Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Úgy szép az élet, ha zajlik 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Seaweed
Thx muxik...ehhe minden programmal van mindig valami gigszer...il2-vel ez a bountycsoki ugy...keszvagyok ezen..
Seaweed
Oksa megprobalom. (de hogy lehet akkor hogy elotte meg mukodott?! _Vagy Modman hozta ki belole (azutan nem ment hogy elinditottam a Modman-t bar nem allitottam benne semmit csak megneztem hogy abban benne van e a kabin nezet tavolsag allitasi lehetoseg...de nem volt igybecsuktam..szal azota nemmegy a trackir...))

Thx
Reaper
Lock On\Input könyvtárból töröld ki a Trackir file-t. Ez meg 1.12a feature😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Seaweed
Hat ez marha jo...nem megy..es nem is tudom miert...trackir programja felismeri..be is tolti profilt...fejmozgast erzekeli a progi...csak epp a lockon nem torodik vele...lehet az a fos modman baszkuralta szet...mar leszedtem de nem ert semmit..
Seaweed
Nah addig baszkuraltam a lockonom h9gy most meg a track ir nem egy benne...(masban megy)..halleluja!
Seaweed
ehhh (koszi)
Reaper
1.1 óta nincs sajna...

Seaweed
Regen lehetett allitani azt hogy a cockpitben milyen tavolrol lassam alapban a muszerfalat...ezt most nemtalalom..van erre egyaltalan lehetoseg?! Mert a view.cfg-t hiaba allitom at (CockpitViewAngleDefault) nem valtozik semmi!

Seaweed
25€ volt es negy nap alatt idert (penteken rendeltem, szombaton kaptam a mailt hogy vettek, minden rendben, hetfon hogy feladtak, csutortok delutan hozta a futar (DPD))
DummyBoy
Szállítás mennyi volt? (Bár a makettek megdobják, azért viszonyítási aránynak jó ...)

Seaweed
Vonj le az arbol 12€-ot mert az a sapka ara.
DummyBoy
Uhhh 200 ojró??? Nem sok az egy kicsit?

Naturalpoint valami 200USD-re jött ki UK-ból való szállítással ... bár lehet hülyeséget írt ...

Seaweed
Nah szorri hogy most valaszolok..de tegnap az unneplese volt! Ugyanis munkamban, azaz a sportban(Kosarlabda) Magyar Kupat nyertunk Pakson! Ugyhogy eroteljesen illuminalt allapotban voltam tegnap (most meg masnaposan) <#gonosz1>

Szal innen rendeltem, makettekell es par szimmel egyutt. (inne szoktam maketteket rendelni ezert innen) Egynagyobb csomag volt es 4 nap alatt megjott.
DummyBoy
www.lockon.ru ...

Ott mindent megtalálsz ... megrendelhetõ, letölthetõ, stb 😊

Üdv! Tud vki vmi címet, hogy honnan tudnám megrendelni a játékot? Vagy egyáltalán hol kapható?

Köszi
DummyBoy
Ja... nagy szomorúan viszem be a döglött vinyót a boltba, srác írja a garis átvételit, én meg szomorúan nézegetem a játékokat ... Eccercsak:

"Ubisoft Exlusive: Lock On: Air Combat Simulation" ... <#guluszem1><#guluszem1>

Kedvesem kevésbé volt boldog amikor hazaértem mint én 😊

DummyBoy
HOGYÉ és HONNAN? 😊 Mármint postával ... én is akartam, de a 2 órája megdöglõ winchesterem azt mondja hogy most majd másra kell a zsé 😞

<#eljen> hajrá...<#vigyor2>

Bucser
én meg elõreláthatólag jövõ héten rendelek😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DummyBoy
Akkor mondjan honnan jött és mennyi volt összesen!!!! 😊

<#vigyor3><#eljen>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
Megjott a Track IR 4-em sapkastul 😉
Siluro
Még minden erõsen béta, csak, azért rakom be, hogy tudjatok róla 😊
Crimean Air War

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

DummyBoy
Nem is várom 😊 Áááá 😊

sure
Többi kép HungaroJET-tel.

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Sajna csak külsõ nézetbõl, non-interaktív módon lehet beszállni a Mi-24-be, a Ka-50 és 52-be.

HungaroJET buherálása, CLIENT-ként ki lehet választani a heliket, tölt be a világoskék képernyõvel, mint a többi meinit.xml hackes repülhetõvé tett AI gépnél, de aztán csak külsõ nézetet kapsz, és csak az elõre definiált Waypointokat repüli le.

Szóval egyelõre kicsit sárga, kicsit savanyú😊
Ha meg lesz BS, akkor el leszünk foglalva az alap helivel úgyis. Mókázni jó volt ez így is, fõleg 180 km/h-s szélben😊

A szerzõ szerint ha lesz BS, valószínûleg meg tudja majd buherálni, hogy a Mi-24/Apache stb. esetleg repülhetõ legyen, ha lesz mit alájuk tenni FM-nek (=Flight Model, "Repülésmodell")

hogy tudsz Ka-52-vel repülni, ha még nincs is BS?
sure

😊

Sajna nem annyira az, aminek látszik...de ha lesz BS, lesz alattuk FM is😊

Seaweed
Ez az "Real Life version 1.0"-val keszult <#nevetes1><#gonosz1>
(De lehet hogy mar patcheltek 1.2-re <#mf1>)
sure
Ez a Lokkon melyik verziójával készült? Ez alatt is a Su-27 repmodellje van?

Seaweed
sure
patch

Magyarításra volt kísérlet pár, de nem volt egyik sem az igazi (eddig) tudomásom szerint.

Nem tudja valaki honnan lehet lock on patchet vagy magyarosítást letölteni?
Reaper
Aki joy-t keres:

http://www.users.hu/stufflist.php?category=28&webshop=

hehh😄

HUNForrest-Gump

Seaweed
OFF:
hat ez kesz<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

ON:
kár

HUNForrest-Gump

Reaper
Nincs...

DummyBoy
Miért nem a SU-25T van az elején?

Mindegy ... Április 26 ... bakker ... az késõ ... legközelebb meg fene se tudja mikor jönnek a srácok 😞

HI!
Van arra esély hogy az 1.2-t már rendesen, dobozban itthonról is polról levehetõ módon kiadják?

HUNForrest-Gump

De miért pont A-10?? <#idiota>

Egyébként az ED is észbekapott és a lockon.ru ról is lehet rendelni sima 1.0 -át meg 1.1 -et dobozban...

Mikor jön már az 1.2?? <#vigyor2><#hehe>
Seaweed
Passz nem tudom! De a lenyeg hogy van hol megvenni! Tobben "sirtak" hogy Lockon mar nem kaphato..meg nem tetszik nekik a letoltos FC...hat ime! Szerintem korrekt aron ket legyet 1 csapasra! (..es mint mondottam vegre van hol kapni!!!...nem csak beszelunkrola hogy van Gold...de hol?!)
repvez
Ezt egyszer már kiadta az evolves games.De ott volt valami gond vele, ez most már tökéletesen müködhet?
DummyBoy
És mégvalami ... az egyszerûbb megtalálhatóság és egyebek kedvéért az 59-esek fórumán megváltoztattam ugyanígy DummyBoy-ra a nickemet 😊

Így akivel itt is és ott is találkozhatunk, eccerûbb a kommunikáció 😊

DummyBoy
Váááá ... segítsetek, mert kezdek morci lenni ...

Rádiózásos help kellene ... Az egy dolog, hogy elméleti síkon tisztában vagyok a rádióparancsokkal, az is hogy tudom õket használni, de minek van ott a Wingman ha szarik a fejemre? Eddig csak a Cover Me-re és az Attack Mission Object and Rejoin-ra volt hajlandó Copy-zni,semmi másra nem ... Hiába mondom neki hogy Engage Air Defences, nem igazán bagózik rám 😞

Másik: Ha észlel egy földi radart, vagy ilyesmi, akkor jön az üzenet, hody Mud Spike detected (vagymi ...) És Request Permission to Attack ...

Hogyan lehet megadni neki az engedélyt? Mert ilyen rádiómenüt viszont nem is találtam ... Lassan 4-edjére állok neki egy küldetésnek, mert peches vagyok, és teljesen mindegy hány és milyen légvédelmi egység van a környéken, az utolsóig egy sem jelent akadályt, de az utolsó mindig leszed vagy engem, vagy a WM-t ... Szeretném kicsit terelgetni, hogy ne csak sétarepülni jöjjön velem ...

PhantomAss
hali! lenne egy kérdésem: holnap lesz egy Lock-on verseny a veszprémi toborzóirodán, és a szomszédom jelentkezett rá ( nagyon érdekli a dolog, de még kezdõ ebben a játékban). Nem tudja valaki közületek, hogy mik lesznek a versenyszámok, stb..? (amúgy õ 16 éves)köszi elõre is

GOOBY, pls

DummyBoy
Á, lesz ez még több is ...

Úgy kezdtem, hogy leszedtem egy kész FC konfigot a netrõl, kinomytattam, majd kinyomtattam egy üreset és elkezdtem megtervezni milyen legyen ... de a fele beállítást mégcsak nem is hallottam soha ... utánna elkezdtem összegyeztetni, erre kiderült, hogy a srác pár dolgot átnevezett ... na akkor elõrõl ... + van benne egy rakás olyan dolog amit még nem is használtam, + hiányzik belõlle pár olyan amit viszont szoktam ... Végül meguntam, kitöröltem mindent, és elkezdtem elõrõl ... csak azokat, amiket tuti használok ... utánna FLY ... ha valami hiányzott, vagy nem volt jó, akkor kiléptem, finomítás és megint vissza 😊

Már kezd körvonalazódni a dolog, de most veszem csak észre mennyire más így repülni ... csak a repülésre figyelek, nem kell nézni a bill-t, egyszerûen lehet örömködni, ráadásul sokkal precízebb a dolog ... csak meg kell szokni 😊

Olyan ez mint amikor megvettem a Razer egeret ... elõször nem is tudtm vele játszani, de miutám megszoktam, egyszerûen nem tudtam visszaálni az elõzõre 😊

Király nagyon ... bár sokkal kevesebbet repülök mostanában (Ezer dolgom van ...) abszolut nem bántam meg ... imádom 😊

Speedbreaker
basszus. Topikot tévesztettem. Elõbb nem ez volt megniytva. bocs <#falbav><#banplz><#banplz><#falbav>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *