Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Most vagy en vagyok verprofi(amit ketlek!), vagy te nem tudod mi a dugohuzo DE EN meg Lock-On-ban soha a budos eletben nem generaltam a legvadabb manovertol se (meg harangbol is kijon majdnem magatol) dugohuzot....<#rolleyes>
Speedbreaker
Hát én nem rég csináltam olyat, hogy egy ellenséges hajó felé menve mentem su 27-tel, és szerintem, ill. tapasztalatom szerint ezt a gépet rettentõen könnyen belelehet vinni az un. "dugóhúzó"-ba. Visszatérve a lényegre, a hajóról jövõ rakétákat nagyon könnyen ki lehetett kerülni. Abból én is akármennyit kitudnék kerülni. De megint más egy AI ellen mint ember ellen. Szerintem egy AI sokkal kiszámíthatóbb mint egy ember

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Molnibalage
Az alábbi írásól az derül ki, hogy a rakétáknak a labels-e is be van kapcsolva. Namármost úgy nem nagy kunszt kikerülni a rakettákat. Volt olyan, hogy szándékosan kipróbáltam, hogy egy MIG-29-cel mennyit bírok elkerülni. A végeredmény 7db lett. 4 Sparrow 3 Sidewinder. AMRAAM-ból is 2-3 összejön.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Speedbreaker
<#worship>ez így van

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Gyakorolj sokat. Alaposan ismerd ki a fegyvereket, tudjad, hogyan és milyen helyzetben kell használni az infravörös,félaktív lokátoros illetve aktív lokátoros önirányítású rakétákat,meg hogy melyik rakéta melyik kategóriába sorolható, és milyen tulajdonságokkal bír. Ha harchelyzetben repül feléd mundjuk egy R-27ER, neked rögtön tudnod kell, mire képes ez a rakéta, és hogyan lehet kicselezni, védekezni ellene. A mission editor nagyon jó dolog,pillanatok alatt elõállíthatsz benne magadnak olyan harchelyzetet, amilyet csak akarsz. Elõször csak gyengébb ellenfelekkel gyakoloj, aztán jöhetnek ellenfélnek a brutális AMRAAM rakétával felszerelt amcsi gépek. Ha már képes leszel kikerülni két feléd repülõ AMRAAM-ot, akkor már tudsz valamit. :-)Az ellenfél tudásszintját is be lehet állítani, az is sokat segít.
Szvsz csak ezekután próbálkozz bármilyen online szászadnál.
Ugyanakkor tudnod kell, hogy az emberi ellenfelek sem éppen tökéletesek, sok szempontból könnyebb ellenfelek a számítógépnél. Persze vannak olyan területek is, amiben jobbak nála.

Speedbreaker
van faq nem?😄

tsaman: Kaki vagyok, de kezet rá 😉 (2 éve)

Siluro
Segítsetek F.A.Q. t írni. Milyen kérdések merülnek fel bennetek?
http://crimeanairwar.uw.hu/

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
OFF:
Wazeeeeeeeee...eddig is a kedvencem volt az AN-12 a tehergepek kozott...de ezutan meg plane
A legdurvabb felvetelek a vegen vannak..mikor fak magassagaban szo szerint birkozik a pilcsi a geppel es meg trimmel is rajta...duuurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://www.patricksaviation.com/aviation_videos/562/AN-12_Flying_Low
ON:
Bucser
nehogy azt hidd😄 mondjukén is a BS-t várom nagyon😊 imádoK helikopterezni😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kezet ra! 😄 De raketazni nem er majd! AMugy miota jatszol a progival, es mennyire vagy profi? Majd a Ka-50-es fog erdekelni szerintem nagyon, ott legalabb nem lesz nagyon lemaradasom, mindenkinek uj lesz.

Egy gödör ásásán kivül kevés dolog az, amit az ember legfelül kezdhet

Speedbreaker
LoL 😄 Velem fogsz akkor elõször játszani, azt garantálom 😉😄

Teha ta pc kihasznalja azt az elonyet, h mindig tudja hol vagy😊 Meg soha nem jatszottam masik ember vezette gep ellen, szal jelentos lemaradasom van. Mindenesetre varom h kiprobalhassam magamat, mit tudok. Valszeg porig lesz alazva az onbizalmam, de nem erdekel😊

Speedbreaker
egyszerüen, és röviden: Szar 😄

Bucser
nem hat rá a fizika vagy csak butítottan valamint nem szerepel nála sem a radartényezõ sema földháttér sem egyéb nyalánkságot (szal kb hogy nem tudsz elbújni elõle mert megtalál...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSiter? Ezt fejtsd ki bovebben kicsit? Gorbiti a teret/idot? 😛

Speedbreaker
Hogy használni-e? Hát a szervertõl függ. Ami nála bevan kapcsolva, az nálad is, ugyanakkor ami ki van kapcsolva az nálad is 😊 De nem szeressük a "labels"-eket 😉 Amúgy az AI egy nagy csíter :S

Ma gyakoroltam kicsit, beallitottam egy ace, vagy nem tudom itt hogy hivjak... mig 29-es ellenfelet, egymas mellol indultunk, csak geppuskaval. Parszor leszedtem, o nem is igazan tudott mogemkerulni, csak ketszer mikor elvesztettem szem elol, mert beszurkultem a nagy G-ben. Online harcokban lehet hasznalni az aircraft label-eket? En nem hasznalom, de jol jonne ilyen esetekben. PF-servereken altalaban lehet, de ott nincs radar.
Aztan azt csinaltam, h mogemasztam, nem nyitottam tuzet, hanem a seggeben manoverezve kovettem. Csak az a gaz, h ezt PF-ben joval tovabb lehetett kergetni, mert itt eleg hamar kiszarad a tank, es az ellenfel is hazaveszi az iranyt.

Mondjuk a foldi cel tamadasa nem nagyon kotott le PF-ben sem, valahogy egyszerunek tunt, inkabb forduloharcok meg boom & zoom, az meg inkabb mig29

En szeretek a 25-ossel is repkedni, a mig29 meg hat a nemzeti buszkeseg...ize. Ha lesz FC, tuti 25-ossel fogok repkedni, mivel allitolag sokkal jobb a repmodell, nekem meg az eleg fontos

Reaper
Annak semmi köze a HUD-hoz...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

42nd Intruder
25 HUD-ja csak aktív támadáskor fog bekapcsolódni, tehát nem olyan mint pl a 29-esnél, hogy megjeleniti a magasságot, sebességet, hanem csak célkereszt lényegében. Emiatt nem szeretik sokan a 25-öst... Pedig jófajta jószág.

MArmint a bvr-re gondolsz? Hasznaltam mar, amugy eleg egyszerunek tunik. SHIFT+F10 nelkul is megtalalom oket, bar sokat nem hasznaltam. A SZU-25 HUd-jat nem tudom hasznalni,(bekapcsolni😛) de ott tetszik a muszeres repkedes. Meg a ket amcsi gepet nem probaltam, mert nem is igen repkedtem meg veluk😊

Speedbreaker
Scenelés távolság, hud, infrarakéták, radar is megy? Vagy csak rárepülsz az ellenre shift + F10-el és a két vonal, ill körbe tabbal befogod, vagy radarral? 😛 Nem mind1 😊 De mondjuk egyre megy. Az elsõ közelharcra használható, míg a másik távolabbi bemérésekre.
Szerintem közre játszik. NEm?

Huuhu, messze van az meg😊 AMugy felvetelnel mennyire jatszik kozre a legiharc ismerete? Tudok raketakat inditgatni, a training alapjan nem nagy cucc, de hogy most mikor hova erdemes fordulozni, meg mikor terjek ki raketa utjabol ,azt hol tanulhatom meg? Szemely szerint inkabb a geppuskat reszesitem elonyben.

Szeretettel várunk! <#wave>
Speedbreaker
Egyedül FS-ben van századom

Speedbreaker
Én nem vok vmh-s 😄

Nekem szimpatikus ez a VMH59, lehet h melyebben belemerulok a dologba. Vege lesz a vizsgaidoszaknak meg lesz gyors net, talan majd probalkozok nalatok. Persze addig meg sok gyakorlas kell, meg ismeretek alapozasa. a trainingeket megcsinaltam mar, de hat az nem sokminden.

42nd Intruder
NP, csak ott nehéz segítséget kérni 😛

Speedbreaker
tényleg. Sry 😛

42nd Intruder
Javítanám, a honlapunk itt van (www. nélkül a JetFLY oldalán lévõ MH59 oldalt találja meg)

Speedbreaker
Helyesírási hibákat nézzétek el (közbe MSN-volt, és nem tudtam rákoncentrálni 😛)

Speedbreaker
;-P Gyakorolgasd még, ez kicsit sem olyan mint az FS és nem is olyan a lényege. Én szerény véleményem szerint FS-ben a multiplayer elég "kakán" van kidolgozva 😊 Ebben pedig tökéletesen formáció repiléseket, kötelék mûrepülést végre hajtani. Nem tudom hogy láttál-e már ezekrõl videót, ott van pl a Blue Angel-s csapata virtuálisban (Honlap), nekik van pár szép videója amit meg lehet csodállni, de még rengeteg század van akik ezzel foglalkoznak. Nézd meg a Vmh59-eseket is, õk is elég jól repülnek, bár sajna még velük nem játszottam (honlap). Nézegesd meg azokat a videókat amiket találsz, meg a track-ekbõl is sokat tanulhatsz.

sure
Nem kell engedély, csak azért egészítettem ki a dolgot, nehogy azt higgye esetleg, hogy ezek az ideális görbék.

Isten nem bottal, hanem VMware.

A vege kicsit off, de a nevedrol jutott eszembe😊

Van kopott Cyborgom is, meg egy kevesbe kopott X52-m😊 Bar a Cyborgot mar ifju hugom nyustoli, megfertoztem ot is 😛 AMugy azt tudtam hol kell allitani es h melyik csuszkanak mi a hatasa, csak kivancsi voltam, h mas hogy hasznalja, milyen beallitasokkal😊 Amugy en is csak manoverek kiserletezesenel zuhanok, probalgatom a gepet, meg szeretek muszerek alapjan repulni, aztan neha rajtafelejtem az egyiken a szemem😛
Amugy neha nektek is furan viselkedik a gep? PL harang manover tetejen visszacsuszas/bukfencezesnel...hat hogymondjam, eleg ratyi.
A kobra manovert tenyleg konnyebb K billentyuvel vegrehajtani, en agyon cibaltam a joyt, meg a gazkart, sehogy see sikerult nelkule😊 Pacific Fightersben viszont La-7 -essel meg tudom csinalni a forditottjat, tehat 300koruli temporol beforditani a gepet ugy, h a tetejevel elore repul(tehat pont forditva, mint a kobra)raadasul kozben meg az iranyvektora korul forog is😊 Nagyon szep murepulofigura, raadasul iszonyatosan hamar elkopik a repcsi sebesseg nullara, jol ki lehet fekezni vele az uldozot😊

Speedbreaker
hát képeket pls 800x600-ban töltsél fel, galériádból is ki tudod linkelni, ill oda feltölteni. Régen én is sokat törtem a gépeket, sureval egész roncstelepeket is csináltam (😊) meg neten néhányszor nem lehetett már felszállni a rengeteg szeméttõl. De mostanában hála istennek nem azt figyelem hogy mikor zuhanok már le, hanem, hogy ne zuhanjak le. Bár már ezt sem igazán figyelgetem, csak hogy sikerüljön amit csinálok, illetve az a figura amit abban az esetben meg akarok kreálni.

sure: Ezt csak azé linkeltem, hogy tudja hol kell állítgatni, kalibrálni a joy-t, ha magától nem jön rá. Remélem nem baj hogy belinkeltem a te képed. Legközelebb engedélyt is kérek <#hehe>

sure
Vigyázat, ez a kép csalóka, mert egy KIKOPOTT Cyborg Evo profilja, és a görbék buzerálásával próbáltam kompenzálni a kopást.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Mennyire szokas osszetorni a gepet? 😄 Ahogy en szamolom, kb 2ora alatt dezintegralnam csavarjaira magyarorszag teljes MIG-29 allomanyat😊 Jojo, persze kisertem a sorsot. Nem sikerul sehogy sem kepeket tennem ide, kepfeltoltes.hu-rol meg linkelni sem enged. Inkabb megprobalom a replayt😊

Speedbreaker
Nem tudom milyen a vodafonos net, tippem szerint ami telefonról megy, sok sikert ADSL-hez, alig várom, hogy egy újabb magyar taggal bõvüljön az 1.02-es magyar kolónia <#vigyor5>.
Ripléjt tudsz venni, amielõtt elindítod küldetésedet, a fly gombal, ne a fly-ra kattints, hanem a fenti ablakokban válszd ki hogy record track, ekkor a játék indu is mintha a FLY-ra kattintottál volna, csak veszi amit csinálsz. Ha befejezted a játékot, kérdi hova mentsd (amit nekem a multkor nem 😊) elmented, majd bármikor visszanézheted, szerkezdheted, illetve még fraps-el is kiszedhetsz cuccokat, összevágod, és netán meg is van a muvid. Na ne haladjunk ennyire elõre. Csak jácc 😉

Igen, csak ugy nem is lehet vegallasba huzni, pedig alacsony sebessegnel jo az. Mindegy, hagyom linearison, curves meg shift nelkul, szerintem megszokhato, trim meg amugyis nagyon finom, szal azzal tudok finom mozdulatokat. Ugyis maradt egy halom analog vezerlo, mert itt nemnagyon kell propeller allasszoget, meg terelolapot analogvezerelni😊 Szivesen repkednek veled, de a netem vodafonos mobil, nem hiszem h eleg lenne. Nemsokara lesz ADSL, szerintem ket heten belul, utana benne leszek a dologban. Mindenesetre ugy nez ki, mellozve lesz a PF, mert kezdek raerezni a MIG iranyitasara. Replayt nem lehet lementeni? Mert azert csinatam mar par dolgot, pl a szlalom, ami megerne egy visszanezest szerintem😊

Speedbreaker
ha gondolod indíthatok 1.02-es szervert és mutathatok, ill segíthetek egykét dologban 😉 Axes-ben meg csak annyi, hogy a shiftet feljeb húzod, annál gyengébben csinálja (tapasztalataim szerint)

Koszonom a valszt es a kepet. Azt megtalaltam, h hogyan kell allitani a tengelyeket, at is allitottam, inkabb az lenne a kerdes, h illik-e, azaz ti a pitch axis response-jat mire szoktatok allitani? A kobra manovert nagyon koszonom😊 Esetleg tudtok valamit ennek a fizikai hattererol is valamit? A valosagben ez mikent mukodik? Gondolom az allithato toloerovektoros mig29-eken konnyen kivitelezheto az ilyen, de a jatekban sajna ilyenek nincsenek😊
Irtora megtetszett a jatek, mar atbujtam az osszes hid alatt hason, fejen, kesben, meg neha sok pici alkatresz formajaban😊 Van par screenshotom, delutan kiprobaltam, milyen lassan tud repulni es manoverezni a MIG-29, 3-4 kilometeren keresztul 22-24fokos AoA-val, 180-190km/h sebesseggel kerulgettem a tavvezetekoszlopokat, persze szigoruan a kabelek alatt, 4-5meternel tobbre nem elemelkedve a foldtol. Egyet sem hagytam ki😊 Majd teszek fel kepet ide ha lehet, bekapcsolt fustolovel mentem, jol latszik az utam.

Speedbreaker
1: A játékban lehet kalobrálni a joy-t, y és x tengelyt is, finomítani, le veheted az y tengelyt, és úgy szerintem finomabb lesz.
A joy-t az optionsban itt modolhatod:

(thaks for sure for the picture)
2: pedig a cobra manõver, amit körülbelül 370 km/h-s sebességgel menve hátra húzod a gépet, és megnyomod a K betût. Ezt a manõvert csak az orosz gépekkel (su33, su27, mig29A-S, su25-tel nem tom) lehet végrehajtani. Remélem segítettem

Hi!
4napja jatszom a Lock On-nal, kezd komolyan erdekelni.
Eddig Pacific Fighters-el es FS2004-el jatszottam, nem vagyok kezdo a repulesben, bar a PF inkabb murepulojatek volt a szamomra(net csak vodafone, AI meg nem kihivas), FS-ben nekem annyira nagyon nem tetszik a repulesi modell, inkabb csak okosodasra hasznaltam, mint elvezetes repkedesre.
Szoval lenne par kerdesem Lock On-rol: Jojstick response curves-t szoktatok allitani, vagy linearisan shift nelkul hasznaljatok? X52-m van, gondolom sokan ezzel repultok ti is, de szamomra fura a gep "bologatasa", pici mozdulatra is eleg nagyot bolint a gep(talan az ulespozicio miatt, mert 2.vh-s gepekkel ellentetben elegge az orrban ul az ember ugye). Ez igy neha eleg kellemetlen, mert ebben a jatekban is inkabb a murepules ami erdekel, de mikor foldkozelben par meteres magassagcsokkentes helyett a legaprobb mozdulat is a foldbe fur, az faj. Szoval van valakinek valami jol bevallt konfigja, vagy probalgassam tovabb mi tetszik nekem? Jelenleg kis allasszogvaltoztatasokat inkabb trimmel teszek, mert az sokkal finomabb es pontosabb.
Masodik kerdesem: talaltam a jatekban alapbol trackeket(1.02), koztuk a mig-29 airshow -ban van egy manover, amit nem sikerult leutanoznom: nevet nem tudom, de roviden: kb 5meteres magassagban a palya felett repul a gep, gaz idle majd hassrahuzza a botot, a gep pedig felemeli az orrat tobb mint 90fokra, kozben alig emelkedik el, olyan mintha atesne es hassal elore repulne. A manover a Su-27-es treckben is bennevan, ott nem foldkozelben csinalja, utanegetot is hasznal... Sikerult kozuletek mar valakinek produkalnia ezt a manovert? Mert en probaltam teljesen leutanozni, kulonbozo szarnybeesesi szogeket hasznalva, stb, de nekem nem esik at, hanem szimplan emelkedni kezd a gep.
Remelem erthetoen fogalmaztam, nem nagyon vagyok otthon a szakkifejezesekben, ha nagyot lamerkedtem, nyugodtan sikitsatok es epitojelleggel fikazzatok😊 Elore is koszi😊
Tasman

Sanyix
Dombornyomottat kell használni. Úgylátszik a fejlesztõk nem szeretnék, hogy sokan megvegyék a játékukat :\

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Siluro
Volt szó róla, de leírom mégegyszer: CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG DOMBORNYOMOTT BANKKÁRTYÁVAL LEHET FIZETNI A MEGRENDELÉST.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Makee
Elõször természetesen azt próbáltam, de ahogy látom még nem volt szó róla.

Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4

Siluro
Elõször próbáld meg a keresést használni......

Makee
Hello!
Kellene egy kis infó az fc vásárlásával kapcsolatban.A letöltõs verzióhoz mindenképp dombornyomott bankkártyát kell használni, vagy esetleg jó hozzá valamelyik online bank is?pl moneybookers.

Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4