17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#17305 Ha nem ragaszkodsz az újhoz:
eladó x-52 -
#17304 Nagyon jó döntés! -
virtualpilots #17303 Ezt olvastátok?:
A VML csapat úgy döntött, hogy TS3 és játék szerverét megnyitja a nyílvánosság számára.
Bárki feljöhet beszélgetni, vagy akár játszani szerverünkre amikor kedve van hozzá.
Előfordulhat hogy a szerverünkön jelszó lesz, ilyenkor a VML gyakorol, de ez hetente 2-3 alkalom és alkalmanként 1-2 óra. Ebben az esetben nézzetek vissza később.
TS3 elérhetőség:
IP: 157.181.240.57
Port: 9955
A játékszerverünket megtaláljátok a szerverkeresőben.
(!!!fogparam érték gyári!!!)
DCS:BlackShark és FC 2.0 használókat egyaránt szeretettel várunk!
-
gsg16 #17302 ÁRGÉP SAITEK X52 -
MiG man #17301 Köszi a tippet, rákeresek a képességekre...
-
#17300 X-52 -
MiG man #17299 Kb 20e HUF...
-
#17298 Attól függ, mennyit szánsz rá...?
-
MiG man #17297 Tanácsot szeretnék kérni.
Olybá tűnik, hogy le kell cserélnem a joyt (Logitech Wingman Force 3D). Szerintetek mit vegyek utódnak?
Köszi, üdv. -
gsg16 #17296 szerintem a látottak alapján nem kell hozzá monitor.ezt nem monitorra kell szerelni,az csak egy lehetőség,hogy élethűbb legyen.amúgy ez az asztalon ácsorog,és az MFD körüli gombokat teszi könnyen elérhetővé a játékos számára -
Zair #17295 Köszi, lecsekkolom. -
#17294 Nézd meg ezt és ezt meg esetleg még ezt a videót. Ezek a megoldások vannak. Van erről cikk is valahol és ott mutatja, hogy milyen monitor ajánlott hozzá, meg hogy rakják össze/installálják szoftveresen. Jó móka lehet egyébként... -
Zair #17293 Ha jól értem tehát ez két darab keret, gombokkal képernyők nélkül? A leírásban először nem értettem miféle plexi meg karton betéteket magyaráznak, de akkor így világos. -
#17292 Nem rossz dolog, de igazából úgy van értelme, ha meg tudod oldani, hogy monitoron mutassa a dolgokat. Tehát mindenképp érdemes hozzá két kisebb monitort venni, vagy egy nagynak leosztani úgy a képernyőjét és persze ehhez szoftver is kell. -
Zair #17291 Srácok, ilyet használ valaki? Nagyon megtetszett a cucc, de nem tudom érdemes-e beinvesztálni rá.
Ráadásul megfizethetőnek tűnik. -
#17290 Az alap Lock On-nak fent kell lennie a gépen, csak akkor fut. -
bettly #17289 Sziasztok. Fel szeretnem tenni a FC 2- ot . Elotte kell e az alap vagyis lock on... , vagy meg valami ? vagy megy onalloan? Koszonom elore is a segitseget
-
Solt #17288 Vedd ki az új ramokat, és tégy úgy egy próbát... -
#17287 Nem mert mult héten még minden fasza volt, most upgradeltem win7-re meg 4GB RAM-ra... FSX is néha elég lassan tölti be a texturákat, van hogy 5 perc után jelenik meg az oceán kék szine :) Bár tény hogy a vidkarim már idejét mult, de azért még eljátszok vele ( geforce 7600GS ) -
MiG man #17286 Nem lehet, hohy a VGA karid kevés neki? -
#17285 hm.. ezt csinálja a flight simulator x is.. de ott betöltötte a te3xturákat csak kicsit lassan, ami azért érdekes mert épp most tettem a gépbe 4GB ram-ot, előtte csak egy volt és akkor nem volt ilyen probléma :) -
#17284 elindult hálistennek.. de ujabb problémák.. valami nem stimmelhet a videokártya körül... XP alatt faszán ment pedig... nem töltödnek be a texturák rendesen, kabin nézet nuku, a gép is csak egy szurkeség, a táj is :( -
#17283 nem tudom.. szerintem fel akarta ő tenni, de mivel nem voltam adminisztrátor szerinte, ezért nem rakta fel...
egyébként kösz az okosítást :) -
#17282 Amikor feltetted a lokkont akkor felkellett hogy tegye a sztárforszt is lévén az a védelem. Ami fontos, hogy ha feltette akkor kell egy restart. Ez tuti, hogy működik lévén mi is így használjuk. -
#17281 ááá kész vagyok... az első pontod megmentett.. windsows tudatlan vagyok az már fix.. de hogy még ekkora fos oprendszert...
a kettes pontban jelölt progit letoltottem, de az se csinált semmit, csak rinyált hogy előszor tegyek fel drivert :D
futtatás rendszergazdaként, ez mekkora, még sose használtam :D -
#17280 1) jobb klikk -> futtatás rendszergazdaként
2)
-
#17279 no, felraktam az 1.12b patch-t. és azt mondja játék inditásnál hogy telepitene, de lépjek be mint adminisztrátor :DD De hát ugy vagyok.. mégis milyen legfelsőbb szintre kéne még belépnem hogy játszhassak már végre? !?! nem értem miért kell szopatniuk az egyszeri user-t
bocs, de én ott sem találok semmit... azt irják, ha régebbi driver van a gépen, akkor inditsam el a protect.exe-t aztán majd ott telepit vmit... hát az nem telepit semmit, csak kidob egy ablakot amin egy OK gombon kivul semmin nincs ( tipikus windows )
ha a játékot inditom akkor meg az nem telpit semmit mert nem vagyok adminisztrátor ( de, az vagyok )
-
#17278 http://www.star-force.com/support/users/ -
#17277 mégis hogyan? az oldalukon nem találok ddrivert... azt irják inditsam el a protect.exe-t, elinditom, de csak egy ablak ugrik fel, parancssorokkal, hova irjam??? -
#17276 Talán próbáld meg a szarforszt frissíteni. -
#17275 Hali.. hogy lehet müködésre bírni windows 7 alatt a flaming cliffset? XP alatt simán elindult -
#17274 Kösz az infót, bár én nem tettem fel érthetőbben a kérdést, mert az érdekelt volna, hogy ez a flag kifejezés mit takar a mission editorban meg a trigger listában, mert sehogy sem tudok rendes conditon-t beállítani a küldetéseknek, mindig csak az a 0,0% complete van.
Valaki segíthetne elmagyarázni, hogy kell beállítani, hogy működjön is. -
#17273 Ha be van pipálva valami, akkor az angolban az flagged vagy checked szóval van jelölve. -
#17272 Valaki el tudná mondani, hogy mi az a FLAG, és nem a magyar jelentésre gondolok hanem a mission editorban meg a trigger listában -
MiG man #17271 Alapban igen, de az efA mod-dal vagy a bomber mod-dal repülhetők a varia szárnyasok. Pölö egy Su-17-el elég tisztességes adag bomba juttatható célba. -
MiG man #17270 Aha, értem. Tehát nyilazza az a dög, csak épp nem úgy lett megrajzolva.
Köszönöm! -
asw27 #17269 Abban kérnék segítséget, hogy a Freetrack 2.2-es, Win7 64bit alatt kompatibilis-e az FC2-ővel.
Más progik problémamentesen kezelik, de az FC2 kifagy tőle. -
Caterpillar #17268 Multiban látszik de csak a másik gépeken amivel te repülsz annak nem! Persze mások kívülről látják hogy a tied is nyilazza ahogy kell! -
#17267 Ha az emlékeim nem csalnak csak az AI gépek képesek a varia szárny használatára. -
MiG man #17266 Én meg abban szeretnék segítséget kérni, hogy a variaszárnyú gépeknél (MiG-23, F-14, Su-17, stb.) hogyan tudom állítani a szárnyak nyilazását? A lejjebb található Líbiai elfogás videón is "nyilazódott" a Tomcat-ek szárnya. Nálam, ha repülök valamelyikkel nem nyilazza automatikusan.