Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja, énis beugrottam neki azt csak a sima lock on...

HUNForrest-Gump

Bucser
Azt irta, hogy Flyable SU25-T improved flight modellel.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Mármint az FC is benne van? Azt megnézném...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

42nd Intruder
<#levele>

Kíváncsian várom mi lesz belõle...<#shakehead>
Bucser
Na urak lehet felkészülni a sok lámagyárra.. Kijött a Lock ON Gold az ubitól és fel is van tõrve unpack / Burn / install utasítással (ergo elvileg Starfosch nélküli).

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
elég drága megoldás😄 elég ha lelökik egymást a gép szárnyáról a földi ellenõrzés során😄

Molnibalage
Indítsatok egymásra R-73-at és a dolog le van rendezve. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Reaper
Rettegek!😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Siluro
Yoo, most ne szóljál már be, veled is találkozunk 😄

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Reaper
fer? Te kis Grétsy!¨<#eplus2>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Siluro
Vagy gyere kupára jöhõtén aztán megbeszéljük. Szemtõl-szembe, asszem így a fer, mer neten szájhõsködni nagyon egyszerû.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Speedbreaker
pf. ok

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

LoL??

Õ a láma, mikor beszólsz ok nélkül és akkor még neked áll feljebb, mert visszaszól??
Szerintem csitu legyen kicsihuszár...

ON
Speedbreaker
nemérdekelsz. és ha folytatni akarod a visszaválaszolásokat, csak folytasd, nem érdekel, fõleg meg a tiéd nem. <#lama>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Siluro
Ne nevelgess, fõleg úgy, hogy teljesen egyértelmû, hogy mit és kinak írtam. Ez az amit soha senkitõl nem tûrök el és amiért nagyon mérges tudok lenni. "A beszólás súlyosan károsítja az ön és környezetében élõk segítségét"

Speedbreaker
hát mi nem egyszer próbáltuk kollegával, és mindig kijött...

Sejtem, mire gondolsz, az azért van, mert a cél, amire indítasz kifordul, és ilyenkor a doppler-radarod nem igazán veszi észre a célokat. Ez egy ilyen dolog, nagy szopás, de hát ez van.
grotesk
bazz én is így szoktam tankolni, de nekem a tanker a világért ki nem rakná a rohadt tömlõit...

Hát ez a valóságban is így van,... van mikor be lehet, fogni van mikor nem..😊
Általában attól függ, hogy milyen pilóta ül az egyik illetve másik gépben... pl tudja-e, hogy adott esetben mit kell csinálni vagy mit célszerû...

Azt ne mond nem volt egyértelmû hogy kinek küldte...<#rolleyes>

Kötözködsz?? Flame lesz vazze!<#eplus2>
Speedbreaker
használd már pls a válasz gombot...

Siluro
elfogyott a rakéta 😄

Hello
Van egy kis bibi rakétázásnál............. amikor rakétázunk multy-ban vagy singelben, akkor sikerül pár percig bemérni az ellenfelet és leszedni egy pár gépet..... de egy idõ utána nem megy....... utána meg ujra belehet fogni az ellenfél gépet....... mért van ez a jelenség?
Köszííí<#taps>

Siluro
Elindítod a lobbyt, aztán kiválasztod, a Lock On részt, aztán Shift+CTRL+ connect gomb. aztán örülsz 😊

Mit tudok csinálni ha a Hyperlobby nem indítja el a Lock On-t?(rosszul adtam meg neki az elérési utat és nem találom hogy hol lehetne megváltoztatni)

Kösz a segitségeteket!
Összehoztuk a tankolos dolgot is.......... csak sajna még el kell adig jutni, hogy köteléket tudj tartani a géppel 😄... ami nem is olyan egyszerü mint azt elsõ nekifutásra gondoltam. Akinek van kedve multy-ba lock on-ozni 1.02-vel az írjon. szívesen várjuk a csapatban 😉

üdv medylok
LoL

Noh tehát:

A légitankolás menete le van írva, bár én sem a "H", sem a "J" betût nem használnám, mert ha idõ elött nyomod meg, nem tudod majd utolérni, esetleg nem tudsz majd fékezni.
!!!!Fontos tudni hogy a Lock On semelyik verziója sem támogatja a Multiplayer légi utántöltést hivatalosan!!!!
Ennek következménye hogy a kliensek nem látják a kosarat. Ugyan ha már "vakon" sikerült egyszer rácsatlakozni a gépre, akkor megjelenik, de ez is csak az adott gépre érvényes, a többiek addig nem látják, míg egyszer el nem találták...

A tankolni képes Lock On ban szereplõ human irányítású gépekbõl pedig 3 van:

- Su-33
- F-15
- A-10

Üdv!
Speedbreaker
Nemtom <#idiota>

Siluro
Su-25? Nem A-10? 😊

Speedbreaker
beraksz egy repülõt, a "task"-ot refueling-re állítod, beraksz neki waypontokat, hogy hova menjen. Õ repülget, és utána mentek. Könnyítésnek beraktok egy AWACS repülõt is, amirõl lekérhetitek a tanker pozícióját. Ennek a "task"-ja pedig AWACS.
A tanker repülõ neve oroszoknál IL-78M, az AWACS-é A-50; az amerikaiak tanker repülõje az pedig lehet a KC-10A vagy az S3-B, az awacs neve amerikaiban az E-3A, illetve E-2C.
Neten mindig aki hostolt az tankoljon elõször, közel kell menni a tankerhoz, meg kell nyomni az "r" betût, kijön a gépen az utántöltõ csonk, majd a tanker kiereszti a "csöveket". Ezután tankolhatnak a cliensek. Csak akkor tudsz tankolni, ha a magasságod be van állítva, "H" betû, és a sebességed azonos a tankeréval "J" betû. Tankolás elõtt az "1"es bill.-t megnyomod, láthatod melyik csonkon tankolsz éppen, a "0"-ás gombal, pedig változtathatod. (1-es a baloldali csonk, 2-es a jobb oldali csonk, ill. 3-mas a középsõ. Ha jól tudom)
Tankolásnál nagyon fontos, hogy aki host-tolt az tankoljon elõször, mert a cliensek nem látják a csonkot.

azok a repülõk amivel tankolni lehet: -SU33
-SU25
-F15C

Remélem segítettem, jó játékot

Kösz a segitségeteket.......... összehoztuk 😊... Még1 kérdés. Azt, hogy lehet beállitani, hogy a levegöben utántankoljunk?
Speedbreaker
ja. csak annyi. lerakod a felszálló pály felé, waypontnál takeoff-ra állítod, a felette vagy alatta lévõt pedig From parking area. enyi és jó lesz ;D

DummyBoy
Pedig eccerû ... a Waypointnál nem Takeoff kell hanem From parking areA ... asszem ... melózok, most sajna nem tudom megmondani pontosan 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

hello
Valaki segithetne........... online-ba szoktam lock onozni ismerösökkel, 1.02-vel.......... de sajna nem tudok olyan missziot csinélni, hogy parkolobol induljunk. leálitott hajtomûvel....... megköszöném ha valaki dobna egy ilyen missziot.
üdv
sure
Dede, mostanság passzív vagyok Lock Onban, kicsit ráuntam, mert túladagolás lépett fel belõle😊

Isten nem bottal, hanem VMware.

Speedbreaker
nincs kedved vmikor egy 1.02-re? ^__^

Speedbreaker
2006. Április 16. Általános iskolákban és középiskolákban, tavaszi, tanítási szünet volt. Gondoltam mien jó lesz, egész szünetben kockulok, bicajozok a hegyekben, haverokkal lógok. DE! Terveim nem így sikeredtek. Szünet elsõ napján elromlott a gépem, és magamra maradtam. Megvettem bicajomba a Santour SX-emet (teleszkóp), és mentünk túrázgatni a hegyekbe. Ott kezdtünk el beszélgetni egyéb dolgokról, és felmerült ez a remek játék. Errõl volt szó, és beugrott a haverokkal, hogy felrakjuk, és nyomunk egy ultra karaj LAN-t nálunk, a pincénkben. Jó nagy a pince, így volt hely bõven ott. Elõször 14-en LAN oltunk volna ( 😄 ), de pár gyereknek nem volt megfelelõ az idõpont. így hát 10-en kezdtünk a lanba. mindenki feltelepítette a LONCIT, ebbõl 8 embernek el is indult. A többi négy ember vagy nem rakta fel, vagy nem indult neki. 8an lock onoztunk ebbõl 4-en szinte mindig. 2 nap olyan is volt, hogy nem feküdtünk le. Eléggé összekovácsolódtunk, és sokat jácottunk együtt. Jókat repültünk, rég repültem ilyen jókat. Egy volt a baj, hogy hirtelen el is szállott a szünet. Oly rövidke volt, mi pedig még úgy játszottunk volna. Szünet vége elõtt egy nappal összeültünk, egy hatalmasat LAN-oztunk, onnan vannak a képek. (elõtte sajna nem csináltam😞 ) Mással is játszottunk, pl Counter-Strike. Ekkor egyik gyerek olyan ideges lett (játék közben) hogy elverte a gépét 😄. Ennyi volt a mi kis lanunk, mindenki hazament szépen, és tette a dolgát. azóta csak túrázgatunk, és tervezzük a következõ nagy lan partit. ekkor már talán többen is. (szegény szüleim amúgy 😞 alíg gyõzték kifizetni a villanyszámlát 😄 )Azóta sokáig nem volt netem. Nem rég lett ujra, csak most tudtam megmutatni a képeket.

sure
Wow, Speedy, még csak most néztem meg a screenshotokat, remek képek! Ezek sajátjaid? Mi volt ez a "LAN", egy hónapig bezárkóztatok pár cimbiddel egy elhagyatott izlandi farmra, és 7/24-ben Lonci? Mesélj bátran, úgyis pang a fórum (BS, Légiharc Kupa és Crimean Air War elõtti csend - nem feltétlen ebben a sorrendben sajna)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Speedbreaker
haha. Hát igen. Pedig az angolok általában elég precízek. Ezt nem gondoltam volna :S

Azér ezek az angolok se semmik.Jönnekezzel a Fighter Colletcion Simulation Enegine-nel meg hogy milyen faszára csinálják majd a cuccot stb stb.Azt a Contact Us résznél meg kiderül hogy valójában az egész cuccot az oroszok fejlesztik ([email protected]:All qestions abut The Battle Simulator).Ehhez képest az angolok az orosz céget szinte meg se említik hanem csak magukat dícsérik.Nem szép ez így.

42nd Intruder
Szoktunk 😊
"Klub"

Sziasztok

Lenne pár kérdésem......... edig a flight simulatorral repültem, most probálgatom a lock on-t, és nagyon bejön... baromi jó kis játék............ ti szoktatok onlineba játszani? van magyar lock on klub?
Speedbreaker
Sure, és akit érdekel, annak itt vannak a lan illetve egyéb érdekes képek. Rapidshare-s, mert nem találtam jobbat, remélem tudjátok hogy kell használni.

Seaweed
Alapvetoen nem az otthon uldogelo home juzernek vannak fejlesztve ezek a programok! Hanem katonai kikepzesi celzattal.
...es ez nem egyedi..tankiszimulator is van ilyen ami nem otthonra van fejlesztve es valamilyen szinten butitott valtozata megis megveheto a fanatikus otthoni felhasznalok szamara...(SBProPE tobb mint 100$)...
Molnibalage
Kösz, ezt jó tudni. Mikor megláttam az árkat kisebbfajta szívrohamon estem át. Az összes cucc kb.1500 dollár.. Kinek van erre pénze? Ráadásul gondolom nem AI ellen kell nyomni, tehát kiknek van erre zseton?

Seaweed
Ki reklamozza?! Azert mert van weblapja az neked reklam? (Ugyondolom amugy amirol nem hallani es nincs "vizszhangja" azt nem lehet eladni mert nem fogjak megvenni, mert nem tudnak rola...)

Amugy Virtual Battle Space es annak is van weblapja..sot azt meg halando is megveheti..de nem olcso...
Molnibalage
VBS = Virtual Battle Simulation?

Akkor meg minek reklámozzák, ha földi halandó számára nem érhetõ el?...

Seaweed
Ez szerintem nem jatek lesz...hanem mint a VBS egy draga hadseregek szamara keszult szimulacios program.