-k :-DDD
Leszálltam és begyûjtöttem az 50 pontot :-DDD
Brrrrrr kúvajóvót :-DDDD

Én is ott voltam, hát nemsemmi forgatag volt...
:-D

Lockheed
Kemény dolgokat tapasztal az ember néha lobbyn... Bementem 1 népesebb szerverre, és úgy ledaráltak, mint a sz**t... <#smile>Összesen nem repültem 500 km -t 3 nekifutásra... 😉

DummyBoy
Én pont azért kérdezem, mert Így ebben a formában csak itt találkoztam még vele ...

Sültgalambot meg láttam élõben repülni, inkább kihagynám 😊 (Nem vicc ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Seaweed
Jah es mint tegnap mondtam, becsleseim szerint en kb a 30%-at tudom annak amit a "profik" tudnak..igy ne csak ram hagyatkozzatok!
Seaweed
Elosszor is tisztazni kene ki mit ert alatta.Nem kizart hogy en ismerem a manover, de mas neven vagy rosszul tudok valamit.Ezert szerintem maradjunk a magyar szavaknal es az eloszavas elmutogatos megoldasnal. En nem fogok vallakozni arra hogy leirjam! Aki tegnap halotta a szofosasom az tudja miert!

Illetve itt van ujra a legiharckony*, 447 oldalas, kimerito (igaz angol nyelvu..de akinek ez gond szerezze meg a kb 2 evel ezelotti Aranysas vagy Top Gun vagy mitudom en mi voltakkor szamokat abban egy hosszu legiharc sorozat ment, kezdve a repules alapjaitol...) "tankonyv". 1-2 napig lesz csak fent utana del..

*ugyanaz amit te is irtal hogy most szedted le. Tessek szepen olvasgatni es ne a sultgalambot a szajba varni <#gonosz1>
Na megyek vissza HL gyakni :-)

Reaper #7833 hsz-ben leírta nagyvonalakban, valamint tegnap nekem Seaweed bemutatta és elmagyarázta részletesen :-) amúgy jól tudod, hogy 250km/h környékén nem lát a radar, tapasztaltam is :-D

DummyBoy
Hmmm ... leírná valaki pontosan mit is takar ez a beam-elés?

Alacsony sebességen földközeli manõverek? (Azt olvastam valahol, hogy a radaroknak va egy bizonyos min. észlelési sebességük ... asszem olyan 250km/h alatt elvesztik a célt ...)

Vagy esetleg van valami olyan oldal ahol ilyen technikák le vannak írva? Most szedtem le a Netrõl egy 450 oldalas kézikönyvet (Fighter Combat: Tactics an maneuvering ...) de addig nem akarom lapozgatni amíg az alapok nem mennek ...

De ez spec most érdekel 😊

Hehh alakul a beaming technikám :-))) 8-10 percig életben maradtam 4 bandit között:-D😄 (HL-en) Nagyon durva volt... Bementem közéjük...rögtön befogás...borogatok földközelbe befogás megszûnik... majd visszajön...kicsi volt a sebességem a manõverek miatt...mondom akkor lassuljunk még ...60-70m magasságon240-250km/h-val féklapokkal sunnyogtam mögéjük befogás is megszûnt :-D
És szépen kivergõttem a gyûrûbõl...aztán lezuhantam<#mf2><#falbav>
Nem egyszerû 20-30 méteren 240km/h-val közben mindenre figyelni :-D😄
Jött egy dombocska, na ... vanilyen :-)))
De alakúúúúl <#nyes>

DummyBoy
Köszi, holnap majd próbálom ... (Próbálgattam én ma is mindent ... 😊 )

Gyakorolni ... gyakorolni ... gyakorolni 😊

Bucser
Lassításhoz használd az ívelõlapokat és akár a légféket. pillanatra nyitod csukod. de akár az is lassíthat ha megcsóválod az oldalkormánnyal (pedállal/twistel)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lockheed
Csak 30-50 km/h -t növelj a sebességen, ne többet...

DummyBoy
Ehhe ... igazad van ... mondjuk nem nyomom tövig 😊 (Bár lehet lassan is gyorsulni meg gyorsan is 😊 )

Az a gáz hogy ahogy felnyomtam a gázt, szép lassan elkezdett nõni a sebességem, majd levettem, de akkor meg nem akartam lassulni és a lendülettõl mindig túlmentem (Mivel lassan lassultam 😊 ) ... mindegy, majd gyakorlom ...

DummyBoy
Hmmm Aviationmegastore-nál van WideScreen Freshnel???

Hmmm ... Következõ moncsinak mondjuk egy 21-24 colos wide TFT hozzá egy ilyennel ... hmmm ... Szép álmok ... De még így is olcsóbbak mint egy 30"-os TFT 😊

Használ valaki freshnel lencsét? (Én anno a Home-made projektor projekt-nél találkoztam vele, sima lencsét talán még olcsóbban is lehet szerezni ...)

Bucser
Lassan gyorsulni hogyan tudsz?<#idiota>

NA bocsi a kötöszködésért csak nem bírtam kihagyni😊Ha már elérted, hogy tartani tudod a köteléket akkor fogod magad felnyomod a gázt amig közelebb nem érsz majd visszaveszed ugyanannyira amennyivel tartani tudtad a távolságot.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DummyBoy
Húúúú ... asszem van még mit gyakarolnom 😞

Kissé elkeseredtem 😞 Szerencsétlen Andrey Petronovot többszáz kilóméteren keresztül kerülgettem, de vagy beálltam stabilan egy sebességre vele olyan 0,3 -0,2 km -re vagy túlfutottam 😞 De volt benne fíling ... 😊

Reggel befejezem a melót, aztán ha nem leszek nagyon fáradt, akkor egész délelõtt szabad repkedés van, Kedvesem úgysi délben akar kelni ...

Áruljátok el nekem, mi annak a trükkje, hogy 200 méterre vagyok a "páromtól", egyforma sebességgel és magasságon repülün, egy irányba ... ha csökkenteni akarom a távolságot, mi a teendõ? Ha lassan gyorsulok, sosem érem utól ... ha gyorsan akkor nem tudok lefékezni és túlfutok ... Ezt jáccottam egész délután 😊

<#beka3><#nyes>

Seaweed
Ugyananyiba kerul sapkaval mintha simw-nel rendelnel hozza egy 11€-ossapkat..csak itt egybe adjak...
Figyelem! A figyelmetlenseg nem mentseg <#ravasz1><#gonosz1>
Ehh... Itt sapkát is kapsz hozz? <#wow2> nekem lespórolták, pedig meg volt ígérve <#gonosz3>

[NST]Cifu
*&@#$ß.... Errõl teljesen elfeledkeztem... <#schmoll2>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

sure
Sikerült Speedbreakernél CLIENT-ként tankolni:
http://kep.tar.hu/sure-user-erus/50247121#2

Aztán fejjel lefelé már nem, mert abban a pillanatban, hogy "Clear contact"-ot mondott, bekapcsolt az automatika, és vissza akart fordítani😉

Most léptem serezni...

Seaweed
+ a peches vagy raijak az arat es +8% vam +20% ado...ehh <#shakehead>
[NST]Cifu
Így amerikából ~180$ + ~40$ postaköltséggel ugyi 220$-ból jött ki. Gondoltam így jobban járok. 😊

Seaweed
Nekem lassan 1 hete bent van a "kosaramban" a cuccos (most jarok 355€-nal ebbol 25€ a postakoltseg..d.e meg lehet bovulni fog ezzel-azzal...), varom hatha lemegy az a kurva euro vegre....mert ekkora osszegnel mar 4-5 ezer forint plusz is keletkezhet ez a hulye 260Ft/1€ arfolyam miatt...shitt<#ticking>
Seaweed
Te ez amerikai shop?!
Seaweed
Simware-al semmi problema nincs, csak egy masik helyrol rendelem, ahonnan maketteket szoktam venni. (Kedvenc shopom...ergo akarok makettet is melle rendelni, stb-stb) Arban ugyanott van a ket hely. (ok is az eloszor irt eDimensional-tol veszik)
[NST]Cifu
Naszóval tényleg hülyén fogalmaztam, sorry. 😊
A PCAviator-nál rendeltem meg, kaptam eddig három mailt, hogy nem tudják teljesíteni a kérést, de amint lesz raktáron, küldik (én sem értettem, mert kint az oldalon "in stock" volt). 5 napja kaptam egy mailt, hogy már úton van, azóta várok.

Egyébként meg mi baj a SimWare-el? Épp azon gondolkoztam, hogy onnan rendelem meg, ha ez behal. 😊

Seaweed
Ezt nem ertem! Azt kerdeztem honnan jon...de ezek szerint a Simware-tol rendelted?!(en nem onnan fogom) De hogy-hogy nem tudjak teljesiteni?! Nincs nekik?

Vagy most mivan...en latom cska keszekuszanak amit irtal?!<#rolleyes><#vigyor3>
[NST]Cifu
Elvileg postán jön, de már 3x írták, hogy a megrendelést nem tudják teljesíteni. :\

A végén megrendelem úgy, ahogy a Lock-On:FC-t. Amúgy az ára sajnos tényleg nagyon borsos...

Lockheed
<#smile>

DummyBoy
Jajajajajjjjj ... asszem csinélok gyorsan egy légiakkrobatikászós küldit és próbálgatom egy kicsit a kötelékezést meg ilyeneket ... Én vagyok ugyanis valszeg a legnúbabb (Bár a Retaliator nekem is megvolt 😊 😊 )

Csak én mindig túl hülyének éreztem magam a komolyabb simekhez ... de most, hogy kezd picit benõni a fejem lágya ... Hmmm 😊 Egyre jobban bejön ... munkatársaim meg ott röhögnek, mikor melóban belefeletkezve bújom a Lock On manuálját 😊 Kedvesem meg addig szerette a Lock On-t amíg tegnap meg nem tudta, hogy lehet vele Online is nyomni ... Azt a kifakadást 😊 Fél órát röhögtem rajta 😊

Viszont akkor megyek ... 1 óra múlva meló ... 😞 Addig még 1-2 repülés belefér 😊

Seaweed
Honnan jon a tied?!
(En varom hogy talan visszamaszik az euro 250 kornyekere de nem akarodzik...)
Lockheed
Elolvastam a manualt... Ott sem ír semmit. Csak párban ezek szerint...

na majd meglátjuk. megpróbálok benézni ha sikerül idõben végezni

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
En meglepo modon gyorsan vegeztem, az 1 oras anyagbol gyorsan osszevagtam a 6 perces kigyujtest..most irom epp fel DVD-re.
Seaweed
Nemdog volt, inkabb amolyan nezzuk-ezt-azt.
áttehetjük holnapra. én még javában lomtalanítok: hordom le a sok kacatot a házelé, lehet estére teljesen végem lesz...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Siluro
Váááááááááááááááááááááá! Ha legközelebb dogoltok szóljatok, megyek én is<#idiota>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

sure
Nekem este felelõsségteljes sörözésem van barátokkal...de nem tartom kizártnak, hogy éjfél körül még benn lesztek.......
Ha nem ázom el túlságosan, benézek.😉