Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Ügy tünik mintha nem csak a BS miatt fejlesztenék annyira a földi gépparkot.Mert ebben mintha nem csak repülni lehetne, hanem teljes háborusdit.
De majd akik jobban értenek angolul majd kiokositanak.A video azért egész jo.A harrier is szép részletes még a végén az is repülhetö lesz benne.
(Könnyû zöldfülûként okosnak lenni 😊 Múltkor az ACM viewerhez kerestem VHS-eket, hogy melóban is tudjak okosodni, és abban van valami ilyesmi ha jól emlékszem 😊 )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Énis erre vártam, hátha, de akkor inkább építek egyet 😞 Vagy joy-ból, vagy valamit kiokoskodom ... van pár feltaláló munkatársam 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Csak az a baj hogy az ára azért ennek is hasonlo mint más pedáloknak 129$ körül.
Marad a házi barkács egyenlöre.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Isten nem bottal, hanem VMware.
Húú mi lesz itt 😊
Mostanában kicsit leült a topic 😞
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Kezdek belebolondulni 😞 Fõleg hogy még minimum 1 hét 😞 Áááááá
Bõvebb infóért erre: Crimean Air War
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Meg aztán ez attól is függ, hogy az ember mennyi ideig tud ugyanabban a pozícióban ülni. Soxor azért nyomok centerview-t mert már lejjebb van a fejem mint korábban 😄😄D
Vector kütyüvel megy nekem is... a zoom csak azzal mûködik.
A másik...ezt a cockpit "alapnézetet" úgy szoktam belõni, hogy kicsit közelebbhajolva a monitorhoz nyomok egy centerview-t, így alap nézetben kicsit közelebb lesz a mûszerfal nagyobbat tudok zoomolni 😊
amúgy a centerview rá van programozva a joyra mert kb félóránként "elmászik" elég sûrûn kell...
// If CockpitViewAngleDefault is not set here then option value is used
// Remove two slashes in the next line and set your custom value:
//CockpitViewAngleDefault = 60.0;
állítja be azt, hogy milyen messzirõl látod alapértelmezettként.