Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
pitti nem rég kezdett el játszani <#wilting>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

szeddj lle vagy vagyél kiegészitoket, azok nagyon szépek, és látványosak
aztán: www.fs2004faq.uw.hu itt vannak nason jo gyakorlolatok.még én is ezeket csinalom, de mér pmdg vel replök...
sry all hogy ida irtam a nem idevalot<#buck><#vigyor3>

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Siluro
Te ugye FSezel! Nos én nekem is nemsokára meglesz, tudsz majd benne segíteni? Mert most fogom vele még csak kezdeni az ismerkedést. Természetesen a nagyon alap dolgoknak utánna nézek, mert látom van FAQtok a topicban, de a bonyolultabbakban segítségedet kérném ha nem gond 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Én is voltam kezdõ, sõt nyilván van akihez képest még most is az vagyok
mindegy, uis hüle vok...
de csni azt telleg tok 😄

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

ok, bocs...
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
bocs.fsben nem vok már kezdõ,de nem vagyok olyan jo,és nézd csak meg hogy aki több éve nyomja, az se tud mintent. Ugye pitti?
nemazt montam hogy jo vok...
mind1

Siluro
Vagy bemész BVR múdba (2es gomb) nyomsz egy ALT+W-t és overriddal elindítasz egy rakétát csak úgy "vaktába"...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

tudom ajánlani az IL-2 szériát... az azért lényegesen egyszerûbb, figyelembe véve, hogy abban az idõben még viszonylag egyszerû volt a fedélzeti elektronika...
persze repülni ott is tudni kéne... fõleg, ha reális beállításokkal röpülsz
sure
OFF

Bocs, most már valóban csak köcsögösködésbõl, de az ujjaid vagy a billentyûzeted van így összekuszálódva? Esetleg hiányzik belõle pár gomb? Lehet, hogy pont az nincs meg, amivel lõni lehetne...

ON

Isten nem bottal, hanem VMware.

Hát én nem tudom, de mintha az FS2004 fórumon sem brillíroztál volna túlzottan...<#nevetes1><#worship>
sure
OFF

A minap Top 10-ben volt a Makettezés topik, lehet, hogy részben azért. Vagy el van foglalva az SFP1 BOP MOD Pack készítésével...😊

ON

DummyBoy
Egy kis angoltudás nem árt ...

Egymás ellen megoldható 1.02-vel is, Hyperlobby-n (FAQ) ...

Elõtte érdemes Tutorialokat végignézegetni (Pár nap csak 😊 )

Lõni hogy lehet? Legeccerûbben? Nos ...

Fõoldalon a Su-27 alatt "Fly" gomb, utánna "S" ... mekkeresed az elsõ repülõt (Látni fogsz egy feliratot és hogy milyen messze van ...) ha 10 km-n belõre érsz megnyomod az 5-ös gombot, majd ráirányítod a vastag zöld kört a repülõre ... mikor villogni kezd akkor oldalt a HUD-on egy függõleges vonal mellett látni fogsz egy 2 rövid vízszintes vastagabb vonalat és egy nyilat ... "D" betûvel tudsz fegyvert váltani ... A lényeg hogy a két vastagabb vonal minél távolabb legyen egynástól ... Szóval ahogy közeledsz, a felettük lévõ nyíl egyre közelebb kerül a két vastag vonalhoz ... mikor elég közel kerül, megjelenik alul középen a HUDON egy LA üzenet, ettõl kezdve "SPACE"-es indítható a rakéta ... de érdemes megvárni míg a nyíl beér a két vastagabb vonal közé ...

Dióhéjban ennyi 😊 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

billentyûzettel játszol vagy joy-al?

Speedbreaker
gyere velem lockon-ra 😄DDD

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

najó mégcsak 1 hete :-))

😊
van vmi eccerü modern repülös jatek?csak 2haverral szeretnék online n

OFF
Seaweed-et miért nem látjuk hetek óta? <#nemtudom>
tudtok valamit róla? nemazhogy annyira hiányzik demégis <#hehe>
ON

Sanyix
fakk simulator <#idiota>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Speedbreaker
,,!,, 😄DDDD

okké, elhiszem, sry <#puszi>
én még csdk pár honapja, de jo jatek

inkább Speedbreaker-el fogadj, ha nyerni akarsz <#mf2>

Speedbreaker
mi az az fs? 😄

Nem csesztelet le, ha így vetted ki a hsz-ból akkor sorry....
amúgy fs2004-el kapcsolatban állom a fogadást <#hehe>
Ha nem felületesen olvasod az fs topicot, néha ott is láthatsz <#wave>
amúgy 11 éve játszom az fs-el...
szóval mibe fogadunk? <#eplus2>

Ja nem, ezeken a képeken GOLD felirat van, amit letakartak :-)

jóvanna, nem kell mindjá lecseszni...
te meg fs04 ezni nem tucc, fogadjunk. ja és azt tok
enyi.
jaccom, 4kor meglexx
ok
ok
ok

Speedbreaker
töltsd már le, azt jáccál. :C

Nem FAQ hanem manual, és nem akarlak elkeseríteni de hosszú lesz, és elsõre érthetetlen, ha semmi fogalmad nincs még a harci gépekrõl....

Azért egy két képen ügyesen "leragasztották" a logójukkal a Flaming Cliffs feliratot <#szomoru2>

de nem azt irtátok, hogy csak oroszokkal nem tok vaktaba löni?
amugy ha latom az ellent, hogy tom becelezni? FAQ?

sure
OFF

Neked meg mit virít az aláírásodban az a szlogen, mikor egyfolytában csak a Leányzóról mesélsz?😊

Vagy már csak az ikertesó hiányzik mellé?

ON

vaktában lõni nem tudsz, errõl már volt szó... sokminden szükséges ahhoz, hogy a kiválasztott célra indítható legyen a megfelelõ fegyver...

sure
Kell lennie pedig, emlékszem, én is lehúztam a demót anno.
Vagy...lehet, hogy lõni nem lõttem benne, mert vagy egybõl leszedtek, vagy gyorsan kikerültem az A-10-zel a gonoszokat, és repkedtem (talán 2-3-szor próbáltam, billentyûzettel, default módon a demót). Aztán rögtön meg is vettem MediaMarktban az Exclusive -et(bár gépem nem volt még akkor...), ez történt 2004. novemberében, akkor még Dunát lehetett vele rekeszteni (ez most jól jönne amúgy minden szempontból).

ja és 2kezem van<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

na ne nézzetekc oan hülyenék, hogy demoval akarok online zni.... 😊
csak pár haverral, csinalunk servert,aztán FIRE!
Demoaba nincs az options ban olyan,hogy fire
és space val nem tok löni, joy al sem, és enterrel sem..
amugy nemsokara lejön

DummyBoy
Jó az új logód <#hehe>

Speedbreaker
még azt mongya nekem, hogy el ne késsek nyelvtanról 😄DDD

sure
Szerintem a demóhoz nem lesz jó az 1.02-es patcho. Egyesek szerint le lehet tölteni mindeféle DC-krõl meg Torrentekrõl az alapjátékot, amit aztán "megfoltozhatsz" ezzel.

Bocs ha bunkó a kérdés, de hány kezed van...? Tudom, az angol felmérés szeritn a kevetr bekütet is et ludja ovlansi és étremlenzi az ebmer, de egy ilyen rövidben ennyi...

Speedbreaker
FAQ!!! FAQ!!!

sure
Ja, és a galériájukban van arcuk ezt a diszk lémert alkalmazni:
"Az oldalunkon található képek esetleg szerzõi jogvédelem alatt állhatnak.
Kérünk, hogy amennyiben képeinket fel szeretnéd használni, úgy azt a forrás
(JÁTÉKOK.hu magazin) megjelölésével, a képen található címke megõrzése mellett tedd."

Õk biztosan megegyeztek a lockon.ru-val a képek szerzõi jogait illetõen...

és honan tok levenni 1,2 es patchot? ugyan még csk a demo van meg, space val nem lott, enterrel seem, joy ra atallkitottam ,csk iranyitrani leehtett, de loni...

sure
Szerintem meg valami balf*sznak nagyon kellett a zsé, és összerakott egy "játékajánlót"...

"Természetesen nem csak újramasterelik, hanem több újdonságot beletuszkolnak."
Én eddig azt hittem, újramasterelni az audio anyagokat szokták - nyilván egy új nyomású CD/DVD "újramasterelt", illetve új fajta másolásvédelem alkalmazását is nevezhetjük "újramasterelésnek"...

"Reméljük ez az igányek felmérése után több országra kiterjed majd, vagy lesz online vásárlási lehetõség."
Teljesen olyan a cikk, mintha a szerzõ egyáltalán nem is hallott volna még a Flaming Cliffsrõl, és nem lehetne online megrendelni most is a LOMAC+FC kombót.

Vagy ez egy tavalyi iromány, csak a dátum el van rontva.

Siluro
Cutter elvtársnak ismét igaza van! Mert akárhogy is nézzük a Lock On és álltalában a komolyabb szimulátorok rétegjátékok, és ezek az olyan elvetemülteknek készültek, mint mi 😊 Tehát ezekhez egy fajta fanatizmus szükséges és kitartás (Na ezt yool leírtam 😊) a különbözõ eljárások megtanulására és alkalmazására. Akinek meg igazán fontos a játék az már rég megvette az 1.1et, és játszik vele, mert neki megért ennyit a játék.

Speedbreaker
<#worship><#worship><#worship> Amúgy meg a FAQ is ott van <#worship><#worship><#worship>

Siluro
Ehhh, ez tetszik....
"A játék adatlapja:
Lock On Gold
Kategória: szimulátor, sport, verseny"

DummyBoy
ÁÁÁÁÁ ... nemá Április végén 😞

Miért nem az elején vagy közepén ...

Haver jön haza hónap végén Irelandból, hozhatna nekem dobozos Loncit 😞 😞

repvez
Reméljük ezt behozzák M.O.ba is.De az egy kicsit durva hogy fejlesztönek nem az ED van megadva.Az evolves games már egyszer kiadta ezt a gold változatot, de vissza is kellett hivnia több lemezt ,mert nem indult el a játék.
Én már belefáradtam az ilyen buta kérdések megválaszolásába. Ha kicsit is érdekelné a téma, utánnanézne a kézikönyben.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

gondolom valami kis disztribútor cég (is) terjeszti a dobozos FC-t Angliában

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::