Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
Az meg a másik...de elsõsorban megcsömörlés=annyit játszás hogy ránézni sem bírás. Harcolni nemigen harcolok, a csak repkedés meg kezdett uncsi lenni.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Siluro
Sure biztosssssss yoomunkásember...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

sure
Olvasom a fórumo(ka)t, de nem játszom a Loncival. Egyszerûen megcsömörlöttem tõle. Meglehet, hogy a BS megjelenéséig pihentetem.

Speedbreaker
Off

sure-val mivan? Nem tudja vki? Rég nem láttam már : |

On

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
ehhez már erõmû kell :S

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

repvez
Na lehet felkészülni a modolásra, hogy lehessen használni a többi helikoptert is.Én már csak azt nem értem miért nem irnak ki egy pályázatot hogy a legjobban sikerült modelleket beteszik a játélba kicserélve az eredetieket.Mert azért nem véletlen hogy ilyen részletesre sikerült a nem repülhetö mi-28N.Lesz itt még meglepi böven a jövöben (apacs, kétüléses gépek stb..) .
Ezekszerint a kamovval már minden kész van ha már ráérnek a többi géppet is kirészletezni meg a földi egységeket.
Bucser
mar 2006 nyár van...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DJ Skyline
az még egy "csöppet" arrébb van! :\

Black Shark... Estimated Release: Autumn 2006.
öööö... hogy mivan? <#guluszem1>
no comment... <#gonosz3>

Köszike!!!

Medylok:
ha a grafika miatt nem játssza vissza, az talán csak a scenes valamint visibility range beállítások módostíása miatt lehet. Ezek amik kötelezõen hozzá vannak rendelve a trekkhez. amúgy meg <#nemtudom>
42nd Intruder
Szegény ember vízzel fõz.... A TV csatornákat meg a kábel szolgáltató biztosítsa. Ezekbõl van pár nálunk is, bár a közszolgálatis csatornák a szükséges rosszak... De a híradót megnézni még ezek is jók 😛

<#eljen> bár nálunk nincs VH meg VE :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Seaweed
OFF:
Meg jo hogy egyaltalan nem nezek "kozszolgalati" adokat....az aramot kar ra pocsekolni... csak NGC,D,S,VH,VE,Travel megy nalam a TV-n....ezek ernek valamit... (Neha HBO meg Cool de utobbi csak a sorozatok miatt...)
ON:
42nd Intruder
Hiradóban volt a Játék Expo, aztán sok CS-s és BF2-es vágások után volt egy szerény Il-2 és Lock On bevillanás.

Speedbreaker
Inkább SG-zel mi? AMúgy Il-2 És Lock On volt a tévében 😄

Molnibalage
Mi volt az RTL-en? Merthogy nem nagyon nézek TV-t. Fõleg ezt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

42nd Intruder
Il-2 és Lock On.....

nemtudja valaki amit most mutattak RTL-en replõgépszimulátornak mi a cime?

grotesk
Gratula LeFty a mai teljesítményedhez!

Speedbreaker
Nesztek kétüléses su33, csak hogy ne haljunk ki:

Nincs fent semmi mod....... nem FLY-ra nyomok. hanem show replay-nél, vagy video editorban nyitom meg. Amugy feljebvettem a grafikát, és most visszajátsza.
DummyBoy
Ehhh ...sorry, ha láma kérdés, de nem lehet hogy néha Play track helyett FLY-t nyomsz? 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Van fenn valami MOD?
Sziasztok
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek. Mér van az, hogy hálozatban a record track-el rögzitek videot, amikor elmentem van amikor visszajátsza a játékot, de van amikor uj játékot játsz le.
Molnibalage
Mi ez a hímsovinizmus? Nõ is lehet jó pilóta. A lent említett hölgy is letett egy EA-6A-ost HAJÓFDÉLZETRE úgy, hogy a jobb oldali kormányrendszerei üzemképtelenek voltak és csak a gép orr-része és a bal oldali fõfutó sérült meg csekély mértékben. Próbáld ki Lock On-ban. Sok sikert...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ja...<#banplz>

HUNForrest-Gump

Szerintem is vicc volt, de tök igaza van <#eplus2><#hehe>

arty
remélem ez csak vicc volt 😉

Forza.

Seaweed
Tulzottan nem erdekel...a no fozzon, mosson, takaritson, szuljon gyereket...tudjuk mi lesz a vege ha technika kozelebe engedik....<#hehe><#gonosz1>
Molnibalage
Igen, hajtómûhiba volt a baleset oka. A navigátor túlélte, Hultgreen nem. A katapultülése sem mûködött rendesen. Abban beszíjazva találták meg a géptõl nem messze. A gépet is kiemelték. A Top Gun-ban még volt róla írás kétszer is. Ha valakit érdekel akor megnézem a pontos lapszámotak.

Seaweed
O volt az aki megfurdette a Tomcatjet nem?!
Molnibalage
Nõi F-14-es pilóta. Csak már gépelni sem tudok...

Molnibalage
Tényleg jó. A nevek között megtaláltam Kara S. Hultgreen-t. Õ volt a elsõ (és tudtommal utolsó F-14-es pilótája.)
Egyébként 1.02-höz van olyan mod amivel F-14-est tudsz nyergelni?

Csak ehhez?? <#hehe><#mf1>
DJ Skyline
Speedbreaker
Akkor én hülye vagyok ehhez

DJ Skyline
nem!

Speedbreaker
pénzes?

DJ Skyline
nem tudom volt-e már,ha volt,akkor sry,de aki nem látta az mindenképp nézze meg ezt! nagyon jól van megcsinálva!<#eljen>

Siluro
Meg a Lock On társadalom 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

sure
Jah a nemmûködõ törés már jó rég kinn van😊

Bucser
Nem csakis a feltörésbõl következtettem de rosszul nukeolt a release mert csak azelsõ cd-t tették fel ami az alap 1.02-es lock on a Starforce-ot nem sikerült megötrniük az 1.1-en😊 VMH59 felllélegezhet😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

türelem pénzt terem<#mf1><#vigyor3>
nyugi 10 év mulva már csak ezer forint lessz a lock on <#mf1><#mf1><#mf1>
repvez
erröl hol találtál infot, mert én nem láttam sehol az ubi oldalán?
42nd Intruder
Vagy még akkor se.

eccer biztos, de má csak kb akkor mikor má a lck on 2-t toljuk...

HUNForrest-Gump

Siluro
ooooh, yeaaaaaah (hogy Mechanistot idézzem 😊) Remélem soha nem fogják feltörni....

Speedbreaker
és pénzért?😄

Én is leszedtem a wanadoo-ról........... persze a sima lock on mac...roh*djanak meg!!!