Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Ez a repülõ sültgalamb érdekelne...letestelte a távvezetéket, vagy csak asszony balhézott romantikus vacsinál? <#zavart1>#zavart1>
ON
Ahogy Lockheed vázolta, kb nekem is annyi esélyem volt, kétszer leszedtek, hogy csak lestem. AWACS volt gondolom, mert tele volt a HDD gépekkel nyílt lapokkal játszottunk :-) Szóval harmadszor is felszállok és megyek a tömeg fele. Bazinagy keveredés, tele karikák háromszögek, ki se tudtam venni hányan vannak. Na mondom egyet csak ki tudok pecázni magamnak. Közeledek közeledek, közben fogynak a karikák, ajaj mondom baj lesz itt. Mire olyan 40-50km távolságba értem eltûnt az utolsó karika, valamint 5db háromszögecske azonnal fordítja a pici nóziját felém... Bakker mondom nincs szerencsém :-D itt a vég....
Nem érdekel mondom hamár itt vagyok lesz ami lesz... természetesen folyamatos befogást jelzett a besugárzásjelzõ. lelassultam 250km/h-ra és mentem 30-40 méterre földközelbe, ez már nagyon megy :-) fékszárny nyit és kapcsoltam a lokátort. Befogás megszûnt, 220-230km/h környékén épphogy a levegõben tudtam tartani a gépet, baromi nagy állásszöggel. Végre a radarral sikerült befogni az egyik gépet, ...amint elértem a dead zone-t abban a pillanatban elengedtem mind a 6db!!!!! R73-at <#eplus2>#eplus2> majd 180fokos forduló fékszárny vissza és 100-150méteren fáklya hazáig <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>... és megúsztaaaaam!!!!!!!! Mákom volt még, hogy közben a szélrõl már jöttek a friendly-k :-DDD
Leszálltam és begyûjtöttem az 50 pontot :-DDD
Brrrrrr kúvajóvót :-DDDD
:-D
Sültgalambot meg láttam élõben repülni, inkább kihagynám 😊 (Nem vicc ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Illetve itt van ujra a legiharckony*, 447 oldalas, kimerito (igaz angol nyelvu..de akinek ez gond szerezze meg a kb 2 evel ezelotti Aranysas vagy Top Gun vagy mitudom en mi voltakkor szamokat abban egy hosszu legiharc sorozat ment, kezdve a repules alapjaitol...) "tankonyv". 1-2 napig lesz csak fent utana del..
*ugyanaz amit te is irtal hogy most szedted le. Tessek szepen olvasgatni es ne a sultgalambot a szajba varni <#gonosz1>#gonosz1>
Alacsony sebességen földközeli manõverek? (Azt olvastam valahol, hogy a radaroknak va egy bizonyos min. észlelési sebességük ... asszem olyan 250km/h alatt elvesztik a célt ...)
Vagy esetleg van valami olyan oldal ahol ilyen technikák le vannak írva? Most szedtem le a Netrõl egy 450 oldalas kézikönyvet (Fighter Combat: Tactics an maneuvering ...) de addig nem akarom lapozgatni amíg az alapok nem mennek ...
De ez spec most érdekel 😊
És szépen kivergõttem a gyûrûbõl...aztán lezuhantam<#mf2>#mf2><#falbav>#falbav>
Nem egyszerû 20-30 méteren 240km/h-val közben mindenre figyelni :-D😄
Jött egy dombocska, na ... vanilyen :-)))
De alakúúúúl <#nyes>#nyes>
Gyakorolni ... gyakorolni ... gyakorolni 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az a gáz hogy ahogy felnyomtam a gázt, szép lassan elkezdett nõni a sebességem, majd levettem, de akkor meg nem akartam lassulni és a lendülettõl mindig túlmentem (Mivel lassan lassultam 😊 ) ... mindegy, majd gyakorlom ...
Hmmm ... Következõ moncsinak mondjuk egy 21-24 colos wide TFT hozzá egy ilyennel ... hmmm ... Szép álmok ... De még így is olcsóbbak mint egy 30"-os TFT 😊
Használ valaki freshnel lencsét? (Én anno a Home-made projektor projekt-nél találkoztam vele, sima lencsét talán még olcsóbban is lehet szerezni ...)
NA bocsi a kötöszködésért csak nem bírtam kihagyni😊Ha már elérted, hogy tartani tudod a köteléket akkor fogod magad felnyomod a gázt amig közelebb nem érsz majd visszaveszed ugyanannyira amennyivel tartani tudtad a távolságot.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kissé elkeseredtem 😞 Szerencsétlen Andrey Petronovot többszáz kilóméteren keresztül kerülgettem, de vagy beálltam stabilan egy sebességre vele olyan 0,3 -0,2 km -re vagy túlfutottam 😞 De volt benne fíling ... 😊
Reggel befejezem a melót, aztán ha nem leszek nagyon fáradt, akkor egész délelõtt szabad repkedés van, Kedvesem úgysi délben akar kelni ...
Áruljátok el nekem, mi annak a trükkje, hogy 200 méterre vagyok a "páromtól", egyforma sebességgel és magasságon repülün, egy irányba ... ha csökkenteni akarom a távolságot, mi a teendõ? Ha lassan gyorsulok, sosem érem utól ... ha gyorsan akkor nem tudok lefékezni és túlfutok ... Ezt jáccottam egész délután 😊
Figyelem! A figyelmetlenseg nem mentseg <#ravasz1>#ravasz1><#gonosz1>#gonosz1>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://kep.tar.hu/sure-user-erus/50247121#2
Aztán fejjel lefelé már nem, mert abban a pillanatban, hogy "Clear contact"-ot mondott, bekapcsolt az automatika, és vissza akart fordítani😉
Most léptem serezni...
A PCAviator-nál rendeltem meg, kaptam eddig három mailt, hogy nem tudják teljesíteni a kérést, de amint lesz raktáron, küldik (én sem értettem, mert kint az oldalon "in stock" volt). 5 napja kaptam egy mailt, hogy már úton van, azóta várok.
Egyébként meg mi baj a SimWare-el? Épp azon gondolkoztam, hogy onnan rendelem meg, ha ez behal. 😊
Vagy most mivan...en latom cska keszekuszanak amit irtal?!<#rolleyes>#rolleyes><#vigyor3>#vigyor3>
A végén megrendelem úgy, ahogy a Lock-On:FC-t. Amúgy az ára sajnos tényleg nagyon borsos...
Csak én mindig túl hülyének éreztem magam a komolyabb simekhez ... de most, hogy kezd picit benõni a fejem lágya ... Hmmm 😊 Egyre jobban bejön ... munkatársaim meg ott röhögnek, mikor melóban belefeletkezve bújom a Lock On manuálját 😊 Kedvesem meg addig szerette a Lock On-t amíg tegnap meg nem tudta, hogy lehet vele Online is nyomni ... Azt a kifakadást 😊 Fél órát röhögtem rajta 😊
Viszont akkor megyek ... 1 óra múlva meló ... 😞 Addig még 1-2 repülés belefér 😊
(En varom hogy talan visszamaszik az euro 250 kornyekere de nem akarodzik...)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"