Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Galéria
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
És hol találom azt a loman-t ? 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Felraktam a játékot eddig IL2 -õt toltam ...
De valami eszméletlenül szaggat: medium beállításnál alig van FPS ( 10)
3000 Prescott, ATI X800XT PE, 2 G ram....Mitõl lehet ????
HELP, THX....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Isten nem bottal, hanem VMware.
nagyon pihent 😊
Amíg ezen fetrengtem, fel is kúszott a Sex On The Beach. Kicsit sárga, kicsit savanyú, de az enyém...ami érdekessége, hogy 1.02-vel készült, de a Flaming Cliffsbõl beleapplikált téli tájjal (ennek következtében az eredeti track sem 1.02-vel, sem az FC bármelyik változatával nem játszható le...)
Sex On The Beach - Cut 1
Zene: Therion: Summer Night City (A Tribute to ABBA)
Sex On The Beach - Cut 3 ("rendezõi változat")
Zene: Pet Shop Boys: Miserablism (Moby electro mix)
ezek teljesen betegek <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#taps>#taps>
Tesióra Flankermódra 😊
Amúgy megnéztem a többi videót is ezeknél a franciákoknál... hát nagyonjók.
Ikarus vs su 27 (gyenge minõség, Cut 1)
Ikarus vs Su-27 (HQ, Cut 2, 13.8 M😎
A Sex On The Beach -et felküldöm YouSendIt-re vagy valahová, az 50 mega körül van, és nem egy nagy durranás...
Igen, eddig 2 (publikált) próbálkozásom volt videókészítésben (az Ikarus vs Su27 meg a Sex On The Beach), dehát kispályás vagyok én ezekhez, meg úgy egyáltalán, a Lock On Community videokészítõihez képest. A "filmforgatást" is úgy lenne érdemes, hogy legalább hárman-négyen (de minél többen) repülni humánok, mert az AI-kat ugye nem tudod instruálni, hogy "ezt meg azt" csináld, légyszi...single-ben meg nagyon macerás minden snittet egymagadnak lerepülni.
Nem mondtam le az "Operation: A poo in the pancake" ("Kaki a palacsintában" hadmûvelet) megrendezésérõl, csak nem tolongtak a jelentkezõk oda sem, úgyhogy még a küldetést sem hánytam össze.
Sure javaslom egy hasonló film forgatását, írj egy forgatókönyvet, az ihleted megvan hozzá <#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen>
Speedbreaker: pewit: Ma kurva nagy party volt
Pewit: LOL what?
Pewit: i understand just kurva
SVK_Duchi: me to
SVK_Duchi: where?
Speedbreaker: Here bazdmeg
Pewit: áëÿ, êàê õóåâî âàì ðåáÿòà íå çíàòü ðóññêèé )))
Speedbreaker: Of course
SVK_Duchi: iam bazdmeg
Speedbreaker: are you bazdmeg?
SVK_Duchi: I dont now
speedbreaker: you are bazdmeg
SVK_duchi: okey. Iam bazdmeg
Pewit: me to
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Megtaláltam a Flying Machines videót. (a középsõ linkrõl jön is valami, igaz csak 32KB/sec-mal, a többi link az oldalon úgy nézem, nem él már)
Néhány shot :-)
Sajnos az 1.02 elég ritka...
rámegyek, és ha belépett a jatekba(network menübe) akkor ott mire menjek?
mertr itt akadtam meg. FLY! re nem tok
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
On
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *