Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
aztán: www.fs2004faq.uw.hu itt vannak nason jo gyakorlolatok.még én is ezeket csinalom, de mér pmdg vel replök...
sry all hogy ida irtam a nem idevalot<#buck>#buck><#vigyor3>#vigyor3>
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
de csni azt telleg tok 😄
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
nemazt montam hogy jo vok...
mind1
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
persze repülni ott is tudni kéne... fõleg, ha reális beállításokkal röpülsz
Bocs, most már valóban csak köcsögösködésbõl, de az ujjaid vagy a billentyûzeted van így összekuszálódva? Esetleg hiányzik belõle pár gomb? Lehet, hogy pont az nincs meg, amivel lõni lehetne...
ON
Isten nem bottal, hanem VMware.
A minap Top 10-ben volt a Makettezés topik, lehet, hogy részben azért. Vagy el van foglalva az SFP1 BOP MOD Pack készítésével...😊
ON
Egymás ellen megoldható 1.02-vel is, Hyperlobby-n (FAQ) ...
Elõtte érdemes Tutorialokat végignézegetni (Pár nap csak 😊 )
Lõni hogy lehet? Legeccerûbben? Nos ...
Fõoldalon a Su-27 alatt "Fly" gomb, utánna "S" ... mekkeresed az elsõ repülõt (Látni fogsz egy feliratot és hogy milyen messze van ...) ha 10 km-n belõre érsz megnyomod az 5-ös gombot, majd ráirányítod a vastag zöld kört a repülõre ... mikor villogni kezd akkor oldalt a HUD-on egy függõleges vonal mellett látni fogsz egy 2 rövid vízszintes vastagabb vonalat és egy nyilat ... "D" betûvel tudsz fegyvert váltani ... A lényeg hogy a két vastagabb vonal minél távolabb legyen egynástól ... Szóval ahogy közeledsz, a felettük lévõ nyíl egyre közelebb kerül a két vastag vonalhoz ... mikor elég közel kerül, megjelenik alul középen a HUDON egy LA üzenet, ettõl kezdve "SPACE"-es indítható a rakéta ... de érdemes megvárni míg a nyíl beér a két vastagabb vonal közé ...
Dióhéjban ennyi 😊 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
van vmi eccerü modern repülös jatek?csak 2haverral szeretnék online n
Seaweed-et miért nem látjuk hetek óta? <#nemtudom>#nemtudom>
tudtok valamit róla? nemazhogy annyira hiányzik demégis <#hehe>#hehe>
ON
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
én még csdk pár honapja, de jo jatek
amúgy fs2004-el kapcsolatban állom a fogadást <#hehe>#hehe>
Ha nem felületesen olvasod az fs topicot, néha ott is láthatsz <#wave>#wave>
amúgy 11 éve játszom az fs-el...
szóval mibe fogadunk? <#eplus2>#eplus2>
te meg fs04 ezni nem tucc, fogadjunk. ja és azt tok
enyi.
jaccom, 4kor meglexx
ok
ok
ok
amugy ha latom az ellent, hogy tom becelezni? FAQ?
Neked meg mit virít az aláírásodban az a szlogen, mikor egyfolytában csak a Leányzóról mesélsz?😊
Vagy már csak az ikertesó hiányzik mellé?
ON
Vagy...lehet, hogy lõni nem lõttem benne, mert vagy egybõl leszedtek, vagy gyorsan kikerültem az A-10-zel a gonoszokat, és repkedtem (talán 2-3-szor próbáltam, billentyûzettel, default módon a demót). Aztán rögtön meg is vettem MediaMarktban az Exclusive -et(bár gépem nem volt még akkor...), ez történt 2004. novemberében, akkor még Dunát lehetett vele rekeszteni (ez most jól jönne amúgy minden szempontból).
csak pár haverral, csinalunk servert,aztán FIRE!
Demoaba nincs az options ban olyan,hogy fire
és space val nem tok löni, joy al sem, és enterrel sem..
amugy nemsokara lejön
Bocs ha bunkó a kérdés, de hány kezed van...? Tudom, az angol felmérés szeritn a kevetr bekütet is et ludja ovlansi és étremlenzi az ebmer, de egy ilyen rövidben ennyi...
"Az oldalunkon található képek esetleg szerzõi jogvédelem alatt állhatnak.
Kérünk, hogy amennyiben képeinket fel szeretnéd használni, úgy azt a forrás
(JÁTÉKOK.hu magazin) megjelölésével, a képen található címke megõrzése mellett tedd."
Õk biztosan megegyeztek a lockon.ru-val a képek szerzõi jogait illetõen...
"Természetesen nem csak újramasterelik, hanem több újdonságot beletuszkolnak."
Én eddig azt hittem, újramasterelni az audio anyagokat szokták - nyilván egy új nyomású CD/DVD "újramasterelt", illetve új fajta másolásvédelem alkalmazását is nevezhetjük "újramasterelésnek"...
"Reméljük ez az igányek felmérése után több országra kiterjed majd, vagy lesz online vásárlási lehetõség."
Teljesen olyan a cikk, mintha a szerzõ egyáltalán nem is hallott volna még a Flaming Cliffsrõl, és nem lehetne online megrendelni most is a LOMAC+FC kombót.
Vagy ez egy tavalyi iromány, csak a dátum el van rontva.
"A játék adatlapja:
Lock On Gold
Kategória: szimulátor, sport, verseny"
Miért nem az elején vagy közepén ...
Haver jön haza hónap végén Irelandból, hozhatna nekem dobozos Loncit 😞 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::