Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
majd szólj, ha aktuális
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Isten nem bottal, hanem VMware.
Azért én bizakodó vagyok és inkább optimista!
[/me álmodik egy szépet<#sniffles>#sniffles>]
<#email>#email>
[/me felkel<#rolleyes>#rolleyes>]
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
akkor
megszünök
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
nem én tereltem el a témát.
én csak kérdeztem , pont ami a témával kapcsolatos
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
És nem azért nem szólunk, mert megértjük, hanem mert talán nem errõl szól a topic hanem arról, hogy összegyûjtse azokat az embereket, akik a Lock On iránt érdeklõdnek/megszállottak...
OFF
Tudod az a probléma, hogy ugyan megértjük, amit írsz, de egy bizonyos tisztelet (ahogy Pitti is említette) kijárna a fórumnak, ha már ide jössz és írsz ide!
És nem azért nem szólunk, mert megértjük, hanem mert talán nem errõl szól a topic hanem arról, hogy összegyûjtse azokat az embereket, akik a Lock On iránt érdeklõdnek/megszállottak...
ON
Rémlik egy elkottyintás Lock On fórumról miszerint a BS e hónap közepe fele kijön (nem hivatalos kijelentés volt, csak egy beta tester elszólása)
Amikor pedig meglátom, hogy az M2 -en a TOW "tubusa" lehajtott állapotban van és eltakarja a védõlemez, elgondolkodom picit... Egyébként egy saját spekulációm szerint valamit tuti alakítanak a füstön és adnak neki fizikai tulajdonságokat, ugyanis ha jobban megnézzük az új jármûveket látható, hogy a ködgránátok kivetõi mennyire részletesek, sõt van kép, amelyiken töltve van... Izgalmas lesz mikor a támadott konvoj egyszerûen, eltûnik a ködben és akkor hello lézer...
TOW lehajtva:
TOW felhajtva:
Ködgránát "töltve":

na tesek, nayg része kész
de azt azért bevallhatjatok hogy igy nem irtam.
gn, h csk msslhngzkt r z mbr, zt s lht rtn. Csk nhz, s zvr. Mg lhtn stlg hsznln (a) "vlsz" gmbt?
N
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Sírógörcsöt kapna szegény, ha a mai termést elolvasná...
ON
Na de valóban nem nyelvtanóra topik, a "toljátok-e neten?" tárgykörére visszatérve, Speedbreaker szokott fõleg "hagyományos Lock-Onnal" (1.02-vel) a HyperLobbyn (FAQ, Letöltés, használati útmutató is van a linkelt oldalon) játszmát indítani, tehát ha sikerül a letöltött cuccost beizzítanod, és "felpatchelni" 1.02-es verzióra, akkor hajrá!
És õ is így kezdte: rosszul, rossz stílusban indított; megkapta a magáét érte, azóta idõközben kicsit kikupálódott, meg igyekszik, úgyhogy Neked is hajrá!

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
megszünjek?
#8477 nem direkt írok így
az ékezeteket meg vagy használod vagy nem, keverve elég béna, az "é,á" meg az "e,a" a bill. két szélén van véletlenül nem lehet elírni...
komolytalan ember vagy má bocs....
dnemi fogmh ébn mgcsinanil
😄😄:
ideges
olvassd már vissza mielõtt postolod vazze, baromira nem vicces...
kurvára nem tart semeddig kijavítani a betûket, én is beleütök egy csomó nem oda illõ karaktert, de visszaolvasom mielõtt a mehet-re nyomok. Ez nem egy chat ökörködésre, hanem fórum, ennyi tiszteletet megadhatnál a topic-nak, hogy átfutod a szöveget...
itt nem a rövidítésekkel van a gond...<#mf3>#mf3>
de azár ha kérdnék (#8465)
felfordulád (#8464)
nem talahato a dll ben a multioplayer.dll (#8455)
fõleg mikor file nevet írsz nem illek elírni mert aztán keresheti a jónép a multijóplayer.dll -t
ezt miért is?<#wave>#wave><#rinya>#rinya>
pl: vgy, h=hogy, sztem, tuok, tom stb
ja es nemmintha nem értenétek meg...
mert ki nem érti?
sztem vanak egy PÁRAN akik értik
(ienekkel eltereljuk a Lock On témát.)
OFF
Ez megy majdnem minden fórumban (tisztelet a kivételnek), lásd aláírásom, pedig alig 3-4 nap gyümölcse csak, és nem szándékos keresés által, hanem "csak úgy csípi a szemem" alapon. De nem lepõdöm meg semmin; anyám általános iskolai tanár, és mutatott egyszer egy dolgozatot - "tollbamondást" -; talán hatodikas volt a srác, leírta így, hogy "Lyonapott." És nem direkt csinálta...
"de csni azt telleg tok "
ON
fs t se arra hasznalom, akkor már rég meguntuk volna
én csak kérdeztem...
de hát ha aztse lehet egy forumban
neuro mért mit irtam ?
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Valamint hidd el, ez nem az a játék, amivel 0 tudással lehet ökörködni a haverokkal ...
Arra inkább valami Arcade játék kell ... Ha mindenképp repülõzni akartok, akkor ajánlom a BF2-höz a COOP V4 mod-ot ... azon 64-es mapokon lehet repcsizni, Zataron pl. 6-an is (3 reptér is van ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Hajrá, 8. helyen vagyunk a Top 10-ben.
Seaweed: A fejlécben NO WAREZ kiemelés nem az én ötletem volt...😊 <#hawaii>#hawaii><#zavart1>#zavart1>
látom miattam van itt felfordulád.
vkit megkérdek priviben inkabb
Nah szal szepen nakadba veszed a billenytuzetet elballagsz a moderator topicba es kered amit szeretnel <#felkialtas>#felkialtas>
Mér, az megkapta tõled a jogosultságokat? <#beka3>#beka3><#miaz>#miaz>
ON
A FAQ link is bekerült valahogy...vagy az még a Sokadik Nagy Flamewar elõtt volt?
(tudom, leadtad, de akkor ki más intézkedjen...)
patch 1.02 nem volt jo, annál is hiba..
Tedd fel az alapot, indítsd el, utánna tanuld be a bill. konfigot, utánna pedig ess neki a Tutorial szekciónak ...
Elõször az alapokat, utánna meg azt a gépet nézd át amelyikkel repülni szeretnél .. ha ez vadászgép, akkor pedig a végén nézd meg az utolsó Tutorial szekciót is ... nem kis mozi lesz, de utánna kérdezz inkább (Én is ezt csináltam ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
nem talahato a dll ben a multioplayer.dll
megcrackeltem ,ezt irja most ki az inditasnal
honnan szedjek?
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *