Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nem bottal, hanem VMware.
kapásból azt válaszoltam volna, hogy benne van az otions-ben... aztán ezt agyoncsapta a következõ kérdéssel, hogy "az optionsban hogy van írva?"
hát meg kell nézni hogy van írva, vagy nézzük meg mi, vagy esetleg nem érti az angolt, de akkor meg nem jól tette fel a kérdést...
Aztán a "neten lehet nyomni?" kérdés volt a hab a tortán. Ha engem egy játék (vagy bármi) érdekel, akkor azt párszor körüljárom mire feltelepítem. Olvasgatok cikkeket megnézem a videókat shotokat.. hivatalos honlap...fórum olvasgatás...
Esetleg ha úgy lett volna a kérdés, hogy "hogyan lehet neten nyomni" akkor már kicsit más, de pl az is OTT VAN A FAQ-ban...
Szóval elnézést... nem akarok senkit megbántani, a srác biztos nem láma, de ez a kérdése sajnos az lett...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Egyébként ne legyen igazam és õ legyen a legnagyobb sim fan... De sajnos a tapasztalat mást mond... <#shakehead>#shakehead>
Ebbõl kerekedett egy jó kis topik a lockon.ru -n. <#csodalk>#csodalk><#unalmas>#unalmas><#nyes>#nyes>
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Joy tûzgombok, Billentyûzeten Enter vagy Space ...
De SZVSZ ha ezt nem sikerült kibogozni az Options/Input F(l)ight részében, akkor egy darabig még trainingeket nyomassad csak ... mert ezek nélkül kiábrándító lehet <#hehe>#hehe>
Lehet neten is, de ahhoz viszont nem árt eredeti és kicsivel nagyobb játéktudás ... Ez nem Arcade játék ...
OFF: Haver kiakadt ma mikor pötyögtem befelé a bill. kiosztást, és megkérdezte minek enniy gomb ... erre elmondtam neki hogyan kellene elindulni a pálya végérõl, hogyan lehet BVR-ben enemy-t keresni, stb ... (Ráadásul úgy hogy csak talán tizedét tudom annak amit kellene, és ebben a gameban nincs is teljes hidegindítási process ...)
Megint le"beteg"ezett 😊
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Megtaláltam és megcsináltam majd boldogan ültem le a mûvem elé ... utánna jutott szembe, hogy a ház elején felül direkt emiatt van USB csati <#idiota>#idiota> <#hehe>#hehe>
A Cyborg USB-t nem kellett kihuzogatni + zavart is hogy a DVD meghajtók felett ott lóg a kábel ... meg azt néha a ki-be huzogatás miatt kalibrálni is kellett ... De ezt nem kell 😊 😊
A kiosztást meg köszi ... otthonról én is beküldtem mailban, de valahol elveszett az óriás bitmezõkön ... <#wilting>#wilting>
http://pitti-pictures.uw.hu/lomac_fc_layout_A4.pdf
remélem innen nem törlik a regemet mint a köcsög tar.hu 😞
2 legyet egy csapásra.. nem zavar a fénye és nem félsz attól, hogy tönkremegy <#hehe>#hehe>
Szerintem egyszerûen húzd ki az usb-t ha nem használod :-) attól nem lesz baja semminek...
A házam elején a visszajelzõ (Nem mellékesen kék ...) ledeket szép fekete szigetelõszalag takarja, amit sajna a kéken világító egérrel nem tudok megcsinálni ... egyszerûen nem szeretném, hogy folyamatosan menjenek ... annál hamarabb megy tönkre 😊
Már csak kell valami applikáció, amivel "kikapcsolhatom" a joy-t ha nem használom 😊
ha az "i" gombot nyomod akkor villog...de amúgy nem vettem észre
Nekem olyan jobb lenne mint egy keycard ... bár csinálok majd valamit ...
Egy gyors kérdés: Nektek van olyan hogy ha lenyomtok egy gombot a joyon akkor az MFD és a ledek wgy pillanatra elhalványodnak? Mintha villannának?
http://www.simhq.com/_downloads/air/LOMAC/lomac_fc_layout_A4.pdf
April 3, 2006 - The SimHQ download area is currently offline.
A profilt tényleg magad csináld meg, nekem nem volt jó eddig senkié :-D
De ha gondolod és acc egy címet elküldhetem alapnak :-)
meg egy billkiosztást is küldök, ha addig megtalálom :-)
Tudna esetleg valaki nekem Lomac FC!!! billkiosztást küldeni? (Profile-t gondoltam elõször, de lehet jobb lenne ha magamnak csinálnám ... Sima Lomac profile-t találtam, de majdnem elsírtam magam mekkora 😊 )
Mennyivel eccerûbb volt az elõzõ joy 😊 Ez meg ... valami eszméletlen ... azért nem áradozok, mert nem jutok szóhoz 😊 (Kedvesem se nagyon jutott, mikor meglátta az asztalon ... MEKKORA EZ???? 😊 )
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
azzal számolj, hogy kb két hét mire bekonfigolod magadnak tökéletesre :-)
X-52 tulajok ... help ... melyik drivert és mit érdemes elsõ körben felrakni a Joy-hoz 😊 (itt simogatom a dlágasszágot, Kedvesem meg szid 😊 )
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Úgy néz ki megoldódik a problémám 😊 Félre van tetetve az X-52 😊 Holnap vagy szombaton, de legkésõbb hétfõn megyek érte ...
Addig gyorsan ki-Oblivion-ozom magam 😊 😊
Már nem kell sokat aludnom és megint repkedhetek 😊 😊
csövi
Szia erus. Voltál kövesden? 😛
ON
Gondolom, az FC telepítés után nem indult (kékült/narancssárgult, disk checket akart csinálni), de az 1.02-es patch megint felülcsapta az indító .exe-t, ami így már nem keresi a Starforce-os lemezt, VISZONT az 1.1 telepítés által felülírt, amúgy 1.02-ben is használatos fájlok nem egészen úgy viselkednek, mint kéne.
Gyanítom, nem csak a Su-25T nem reagál, hanem a többi gép közül sem mindegyik. (nekem is megvolt a letöltõs, Activation Code nélkül anno, és persze nem tudtam ellenállni a kísértésnek...de full 1.02 reinstallal lehetett gyógyítani csak a "sebeket")
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Köszi a fáradtságot!!
Amúgy meg van egy rossz hírem :-(
Tegnap bementem a fehérvári MM-ba és hült helye sincs az x52-nek :-(
Sajnos nem volt túl sok idõm, (1-2óra)így nem találtam "hozzáértõ" eladót, akinek a szemében egy kicsi fény is derengett volna valami foszló emlékekbõl adódóan eme kérdésem után:
Elfogyott volna az a Saitek X52 HOTAS joy, ami két részbõl, bot és tolókarból áll, lapos-négyzetkocka😊 szürke-fekete talpa van, kékvilágítós ledecskék vannak a gombjain, kékháttér-illuminálós lcd kijelzõs, usb pc-bedugós játékvezérlõ-eszköz repülõgép szimulátorokhoz, valamint 1 hete még ITT (mutatom) volt ezen a szent helyen...?
ugyanis a válasz az volt, hogy "ezek vannak csak" (amiket látok a pócon)
Mer' a hülye biztos én vagyok :-(
Még az volt a jó, hogy akkor nem egyedül voltam a médiában és nem csak én emléxem úgy... tehát nem egyedül vagyok hülye
Mellesleg el is felejtettem mondani ... Akit éredekel a Speedtree technlógia élõben (Nem tech. demo ...) az menjen ki az erdõbe 😊 ... Viccet félretéve, az Oblivionban Speedtree van ... majdnem elbõgtem magam olyan gyönyörû ... (Majd tényleg elbõgtem magam mikor kiíratva az FPS-t akkor nem csak a kezdeti alapállapot miatt nem akart fentebb ugrani 1-2-rõl ...)
Mondjuk fentrõl gondolom nem lesz olyan durva + ha nem lesz fû ...
GOOBY, pls