Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Igen, egy TrackIRFixer nevû proggi ... különben nem megy a FreeTrack alattuk.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

hooah
Sziasztok meg szeretném kérdezni, hogy az FC2-höz meg a Black Shark-hoz kell e valami plusz a szoftveren, kamerán meg led-es kreálmányon kívül hogy fejmozgással vezéreljem a nézetet?

NEXUS6
Na ez gyors volt!😊

Már lehet is tölteni az FC2 Summer Textures Mod-ot, a LockOnFiles-rõl.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Reaper
Config\View\View.lua-ban keress rá erre:

head_roll_shaking = true

és írd át erre:

head_roll_shaking = false

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

macleody
Nem kell az az FC1 hozzá. A pilótafülke rázkódását meg bal shift+J-vel tudod ki-be kapcsolni. Már ha erre gondoltál.
NEXUS6
Felraktam a nyári textúrás modot a LockOnFiles-ra. Most bírálják el, elvileg 1-2 nap és tölthetõ.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DummyBoy
Van erre valamilyen mod, vagy megtalálod a Lockonfiles.com-on, vagy az ED fórumon van leírva ...

Nekem spec tetszik 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Szaasztok!
Az FC2-ben a pilótafülke imbolygását sehogy sem lehet kikapcsolni? Amúgy én kis hülye azt hittem elõször, hogy az FC2 felrakásához fent kell lennie az FC1-nek is. Nekem csak sima alap LOMAC 1.02-õm volt. Merõ véletlenségbõl megpróbáltam telepíteni és sikerült. Ezt csak azért írtam le, mert pár oldallal visszább olvastam, hogy kell legyen FC1 is.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Megvan, halleluja. Elõször fenti állásba kellett tolnom a gázkart és ezután nyitottam meg a beállítás panelt. Ekkor kellett visszahúznom 0-ra a gázkart és így má'n mûkszik!<#taps>
Mégeccer köx!

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Látja de mégsem használja, nem értem...<#fejvakaras>

Köszi az ötletet, máris próbálom...

Ha a gázkart akarod beállitani akkor a controls-nál válaszd ki a repülõgépet amivel repülni akarsz majd a mellette levõ ablaknál ahol ALL-t irt ott válaszd az Axis Commands-ot, ha All on van akkor a joyon is csak a gombokat érzékeli de ha axis commandon akkor a tengelyekek érzékeli, ott már kell érzékelje ha mozgatod.

Hy all!

Újabb helpet szeretnék kérni. Problemám vóna az, hogy az FC2-ben nem tudok rájönni hogyan tudnám beállítani a joyom (Logitech Wingman Force 3D) "gázkarját" funkcionálisra. Hiába klikkelek a megfelelõ menüben a megfelelõ helyre, mikor mozgatom a gázkart nem reagál a game. Listából kiválasztani meg nemtom, mert fingom sincs, hogy a sok joybuttonból melyik lehet a gázkar csúszkám. Másik gondom az lenne, hogy hogyan lehet kikapcsolni a repülés közbeni imbolygást a pilótafülkében?
HELP!!! PLEASE!!!<#guluszem1><#conf><#falbav><#fejvakaras><#help><#help><#help><#idiota>

Sharks
No Problem...<#kacsint>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Nagggyon köszönöm!!!!!!!!!!!

Sharks

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Szaasztok!

HELP! Lécci írjon nékem valaki egy linket ahol végre be tudom szerezni az eredeti Falmming Cliff-t (1-es verzió). Nagyon köszi elõre is!<#eljen><#wink><#email>

NEXUS6
Ja lehet, de sok értelme nincs.
<#nyes>

Matthew Baker
lehet vele mászkálni? <#conf>

Új logó by: berczely (Y)

NEXUS6
Igeeen!?
Hát ezt nem tuttam, mert én csak azt olvastam a júzermanuálba, hogy: "Ne menj a fény felé!", mer akkor meghalol!

De akkor kipróbálom.
<#wilting>

NEXUS6
Persze hogy nem lát, mert az ellenséges területen rejtve kell közlekedni! Most gyakorlom a túlélést, az alufóliából napkollektort és mûholdvevõ készítést, meg a kígyó/bogár evést.
Egy száll rambókéssel már harcképtelenné tudok tenni egy egész harckocsi ezredekkel megerõsített gépesített lövész hadosztályt!
<#nyes>

Sharks
Csak repülõs csészealjba lehet beszállni vele, ha a fénysugár mértani középpontjába állsz... másik repülõbe nem, de ha be lehetne, akkor sem tudná vezetni, mert nem kapott rá átképzést.<#vigyor3>

macleody
Mi a jó azon a rusnya tájon sétálgatni? ?) Nemcsak hogy nem lehet beszállni de ha már lent vagy a földön akkor egy másik player már nem is lát. Amíg a levegõben vagy addig igen.
NEXUS6
Tök jó poén a katapultált pilcsivel mászkálni a terepen, mondjuk nem egy hegymászó, meg a vizet is messze el kell kerülni. Próbáltátok már?

Amúgy be lehet szállni vele más gépekbe is?
<#wink>

macleody
Köszi, a feliratig már nem jutottam el 😊
Papa01
Jó lenne nagyon, összehozzuk valamikor, oks? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Reaper
feletti=alatti

Reaper
CTRL+F11 a nézet és mint a videó feletti feliratban látható, igazi repülõnap hangjai vannak alárakva... Amúgy, ha már csinálnak egy Typhoon modellt, nem tudom miért nem heggesztenek hozzá normális fáklyát.

macleody
Ez milyen kameranézet? És a hang az valódi?
Sharks
<#eljen>

LeonSilver

( THX -> 59th_Reaper)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

NEXUS6
Inkább ne, köszi!
"Ignorance is Bliss"
<#vigyor>

LeonSilver
Fasza!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Találtam én is egy frankót!

Label nélkül is megy ez 😊

Su-25A Frogfoot rácsapások
Király videók papa!

Aztán mikor repülünk már egyet?
Papa01
Nincs mit, örülök, hogy tetszik, nekem is egy barátom ajánlotta a figyelmembe. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
1000 köszönet érte, nagyon jó! 😊

www.pcpilot.hu

TG Gida
"Aerial hooliganism in the blocks"
Ez nagyon tetszett<#vigyor3>

Isten áldja a pogányokat!

Molnibalage
Részletezzem, hogy miért butagság amit írsz?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

NEXUS6
Tudom, de te pont ezért vagy a rajongóm!
<#nyes>

Molnibalage
Bocs, de iszonyatos butaságokat hordasz össze ebben a hozzászólásban.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
😄

Olyan röviden válaszoltál hogy észre se vettem 😊.

Papa01

LeonSilver
Nem ezt kérdezte 😉 Amit kérdezett arra már megkapta a választ. 😛
Egyébként ha a küldetés eleve setétben indul, akkor nem kell kérni csak ha menetközben lesz setét, leszáll az ember egy kis brunyálásra na akkor lehet kérni, hogy ugyan cseréljék már le a sisakcélzót.

Elõször kell kérni a személyzettõl, Rádió menü Û(ha magyar billentyüd van)--> Maintenance F10--> Change Helmet ... F3--> Setup NVG F2 ha a a személyzet azt mondja hogy NVG installed akkor a H gombal tudod használni, a botkormány mögött van három potméter a baloldalival tudod a fényerõt álitni.
De ez csak a Black Sharkban müködik FC2-ben nem.

LeonSilver
xy:\Eagle Dynamics\LockOn Flaming Cliffs 2\Doc\

Ott az összes gépé.

LeonSilver
H

nyomtatóbarát billkiosztász fc2höz tudna valaki linkelni

thx

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

hooah
ezt az éjjellátót hogy lehet bekapcsolni?