Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most néztem meg a MAKS 2005-rõl készült összefoglalót amit Seaweed linkelt be #7994-es hsz-ben. (most jutott eszembe, hogy letöltöttem) <#beka3>
12:15-nél kötelékfordulóban (ezt hogy mondják? :-)) jól látszik, a hátsó gép farkincája ahogy ficánkol.... lehet, hogy nem is olyan irreális ez a jelenség a lockonban :-)
A belsõ képekbõl is látszik, hogy küzdenek rendesen a bottal és a tolóerõkarral. Nem éppen finom mozdulatok a jellemzõek :-) Kívülrõl nézve meg milyen szépen lágyan siklik a formáció... tök ellentmondásos <#crazya>
De a szõke bige mûrepülése se kissámli :-)

lockon.ru-n a dobozos FC $14,95 + postaköltség $51,02 szummaszummárum 13.500,-magyar pengõ...innen se óccsó <#whatever>

Sure: voltál automex-nél? :-)

sure
izé...ez összesen 2 dolog😉

Szóval in-game screenshotok olyanok lesznek, amilyennel épp játszol (Speedyéi pedig azok, hiszen látszik a Chat; ha veszel tracket multiban, a chat nincs benne)

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Na de attól, hogy jpg vagy bmp, a water nem vált át Low-ra, miközben te Medium-on játszol...

Mér, én olyan nagyon gáz minõségû screenshotokat szoktam bevágni? Így néz ki a graphics.cfg fájlom utolsó bekezdése (default érték):

ScreenshotQuality = 90;
ScreenshotName = "ScreenShots/ScreenShot_%03d.jpg";
ScreenshotExt = "jpg";

Az egy dolog, hogy felveszel egy tracket minimál beállításokkal (csak a Scene fájl beállításait nem tudod utólag módosítani), megeditálod, utána feltolsz a Lock-On GUI-ban mindent maxira, graqfics drájverben 8xAA 16xAF meg ami belefér, és így egy Celeron800/Radeon9600 kártyával csúcsminõségû videót/screenshotokat tudsz kreálni a trackbõl. Az egy dolog, hogy egy 2 perces video lerenderelése 2 nap lesz...😉

Seaweed
np 😊
Bucser
Mivel a Lock On engine (tudomásom szerint) tud csinálni olyat hogy mind a felvett tarckbõl készült AVI mind a SS nem olyan képminõségen készül mint amin te játszol. Ugyanis nem a képkockákat menti le, hanem külön renderel adott beállítással egy képkockát és utánna megy tovább normalban mintha mi sem történne. A szemed úgysem veszi észre.. a törpiek is ezért tudnak ilyen csocsi képeket betenni😊 HA meg SS-t csinálsz úgyis megakad a kép nem tök mindegy hogy 0,5 mp-re vagy 2-re?😄 (kb 1 képkocka renderelése ennyivel tart tovább magasabb beállítás mellett és ez a lassulás lehet élvezhetetlenné tenné a játékot ha folyamatos lenne de így talán nem olyan zavaró.) trackek esetén pedig az trackben meglévõ adatok alapján magának lerendereli a történéseket és aból csinál AVI-t. A képernyõre nem tesz semmit --> kevesebb erõforrásra van szüksége😊 Kb így mûködik a The movies avi renderje is😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sure
Nem voltam itthon, de gondoltam, mivel nem volt semmi konkrét "szervezõdés", ezt nem jelentettem be külön...

sure
Ööööö....hogy a "chatet" jobban el tudd olvasni? Mert amúgy ebben az esetben nem ezen múlik...

Speedy a minap újságolta, hogy talált egy olyan grafikai beállítást, amivel egész szép, és gyors is. Lehet, rosszul emlékszem, de mintha MX400 vagy 440-e lenne. Úgyhogy riszpekt!😉

Lockheed
A mission editorba töltöd be a tracket (ugyanúgy open, aztán alul a legordülõ menübõl, mint a windowsban kiválasztod, hogy mit akarsz betölteni, jelen esetben nem missiont, hanem tracket...) és akár újra le is repülheted, ha a flightra böksz! Neked nemtudom melyik menüben van, asszem harmadik vagy negyedik, de a VideoEdit paranccsal el tudod indítani és ugyanúgy tudod váltani a nézetet, mint játék közben... "S" -el kimerevíted, beállítod a kamerát, és megcsinálod a screenshotot... <#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Seaweed
Nem talaltam senkit se HL-en seTS-en..igy mentem SFP1-ezni...
NEXUS6
Ich bin grupensexfuhrer.
Ich bin a grosse <#lama><#falbav>!

😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Speedbreaker
amúgy köszi a tippeket, már én is gondoltam rájuk 😊

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
:o. És azt hogy tudodm megcsinálni, hogy amiközben nézem a tracket, ne azok a kameranézetek legyenek, amiket én a játékban is csináltam, hanem amit tetszés szerint akarok. Vagy lehet ezt?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Lockheed
Meg vedd föl trackbe amit repülsz, és aztán ha visszatöltöd amikor screenshotokat csinálsz belõle addig fölrakhatod a grafikát HIGH -ra... Meg fogsz lepõdni... 😊

Speedbraker! a graphics.cfg.ben legalul írd át a "screenshotquality"-t 100-ra! igény szerint alatta belõheted hogy bmp legyen. "picit" szebbek lesznek a képek<#integet2>
Speedbreaker
Ma délutáni/esti repülésünk (airpower, bulldozer, vki(k), én)

Állaaaat <#nyes><#nyes><#taps><#taps><#taps>

Lockheed
Naggyon durva! <#worship>

Sure, ebben látszik a cockpit amikor csinálja a kobrát!

Speedbreaker
😄DDDDDDDDDDDDDDD

Lockheed
<#nyes>

sure

Seaweed
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
Most ébredtél miiii?!? <#mf2>
így könnyû hajnalig dorbézolni <#hehe>

Seaweed
<#nyes>
Speedbreaker
<#idiota><#hehe>

Próbáltam nem kijavítani magam hátha nem veszik észre! <#idiota> De aztán jöttél te és szokás szerint beszóltál mert nagy az arcod! <#hehe>
sure
<#eljen>
Jók a képek, Speedy! Hajrá!

Lockheed
<#smile>

ezért nem akartam tegnap este 22:00-kor már belemelegedni, sejtettem, hogy ez lesz :-D
én ma reggel fél6-kor indultam ám melózni :-)

szerintem direkt írta "LY"-al :-D
ez csak pojén lehet :-)

02:35? jól bírtátok 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Reaper
"formálya"

Ez gyönyörû volt te kis Grétsy!😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

DummyBoy
Éjt?

Épp hogy csak esteledik 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Seaweed
Hat ez jo hosszura sikeredett beszelgets volt....elotte a repules is jo volt...

thx

jo8

Szép gép ez a Yak kifejezetten szép formálya van!
Az Alba pilcsi meg nem normális... <#wow2>
DummyBoy
Igen ... de én még erõsen tanuló kategória vagyok ...

Eddig fegyverkezgettem, most épp a kötelék és az ilyesmi van porondon ...

Majd ha az menni fog rendesen, akkor jöhetnek a manõverek + a légiharc ... 😊

Speedbreaker
OFF

csak érdekességnek:

Legnépszerûbb témák

1. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
2. The Godfather
3. LADA Racing Club
4. Battlefield 2
5. Gran Turismo 4
6. Football Manager 2006
7. Lock On: Modern Air Combat
8. Partyarcok
9. Kézi és az Olimpia
10. KONAMI Soccer kiegészítõk

ON

Speedbreaker
neked is FC van?

Lockheed
Jó terv! 😉

DummyBoy
Jaja 😊 Én vagyok az ... felmenni ugyan nem mentem sehova, csak beállítgattam, meg megnéztem hányan vannak fent 😊

Srácok, most nézem van TS szerver linuxra, lehet, hogy felteszek egyet a céges tûzfalra :-) 10megás vonalon van...
holnap megnézem mit tehetek :-)

Lockheed
<#smile>

Speedbreaker
OFF

Jujj te meg az a dummy vagy, aki HL-en is?! <#idiota> Rámköszöntél, azt azt sem tudtam ki vagy, vagy ismerjük-e egymást <#idiota>

ON

Speedbreaker
Nagyon rendes kollégákkal mostanában délutánként elég sokat repülünk, kezdünk egybeszokni, hátha még kialakul vmi. Bocs a nagy képekért.

Azért nem az elsõ gyõzelmem volt, kb egy-másfél éve még 1.02-vel 125 pont volt a rekordom :-D

DummyBoy
Ezzel a csoportos kalózkoddással biztos nagyot lehetne aratni 😊

Fõleg ha már menne az olyanoknak is mint én mondjuk páros légiharc meg ilyenek ...

BF2-ben is jellemzõ, hogy ha kicsit összedolgozó éskicsit összeszokott brigáddal játszunk sokkal jobban lehet 1. eredményeket elérni ... 2. szórakozni ... Mint ha ismeretlenekkel, kommunikáció nélkül játszunk ...

Gyúrok még 1-2 évet és én is beszállok 😊 😊

DummyBoy
Valami olyasmi csak kicsit komolyabb 😊

Fõsulis tanulmányi kiállításon elmentünk Soltra a rádióadóhoz ... Ott van MO. legnagyobb rádióadója (29x méter elektromos hosszú antenna, 2MW maximális adóteljesítménnyel 😊 ) ... Az adótermet és az antennát egy nyitott csõtápvonal köti össze, ami úgy néz ki hogy bizonyos távolságokra oszlopok vannak, azokon pedig fém karikák ... köztük pedig semmi (Aki tanult ilyesmit az tudja, hogyan mûxik ...) a lényeg hogy ott megy a CÚG 😊 ami akkor épp 1,3 MW körül volt ... éppen mentünk megnézni az antennát, mikor a galambocska belerepült a csõtápvonalba ...

1. Majdnem beszartam akkorát csattant 😊
2. Füst, tollak és égett szag ...
3. valami kis brikettdarab pedig leesett ... (Megboldogult galambunk ...)

Szóval élmény volt ... Mellesleg kár hogy oda nem lehet csak egyszerû látogatóként bemenni ... Világított a kezemben a puszta közepén a neoncsõ 😊

Seaweed
Lockheed
Ehhhh... <#smile>

Pitti: eszembe nem jutott megnézni... 😄

na ennyire nem voltam genya <#nyes> piros oldalon voltam :-D