Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl.: bemutatóban mindennek 20 méterrel mellélõ, vagy pl.: Su-25 kifutó mellé 10 méterre száll le ... vagy pl. track közben lezuhan a gép, és utánna megy tovább a lejátszás ...
Nekem úgy van fent a gépen (volt ... és így is lesz ..) hogy külön 1.02, 1.1, és 1.12a ... 😊
Eredeti 1.0-át necces beszerezni itthon, én is csak nagyon véletlen találtam ... Külföldrõl lehet rendelni ugyan 1.1 dobozossal együtt, de az derága 😊 NET-es vásárláshoz meg próbálj szeretni valakit akinek Dombornyomott kártyája van ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha mégis valahogy sikerülne FlamingCliffs-et szereznem, akkor ne patcheljem? Miért nem mennek a trainingek 1.12 alatt?
flankertraining-rõl már megnéztem a basic videókat és a többi anyag is a gépemen van. 😉
Bocs nem tudtam, hogy a Falcon 4 ilyen realisztikus... ammit én láttam videót belõle annak elég rossz grafikája volt/nem tünt realisztikusnak a fizikai model és kevés volt a mûszer. Akkor bizonyára csak a video volt rosszul összevágva 😊
Én egyelõre POV HAT-al nézelõdök, (Joy tetején 4-8 állású "gomb") Legjobb a TrackIR 😊
Falcon 4 ??? Az azért nem kispályás avionikával megáldott cucc, szerény 7-800 oldalas kézikönyvvel ... Az FC "Csak" 270-80 oldal ...
Mûszereket nem árt megismerni, ezért jó a SU-25-ös leszállást tanulni 😊
Normálisak a trainingek, 1.12 óta lehet hozzájuk nagos kommentárt csinálni ...
Érdemes elõször 1.02-es trainingeket végigrágni, vagy ha megveszed az FC-t akkor 1.1-eseket mert 1.12-vel már nem kompatibilesk a trackek ...
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Énis BF2-zöm, de én gyalogkakukk vagyok fõleg ... a BF2 repülõinek annyi köze van a LockOnhoz mint a Super Marionak a Tomb Raider Legends-hez 😊
Amit ajánlani tudok elsõ körben: Billentyûkiosztás kinyomtatása, Tutorialok végignézése, és kézikönyv ... A mission editorban tudsz egyszerûen olyan küldit csinálni (Ha kell, csinálok ... pontosabban asszem van is itthon 😊 ) ahol semmi enemy nincs, csak felszállni, leszállni, repkedni kell, ott lehet gyakorolni, billentyûket, manûvereket, HUD-ot ...
Gondolom nem eredeti, így a legjobb amit tehetsz, hogy 1.02-es patch-et letöltöd és felrakod ... Az 1.1 (Flaming Cliffs - továbbiakban FC) letölthetõ 15USD ellenében a www.lockon.hu oldalról, azután kapsz egy + repülõt + rengeteg javítást (Starforce Frontline ... úgyhogy innentõl nincs Warez...) valamint ahhoz már van 1.12a patch is ...
Magyar virtuális századok oldalain lehet nézelõdni magyart Mig-29-es festés és hasonlók után, ottani fórumokat érdemes olvasgatni, meg ezt is érdemes átolvasni ...
Rengeteg trainingvideót és tracket pedig innen tudsz szerezni:
flankertraining.com
Soxerencsét 😊
CockpitMouse = true
Nekem miért nincs ilyen sor??!
-- Common view scripts
-- Copyright (C) 2004, Eagle Dynamics.
ExternalMouse = true
ExternalMouseSpeedSlow = 1.0
ExternalMouseSpeedNormal = 5.0
ExternalMouseSpeedFast = 20.0
ExternalViewAngleMin = 3.0
ExternalViewAngleMax = 170.0
-- If ExternalViewAngleDefault is not set here then cockpit value is used
-- Remove comment "--" in the next line and set your custom value:
--ExternalViewAngleDefault = 60.0
ExternalKeyboardZoomAcceleration = 30.0
ExternalKeyboardZoomAccelerateTimeMax = 1.0
CameraTerrainRestriction = true
ExplosionExpoTime = 4.0
ExternalAirObjectsLockDistance = 10000.0
-- Don't change existing values, they are requested from Ñ++!
-- Use these indices in Snap and CockpitLocalPoint tables.
PlaneIndex = {
iSu_27 = 1,
iSu_33 = 2,
iSu_25 = 3,
iSu_39 = 4,
iMiG_29 = 5,
iMiG_29K = 6,
iA_10 = 7,
iF_15 = 8,
}
Elolvastam a FAQ-t. Patcheket már letöltöttem, a bill kiosztást is kinyomtattam már és a Mig-29 magyar skin is megvan (bár még nem sikerült elõvarázsolni)
Kületésket még nem csinálok, csak traininget. Felszállással nincs gond, split-S-el és Immelmannal nincs gond bár még gyakorolni kell. Leszállás egyelõre nem megy... nemigaz, hogy pont olyan gépben kell megtanulni, amiben nincs HUD :/...
Ti mivel nézelõdtök/zoomoltok a cockpitban?
Az normális, hogy a training alatt csak felirat megy, és nincs "felolvasva?"
Ezen kívül még mit szedjek le? (egyelõre nem akarok neten játszani...)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Egy gödör ásásán kivül kevés dolog az, amit az ember legfelül kezdhet
Milyen add-onokat, extra küldetéseket lehet letölteni és ezek közül melyik must-have?
Ilyen joystickem van:
Vélemények?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
#8954-re. A Sparrow lehet, hogy alapjaiban rég ikonstrukció, de az utolsó verziója (AIM-7M) még a '80-as évek közepén jött ki és igen szépen teljesített az Öbölben '91-ben. Valamivel 70% felett volt a találati aránya. Az R-27R meg RE gyakorlatilag ennek megfelelõ fegyver.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hogy tisztazzuk IL2-vel csinaltam neked egy filmet a dugohuzorol!
http://rapidshare.de/files/23193963/dugo.avi.html
Toltsd le nezd meg, (az is latszik mivel jon ki a gep belole).
Amúgy ha bemész, hogy mission editor, rámész hogy open track, akkor ott lent a kiterjesztést track-ra állítod, megkeresed a trekket amit küldtem, rákattintasz kétszer, és behozza azt a missziót amit repültem. Ujra is repülheted, de szerkeszteni nem tudod.
Amikor az egyik blue angels muvit néztem, ott volt benne, hogy az egyik su 27 pilóta megy felfelé 90 fokban, és a kormánylapátot elnyomja jobbra, a joy-t hátra és jobbra húzza. (mármint hogy se hátra, se jobbra, hanem kettõ közt. Érted😊) ekkor a gép hátulja "kifarol". Sebesség teljesen lecsökken, és egy nagy magasság csökkenés jön létre. Szépen nézett ki füstel, meg mindennel. Ti azt írtátok, hogy ellentétesen kell tartani a botkormányt, mint ahogy pörög a gép, ami faszául sikerült. Megpróbáltam azóta én is , és minden ugyan így sikerült. Sõtt. Megpróbáltam azt is, hogy felmentem 8000 m magasra hangsebesség fõlé mentem, magam felé húztam a joyt, mentem 90 fokban felfelé, és leállítoattam a hajtómûvet. Elkeztem pörögni, és zuhantam jó sokat. Beindítottam a hajtómûveket, kijöttem a dugóhúzóból és leszálltam. Ez pl mig-gel volt (Azért mondtam hogy su27-tel, mert azzal nagyon könnyû ezt elõidézni. F15-el is. Mig-el már nehezebb. De szerintem függ a gép tömegétõl.) De ha még mindig kétségeid vannak hogy nem tom mi a dugóhúzó, akkor veszek fel neked track-et és megcsinálom benne. Jó olvasást <#wave>#wave><#wink>#wink>
Bár (Fene a lusta számat ...) winyócsere óta még mindíg nem álltam neki a joy konfigurálásának 😞 😞
Meg lovoldozes, ugyanide😊
nem tudja valaki hol lehet kapni a játékot ?és hogy ha megveszem az alap gamet akkor tudok menni online is ?
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
De a leggázosabbak a kis távolságról történõ rakétaindítások amikor nincs idõ reagálni, vagy amikor egyszerre több rakáta jön.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ebben még néha csali se kell (vagy mert elfogyott...) a Sparrowhoz és AIM-9M-hez.