17989
  • Sharks
    Ha nem ragaszkodsz az újhoz:

eladó x-52
  • Sharks
    Nagyon jó döntés!
  • virtualpilots
    Ezt olvastátok?:

A VML csapat úgy döntött, hogy TS3 és játék szerverét megnyitja a nyílvánosság számára.
    Bárki feljöhet beszélgetni, vagy akár játszani szerverünkre amikor kedve van hozzá.

Előfordulhat hogy a szerverünkön jelszó lesz, ilyenkor a VML gyakorol, de ez hetente 2-3 alkalom és alkalmanként 1-2 óra. Ebben az esetben nézzetek vissza később.

TS3 elérhetőség:
    IP: 157.181.240.57
    Port: 9955

A játékszerverünket megtaláljátok a szerverkeresőben.
    (!!!fogparam érték gyári!!!)

DCS:BlackShark és FC 2.0 használókat egyaránt szeretettel várunk!
  • gsg16
    ÁRGÉP SAITEK X52
  • MiG man #17301
    Köszi a tippet, rákeresek a képességekre...
  • Sharks
    X-52
  • MiG man #17299
    Kb 20e HUF...
  • Sharks
    Attól függ, mennyit szánsz rá...?

• MiG man #17297
    Tanácsot szeretnék kérni.
    Olybá tűnik, hogy le kell cserélnem a joyt (Logitech Wingman Force 3D). Szerintetek mit vegyek utódnak?
    Köszi, üdv.
  • gsg16
    szerintem a látottak alapján nem kell hozzá monitor.ezt nem monitorra kell szerelni,az csak egy lehetőség,hogy élethűbb legyen.amúgy ez az asztalon ácsorog,és az MFD körüli gombokat teszi könnyen elérhetővé a játékos számára
  • Zair #17295
    Köszi, lecsekkolom.
  • Sharks
    Nézd meg ezt és ezt meg esetleg még ezt a videót. Ezek a megoldások vannak. Van erről cikk is valahol és ott mutatja, hogy milyen monitor ajánlott hozzá, meg hogy rakják össze/installálják szoftveresen. Jó móka lehet egyébként...
  • Zair #17293
    Ha jól értem tehát ez két darab keret, gombokkal képernyők nélkül? A leírásban először nem értettem miféle plexi meg karton betéteket magyaráznak, de akkor így világos.
  • Sharks
    Nem rossz dolog, de igazából úgy van értelme, ha meg tudod oldani, hogy monitoron mutassa a dolgokat. Tehát mindenképp érdemes hozzá két kisebb monitort venni, vagy egy nagynak leosztani úgy a képernyőjét és persze ehhez szoftver is kell.
  • Zair #17291
    Srácok, ilyet használ valaki? Nagyon megtetszett a cucc, de nem tudom érdemes-e beinvesztálni rá.

Ráadásul megfizethetőnek tűnik.
  • Sharks
    Az alap Lock On-nak fent kell lennie a gépen, csak akkor fut.
  • bettly
    Sziasztok. Fel szeretnem tenni a FC 2- ot . Elotte kell e az alap vagyis lock on... , vagy meg valami ? vagy megy onalloan? Koszonom elore is a segitseget
  • Solt
    Vedd ki az új ramokat, és tégy úgy egy próbát...
  • Tikal #17287
    Nem mert mult héten még minden fasza volt, most upgradeltem win7-re meg 4GB RAM-ra... FSX is néha elég lassan tölti be a texturákat, van hogy 5 perc után jelenik meg az oceán kék szine :) Bár tény hogy a vidkarim már idejét mult, de azért még eljátszok vele ( geforce 7600GS )
  • MiG man #17286
    Nem lehet, hohy a VGA karid kevés neki?
  • Tikal #17285
    hm.. ezt csinálja a flight simulator x is.. de ott betöltötte a te3xturákat csak kicsit lassan, ami azért érdekes mert épp most tettem a gépbe 4GB ram-ot, előtte csak egy volt és akkor nem volt ilyen probléma :)
  • Tikal #17284
    elindult hálistennek.. de ujabb problémák.. valami nem stimmelhet a videokártya körül... XP alatt faszán ment pedig... nem töltödnek be a texturák rendesen, kabin nézet nuku, a gép is csak egy szurkeség, a táj is :(
  • Tikal #17283
    nem tudom.. szerintem fel akarta ő tenni, de mivel nem voltam adminisztrátor szerinte, ezért nem rakta fel...

egyébként kösz az okosítást :)
  • LeonSilver
    Amikor feltetted a lokkont akkor felkellett hogy tegye a sztárforszt is lévén az a védelem. Ami fontos, hogy ha feltette akkor kell egy restart. Ez tuti, hogy működik lévén mi is így használjuk.
  • Tikal #17281
    ááá kész vagyok... az első pontod megmentett.. windsows tudatlan vagyok az már fix.. de hogy még ekkora fos oprendszert...

a kettes pontban jelölt progit letoltottem, de az se csinált semmit, csak rinyált hogy előszor tegyek fel drivert :D

futtatás rendszergazdaként, ez mekkora, még sose használtam :D
  • LeonSilver
    1) jobb klikk -> futtatás rendszergazdaként

2)
  • Tikal #17279
    no, felraktam az 1.12b patch-t. és azt mondja játék inditásnál hogy telepitene, de lépjek be mint adminisztrátor :DD De hát ugy vagyok.. mégis milyen legfelsőbb szintre kéne még belépnem hogy játszhassak már végre? !?! nem értem miért kell szopatniuk az egyszeri user-t

bocs, de én ott sem találok semmit... azt irják, ha régebbi driver van a gépen, akkor inditsam el a protect.exe-t aztán majd ott telepit vmit... hát az nem telepit semmit, csak kidob egy ablakot amin egy OK gombon kivul semmin nincs ( tipikus windows )
    ha a játékot inditom akkor meg az nem telpit semmit mert nem vagyok adminisztrátor ( de, az vagyok )

• LeonSilver
    http://www.star-force.com/support/users/
  • Tikal #17277
    mégis hogyan? az oldalukon nem találok ddrivert... azt irják inditsam el a protect.exe-t, elinditom, de csak egy ablak ugrik fel, parancssorokkal, hova irjam???
  • LeonSilver
    Talán próbáld meg a szarforszt frissíteni.
  • Tikal #17275
    Hali.. hogy lehet müködésre bírni windows 7 alatt a flaming cliffset? XP alatt simán elindult
  • hooah
    Kösz az infót, bár én nem tettem fel érthetőbben a kérdést, mert az érdekelt volna, hogy ez a flag kifejezés mit takar a mission editorban meg a trigger listában, mert sehogy sem tudok rendes conditon-t beállítani a küldetéseknek, mindig csak az a 0,0% complete van.
    Valaki segíthetne elmagyarázni, hogy kell beállítani, hogy működjön is.
  • Molnibalage
    Ha be van pipálva valami, akkor az angolban az flagged vagy checked szóval van jelölve.
  • hooah
    Valaki el tudná mondani, hogy mi az a FLAG, és nem a magyar jelentésre gondolok hanem a mission editorban meg a trigger listában
  • MiG man #17271
    Alapban igen, de az efA mod-dal vagy a bomber mod-dal repülhetők a varia szárnyasok. Pölö egy Su-17-el elég tisztességes adag bomba juttatható célba.
  • MiG man #17270
    Aha, értem. Tehát nyilazza az a dög, csak épp nem úgy lett megrajzolva.
    Köszönöm!
  • asw27
    Abban kérnék segítséget, hogy a Freetrack 2.2-es, Win7 64bit alatt kompatibilis-e az FC2-ővel.
    Más progik problémamentesen kezelik, de az FC2 kifagy tőle.
  • Caterpillar
    Multiban látszik de csak a másik gépeken amivel te repülsz annak nem! Persze mások kívülről látják hogy a tied is nyilazza ahogy kell!
  • Siluro
    Ha az emlékeim nem csalnak csak az AI gépek képesek a varia szárny használatára.
  • MiG man #17266
    Én meg abban szeretnék segítséget kérni, hogy a variaszárnyú gépeknél (MiG-23, F-14, Su-17, stb.) hogyan tudom állítani a szárnyak nyilazását? A lejjebb található Líbiai elfogás videón is "nyilazódott" a Tomcat-ek szárnya. Nálam, ha repülök valamelyikkel nem nyilazza automatikusan.