Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
Please wait ... connecting ...
Error Socket: 11004 Valid name, no data record of requested type

nektek meg megy? <#wilting>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

sure
Ma este - a közönségsikerre való tekintettel - Carrier Ops, avagy egyéb malacságok?

Isten nem bottal, hanem VMware.

Seaweed
ehhh...en meg hajnalban miutan kileptem vettem csak eszre hogy ugy jatszottam hogy amasik gep 5 szalon tolt le (jol kikapcsoltam a progit 😛)....ahhoz kepest egeszen jol ment <#gonosz1>
<#eljen>

Lockheed
<#smile> <#worship>

Kösziiike!

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Orosz nacionalisták átvették a hatalmat Szevasztopolban. Az Ukrán hadsereg és a légierõ megkezdte a lázadás felszámolását, de úgy tûnik, hogy Moszkva sem hagyja annyiban a dolgot...
7 single player küldetés az Ukrán oldalon, Szu-27, MiG-29 és Szu-25-el.
Letölthetõ: innen
Verzió: 1.12a+

Egy ideig ez lesz az utolsó küldetéscsomag, mert kicsit már unom a Lockon-t. Megyek vissza a Falconozni - még ki kell verni az északiakat Dél-Koreából. <#vigyor3>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

DummyBoy
Fél 4-ig repkedtetek? Ááááá ... errõl sajna lemaradtam ..

Nembaj, majd legközelebb 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

#8090, #8091:
Bázze, milyen éjszakai baglyok vagytok ti <#nyes>

Seaweed
<#hehe>
Lockheed
Na mostmár ideje lefeküdni! <#smile>

Lockheed
Nekem is...

DummyBoy
Nekem megy ...

Speedbreaker
mi baja a lobbynak?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
aha... :S

Lockheed
Háát csinál fura dolgokat az biztos! (Flyable KC-135, E-3D) 😊

Speedbreaker
komoly?<#hehe><#idiota>

Lockheed
Na Õ majd megmondja! Az megcsinálja neked azt is, hogy a a gépeden légcsavarok legyenek hajtómûvek helyett... <#smile>

sure
Kérdezd a VMH fórumon HungaroJET-et😉

Seaweed
Ehhh
Speedbreaker
nekem 1.02-ben nem ott jön ki a füst, ahol a füst generátorok vannak. lehet ezt állítani hogy ott jöjjön ki ahol én akarom? vagy 1.02-ben ez nem modolható?

DummyBoy
Lol ... Akkor nekem Lonciba is kell Grippen, hogy ne sötétedjen meg pirosodjon el a képernyõ ha nagyon vadul mozdulok 😊 😊

Lockheed
Jaaajjj! JAaAaaAAjjjj! <#falbav><#kuss>

Hát igen, sosem lehet tudni, hogy hol kell pattintani(óceán fölött), de pl a gumicsónak evezõvel nem kis helyet foglalhat, plusz a többi... elég rendesen tele van az az ülés :-)

Valószínûleg ott fent északon jól jöhet a gumicsónak és a horgász zsinór 😊
Sõt, úgy tudom a magyar pilótáknak is volt túlélõ gyakorlat kint a hideg tundrán, ahol ki is próbálhatták ezeket a cuccokat.

Valszeg Lalikirály is sok startrek-et nézett :-DDD

Off
Mondjuk a katapultülés túlélõcsomagja kicsit meglepett <#wow1>
Tartalma többek között: ...zacskósleves, karamell cukorka, fogpiszkáló, cigaretta, horgászfelszerelés, gumicsónak, evezõ!!!... :-)
Nekünk a honvédségnél a túlélõcsomagban volt májkrém, konzervcsoki, (baromi rossz :-)) kétszersült, oszt slusszpassz, ...igaz nem vadászpilóta voltam :-D
ON

Én aszittem a Grippenben már van antigravitációs hajtómû, és azzal repül 😊

Hallgattam az elõbb a slágerrádióban Bocskorék Murguly Gusztáv õrnaggyal való beszélgetését grippen vs mig29 témában.
Boros L.: ...mennyivel biztonságosabb a grippen...pl arra gondolok, mennyire van jobban védve a pilóta a G hatásokkal szemben?...
Murguly G.: ...hááát... (nem igazán értve a kérdést) a G erõk ugyanúgy hatnak a pilótára mint a mig29-ben... <#nyes> <#falbav>

Lockheed
Gondoltam este kimegyek megnézem a kis városkát, ahol a múltkor ébresztõt csináltunk... <#smile>

sure
Hát ez bisztoss így van...meg a 2048x1536-os moncsikon is bisztoss szebb a BMP. Meg a 4 millás hifi is jobban szól, mint a 400000-es. De ahhoz olyan fül is kell, ami meghallja a különbséget😉

Speedbreaker
de nincs sok hely <#hehe> 60 GIGA zene

Igen ez igaz és jó is amíg PS el hozzá nem nyúlsz.... Mert akkor nagyon durván kiütközik a fosch jpg...
sure
Mondsz valamit...😉

Speedy: Ja, ha sok helyed van a vinyón, akkor legyen BMP-ben JPG helyett (egy 1024x768-as kép 2.2MB .bmp-ben vs ~100-250kB .jpg-ben, a default "90%"-os minõséggel)

Hát a Lock On ban ha valaki videót próbál készíteni az már eleve "ADVANCED LONCIT BUZERÁLÓS USER"... <#hehe><#idiota>
Speedbreaker
azvan: 😊 de a kép eléggé ront a minõségen. de már megcsináltam ahogy mondtátok

sure
Igaz, de azért ez már "ADVANCED LONCIT BUZERÁLÓS USER"-eknek való😉
Bár aki sokat játszik vele, elõbb-utóbb kénytelen azzá válni...

Lockheed
Ravasz... <#wink>

"(csak a Scene fájl beállításait nem tudod utólag módosítani)"

De tudod utólag módosítani! Mégpedig a LockOn\Bazar\Terrain\Scenes\ ben lévõ 3 scene file nevének átírásával... Magyarán fogod magad: beállítod a low scenet, veszel tracket, feltólod a grafot, átírod a High.scn file nevét Low.scn -re (persze csak miután csináltál backupot) és lám utána már High scene beállításnak megfelelõ lesz a táj is! <#dumcsi><#email>
<#vigyor>

Lockheed
Ott a pont... <#wink>

Lockheed
Tud az még cifrábbat is! Van "Anyuról" pár videóm! (egyiken harang közben az óráját nézi... - sietni kell vazz', mert odaég a kaja, meg a gyerekért is menni kell az oviba... Még gyorsan leszállok, átöltözök... <#smile> <#nyes>

De az 1.02 ben köztudott bug volt a track kezelés...
Sanyix
Semmi nincs, sima 1.02, 1 napos telepítés 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

sure
Nincs fenn a Flaming Cliffsbõl valamelyik Terrain? Nekem mikor még nem volt FC, beleapplikáltam a téli tájat; játszani lehetett vele, de a track visszajátszásnál már pont ilyenek fordultak elõ.

Sanyix
ugyanaz a verzió 😊 elõzõ este felvett track, másnap megnézve. Ennyi idõ alatt nemnagyon változnak a verziók.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

sure
Check version #...

Pitti: nem voltam Automex-ben...csak a szám volt nagy😉

Sanyix
Meg imádkozol, hogy azt játsza vissza ami tényleg történt... nekem olyan volt, hogy egy elõzõ napon felvett tracket néztem, és a visszajátszásban lazán beleálltam a földbe pár perc után, holott ilyen igazából nemtörtént, és ugyanilyen szokott lenni il2-ben is ha trk-ba mentem, a fájlnév ugyanaz, a hibák is ugyanazok, lehet a készítõk összedolgoznak 😊

vrcenter-ben 26.300Ft a TrackIR 3Pro a 6DOF kiegészítõ 7.700Ft hozzá.
Ez csak 33fokban lát (trackir4 46fok)de én meg vagyok vele elégedve. Ha nincs túl közel a monitor (azaz a monitoron lévõ eszköz) akkor tökéletes.

A Maks 2005 összefoglaló jó? A suliban már letöltöttem a sukhoi.org-ról (otthon nem akartam a lassú 56-os net miatt)de nem tudtam megnézni mert a suliban a Windows Media Player 2(!!!) az egyetlen lejáccó és csak a fekete képet mutatta közben alul a seeker meg ment... vagyis lejátszotta de nem tudta a látványt mutatni.LOL lejátszó,LOL ilyen lejátszót használó suli<#mf3>

Mennybe kerül 1 TrackIR (nem kell a legújabb fajta feltétlenül csak használni lehessen) Mo-n beszerezhetõ v.külföldrõl kell rendelni? Láttátok az 1.2 Blck Shark
Free Flight nevû videóját? Odab@sz<#awink>