Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
12:15-nél kötelékfordulóban (ezt hogy mondják? :-)) jól látszik, a hátsó gép farkincája ahogy ficánkol.... lehet, hogy nem is olyan irreális ez a jelenség a lockonban :-)
A belsõ képekbõl is látszik, hogy küzdenek rendesen a bottal és a tolóerõkarral. Nem éppen finom mozdulatok a jellemzõek :-) Kívülrõl nézve meg milyen szépen lágyan siklik a formáció... tök ellentmondásos <#crazya>#crazya>
De a szõke bige mûrepülése se kissámli :-)
Sure: voltál automex-nél? :-)
Szóval in-game screenshotok olyanok lesznek, amilyennel épp játszol (Speedyéi pedig azok, hiszen látszik a Chat; ha veszel tracket multiban, a chat nincs benne)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Mér, én olyan nagyon gáz minõségû screenshotokat szoktam bevágni? Így néz ki a graphics.cfg fájlom utolsó bekezdése (default érték):
ScreenshotQuality = 90;
ScreenshotName = "ScreenShots/ScreenShot_%03d.jpg";
ScreenshotExt = "jpg";
Az egy dolog, hogy felveszel egy tracket minimál beállításokkal (csak a Scene fájl beállításait nem tudod utólag módosítani), megeditálod, utána feltolsz a Lock-On GUI-ban mindent maxira, graqfics drájverben 8xAA 16xAF meg ami belefér, és így egy Celeron800/Radeon9600 kártyával csúcsminõségû videót/screenshotokat tudsz kreálni a trackbõl. Az egy dolog, hogy egy 2 perces video lerenderelése 2 nap lesz...😉
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Speedy a minap újságolta, hogy talált egy olyan grafikai beállítást, amivel egész szép, és gyors is. Lehet, rosszul emlékszem, de mintha MX400 vagy 440-e lenne. Úgyhogy riszpekt!😉
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Ich bin a grosse <#lama>#lama><#falbav>#falbav>!
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Sure, ebben látszik a cockpit amikor csinálja a kobrát!
You just keep me hanging on...
Ugorjunk fejest. Vagy SGest.
Jó-jó,de hideg a víz?
Csápkódj á sárnyáddál, Gázsi!
Asszem egy tized másodperccel elkéstem a pattintást😊
így könnyû hajnalig dorbézolni <#hehe>#hehe>
én ma reggel fél6-kor indultam ám melózni :-)
ez csak pojén lehet :-)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Ez gyönyörû volt te kis Grétsy!😊
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Az Alba pilcsi meg nem normális... <#wow2>#wow2>
Eddig fegyverkezgettem, most épp a kötelék és az ilyesmi van porondon ...
Majd ha az menni fog rendesen, akkor jöhetnek a manõverek + a légiharc ... 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
csak érdekességnek:
Legnépszerûbb témák
1. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
2. The Godfather
3. LADA Racing Club
4. Battlefield 2
5. Gran Turismo 4
6. Football Manager 2006
7. Lock On: Modern Air Combat
8. Partyarcok
9. Kézi és az Olimpia
10. KONAMI Soccer kiegészítõk
ON
holnap megnézem mit tehetek :-)
Jujj te meg az a dummy vagy, aki HL-en is?! <#idiota>#idiota> Rámköszöntél, azt azt sem tudtam ki vagy, vagy ismerjük-e egymást <#idiota>#idiota>
ON

Fõleg ha már menne az olyanoknak is mint én mondjuk páros légiharc meg ilyenek ...
BF2-ben is jellemzõ, hogy ha kicsit összedolgozó éskicsit összeszokott brigáddal játszunk sokkal jobban lehet 1. eredményeket elérni ... 2. szórakozni ... Mint ha ismeretlenekkel, kommunikáció nélkül játszunk ...
Gyúrok még 1-2 évet és én is beszállok 😊 😊
Fõsulis tanulmányi kiállításon elmentünk Soltra a rádióadóhoz ... Ott van MO. legnagyobb rádióadója (29x méter elektromos hosszú antenna, 2MW maximális adóteljesítménnyel 😊 ) ... Az adótermet és az antennát egy nyitott csõtápvonal köti össze, ami úgy néz ki hogy bizonyos távolságokra oszlopok vannak, azokon pedig fém karikák ... köztük pedig semmi (Aki tanult ilyesmit az tudja, hogyan mûxik ...) a lényeg hogy ott megy a CÚG 😊 ami akkor épp 1,3 MW körül volt ... éppen mentünk megnézni az antennát, mikor a galambocska belerepült a csõtápvonalba ...
1. Majdnem beszartam akkorát csattant 😊
2. Füst, tollak és égett szag ...
3. valami kis brikettdarab pedig leesett ... (Megboldogult galambunk ...)
Szóval élmény volt ... Mellesleg kár hogy oda nem lehet csak egyszerû látogatóként bemenni ... Világított a kezemben a puszta közepén a neoncsõ 😊
Pitti: eszembe nem jutott megnézni... 😄