Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Most ez a valami már megjelent?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

gondolom az amerikai nemzeti gárda többet hoz a konyhára, mint a 12 dolláros letöltések 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

sure
Szóval emiatt csúszik a BS...

Isten nem bottal, hanem VMware.

Speedbreaker
Tudtok olyan honlapot ahova képeket lehet feltölteni a képfeltöltés.hu -n kívül?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Szerintem ez a LockOn hadseregeknek kifejlesztett FAC tréner változata. Olyasmi lehet, mint a VBS1.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

repvez
Na ere kérnék valami forditást,most ez micsoda?TBS
Ügy tünik mintha nem csak a BS miatt fejlesztenék annyira a földi gépparkot.Mert ebben mintha nem csak repülni lehetne, hanem teljes háborusdit.
De majd akik jobban értenek angolul majd kiokositanak.A video azért egész jo.A harrier is szép részletes még a végén az is repülhetö lesz benne.
DummyBoy
OFF:

(Könnyû zöldfülûként okosnak lenni 😊 Múltkor az ACM viewerhez kerestem VHS-eket, hogy melóban is tudjak okosodni, és abban van valami ilyesmi ha jól emlékszem 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Elméletileg a Falcon VHS filejait visszanézve van olyan proggi ami közben kiír pár adatot ... (Asszem az új ACM talán?)

Molnibalage
Most jöttem rá mi hiányzik az ÖSSZES repszimbõl. Egy olyan rész amivel rögzítheted repülési paramétereidet,mint az életben egy telemetriarendszerrel és visszanézhesd. pl: sebesség, magasság,állásszög, gyorsulás,túlterhelés,leadott tolóerõ, F1 szimulátorban láttam már ilyet.NAGYON hasznos lenne.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DummyBoy
Bahhhh ... csak tudnám, hogy mi az isten kerül ezen a szutyok pedálon többe mint egy X-52 mondjuk ... Váááá

Énis erre vártam, hátha, de akkor inkább építek egyet 😞 Vagy joy-ból, vagy valamit kiokoskodom ... van pár feltaláló munkatársam 😊

Bucser
ja KB mint a 3 éves unokahúgom homokozószettje... Ott is arra figyeltek, hogy nehogy valaki lenyeljen belõle egy darabot így szép nagyra meg bumfordira van megcsinálva...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

grotesk
mér, sztem jó...

Bucser
egyvalami biztos.. saitekesek designerét picsán kéne rúgni mert ez valami undorító....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
A saitek uj Rudder pedálja augusztustol lesz kaphato:pedál
Csak az a baj hogy az ára azért ennek is hasonlo mint más pedáloknak 129$ körül.
Marad a házi barkács egyenlöre.
Speedbreaker
prizma törés <#wilting>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
ja, csak nem tom hova töltsem fel :[

Seaweed
Hat ez nagyon sok mindentol lehet! A geped pontos hardwarenek ismerete es a direver-oprendszer (SP) nelkul eleg nehez barmit is mondani! Az biztos hogy ez igy rendellenes mukodes!
narazzino
és az az érdekes, hogy csak a Szuhojnál csinálja, a mignél mondjuk nem. ott a fehér oldalszámmal csinálja ezt meg a leszállófényekkel...

narazzino
nem tudom, de nagyon szar

<#eplus2>

sure
Hogyne érdekelne!

sure
Télleg, ezt a színes kabintetõt hogy sikerült ráapplikálnod? Róth Miksa-mod? Vagy túlhúzott VGA?

grotesk
lál iet is tucc?

narazzino
a színekkel néha meggyûlik a bajom

narazzino
fordított leszállás anyahajóra

Leginkább röhögés, 'nyázás and other stuffs... <#taps><#banplz>
DummyBoy
Ahogy kijön, majd jönnek a "Hogyan tudok biztonsági másolattal jáccani?" meg "Hogyan kell ebben lõni?" Kérdések ...

Húú mi lesz itt 😊

Speedbreaker
1.02 power. vannak Lan Képeim a tavaszi szünet alatt. Majd feltöltöm és adok linket ha vkit érdekel

repvez
Ez amolyan vihar elötti csend.Mindenki várja a BS-t és majd azután hogy be indul a topik, lesz majd megint hogy indul el a kamov meg egyebek.A megjelenés után örök top 10-es helyen lesz <#nevetes1>
Gondolod flamelhetünk egyet a top10 miatt! <#hehe><#idiota>
Hát akkor baromi régen voltál itt mert 76 üzenet most 1 hónap termése volt... 😊
Mostanában kicsit leült a topic 😞

Speedbreaker
Én is szeretlek 😄 kösz amúgy. Úgy is van mit olvasni itt. Mióta nem voltam csak 76 új üzenet jött. De pl a 18wos Pedal to the metal-nál 1657 😄.

Én a GSO-n olvastam róla! Asszem ot tvan hivatalos link!

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Molnibalage
Álítólag novemberben jön valami "USAF Pilot Training: Road to the ThunderBirds" nevezetû alkotás az UASF közvetlen támogatásásval. Ki mit tud róla?

THX! <#vigyor3><#integet2>
DummyBoy
Hoppp ... BSZN evribádi 😊

Kellemes Szülinapot Cutter és Speedbreaker 😄 <#wave>

a gép-pára az nem a kondenzcsík?? <#mf2><#ravasz1><#hehe><#eplus2>

sure
G-pára = géppárra 😊

sure
Szerintem ez egy remek ötlet, és sok sikert kívánok a véghezviteléhez! Ha a hétvégén lesz még/már, be fogok látogatni - igyekszem legalább egy géppára való embert összeverbuválni😊

DummyBoy
Bah ... ahogy megint mûködik a gépem, kipróbálom 😞

Kezdek belebolondulni 😞 Fõleg hogy még minimum 1 hét 😞 Áááááá

Siluro
A War missionje 100%osan készen van a lapja 90%. A mission bugmentes, nemsokára fel lesz lõve és mindenkit szeretettel várunk!
Bõvebb infóért erre: Crimean Air War

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

a
Helló! Most kezdtem a Lock on és szeretnék gyakorolni meg kellene nekem egy pilóta oktató! valaki segítene? msn:[email protected]

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Najó, lehet, hogy kicsit túloztam... nem tudom pontosan milyen idõközönként "mászik el", játék közben nem túl jó az idõérzékem. 😄😄
Meg aztán ez attól is függ, hogy az ember mennyi ideig tud ugyanabban a pozícióban ülni. Soxor azért nyomok centerview-t mert már lejjebb van a fejem mint korábban 😄😄D
Vector kütyüvel megy nekem is... a zoom csak azzal mûködik.

Bucser
Szerintem szimplán csak azért mert a 4-esnek érzékenyebb és gyakoribb a mintavétele mint a korábbiaknak volt. EZért a korekkciót is jobban tudja megcsinálni😊

Seaweed
Szerencsere en nem tapasztaltam "elmaszast" tobb ora repkedes utan se (persze minden szim elejen nyomok egy centert de utana orakig nem)...lehet mert 4-est vettem, es vector izevel megy?!
JAhh... nekem kb 2-3 hetente kell törölnöm a trackir.ini-t, mert nem megy... a múltkor is ez volt a baj mikor sure-val hülyültünk a szelesmissönben és mondtam, hogy nem megy a trackir-em 😊 de azóta sem jöttem rá, hogy mi okozza...
A másik...ezt a cockpit "alapnézetet" úgy szoktam belõni, hogy kicsit közelebbhajolva a monitorhoz nyomok egy centerview-t, így alap nézetben kicsit közelebb lesz a mûszerfal nagyobbat tudok zoomolni 😊
amúgy a centerview rá van programozva a joyra mert kb félóránként "elmászik" elég sûrûn kell...

Seaweed
sure
Szerintem a \Congig\View\view.cfg fájlban ez a sor

// If CockpitViewAngleDefault is not set here then option value is used
// Remove two slashes in the next line and set your custom value:
//CockpitViewAngleDefault = 60.0;

állítja be azt, hogy milyen messzirõl látod alapértelmezettként.