Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#8529, #8531..
Sure vazzeee <#nyes><#taps>

Speedbreaker
[ nemérti :-C ]

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Siluro
Vazelint használtál? <#ejnye1><#mf1>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Speedbreaker
jól beraktam neki azt a küldetést 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

sure
Ne zavard össze...épp kezd egy kis sikerélmény lenni😉

Isten nem bottal, hanem VMware.

Siluro
És a yoobbak azóta már 1.12a-t használnak 😛

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

1.02! amit mondtatok!

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Speedbreaker
úgy hogy megkéne nézni a verziószámot a szerveren. mert ha nem azonos nem tudsz jáccani. Na gyere fel

hiperlobby. sikerült csatolni, rámentem egy serverre, elindul a jatek
és bejön az, amikor servert lehet csinalni
ott OK re mek, de semmi
ubi n vagyok regelve, be is vagyok lépve
hogyan tovább?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Speedbreaker
lobby-d, vagy ts-ed van?

DummyBoy
Hmmm ... ezen elgondolkodom ... De Kedvesem a joy-ba se nagyon akart belemenni ... Mit szólna ha a konkurenciája is megjelenne otthon? 😊

(Mellesleg eddig amíg valakinek el akarta magyarázni milyen hülye gyerekes vagyok, az Airsoft-ot emlegette ... mostanában a Joy-t emlegeti 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ha valakinek kell a B-17 - The Might Eight image-e, küldjön privátot, mert hétfõig még fent hagyom a szerveren...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

sajnos a fõmenuben nem latok v szamot.
akkor leszedem vmeiket

sure
A patch lejött, mûködõképes; a link még ezen az oldalon szerepel. Legalább 2-szer vagy 3-szor...
de elõtte #8526 !!!

neuro: azért adtam direkt linket, mert az 1.00 to 1.02-t ajánlják, függetlenül attól, hogy melyiket (1.00-t vagy 1.01-et) foltozza az ember, és gondoltam, így megspórolhatjuk azt a kérdést, hogy "Most akkor melyiket?"

OFF
Hajrá, Top8
ON

mivel nem a boltban vetted ezért nem tudom, hogy neked milyen verziód van
ha elindítod a játékot, akkor jobbra lent, az óránál ki van írva a verziószám

sry, még valami
az alapjáték az ugye a patch .00
és : Download the 1.01 to 1.02 patch
Download the 1.00 to 1.02 patch
meiket?

most komolyan itt van a patch?OPFSZ?

sure
Nagy lófaszt...még csak 3x volt...

Próbáld a mirror szájtot, hátha innen!

pls mégeccer adj egy linket a patch rol

sure
Veégûliss lehet, mikr legútbb probálltam, akor még yo volt.

#8526-tossban irtakat próbálld ki!

ok. akkor a patch nem lehetz hibás?

pls ne nézzetek már ien hülyeének, már 3szor mondtam, hogy nem, mert leszettem az alapgame t!

sure
Próbáld meg még egyszer letölteni, ez a patch mûködõképes kell, hogy legyen!!! De elõtte pucold le a Lock Ont a gépedrõl, és egy új installt csinálj (töröld ki teljesen az \Ubisoft\Eagle Dynamics\Lock On könyvtárat, valószínûleg a Flaming Cliffs install kicsit összekuszálta )

Speedbreaker
demora pach-elted? 😄

letöoötem a patchet: lock_on_upgrade_all_v1.02
Patch file is corrupted- amikor elinditanám
most mit csinaljak?
ha a patch rosz, akkkor adtok linket?

OFF

csökkenõ a tendencia mer fél órája még 6. volt

ON

Speedbreaker
Off

Már a 7-ek vagyunk a legnépszerübb témáknál :]

on

sure
"Jelenleg húzom az igát, Dlágaszág meg otthon parlagon ... "
Nem kell helyettesítés?😊 Mármint, fõzhetne kávét meg csinálhatna uzsonnát, amíg mi az X52-det b*sztatjuk...(ugyanaz a fílingje lenne a számára, mintha Te ülnél a géped elõtt...)

DummyBoy
😊 😊 Trimmelés engem is megviccelt ... felraktam a dedikált tengelyekre, megpróbáltam tekergetni õket, kicsit nehezen mentek de belejöttem ...

Utánna goto Lockon, repüljünk egyet ... Felszálltam, aztán hirtelen megijedtem mert mindenfelé mentem volna csak arra nem amerre akarok ...

Namondom mivan??? Erre nézem ... A trim visszajelzõk nem világítanak ... BAKKER ... fél perc szenvedés után rájöttem ... kicsit érzékeny a lelkem ...

Elõször belövöm a gombokat, utánna jöhetnek a tengelyek is 😊

#7673...én ilyen extrém beállítást nem mertem csinálni magamtól :-D

Én a trimmeléssel szívtam mikor tengelyre raktam... aztán letettem róla, mígnem Lockheed belinkelte Reaper-tõl kapott infók alapján beállított tengelyekrõl látható shotot...(húvazz ezt jólmegaszontam :-D)
Azzal aztán tutijó a trim...:-)

<#rinya>
Nem olyan érzékeny az szerintem, lehet, hogy nem jól van beállítva a lockon options-ben.
Én is szórakoztam vele kicsit mire kezesbárány lett.

DummyBoy
ÁÁÁÁÁ 😞

Jelenleg húzom az igát, Dlágaszág meg otthon parlagon ...

Elõttem 8 papír, rajtuk kezd kibontakozni a kül. gombok kiosztása (Így azért nem az igazi ...) Melóba meg les mindenki hogy minek jegyzetelek annyit 😊 😊

Hétvégén meg szombat a Kedvesemé, vasárnap meg túrázni megyek ... 😞

Jelenelg örömrepkedek egy kicsit + ökörködök, szoknom kell még, legalább 4-szer érzékenyebb mint a 3D USB volt 😊 😊

Kampány ON
és hozhatsz még egy embert :-D
Kampány OFF

Dummy: kipróbálhatnád az új joyodat a hétvégén egy kis multiban.. nemde? <#eplus2>

DummyBoy
Én postoltam régebben valahol, hogy ha élõben akastz SpeedTree-t, nem a tech. demóban akkor Oblivion ...

Hát legyél otthon <#vigyor2>

sure
Ha itthon leszek, részemrõl OK; a "Kaki a palacsintában" hadmûvelet egyelõre az érdeklõdés hiányában elhalaszva.

Jóvan jóhülye vagyok... télleg azt hittem, hogy black shark shotot láttam oszt mégse, utánajártam hol olvastam, és télleg nem lockon shot volt :-))

sure
Úgy érted, Lock-On screenshotot láttál SpeedTree-vel, vagy a SpeedTree tech demójából Screenshotot? Nem emlékszem, itt linkelték-e már, Trees Of Pangea demo

A hétvégén valami fun multi szervezõdés? <#integet2>

Összvissz egy képet láttam anno valahol a speedtree technológiával készült fákról, azóta se... most az tényleg benne lesz vagy nem? Mert nem úgy tûnik a shotok alapján...

Siluro
Szerintem lépjünk továb <#papakacsint>

OFF
Mindenki követ el hibát, mint én is (#8504,olcasni), csak nem mindegy, hogy mennyit. Szándékosan pötyögtetek össze vissza, vagy véletlenül elütök egy karaktert.
Aztán befejezem az offolást mert valszeg az offolók listáját én vezetem <#rolleyes>
ON

OFF
El tudjuk olcasni amit írsz ..mondjuk harmadszorra.., de tudod, ez nem egy rejtvényfejtõ topic, valamint nem jópofa ez a stílus seholsem. Gondolom az iskolában a dolgozatokat is így írtad, a tanár is biztos el tudta olvasni valamint értékelte a humorodat. Javaslom, hogy hivatalos leveleidet és az önéletrajzodat is így írd, a munkáltatók is szeretnek rejtvényt fejteni, és rögtön az elsõ helyre tesznek mint mókamester.
Hajrá, csak így tovább sokra viheted még...
ON

Seaweed
Nem
JCSR Apache
Lehet hogy hülyén fog hangzani a kérsésem, de lehet majd azzal a Cobrával repülni ami a screenshotokon volt?<#vigyor5>

DummyBoy
Vagy erre a fórumra ... vagy bármelyikre <#hehe>

Alljunk + 1 szora.<#wave>