Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
Heh???!!!! Ez meg mi a szösz?

Isten nem bottal, hanem VMware.

Az igazság az, hogy én nem értettem azt a #8386-os kérdést...
kapásból azt válaszoltam volna, hogy benne van az otions-ben... aztán ezt agyoncsapta a következõ kérdéssel, hogy "az optionsban hogy van írva?"
hát meg kell nézni hogy van írva, vagy nézzük meg mi, vagy esetleg nem érti az angolt, de akkor meg nem jól tette fel a kérdést...
Aztán a "neten lehet nyomni?" kérdés volt a hab a tortán. Ha engem egy játék (vagy bármi) érdekel, akkor azt párszor körüljárom mire feltelepítem. Olvasgatok cikkeket megnézem a videókat shotokat.. hivatalos honlap...fórum olvasgatás...
Esetleg ha úgy lett volna a kérdés, hogy "hogyan lehet neten nyomni" akkor már kicsit más, de pl az is OTT VAN A FAQ-ban...
Szóval elnézést... nem akarok senkit megbántani, a srác biztos nem láma, de ez a kérdése sajnos az lett...

sure
Nem csak a Lock-Onnal, mindenféle játékkal egybõl "neten akarják tolni" az emberek manapság (elég belenézni bármilyen játék topikba), ahelyett, hogy single-ben kicsit ismerkednének az adott játékkal. Az autósoknál emiatt általában mindenkit összetörnek eleinte, a lövöldözõsökben hamar teamkillerré/"kemperré"/stb. válnak, szóval mindenhol "le-noobozzák" az embert; a Lock-Onban nehezebben derül ki, a legtöbb szerveren nincs már chat log és külsõ nézet, és vagy a légvédelem, vagy a többi játékos úgy szedi le, hogy azt se tudja, mi történt. Sikerélmény/játékélmény így közelít a nullához, viszont esetleg mások szórakozását frankón el lehet rontani.

DummyBoy
Én ugyan leírtam, hogyan kell (Azt elfelejtettem, hogy amerikai gépeknél a Gépágyú elsütésést "Fire", a rakáték ellövését "Release Weapon"-nek írja az Opsönsz, Orosz gépeknél csak "Fire" van ...) de ismerve a saját tudásszintemet-eredményességemet (eredménytelenség ...), asszem ha nem tudja kibogozni hogyan kell "lõni" akkor nagyon felesleges nekiállni a netes játéknak 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Speedbreaker ez nem szívatás sajnos hanem user ismeret... Aki így áll hozzá már eleve nem azért jön mert érdekli hanem mert lewarezolta és hú akkor most menõbõl tólja...

Egyébként ne legyen igazam és õ legyen a legnagyobb sim fan... De sajnos a tapasztalat mást mond... <#shakehead>
sure
Lemaradt a link, elnézést.

sure
"Az oroszgépeknél pedig beméretlen célpontra nem tudsz tüzelni (vaktába). "
Ebbõl kerekedett egy jó kis topik a lockon.ru -n. <#csodalk><#unalmas><#nyes>

Speedbreaker
Ahejett hogy segítenétek csak szívatjátok. Az options-ban a fire gombal tudsz tüzelni, Bill-en alapból space, "D" gombal tudsz ,,fegyvert'' váltani. Az oroszgépeknél pedig beméretlen célpontra nem tudsz tüzelni (vaktába). Neten lehet nyomni, ha 1.02-õd van, akkor írottal is, de 1.11-el már nem tudsz neten játszani, csak hogyha eredeti CD-vel rendelkezel.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

sure
LOL...

Régóta nem volt (és hiányzott...) már a kérdés.

Jahh már értem, azt hittem, hogy a tûzgombot lehet-e nyomni neten <#eplus2><#hehe>

DummyBoy
<#fejvakaras> <#fejvakaras> <#fejvakaras>

Joy tûzgombok, Billentyûzeten Enter vagy Space ...

De SZVSZ ha ezt nem sikerült kibogozni az Options/Input F(l)ight részében, akkor egy darabig még trainingeket nyomassad csak ... mert ezek nélkül kiábrándító lehet <#hehe>

Lehet neten is, de ahhoz viszont nem árt eredeti és kicsivel nagyobb játéktudás ... Ez nem Arcade játék ...

OFF: Haver kiakadt ma mikor pötyögtem befelé a bill. kiosztást, és megkérdezte minek enniy gomb ... erre elmondtam neki hogyan kellene elindulni a pálya végérõl, hogyan lehet BVR-ben enemy-t keresni, stb ... (Ráadásul úgy hogy csak talán tizedét tudom annak amit kellene, és ebben a gameban nincs is teljes hidegindítási process ...)

Megint le"beteg"ezett 😊

igazad van!

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Érdekes kérdés ezen még nem is gondolkoztam...<#fejvakaras>

hi. mivel lehet alapbol löni? az options ban hogyvan irva? neten lehet nyomni?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

DummyBoy
Ehhe ... tegnap este fél órán keresztül keresgettem a lakásban az USB hosszabbító kábelt, mondom, majd felragasztom kétoldalas ragasztóval az asztalra és meg is van oldva a probléma ...

Megtaláltam és megcsináltam majd boldogan ültem le a mûvem elé ... utánna jutott szembe, hogy a ház elején felül direkt emiatt van USB csati <#idiota> <#hehe>

A Cyborg USB-t nem kellett kihuzogatni + zavart is hogy a DVD meghajtók felett ott lóg a kábel ... meg azt néha a ki-be huzogatás miatt kalibrálni is kellett ... De ezt nem kell 😊 😊

A kiosztást meg köszi ... otthonról én is beküldtem mailban, de valahol elveszett az óriás bitmezõkön ... <#wilting>

Itt egy link amíg nem megy a SimHQ :-)
http://pitti-pictures.uw.hu/lomac_fc_layout_A4.pdf

remélem innen nem törlik a regemet mint a köcsög tar.hu 😞

Hát ha tönkremegy akkor már nem kell leragasztani szixalaggal :-D
2 legyet egy csapásra.. nem zavar a fénye és nem félsz attól, hogy tönkremegy <#hehe>
Szerintem egyszerûen húzd ki az usb-t ha nem használod :-) attól nem lesz baja semminek...

DummyBoy
Én is szeretem a világítós dolgokat 😊

A házam elején a visszajelzõ (Nem mellékesen kék ...) ledeket szép fekete szigetelõszalag takarja, amit sajna a kéken világító egérrel nem tudok megcsinálni ... egyszerûen nem szeretném, hogy folyamatosan menjenek ... annál hamarabb megy tönkre 😊

Mé kéne kikapcsóni? :-D oan szépen vijágít :-D

DummyBoy
Nnna ... Villogás csak akkor van ha a brightness középen van ... 😊

Már csak kell valami applikáció, amivel "kikapcsolhatom" a joy-t ha nem használom 😊

Ezaz, amit linkeltem, olyan mint amit Neuro fordított magyarra...

ha az "i" gombot nyomod akkor villog...de amúgy nem vettem észre

DummyBoy
Nekem olyan van ahol rá van minden sürítve egy billentyûzet-formára ...

Nekem olyan jobb lenne mint egy keycard ... bár csinálok majd valamit ...

Egy gyors kérdés: Nektek van olyan hogy ha lenyomtok egy gombot a joyon akkor az MFD és a ledek wgy pillanatra elhalványodnak? Mintha villannának?

Innen szedtem az FC keyboard layout-ot, de pillanatnyilag nem megy a simhq letöltés :-(
http://www.simhq.com/_downloads/air/LOMAC/lomac_fc_layout_A4.pdf

April 3, 2006 - The SimHQ download area is currently offline.

Nem kicsi...akkor nagy..? :-)
A profilt tényleg magad csináld meg, nekem nem volt jó eddig senkié :-D
De ha gondolod és acc egy címet elküldhetem alapnak :-)
meg egy billkiosztást is küldök, ha addig megtalálom :-)

Nekem is, aztán menet közben jöttek az ötleteim, és folyamatosan konfigolgattam... :-) néha még mostanában is finomítgatom :-)

DummyBoy
Hmmm ... nekem 1 hét lesz 😊 Mivel holnaptól meló, és a Da Vinchi kódot is ki kéne olvasnom, ha most nekiállok konfigolgatni akkor sosem olvasom ki 😊

Tudna esetleg valaki nekem Lomac FC!!! billkiosztást küldeni? (Profile-t gondoltam elõször, de lehet jobb lenne ha magamnak csinálnám ... Sima Lomac profile-t találtam, de majdnem elsírtam magam mekkora 😊 )

Mennyivel eccerûbb volt az elõzõ joy 😊 Ez meg ... valami eszméletlen ... azért nem áradozok, mert nem jutok szóhoz 😊 (Kedvesem se nagyon jutott, mikor meglátta az asztalon ... MEKKORA EZ???? 😊 )

Siluro
A francokat két hét, nekem 1 óra alatt megvolt 😛

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Amit adtak hozzá cd-t felteszed és kész :-) kell a profiler is...
azzal számolj, hogy kb két hét mire bekonfigolod magadnak tökéletesre :-)

DummyBoy
Üdv Urak!

X-52 tulajok ... help ... melyik drivert és mit érdemes elsõ körben felrakni a Joy-hoz 😊 (itt simogatom a dlágasszágot, Kedvesem meg szid 😊 )

Speedbreaker
beállítottad player-re? (lehet hülye kérdés de most...?!)

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Reaper
Serverünk lobbyn, aki akar repkedhet! Fun mission van betöltve.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

DummyBoy
Nos 😊

Úgy néz ki megoldódik a problémám 😊 Félre van tetetve az X-52 😊 Holnap vagy szombaton, de legkésõbb hétfõn megyek érte ...

Addig gyorsan ki-Oblivion-ozom magam 😊 😊

Már nem kell sokat aludnom és megint repkedhetek 😊 😊

Sziasztok Csak a SU-25T nem reagál, vagyis betölti a missiót, de ahelyett hogy a gép belsejében találnám magam, olyan mintha F2-öt nyomtam volna és kivülröl nézem a gépem, ami autómata magától megy, felszáll és henteli az ellent.

csövi
Speedbreaker
OFF

Szia erus. Voltál kövesden? 😛

ON

sure
Igen, ez a betöltõ képernyõje. Ha minden igaz, mondja is a telepítés végén, hogy "Please, manually remove obsolete Lock-On items from Start menu/desktop" vagy ilyesmi (~"Kérem, a már nem használt Lock-On cuccosokat kézzel távolítsa el a Start menübõl/asztalról").

Gondolom, az FC telepítés után nem indult (kékült/narancssárgult, disk checket akart csinálni), de az 1.02-es patch megint felülcsapta az indító .exe-t, ami így már nem keresi a Starforce-os lemezt, VISZONT az 1.1 telepítés által felülírt, amúgy 1.02-ben is használatos fájlok nem egészen úgy viselkednek, mint kéne.
Gyanítom, nem csak a Su-25T nem reagál, hanem a többi gép közül sem mindegyik. (nekem is megvolt a letöltõs, Activation Code nélkül anno, és persze nem tudtam ellenállni a kísértésnek...de full 1.02 reinstallal lehetett gyógyítani csak a "sebeket")

Speedbreaker
kitudja?! lehet hogy még feltörted a starforce-t 😄DDDDdd

Ja és hogy mind a kettõt a C:\Program Files\Ubisoft\Eagle Dynamics\Lock On-ba instalálltam egy exe.file van 1.0.0.1.számu az 1.02-es frisités után. EZ most mi?
Sziasztok ez a 1.1 betöltõ képernyõje? Csak azért kérdezem mert fel raktam a sima Lock-on m.a.c.-ott utána ugyan oda az 1.1-es (FC)-t most van két exe file az asztalomon egy sima lock meg egy 1.1-es persze az 1.1-es nem indul (starfos) de felküldtem az 1.0-1.02-es javitást így mind a kettõ exe filérõl elindul ezzel a betöltõ képernyõvel van benne szu-25t csak épen mikor a küldetést betölti bejön a játék de nincs irányitásom semmi felet vagyis nyomhatom az f1-f2-f3-at semmit nem jelent
Reaper
Aki akar, jöjjön funolni a serverünkre! Kinn van lobby-n! Perpill Kuzi+Szél van terítéken...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Speedbreaker
vagy onnan szedték <#hehe><#idiota>

DummyBoy
Hjajajjj ... mind1, akkor nézek Pesten!

Köszi a fáradtságot!!

bíztam benne :-)))
Amúgy meg van egy rossz hírem :-(
Tegnap bementem a fehérvári MM-ba és hült helye sincs az x52-nek :-(
Sajnos nem volt túl sok idõm, (1-2óra)így nem találtam "hozzáértõ" eladót, akinek a szemében egy kicsi fény is derengett volna valami foszló emlékekbõl adódóan eme kérdésem után:
Elfogyott volna az a Saitek X52 HOTAS joy, ami két részbõl, bot és tolókarból áll, lapos-négyzetkocka😊 szürke-fekete talpa van, kékvilágítós ledecskék vannak a gombjain, kékháttér-illuminálós lcd kijelzõs, usb pc-bedugós játékvezérlõ-eszköz repülõgép szimulátorokhoz, valamint 1 hete még ITT (mutatom) volt ezen a szent helyen...?
ugyanis a válasz az volt, hogy "ezek vannak csak" (amiket látok a pócon)
Mer' a hülye biztos én vagyok :-(
Még az volt a jó, hogy akkor nem egyedül voltam a médiában és nem csak én emléxem úgy... tehát nem egyedül vagyok hülye

hiba
hataztanehhezmegmilyengepkellmajd?

DummyBoy
Nem, az még nem az 😞

Ott a háttérben a fák ugye nem a speedtree technológiával készültek? <#guluszem1>

DummyBoy
Egér? Közben kimûveltem magam ... ott az a kis kék pöcök a gázkar oldalán 😊 😊

Mellesleg el is felejtettem mondani ... Akit éredekel a Speedtree technlógia élõben (Nem tech. demo ...) az menjen ki az erdõbe 😊 ... Viccet félretéve, az Oblivionban Speedtree van ... majdnem elbõgtem magam olyan gyönyörû ... (Majd tényleg elbõgtem magam mikor kiíratva az FPS-t akkor nem csak a kezdeti alapállapot miatt nem akart fentebb ugrani 1-2-rõl ...)

Mondjuk fentrõl gondolom nem lesz olyan durva + ha nem lesz fû ...

Seaweed
<#gonosz1>

PhantomAss
pont ilyen SZKP-s cirkusoskocsin voltam katona Szentkirályszabadján😮)régi szép idõk...<#wave>

GOOBY, pls

Szerintem a fejlesztõk sem (teljesen <#idiota>) hülyék és elég durván le lesznek LOD -olva ezek a kis dögök...
Megnézem a videót Sea.Amúgy a magyar pilóták télleg a legjobbak de csak a NATO-n belül.Ha az oroszok is eljöttek volna rendszeresen bemutatózni valamely vadászgépük 1 példányával(pl.MiG-29,Szu-27) Angliába akkó valszeg kevesebb díjat kaptunk volna mert mindig elhalászták volna elõlünk(de azért mi még ott feszítettünk volna másodiknak, rögtön utánuk😊),fõleg ha valamelyik tolerõvektoros gépükkel jöttek volna, mert azzal szemben az összes többi résztvevõnek pont 0% esélye lett volna a gyõzelemre.