Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
Mármint megnyitottam adobe-val, aztán az angol cuccokat. Csak a szép képeket néztem meg, meg most már legalább tudom aránylag mi mi a gépben 😛

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
Hát én ebbõl egy árva szót sem értettem 😛

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
Kösz a gyors választ 😉 <#wink>

DummyBoy
o.O ... Acrobat Reader? pl? 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Bucser
adobe acrobat reader...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Speedbreaker
Ezt mivel nyissam meg?

jó ez a doksi...<#eljen>

Seaweed
<#nevetes1>
sure
Hát attól tartok, hogy most már semmit...<#vigyor1>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Seaweed

(click a kepre)
Speedbreaker
elkezdtrem venni egy track-et, lerepültem magam, kiléptem, és nem kérdezte hova mentse. Mit tegyek?

Seaweed
"picit" <#nevetes1> egy F-16-osnyit csak <#hehe>
Reaper
Hogy ne lenne! Elárulom, hogy minden reptérnél be kell állítani a QFE-t (A tengerszintre állított légnyomást). Ez a Lock On-ban automatikus. Tudod a repülõtér tengerszint feletti magasságát és ennek megfelelõen csinálod a figurákat. A Thunderbirds-ös csórikám pont ezt szívta be tavaly, mert nem állította át a barometrikus magasságmérõt, az a reptér meg "picit" magasabban volt...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Bucser
nem poénból gyakorolják a mûrepüléseket éveken keresztül😄 hisz minden alkalommal pontról pontra ugyanúgy hajtják végre pont azért, hogy ezeket ki lehessen elõre számolni. (induló magasság érkezési magasság adott varió mellett adott kormány kitérítésssel X másodpercig etc) ezek mind kiszámolható tényezõk.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

grotesk
de pl mûrepülés közben, mondjuk egy leborításnál fontos tudni hogy mekkora a magasság, szal oda jól jönne. de ezek szerint akkor nincs mire hagyatkozni...

Bucser
Azert kell mert földközeli repülés közben a barometrikus magasságmérõ megbízhatatlan mivel nem nem tudja merni a talajhoz viszonyított magasságot csak a légnyomást amibol a tengerszint feletti magasság megállapítható. A radar magasságméõ pedig csak a gép elõtt vizsgálja a magasságot (ez semazt mutatja, hogy mennyi hely van alattad, hanem hogy elõtted a radar vízszintessíkja és a legmagasabb pont között mennyi hely van. HA éles manõvereket végez a pilóta földközelben (tegyük fel dogfight) akkor úgysem a mûszerre hagyatkozik. viszont nagysebességû földközeli megközelítés esetén amikor a terepkövetés kiemelt fontosságú lsd elbújás a radar elõl akkor fontos, hogy ne a tengerszint feletti magasságot tudja hanem a földfelszinhez viszonyítottat.. de mivel erre csak földköztelben van szükség a repülés többi részén minden gép a tengerszint felettit nézi így könyebb az egymáshoz viszonyított tájékozódás😊

Remnélem nem írtam sok hülyeséget de én így gondolom😄

grotesk
értem én így is. de akkor ez az egész rendszer pontatlan, szal nem értem hogy egyeltalán miért van ilyen...

Siluro
A rádiómagasságmérõ jeladója a gép hasán helyezkedik el. Namármost ha a gép felhúzza az orrát akkor csökken az alatta lévõ terület síkjával bezárt szög, oldalirányosan mér, így yooval nagyobb magasságot mutat, mint ami a valós. Mindejárt kerítek egy képet a magyarázáshoz, mert elég szarul tudok fogalmazni, sorry 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Sanyix
Angle of Attack a gép haladási vektorával függõleges irányban bezárt szöget jelenti, valami ilyesmi 😊 Ha ez az érték nagy, akkor az áramlás a gép szárnyának felületéhez "csapódik", és nem arra megy amerre kéne.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

grotesk
hát nekem a rádiós magasságmérõvel vmi gond van. össze-vissza mutat hamis értékeket. pl.: felszállás után belekezdek egy bukfecbe, a rádiós mérõ kiírja a HUDon hogy 1400p najd vált és kiírja a HUDon hogy 700 (barometrikus magasság). ez hülyeség. ez azt jelentené hogy 700m-es mélyföldben repülök 😄. tudtomal ilyen nem nagyon van a földön. de valamikor meg a 2 magasságmérõ ugyanazt mutatja...ez miért van? nektek is ilyen?

Bucser
földtúrók<#hehe>

grotesk
én pl nem tudok bukfencezni anélkül hogy ne kezdene elindulni mindenféle irányba. (na jó tudok, csak körülményes állandóan 20 fokon tartani az állásszöget)

Tévedsz kollega nem lett rosszabban repülhetõ csak nehezebben! Sokkal realisztikusabb lett a repmodel köszönhetõen az AFM -nek(Advanced Flight Model)... Kicsit furcsa kicsit más de ha megszokod és szereted a csapásmérést nem fogod tudni nélkülözni! (Lol kampányszöveg rlz <#hehe>)

Jó leszállást! <#integet2>
Siluro
de te <1000 métert írtál, én pedig pontosítottam. mindegy, egyezzünk ki egy döntetlenben 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

ezt írtam én is 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Siluro
900m ig mér pontosan a rádió magasság mérõ, a fölött áttér a HUD a barometrikus magasságmérõ álltal számolt adatokra.

grotesk
nagyon szarul lehet Su-25-tel meg Su-25T-vel repülni. Szvsz a Su-25 az 1.0-ban jobb volt...

DJ Skyline
értem,thx!

találtam egy leírást,igaz angol

repvez
A tul nagy állás szöget jelöli.29-esnél ha jol láttam akkor 25 fok felett szokot sipákolni a néni ilyeneket.
DJ Skyline
láma kérdés,de én teljesen laikus vagyok a szakszavak,és egyebek terén,de mi az,hogy:
Maximum Angle Of Attack
?

grotesk
kösz

Az a radar magasságmérõ volt, ami kis magasságon (<1000m ha jól emlékszem) kapcsol be.

Mivel az a földfenszíntõl mért távolságot mutatja, eltérhet a barometrikus mûszeren mutatott értéktõl ("p" az oroszban "r").

grotesk
kösz! ez bejött 😊 akkor most lenne is egy kérdésem. így elsõre még csak a MiG-29-t próbáltam ki és ott néha olyat csinált hogy a HUDon a magasságmérõnél a méter helyett valami "p"-t tett a szám végére és vmi teljesen más értéket mutatott mint ami a valóság. na az mi?

install után tedd még rá a patch-et is és úgy próbáld elindítani

grotesk
install után. feltettem faszául, de mondjuk a megmaradt könyvtárakat már nem töröltem ki az elõzõ letörlés után. aktiváltam is, és ezt hozz be.

ez install elõtt vagy már utánna jön elõ?

grotesk
SZAL EZ AZ ÉN NAGY HIBÁM:

sure
Ha tudsz, tegyél be egy screenshotot légyszi a hibaüzenetrõl, hátha lesz egyéb ötlet.

Nem tudom, magával a játékkal kapcsolatban meg a letöltõs FC-vel felmerülõ "komplikációkhoz" mennyire jó supportot ad az ED, de a lockon.ru weboldalra/fórumra elsõ osztályút (lehet, az nem közvetlenül ED-fenntartású). A webes felületrõl küldtem a kérést, kaptam szépen hibajegyet, és egy napon belül megoldást.

DummyBoy
Akárhányszor le lehet tölteni ... Utánna meg ha aktiváltad, akkor el kell menteni a reg. adatbázisból a cuccokat (Erre van külön EXE ...) és utánna bármennyiszer újra lehet telepíteni, csak futtatni kell a reget és kész ... Hardware csere után kell csak újraaktiválni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

sure
Oké, beugratós kérdés volt, mert ha azt mondod, "Neem, a White Cracker Team"-féle, akkor aszontam volna, hogy "na azért nemmegy😊".

Letölteni letöltheted még egyszer, ha már fizettél érte, nem? Vagy eltûnik olyankor a letöltés szekcióból, és még egyszer fizetned kell érte?

Lehet, badsectoros a vinyód, és pont ez sérült. Esetleg tényleg vírusos? Vagy azért szól be a vírusirtó, mert változott az exe mérete?

grotesk
lockon.ru-ról töltöttem 14.95$-t. Mást nem tudok róla 😊. csak azt hogy aktiválás után mindig kiírja hogy a lockon.exe sérült vagy vírus megfertõzte, és hogy rakjam újra. csak minden újratelepítés 1 aktiváció, és abból csak 5 van...

sure
A screenshot nem hinném, hogy zavarja. Meg elvileg felülcsapják a patchek az azonos nevû fájlokat, ezért a végsõ (1.12a) elõtt nincs értelme állítgatni.

A Broom Pirates-féle FC-törésed van neked is meg?

grotesk
akkor lehet, hogy azért nem megy nekem, mert a régi screenshotokat, meg ezeket, amiket nem töröl ki, benthagytam uninstall után

sure
Elvileg 1.0-ra ajánlják, gyakorlatilag mind1. Az a lényeg, hogy "szûz" telepítésû (=nem moddolt, tweakelt) alap Lonci legyen, amire rakod a FC-t.

Flaming Cliffs telepítés (csak SZVSZ, én így csináltam, bejött, mûködik): jelenlegi Lock-On telepítés legyak, Program Files-ból a maradék (\Ubisoft\Eagle Dynamics könyvtár), meg esetleg registrybõl az Eagle Dynamics bejegyzések eltávolít, reboot, alap Lock-On feltelepít (1.0/1.01), erre mehet rá a Flaming Cliffs (ekkor a verziód 1.1), majd erre mehet rá az 1.12a patch, és ezután kezdõdhet a tweakelés, grafikai finomhangolás, LoMan/ModManager telepítés, és a skinek meg egyebek felpakolása (ha élsz ilyesmivel).

Ha játszol multiban, a tûzfalon esetleg ki kell engedni az új lockon.exe fájlt, az intelligensebb/morcosabb beállításokkal mûködõ firewallok lehet, hogy alapból nem engedik ki a megváltozott fájlméret/dátum miatt.

grotesk
és az 1.0 vagy 1.02 legyen?

42nd Intruder
Elvileg rá lehet majd rakni az 1.0-ra is, de akkornem fogod tudni használni a Su-25T-t.

Molnibalage
Csak egy kérédés. BS-hez kell majd 1.1 vagy benne lesz? Mert még FC-m sincs.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Fel tudod tenni "biztonság másolatra" is, de az FC -nek mindenképp eredetinek kell lennie...
Speedbreaker
az külön játék nem? 😊

grotesk
a flaming cliffset csak eretedi LOMAC-ra tudom felrakni?