Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A \ME\meinit.xml -ben kell a HumanCockpit="no" értékeket HumanCockpit="yes" -re átbillenteni.(azért egy backup nem árthat)
És igen, HungaroJET volt a felbujtó...
Sajna az extra "feature"-ök nem mûködnek a gépeken - F-14/18 fékezõhorog/tankolás, belülrõl a Su-27 kabinját látod, az adott gép tömegével, de Su-27 repmodellel. Múltkor a tankerrel minimál üzemanyaggal is csak 20 m/s szembeszéllel sikerült felszállni, úgy, hogy 100 km/h-val gurultam rá a kifutóra...😊
Isten nem bottal, hanem VMware.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Gyors kérdés ... ezek a rakás nem repülhetõ repülõ hogyan van? (Érzéseim szerint lehet valami köze a dolgokhoz HungaroJET-nek vagy valami hasonló "fõbuherátornak" ...) Ugyanis leszedtem a Hungary-t tartalmazó Countries modot, és hipp-hopp Mig23-assal is tudok repülni (Gondolom, csak skin ...)
A többit hogyan lehet megoldani? Letölthetõ modok? Vagy csak sima átscriptelés?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Isten nem bottal, hanem VMware.

Kérdés: Repülõ magyar Migekrõl készült képek (Airliners.net-rõl ...) nincsennek valakinek NAGY méretben? (1280x1024 vagy nagyobb???)
Meglepõ módon háttérnek kellene 😊 Airliners.net sajna fizetõs reges 😞
Van valami mód arra, hogy ki lehessen kapcsolni vagy resetelni natasát(azt hiszem így nevezik azt a halálosan idegesítõ nõi géphangot ami sérüléskor egyfojtában ugynazt hajtogatja). Valahogy nem látom be miért jó az, ha azzal stresszelik a pilótát a nehéz helyzetekben, hogy egy géphang két másodpercenként beleüvölti a fülébe hogy ECM damaged!!!
Szóval van valami billenytyûkombó amivel ele lehetne halgattatni?
Mert ma is találkoztam egy shilkával ami kilõtte az ECM-et és a bal hajtómûvet, és bár sikeresen leszálltam a sérült géppel és sikerültek a feladatok, mire leszálltam majd meg õrültem az egyfojtában ugyanazt ugató nõi géphangtól.
Help!
Ha rajtam múlna, holnap reggel meló után már mennék Pestre, és megvenném a cuccot 😞
10-éig malmozás 😞
Off: Dohányzó? Leggjobb hely a világon ... pletykázni fõleg 😊 Kipróbáltuk poénból anno, hogy elkezdtünk tök komolyan arról beszélgetni, hogy kigyulladt az egyik gép ...
2 óra múlva hallottuk vissza, hogy botrány van, mert a Biztonságiak nem engedték be a Mentõt a gyerekhez aki megégett az egyik gépnél 😊 😊
Dohányzóban haveroknak poénból megemlítettem nem kell-e valakinek 21"-os moncsi és ... Eladva 😊
Már csak a Kedvesemet kell kicsit puhítgatni 😊
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
(en tök vagyok zenebol..szal nalam mindenki csak jobb lehet...es amit jol csinal az ember arra lehet buszke <#eljen>#eljen><#smile>#smile>)
nem felvágásból mondtam, csak pont most megyek zenélni és ahogy pakoltam be a lemezeket, rájöttem, hogy ideje lenne beszerezni az új megjelenéseket
Vagy elküldöm havert, általában a pesti ügyeimet Õ intézi (Utál is érte tuti 😊 )
Csak legyne meg rá a lóvé ...
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Csak most lett kilátás rá ... (Lóvém még mindig nincs, de lehet hogy most lesz 😊 )
6-8-ig Lanpartyra megyek, és haver is nagy Lock-on mániás lett (Vele együtt vettük meg ...) csak neki nincs joy-a ... én meg régóta szeretnék egy X-52-est, és úgy szeretném, hogy Lan-ra meglegyen, mert akkor mindketten tolhatjuk Joy-al (Neki ugyanis nincs még, és lóvéja sem van, úgyhogy õ örökölné az enyémet, én meg csapathatnám az újjal ...)
Nem kell senkinek 21"-os CRT? 😊
Urak, a Nagyfaluból 😊 Nem tudtok olyan boltot, ami tud nekem X-52-est szerezni és FUTÁRRAL is dolgoznak?
Ergo elküldik ide Komáromba? Vagy ha más nem olyan boltot, ahol jelenleg is van? (Haverom még járkál Pestre, csak nemszeretném sokat futtatni 😊 )
Mindegy, majd következõ hármasban talán összefutunk 😞
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *