Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
😊
A \ME\meinit.xml -ben kell a HumanCockpit="no" értékeket HumanCockpit="yes" -re átbillenteni.(azért egy backup nem árthat)

És igen, HungaroJET volt a felbujtó...

Sajna az extra "feature"-ök nem mûködnek a gépeken - F-14/18 fékezõhorog/tankolás, belülrõl a Su-27 kabinját látod, az adott gép tömegével, de Su-27 repmodellel. Múltkor a tankerrel minimál üzemanyaggal is csak 20 m/s szembeszéllel sikerült felszállni, úgy, hogy 100 km/h-val gurultam rá a kifutóra...😊

Isten nem bottal, hanem VMware.

Lockheed
HungaroJET a megoldás kulcsa! Belebotlasz Lobbyn, és mindjárt benn találod magad legrosszabb esetben is egy KC -ban! <#smile> Részemrõl maradtam a Szu-33 -nál és örömmel konstatáltam, hogy sikeresen lehet vele landolni a CVN-70 -n. 😊

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

DummyBoy
Hmmm ... Ma se unatkoztatok 😊

Gyors kérdés ... ezek a rakás nem repülhetõ repülõ hogyan van? (Érzéseim szerint lehet valami köze a dolgokhoz HungaroJET-nek vagy valami hasonló "fõbuherátornak" ...) Ugyanis leszedtem a Hungary-t tartalmazó Countries modot, és hipp-hopp Mig23-assal is tudok repülni (Gondolom, csak skin ...)

A többit hogyan lehet megoldani? Letölthetõ modok? Vagy csak sima átscriptelés?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

sure
Seaweed lemegy megmártózni a tengerbe...

Többi kép

Seaweed
Háúúúúú Space Shuttle bekaphatja....jeeaaaah!
Lockheed
Seaweed az egekbe száll... <#nyes> <#nevetes1>

Lockheed
<#smile>

Seaweed
billbetyar es a torpiek <#gonosz1>

DummyBoy
Hmm ... Olvasgatom a Felhõk felett topicot (Akarom mondani bambulom a képeket 😊 ) ...

Kérdés: Repülõ magyar Migekrõl készült képek (Airliners.net-rõl ...) nincsennek valakinek NAGY méretben? (1280x1024 vagy nagyobb???)

Meglepõ módon háttérnek kellene 😊 Airliners.net sajna fizetõs reges 😞

Lockheed
Keykard.doc! Vagy Options>>Input>>Other.

sure
Shift+N.

Ha egyfoLYtában hajtogatja😉

Elkeztem újra a Lock-on 1.02 A-10 hadjáratát és lenne egy nagy kérdésem.
Van valami mód arra, hogy ki lehessen kapcsolni vagy resetelni natasát(azt hiszem így nevezik azt a halálosan idegesítõ nõi géphangot ami sérüléskor egyfojtában ugynazt hajtogatja). Valahogy nem látom be miért jó az, ha azzal stresszelik a pilótát a nehéz helyzetekben, hogy egy géphang két másodpercenként beleüvölti a fülébe hogy ECM damaged!!!
Szóval van valami billenytyûkombó amivel ele lehetne halgattatni?
Mert ma is találkoztam egy shilkával ami kilõtte az ECM-et és a bal hajtómûvet, és bár sikeresen leszálltam a sérült géppel és sikerültek a feladatok, mire leszálltam majd meg õrültem az egyfojtában ugyanazt ugató nõi géphangtól.
Help!

Lockheed
<#smile>

DummyBoy
Bahh 😞 Most várhatok fizuig ... a fene megesz ilyenkor 😞

Ha rajtam múlna, holnap reggel meló után már mennék Pestre, és megvenném a cuccot 😞

10-éig malmozás 😞

Off: Dohányzó? Leggjobb hely a világon ... pletykázni fõleg 😊 Kipróbáltuk poénból anno, hogy elkezdtünk tök komolyan arról beszélgetni, hogy kigyulladt az egyik gép ...

2 óra múlva hallottuk vissza, hogy botrány van, mert a Biztonságiak nem engedték be a Mentõt a gyerekhez aki megégett az egyik gépnél 😊 😊

sure
Ugye, még mondják azt, hogy a bagózás így meg úgy...LOL

DummyBoy
Ezt a mákot 😊

Dohányzóban haveroknak poénból megemlítettem nem kell-e valakinek 21"-os moncsi és ... Eladva 😊

Már csak a Kedvesemet kell kicsit puhítgatni 😊

Seaweed
<#eljen><#worship>
Lehet megyek majd Kecsóra a GAMF napok idején. Akarnak csinálni elektro sátrat/színpadot. Majd ott végre megisszuk a régen esedékes sörünket+borunkat 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Lockheed
<#smile>

Seaweed
Nem-nem....nem is azert mondtam...jolvan ez igy 😊)
(en tök vagyok zenebol..szal nalam mindenki csak jobb lehet...es amit jol csinal az ember arra lehet buszke <#eljen><#smile>)
Seaweed
Hat akkor Neuro lehet a "te embered"...ahogy tudom o nagyban uzi a mesterseget <#smile>
jóvanmá <#beka2>
nem felvágásból mondtam, csak pont most megyek zenélni és ahogy pakoltam be a lemezeket, rájöttem, hogy ideje lenne beszerezni az új megjelenéseket

Lockheed
Jaaa! 😊Nemtudtam! Na, majd egyszer kifaggatom! Én is elektronikus zenével foglalkozom... Remixelni szoktam, de csak privát célra... Szeretem a zenét...

Seaweed
Nem tudtad hogy Neuro nagy zene csinalo hireben all?! <#smile>
Seaweed
DJ Neuro <#gonosz1><#eljen>
Lockheed
"pár új lemez" -mire gondolsz?

DummyBoy
Az a gáz, hogy a DreamComp-ot fel kell hívni, mert ha a kiszállítás 2400HUF + kilóméterenként 40 (100km ...) az nem gazdaságos ... Akkor inkább felmegyek érte ...

Vagy elküldöm havert, általában a pesti ügyeimet Õ intézi (Utál is érte tuti 😊 )

Csak legyne meg rá a lóvé ...

...hát ahogy látom lehet mégsem X52 lesz a dologból, hanem inkább pár új lemez 😊

Speedbreaker
ne érdeklõdj. haverom unokatesója szervezi, õ is pilóta, bár nem vadászgép, de szeretett volna az lenni, csak a gerince nem bírná a katapultot (eltörne). 2 nappal ezelõtt beszélt a polgármesterrel. Szóval még nagyon csak készülõben van.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

PhantomAss
DummyBoy én innen rendeltem tavaly:www.dreamcomp.hu/másnap már hozták is...

GOOBY, pls

Lockheed
<#smile>

remélem azért marad még nekem is egy a pcland-nál, mert szerintem 1-2 héten belül rendelek én is egyet 😊

DummyBoy
Én már régóta szeretnék 😊

Csak most lett kilátás rá ... (Lóvém még mindig nincs, de lehet hogy most lesz 😊 )

6-8-ig Lanpartyra megyek, és haver is nagy Lock-on mániás lett (Vele együtt vettük meg ...) csak neki nincs joy-a ... én meg régóta szeretnék egy X-52-est, és úgy szeretném, hogy Lan-ra meglegyen, mert akkor mindketten tolhatjuk Joy-al (Neki ugyanis nincs még, és lóvéja sem van, úgyhogy õ örökölné az enyémet, én meg csapathatnám az újjal ...)

Nem kell senkinek 21"-os CRT? 😊

Lockheed
Veszel HOTAS -t?

DummyBoy
Hmmm ... Köszi ... Onnan már rendeltem is 😊

pcland.hu

DummyBoy
Hoppp ... eszembe jutott valami 😊

Urak, a Nagyfaluból 😊 Nem tudtok olyan boltot, ami tud nekem X-52-est szerezni és FUTÁRRAL is dolgoznak?

Ergo elküldik ide Komáromba? Vagy ha más nem olyan boltot, ahol jelenleg is van? (Haverom még járkál Pestre, csak nemszeretném sokat futtatni 😊 )

DummyBoy
Most hogy megint melózok, indulhat a szervezõdés 😊

Mindegy, majd következõ hármasban talán összefutunk 😞

na majd utánna érdeklõdök 😊

Speedbreaker
én meg ott lakom 😄 Amúgy többet én sem tudok róla 😞 A reptéren lesz 😄DD

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

van valami egyéb infó róla? matyóföld itt van 20 percre 😊

Speedbreaker
>>>> 2006.június 4-ikén országos repülõtalálkozó és repülõnap Mezõkövesden <<<<

Speedbreaker
sõtt. ha kikapcsolom a tûzfalat sem jó

Speedbreaker
megy a tûzfal, esetleg reinstallálva volt a windows 😄 de még régebben. :S

sure
Megy...Tûzfal, esetleg reinstall?

sure
OKs. Akkor még addig szervezõdünk konkrétabban...😉

nekem is csak holnap lesz jó

Nekem ma nem jó sajna, :-( holnapra esetleg valami szervezõdés? :-)

Seaweed
Majdnem...amugy az is rulez...de itt konkretan Azureus volt a bunos <#gonosz1>
Lockheed
FlashGet RULZ! <#smile>