Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Nem kompatibilisek a track-ek ...

Pl.: bemutatóban mindennek 20 méterrel mellélõ, vagy pl.: Su-25 kifutó mellé 10 méterre száll le ... vagy pl. track közben lezuhan a gép, és utánna megy tovább a lejátszás ...

Nekem úgy van fent a gépen (volt ... és így is lesz ..) hogy külön 1.02, 1.1, és 1.12a ... 😊

Eredeti 1.0-át necces beszerezni itthon, én is csak nagyon véletlen találtam ... Külföldrõl lehet rendelni ugyan 1.1 dobozossal együtt, de az derága 😊 NET-es vásárláshoz meg próbálj szeretni valakit akinek Dombornyomott kártyája van ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Bucser
ÕÕÕ.. a Falcon 4.0-na baromi szöszmötölõs avionikája van.. Csak a gépet beindítani kb 5-6 perc még gyorsított idõvel is.😊 Az egy kicsit elõbb tanulok aztán rpülök szimulator😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

GyuriX2572
Valóban tört verzióm van, egyelõre nem mertem megvenni, de ahogy tudom megveszem, mert kéne a manual is hozzá 😊 FlamingCliffs-et már próbáltam venni (patchek, extrák miatt) neten, de nem sikerült, azt írta, hogy a bank visszautasította az utalást.... (lehet, hogy ott a gond, hogy nevet is kér az oldal, amin vásárolni lehet, de nekem olyan internetezõs kártyám van, amin nincs név :S)

Ha mégis valahogy sikerülne FlamingCliffs-et szereznem, akkor ne patcheljem? Miért nem mennek a trainingek 1.12 alatt?

flankertraining-rõl már megnéztem a basic videókat és a többi anyag is a gépemen van. 😉

Bocs nem tudtam, hogy a Falcon 4 ilyen realisztikus... ammit én láttam videót belõle annak elég rossz grafikája volt/nem tünt realisztikusnak a fizikai model és kevés volt a mûszer. Akkor bizonyára csak a video volt rosszul összevágva 😊

DummyBoy
Bahh ... lassabb voltam 😊

Én egyelõre POV HAT-al nézelõdök, (Joy tetején 4-8 állású "gomb") Legjobb a TrackIR 😊

Falcon 4 ??? Az azért nem kispályás avionikával megáldott cucc, szerény 7-800 oldalas kézikönyvvel ... Az FC "Csak" 270-80 oldal ...

Mûszereket nem árt megismerni, ezért jó a SU-25-ös leszállást tanulni 😊

Normálisak a trainingek, 1.12 óta lehet hozzájuk nagos kommentárt csinálni ...
Érdemes elõször 1.02-es trainingeket végigrágni, vagy ha megveszed az FC-t akkor 1.1-eseket mert 1.12-vel már nem kompatibilesk a trackek ...

Valószínûleg azért mert a FAQ a legújabb verzióhoz lett írva, neked pedig nem az van meg.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

DummyBoy
Üdv!

Énis BF2-zöm, de én gyalogkakukk vagyok fõleg ... a BF2 repülõinek annyi köze van a LockOnhoz mint a Super Marionak a Tomb Raider Legends-hez 😊

Amit ajánlani tudok elsõ körben: Billentyûkiosztás kinyomtatása, Tutorialok végignézése, és kézikönyv ... A mission editorban tudsz egyszerûen olyan küldit csinálni (Ha kell, csinálok ... pontosabban asszem van is itthon 😊 ) ahol semmi enemy nincs, csak felszállni, leszállni, repkedni kell, ott lehet gyakorolni, billentyûket, manûvereket, HUD-ot ...

Gondolom nem eredeti, így a legjobb amit tehetsz, hogy 1.02-es patch-et letöltöd és felrakod ... Az 1.1 (Flaming Cliffs - továbbiakban FC) letölthetõ 15USD ellenében a www.lockon.hu oldalról, azután kapsz egy + repülõt + rengeteg javítást (Starforce Frontline ... úgyhogy innentõl nincs Warez...) valamint ahhoz már van 1.12a patch is ...

Magyar virtuális századok oldalain lehet nézelõdni magyart Mig-29-es festés és hasonlók után, ottani fórumokat érdemes olvasgatni, meg ezt is érdemes átolvasni ...

Rengeteg trainingvideót és tracket pedig innen tudsz szerezni:
flankertraining.com

Soxerencsét 😊

GyuriX2572
A Config\View\view.lua fájlban kell a következõt átírni:
CockpitMouse = true

Nekem miért nincs ilyen sor??!

-- Common view scripts
-- Copyright (C) 2004, Eagle Dynamics.

ExternalMouse = true
ExternalMouseSpeedSlow = 1.0
ExternalMouseSpeedNormal = 5.0
ExternalMouseSpeedFast = 20.0
ExternalViewAngleMin = 3.0
ExternalViewAngleMax = 170.0
-- If ExternalViewAngleDefault is not set here then cockpit value is used
-- Remove comment "--" in the next line and set your custom value:
--ExternalViewAngleDefault = 60.0
ExternalKeyboardZoomAcceleration = 30.0
ExternalKeyboardZoomAccelerateTimeMax = 1.0
CameraTerrainRestriction = true
ExplosionExpoTime = 4.0
ExternalAirObjectsLockDistance = 10000.0

-- Don't change existing values, they are requested from Ñ++!
-- Use these indices in Snap and CockpitLocalPoint tables.
PlaneIndex = {
iSu_27 = 1,
iSu_33 = 2,
iSu_25 = 3,
iSu_39 = 4,
iMiG_29 = 5,
iMiG_29K = 6,
iA_10 = 7,
iF_15 = 8,
}

GyuriX2572
BF2 nélkül nem is mernék belefogni a LockOnba... 😊 gondolkodtam még egy lépcsõn (Falcon 4.0?), de azthiszem inkább kihagyom.
Elolvastam a FAQ-t. Patcheket már letöltöttem, a bill kiosztást is kinyomtattam már és a Mig-29 magyar skin is megvan (bár még nem sikerült elõvarázsolni)
Kületésket még nem csinálok, csak traininget. Felszállással nincs gond, split-S-el és Immelmannal nincs gond bár még gyakorolni kell. Leszállás egyelõre nem megy... nemigaz, hogy pont olyan gépben kell megtanulni, amiben nincs HUD :/...

Ti mivel nézelõdtök/zoomoltok a cockpitban?
Az normális, hogy a training alatt csak felirat megy, és nincs "felolvasva?"
Ezen kívül még mit szedjek le? (egyelõre nem akarok neten játszani...)

felejts el mindent amit a bf-ben "tanultál", majd olvasd el a faq-t és a kézikönyvet

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Ajanlom a sargan kiemelt FAQ-ot itt az oldalon, ott megtudhatsz sokmindent. En is most kezdtem jatszani, szerintem eloszor a gepet uralni tanuld meg, utana foglalkozz kuldetesekkel, foleg ha tenyleg nincs szimulator tapasztalatod.

Egy gödör ásásán kivül kevés dolog az, amit az ember legfelül kezdhet

GyuriX2572
valamiért nem linkelte be a képet, szóval Logitech Extrem Pro joystick...

GyuriX2572
Hello! Tegnap tettem fel a LOMAC-et a gépemre. Eddig még sohasem repültem repülõszimulátorral. Battlefield2 tapasztalataim vannak, abban nem vagyok rossz 😊BF2S

Milyen add-onokat, extra küldetéseket lehet letölteni és ezek közül melyik must-have?
Ilyen joystickem van:

Vélemények?

narazzino
Szuhojnál pedig szerintem könnyen megy. elég ha csak nem figyelünk oda kellõképpen.

Sanyix
17 km magasan (mikor már utánégetõvel, felemelt orral lehet csak a sebességet, meg magasságot tartani), egy erõs rántással simán összejön su-27-el 😄 lejjebb már nehezebb dolog.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Speedbreaker
Ne floodoljuk szét az oldalt. Vagy privi vagy mail szerintem 😉

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Kuldok megegyet, ezt most repultem, de ennek is effektes a vege. Joyon a repules elott atallitottam a trim erzekenyseget, es ez sajna vegzetes lett, mert nem tudtzam vele elegge megemelni az orrat(ahhoz meg hulye voltam h huzzak is a boton😛 ) no, de velemenyt rola azert!

Speedbreaker
😊 Oks nézem az ímélt

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Ezzel eddig is tisztában voltam.

Na, van kis szabadidiom, kuldok egy trekket mailben. Sajna mint megjosoltam idejekoran vegetert, nem tudom mi kesztetett arra, h 300-as temponal 50meter magasrol egy kintfelejtett terelolappal negativ kinyomast csinaljak. Szoval lebontottam egy epuletet😊na, de kuldom a mailt, majd meg lesz folytatas, ha lesz idom, mert van par dolog amit tudok

Molnibalage
A www.patricksaviation.com -on is van egy nagyon jó video errõl. Egy P-51 Mustang -gal fickándozik az ispe.

#8954-re. A Sparrow lehet, hogy alapjaiban rég ikonstrukció, de az utolsó verziója (AIM-7M) még a '80-as évek közepén jött ki és igen szépen teljesített az Öbölben '91-ben. Valamivel 70% felett volt a találati aránya. Az R-27R meg RE gyakorlatilag ennek megfelelõ fegyver.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Speedbreaker
Letöltöm, megnézem. Én nem vitázni akarok errõl.

Seaweed
Eleg zavaros amit irsz!

Hogy tisztazzuk IL2-vel csinaltam neked egy filmet a dugohuzorol!
http://rapidshare.de/files/23193963/dugo.avi.html
Toltsd le nezd meg, (az is latszik mivel jon ki a gep belole).
Speedbreaker
Én nem fast battle panner-ben dolgozok 😊

Amúgy ha bemész, hogy mission editor, rámész hogy open track, akkor ott lent a kiterjesztést track-ra állítod, megkeresed a trekket amit küldtem, rákattintasz kétszer, és behozza azt a missziót amit repültem. Ujra is repülheted, de szerkeszteni nem tudod.

Speedbreaker
Egyszer régebben mikor sure-val repültünk, akkor valahogy belevittem, és nem értettem, hogy miért kezd el pörögni, forogni a gép. Ekkor kérdeztem tõle (sure-tõl), hogy mi volt ez? Azt válaszolta: "biztos dugóhúzó". Akkor még életemben nem hallottam róla, és itt sg-n is rákérdeztem. Akkor is ugyan azt a választ kaptam: Dugóhúzó. Ekkor kifejtettétek mivel lehet kijönni belõle.
Amikor az egyik blue angels muvit néztem, ott volt benne, hogy az egyik su 27 pilóta megy felfelé 90 fokban, és a kormánylapátot elnyomja jobbra, a joy-t hátra és jobbra húzza. (mármint hogy se hátra, se jobbra, hanem kettõ közt. Érted😊) ekkor a gép hátulja "kifarol". Sebesség teljesen lecsökken, és egy nagy magasság csökkenés jön létre. Szépen nézett ki füstel, meg mindennel. Ti azt írtátok, hogy ellentétesen kell tartani a botkormányt, mint ahogy pörög a gép, ami faszául sikerült. Megpróbáltam azóta én is , és minden ugyan így sikerült. Sõtt. Megpróbáltam azt is, hogy felmentem 8000 m magasra hangsebesség fõlé mentem, magam felé húztam a joyt, mentem 90 fokban felfelé, és leállítoattam a hajtómûvet. Elkeztem pörögni, és zuhantam jó sokat. Beindítottam a hajtómûveket, kijöttem a dugóhúzóból és leszálltam. Ez pl mig-gel volt (Azért mondtam hogy su27-tel, mert azzal nagyon könnyû ezt elõidézni. F15-el is. Mig-el már nehezebb. De szerintem függ a gép tömegétõl.) De ha még mindig kétségeid vannak hogy nem tom mi a dugóhúzó, akkor veszek fel neked track-et és megcsinálom benne. Jó olvasást <#wave><#wink>

Olyat lehet, h te pl elkuldod nekem azt a mission filet, amit te repultel az elkuldott trekkben?Mert meg hatalmas kavarc nekem ez a mission editor ize, igen, irtad, h hogy kell felvenni, de ha en arra a gombra kattintok, nem csinal semmit, igaz fast battle planerben probaltam. azt sem tudtam beallitaniu, h ne legyen ellenfel. Ha elkuldened nekem azt a filet, nagy segitseg lenne😊

Seaweed
Ezzel az a baj hogy NEM te irtad!! En meg mindig fentartom hogy te nem tudod mi a dugohuzo es hogy azt veletlenul nem lehet a Lock-Onban eloidezni! Nekem is erolkodni kell hogy osszejojjon.
Speedbreaker
Nem baj az. Amúgy ott van benne az úgynevezett dugohúzó, nem tom észrevetted e 😛. Majd mindjárt lõdözök neked vmit, de abban nem vagyok vmi jó, én inkább a kötelék repülést, és a kötelék mûrepülést kedvelem. Videót úgy vehetsz, hogy mielõtt a FLY-ra kattintassz, ne kattints rá (ezt jólmegmondtam 😄) hanem a fenti menüknél menj be hogy "Flight/Record track" és már indul is a gamma. De mintha már egyszer leírtam volna 😊

Speedbreaker! koszi a trekkket😊 Kozos vonas, en is sarga HUD-ot hasznalok, meg nekem is az volt az elso mikor jatszani kezdtem multheten a lockonnal, h harang tetejen kabintetot nyitottam😊 Ha sikerul meg rajonnom a mai nap folyaman h hogyan kell trekket felvenni, mert instukciotok ellenere sem sikerult, akkor valaszmailben kuldom😊 De lehet h ket darabbol fog allni. 1: felszallok, figurazok, lezuhanok 2: leszallok😄

Speedbreaker
ez jó! Köszi 😉

Speedbreaker
Te nem láttál még Lock On muvit? : ) Egy hirtelen rántással már bele lehet vinni. Amúgy meg ennyi: "dugohuzofeleseget en csak ugy tudok eloidezni, ha vizszintes repulesbol csuro meg rudder balra, a botot meg hasrahuzom, ezzel gyaskorlatilag megporgeti a feneket a gep"

Seaweed
Volt mar nem egyszer szo rola:

http://www.flankertraining.com/
Seaweed
...es hogy vitted bele "veletlenul" ?! ez nagyon erdekelne...
DummyBoy
Ehhh ... ilyen trackek nekem is jöhetnek ám 😊 😊

Bár (Fene a lusta számat ...) winyócsere óta még mindíg nem álltam neki a joy konfigurálásának 😞 😞

Speedbreaker
Tankolj 😉

Majd enis megprobalok valamit rogziteni. mondjuk 190-el szlalom a tavvezetek alatt😊 vagy szu33-leszallohoroggal foldmuveles.. na azt meg nem probaltam mondjuk😊

Es hol a rakban tudok megadni magamrol adatokat?

Speedbreaker
😄 ok 😉 Ha elfér. Ha nem akkor majd szólok. Hajrá

Murepules😊 [email protected]
Meg lovoldozes, ugyanide😊

Speedbreaker
hát, mond mit csináljak, felveszek neked egy demet, és elküldöm priviben. Mire vagy kíváncsi? Lõdözzek, vagy mûrepülés?😊

Hat, h mennyire vagyok elmaradva😊 Milyen ugyesen repultok a gepekkel, stb. Mert ha olyan halalprecizen, mint pl a replayeken a mig29 airshow-ban a pilota, akkor inkabb elbujok a sunyiba😊

Speedbreaker
Mire vagy kíváncsi?

nincs valamelyikotoknek esetleg kozzetett replay-e, amibol tanulhatnek kicsit? Nem lattam meg mast repulni. Ja de, az egyetemen toborzaskor Ványik Attila-t, mikor a tv kedveert repkedett kicsit a mig29-el. Leszallaskor rommatorte a gepet, de mentsegere legyen szolva, h at akarta adni a helyet egyik erdeklodonek, ezert mint mondta, kicsit sietett😊

dugohuzofeleseget en csak ugy tudok eloidezni, ha vizszintes repulesbol csuro meg rudder balra, a botot meg hasrahuzom, ezzel gyaskorlatilag megporgeti a feneket a gep, de inkabb erdekes a dugohuzo, mint veszelyes. PF-ben pl a kozepmotoros P39 volt olyan, h ha 1500meter alatt bedugozott, inkabb mar ugrottam is. Egy 2-es erossegu f18 ellen mentem, 5raketat kerultem ki a 29-essel, aztan egy veletlen inditott kobra miatt a foldbe csaptam magam. termeszetesen a labels-ek be voltak kapcsolva, mert fogalmam sincs, hogy a kinba lassam nelkule, h jon-e felem valami. Csak a neni tudatja velem unott hangon a szokasos ugras checklistet(left engine fire...) nem sikerult viszont bekapcsolnom a cockpit mouset, pedig a faq-ban leirt szerint probaltam, de nekem nincs is olyan sor benne, probaltam hozzafuzni is, de semmi.. Otlet? 1.02-m van

ZolEE F1
Sziasztok!

nem tudja valaki hol lehet kapni a játékot ?és hogy ha megveszem az alap gamet akkor tudok menni online is ?

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Speedbreaker
itt senkisem beszélt arról, hogy véletlenül vittem bele <#wilting>

AMRAAMot nehéz kimanõverezni. A Sparrow nem téma, 40 éves konstrukció és irtó gyengén manõverez. Sidewindert meg le lehet rázni flare-el.
De a leggázosabbak a kis távolságról történõ rakétaindítások amikor nincs idõ reagálni, vagy amikor egyszerre több rakáta jön.

Seaweed
Nah jah de ott van precesszio is ami akar magatalos is beleforgatna a gepet..mert ugye ezt csak a szarnyak akadalyozzak meg <#nevetes1>
Most hogy így belegondolok, nekem sem rémlik, hogy Lock On-ban dugóhúzóba estem volna valaha. Sturmovikban annál inkább, mert ott sokkal többet kell fodulózni.

Molnibalage
Hát aki régen repül, mint te meg sokan mások, annak tényleg akarni kell. Szoktam ezzel is kísérletezgeni. Hááát... Ha már rég szól a vészjelzõ a nagy állászög miatt és még tépsz bele kis sebbességnél egy fordulót akkor tényleg beleesik. Egyébéként kicsit belelépsz az oldalkormányba azt szeva. Szépen egyenesbe jön.( vagy leállsz a fordulóval)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ki beszélt itt hajóról indítottról? AI és ember között nincs difi a radaros rakétánál. Csak arra kell vigyázni, hogy ne túl közelrõl indítsd a radarosokat és szembõl nagy sebességnél és szintén kis távolságról az IR-eket. Mnodm ezzel SZÓRAKOZOK amikor szökõévenként nem Falconozok. Ott kiábrándító ez az egész. Ott szinte lehetetlen bármit is kimanõverezni, még ha csalikat dobsz akkor is.

Ebben még néha csali se kell (vagy mert elfogyott...) a Sparrowhoz és AIM-9M-hez.