Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Remnélem nem írtam sok hülyeséget de én így gondolom😄
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Jó leszállást! <#integet2>#integet2>
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Maximum Angle Of Attack
?
Mivel az a földfenszíntõl mért távolságot mutatja, eltérhet a barometrikus mûszeren mutatott értéktõl ("p" az oroszban "r").
Nem tudom, magával a játékkal kapcsolatban meg a letöltõs FC-vel felmerülõ "komplikációkhoz" mennyire jó supportot ad az ED, de a lockon.ru weboldalra/fórumra elsõ osztályút (lehet, az nem közvetlenül ED-fenntartású). A webes felületrõl küldtem a kérést, kaptam szépen hibajegyet, és egy napon belül megoldást.
Isten nem bottal, hanem VMware.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Letölteni letöltheted még egyszer, ha már fizettél érte, nem? Vagy eltûnik olyankor a letöltés szekcióból, és még egyszer fizetned kell érte?
Lehet, badsectoros a vinyód, és pont ez sérült. Esetleg tényleg vírusos? Vagy azért szól be a vírusirtó, mert változott az exe mérete?
A Broom Pirates-féle FC-törésed van neked is meg?
Flaming Cliffs telepítés (csak SZVSZ, én így csináltam, bejött, mûködik): jelenlegi Lock-On telepítés legyak, Program Files-ból a maradék (\Ubisoft\Eagle Dynamics könyvtár), meg esetleg registrybõl az Eagle Dynamics bejegyzések eltávolít, reboot, alap Lock-On feltelepít (1.0/1.01), erre mehet rá a Flaming Cliffs (ekkor a verziód 1.1), majd erre mehet rá az 1.12a patch, és ezután kezdõdhet a tweakelés, grafikai finomhangolás, LoMan/ModManager telepítés, és a skinek meg egyebek felpakolása (ha élsz ilyesmivel).
Ha játszol multiban, a tûzfalon esetleg ki kell engedni az új lockon.exe fájlt, az intelligensebb/morcosabb beállításokkal mûködõ firewallok lehet, hogy alapból nem engedik ki a megváltozott fájlméret/dátum miatt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM