Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reaper
Tegnap éjfélig tartó röppenésrõl pár kép (77db:-D). Az eleje Tomcat-es, a többi vegyes. Üdv!

Galéria

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

lac coo
Oksa ,,,Próbálom . Amúgy motorhangot sem hallok a fülkében 😊)))
És hol találom azt a loman-t ? 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Bucser
Legfrissebb drivereket pakolászd fel (lehet hogy ATI-hoz nem árt az Omega) valamint tedd fel a loman-t. a loman segítsgével nagyon részletesen tudod állítani , hogy mit jelenítsen meg és hogyan ott mindenféleképpen megér ráfordítani egy kis szöszmötölést valamint egy 1.02-es patchet szedj le a hivatalos odlalról. az is sokat segít. (ugye az alapváltozatban még a szárazföld alatti vizet is renderelte a gép....)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

lac coo
Hali !

Felraktam a játékot eddig IL2 -õt toltam ...
De valami eszméletlenül szaggat: medium beállításnál alig van FPS ( 10)

3000 Prescott, ATI X800XT PE, 2 G ram....Mitõl lehet ????

HELP, THX....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mindjárt leszedem õket és kirakom a letöltések közé...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

sure
<#eljen>Részemrõl rendben!

Isten nem bottal, hanem VMware.

Ha gondolod feltehetjük a két videót a bop-ra is.

<#nyes>

A két video letöltése között 70 percet kell várnom <#mf2> (free download)

sure
Jaja, nemtom figyelted-e a Bensky Et Mutch videóban, mikor a fazon TV-t néz az MFD-n, ott azok a csajok tornásznak, akiket a videoletöltés oldalon a "Teaser" képbe beraktak😊

nemtom figyelted-e a skineket, rózsaszín felsõ, fekete glottgatya póló, csíkos egyrészes (mint az erõemelõnek a cirkuszban)... a szárnyak pedig napbarnított bõr színûek :-D
nagyon pihent 😊

sure
<#taps>

Amíg ezen fetrengtem, fel is kúszott a Sex On The Beach. Kicsit sárga, kicsit savanyú, de az enyém...ami érdekessége, hogy 1.02-vel készült, de a Flaming Cliffsbõl beleapplikált téli tájjal (ennek következtében az eredeti track sem 1.02-vel, sem az FC bármelyik változatával nem játszható le...)

Sex On The Beach - Cut 1
Zene: Therion: Summer Night City (A Tribute to ABBA)

Sex On The Beach - Cut 3 ("rendezõi változat")
Zene: Pet Shop Boys: Miserablism (Moby electro mix)

Flankertréning 😄

ááááááááááááááááá
ezek teljesen betegek <#nyes><#nyes><#taps>
Tesióra Flankermódra 😊

Hát én ezt nemtudom miért és hol hagytamki?!!! <#rinya> nagyon állat!!

Amúgy megnéztem a többi videót is ezeknél a franciákoknál... hát nagyonjók.

sure
Zene: Sex Pistols: You need hands (elfelejtettem kreditálni õket, bocsi, a még (esetleg) élõ zenekartagoktól...)

sure
Huh, már többször belinkeltem, és le fognak bakni, hogy mire verem magam annyit...<#boxer>

Ikarus vs su 27 (gyenge minõség, Cut 1)

Ikarus vs Su-27 (HQ, Cut 2, 13.8 M😎

A Sex On The Beach -et felküldöm YouSendIt-re vagy valahová, az 50 mega körül van, és nem egy nagy durranás...

Jahh hát arra emléxem má, de én aszittem az csak egy pojénsztori, khmm hátakkó én jelentkeznék <#integet2>

(az Ikarus vs Su27 meg a Sex On The Beach), hol vannak ezek a videók, én mérnem láttam? <#pardon1><#confused>

sure

Igazából erre a "kaki a palacsintában" hadmûveletre én nem emléxem :-(<#rolleyes>

sure
Azok a skinek, hallod..."Police" feliratú Lada Samara meg AWACS...

Igen, eddig 2 (publikált) próbálkozásom volt videókészítésben (az Ikarus vs Su27 meg a Sex On The Beach), dehát kispályás vagyok én ezekhez, meg úgy egyáltalán, a Lock On Community videokészítõihez képest. A "filmforgatást" is úgy lenne érdemes, hogy legalább hárman-négyen (de minél többen) repülni humánok, mert az AI-kat ugye nem tudod instruálni, hogy "ezt meg azt" csináld, légyszi...single-ben meg nagyon macerás minden snittet egymagadnak lerepülni.

Nem mondtam le az "Operation: A poo in the pancake" ("Kaki a palacsintában" hadmûvelet) megrendezésérõl, csak nem tolongtak a jelentkezõk oda sem, úgyhogy még a küldetést sem hánytam össze.

tényleg... megvan, az elõbb nem vettem észre a honlapon

sure
Van hozzá az angol nyelvû .srt fájl, állítólag a BSPlayerrel ki is lehet íratni (én PowerDVD-t használok, az nem akarja), de bele lehet nézni az .srt fájlba text editorral, és "összerakni" a poénokat a videóval. ATOM!😊

hátez csúcs <#taps> mégha tudnék franciául, a poénokat is érteném 😊
Sure javaslom egy hasonló film forgatását, írj egy forgatókönyvet, az ihleted megvan hozzá <#vigyor2><#eljen>

sure
A Bensky et Mutch videót is szedjétek le, ezek betegebbek és pihentebbek, mint mi valaha is leszünk Lonci terén.

hát ez télleg jó <#nyes><#eljen>

ehhe... tegnap nem gyõztem kivárni a 10k-s vánszorgást, mosmeg maxon jön 260k 😊😊😊😊

are you beteg? <#nyes><#beka3>

Seaweed
Nah nagy nehezen levanszorgott 10K-val..nem rossz...nem rossz 😊))
Speedbreaker
lobby-ról idézek:

Speedbreaker: pewit: Ma kurva nagy party volt
Pewit: LOL what?
Pewit: i understand just kurva
SVK_Duchi: me to
SVK_Duchi: where?
Speedbreaker: Here bazdmeg
Pewit: áëÿ, êàê õóåâî âàì ðåáÿòà íå çíàòü ðóññêèé )))
Speedbreaker: Of course
SVK_Duchi: iam bazdmeg
Speedbreaker: are you bazdmeg?
SVK_Duchi: I dont now
speedbreaker: you are bazdmeg
SVK_duchi: okey. Iam bazdmeg
Pewit: me to

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

sure
LOOOOOOLler, a harmadik link (Bétisier Flying Machines) Brigand Mike oldalán a Flying Machines video "werkfilmje", nem is láttam eddig még ezt. Bár gondoltam, hogy nem elsõre és "egy szuszra" vették fel az egészet, de ez korrekt. Nem is tudom, van-e más publikus Lock-On videó, aminek van ilyen "rendezõi extra" változata...

sure
Lehet, hogy a trackbõl majd csinálok "szebb" és jobb kameraállásból képeket.

Megtaláltam a Flying Machines videót. (a középsõ linkrõl jön is valami, igaz csak 32KB/sec-mal, a többi link az oldalon úgy nézem, nem él már)

Seaweed
Ez a legjobb...masodikra is sikerult de akkor elvitte a hid a fuggoleges felet..de attol mrepult szepen <#vigyor>
sure
És itt a következõ adag.

Készült track, röpke 30 mega lett😊

Seaweed
nah meg:

Sure akcioban

kotelek 😊)

Seaweed
Jaja jo volt a mai FUN repkedes..ime par kep:

Ilyet se lattak mega Carl-on 😄

csoportkep 😊)

Köszi srácok a mai funwinder-t :-) nattyon tutijó volt!!!...<#eljen><#taps><#worship><#worship>
Néhány shot :-)

Sure 1.12a szervert indított, ezért nem tudtál csatlakozni. Ha rámész a szerverekre felül sárgával van egy kis infó. Ott szokott lenni, hogy milyen verzióval mehetsz.
Sajnos az 1.02 elég ritka...

és honnan tudom hogy 1.2es?most épp 9szerver van itt, egy sure é, sure csinalta.
rámegyek, és ha belépett a jatekba(network menübe) akkor ott mire menjek?
mertr itt akadtam meg. FLY! re nem tok

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

a hyperlobbynak semmi köze az ubi-hoz. csak a lobbyra lépj be és 1.02-es szervert keress magadnak.

azmér van, hogy ubi.com on csatolva vagyok, aztán utána lobby n, rámegyek egy serverre, aztán ott FLY! ra nem tudok menni. de lenn van egy START gomb, ha arra rámegyek, akkor meg a sárga UBI gomb villog, pedig csatolva vagyok. ha meg rálépek az UBI ra akkor kilép, és ubi ra csatol ujra.?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

<#nyes><#integet2>

Off
Végülis nem rossz ötlet, fõleg, hogy egy mondaton belül még kevered is :-)
On

Speedbreaker
pitty a lobby? 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

sure
Yo! House of Fun, Pitti is a Lobbyn.

Seaweed
Unatkozol?! Hostolj akkor 😉)
sure
OFF

!lútneze ygí knujrÍ ...insavlo tehel le silügéV

NO

sure

Siluro

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"