17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
High end PC #17345 Tehát ahogy néztem három cucc van, ami minőséginek néz ki:
Saitek
G940
Hotas Warthog
-
High end PC #17344 Szerintetek melyik a jobb? Egyiket se próbáltam még. -
High end PC #17343 Ez nehezít a döntésben :S
Nem tudok dönteni. -
#17342 Szia!
A G940 force feedbackes a HOTAS Warthog nem az. -
High end PC #17341 Sziasztok!
kérdés!
Akarok venni egy normális botkormányt, de nem tudok dönteni, melyik a jobb, a Logitech G940, vagy a Hotas Warthog, az utóbbi felé hajlok, az minőségibbnek néz ki. De nem tudom, hogy rezgős e, mint a Logitech. Ha igen, tuti azt veszem.
Vagy más alternatíva? Elég profi botkormányra vágyom.
Köszi -
Zair #17340 Boldog Karácsonyt mindenkinek!
(Leonnak igaza van, a felpeccselt krekkelt FC2 produkálja ezt a problémát. A jogtiszta változatnál nincs ilyen gond.) -
carlosfly #17339 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Uj Évet Mindenkinek!
Üdv Carlos -
Caterpillar #17338 Egyébként meg RTFM... -.- Jah Boldog KArácsonyt! xD -
#17337 Ne legyetek már ilyen rosszmájúak :)
Ha nem vette volna meg akkor kívülről sem látna a masinákat.
No jó, lehet, hogy zúzás van hozzá, de legyünk optimisták:
Csak olyan gépet tudsz választani, ami sárga színnel virít az Editorban (TYPE), de akkor is Player-re kell állítani Offline, vagy Client-re Online játékhoz (SKILL) -
carlosfly #17336 -
#17335 -
#17334 Nem vetted meg. -
ravensoul #17333 Nekem valami nagyon nem működik a Flaming Cliffs-ben, bármely küldetést választom, kívülről mutatja a gépet, irányítani nem tudom. A sima Lock On esetében pedig simán a pilótafülkével kezdek és tudom is irányítani a gépet. Mit rontottam el? -
#17332 Szevasztok!
Tudtok olyan beállítást,amivel kontrasztosabbak a földi objektumok az FC2-ben? Olyasmire gondolok,mint amilyen az 1.12-ben volt.
-
#17331 Ú ez de komoly lesz, csak vizsgáim engedjék. Bár ha minden összejön egy Su25 vagy T már biztos lesz személyemben :D
-
raptor22 #17330 Jól hangzik:):) -
gsg16 #17329 Az ünnepek alkalmával mindenkinek kicsit több ideje van a gép előtt ücsörögni, ezért a Vitéz Máthé László Virtuális Repülőbázis(virtualairbase) úgy gondolta, meglepi a virtuális repülés szerelmeseit egy küldetéssorozattal.
A hadjárat történetei egymásra épülnek, a másnapi küldetés onnan kezdődik, ahol az előzőt abbahagytuk.
A küldetéseket más-más napokon hajtjuk végre, karácsony környékén kezdődik és január elején ér véget.
A küldetés első részének a történetét, menetét, céljait hamarosan közzétesszük ábrákkal kiegészítve honlapunkon.
A küldetéssorozaton bárki részt vehet aki kedvet kapott hozzá, legyen az vadász, csapásmérő vagy helikopteres, mindenkinek lesz feladata bőven.
Mindehhez TS3 szerverünket is biztosítjuk, így még összehangoltabban intézhetünk támadásokat az ellenséges csapatok ellen.
További részletek hamarosan...
Addig is terjesszétek a hírt, hogy minél többen legyünk!
-
#17328 Valaki segítsen már!
Sehogy sem tudom azt megcsinálni, hogy ne 0,0 % legyen a teljesítendő feladatoknál bármit is csinálok, lövök,pusztítok leszállok, stb, már nagyon idegesít, hogy nem tudok beállítani rendes feltétel teljesülést a küldetéseknek. -
franko2 #17327 A monitornak tettél fel drivert? Nekem is volt egy monitorom amelyik 75Hz-t birt és videókari csere után csak 60-nal ment, nem engedte feljebb, egy haverem mondta nézzek a monitorhoz drivert, először azt gondoltam nem ért hozzá mert sose tettem fel a monitornak drivert és sosem volt semmi gondom vele, végül csak megpróbáltam mert más ötletem nem volt. Miután feltettem egy restart után egyből tudtam 75hz-t állítani. -
MiG man #17326 Nekem is . De valószínüleg az új karinak valami köze lehet a dologhoz, mert ezeken a "hagyományos" módokon nem engedi 60hz.nál magasabbra... -
carlosfly #17325 ITT
-
carlosfly #17324 nekem itt lehet -
MiG man #17323 Nem, hagyományos 19"-os. -
Solt #17322 Ha a takarítás után közvetlenül történt ez, akkor nézd meg a ram modulokat, hátha valamelyik elmozdult. -
#17321 udv mindenkinek..!
tragedia tortent..remelem vki tud segiteni..?
egyszer csak visszaesett az FPS-m 13-15-tel..
kb 2 hete az osszes szimulatoromban(FS9, LockOn FC,DCS) ahol eddig 30-40 kozott volt az FPS 13-17 korul van akarhanyszor elinditom barmelyiket..
semmilyen progit nem raktam sehova azota es nem toltottem semmit..
lehet osszefuggesben h elotte atomokra szedtem a gepet tisztitasra..??
csak nem ertem mert osszerakva minden tokeletesen mukodik azota is..
csak az emlitett FPS esest tapasztaltam..(tehat a teljesitmeny visszaesett vhol..)
ha vki tud javasolni barmit, megkoszonnem..!
szevasztok..! -
carlosfly #17320 TFT monitorod van? -
MiG man #17319 Szaasztok pilóták!
Segítséget szeretnék (ismét) kérni.
Kényszerűségből le kellett cserélnem a HD 4670 1Gb DDR3 ZL vga karimat (bemondta az unalmast), még hál istennek garis volt. Most egy HD 5670 1Gb GDDR5 ZL-t kaptam helyette a bótból. Gondom az lenne, hogy fogalmam sincs, hogyan is tudnám a képernyő-frissítést 60hz-ről feljebb emelni. A "hagyományos" módszerekkel nem műkszik (CCC-n belül, vagy jobb click stb...). Ja, OS Win 7 64bit. Valakinek van hasonló karija vagy ötlete? -
bettly #17318 Nagyon koszonom a segitseget nem is probalom tobbet , maradok az alapnal meg a FC1-nel ezek legalabb eredetiek , hogy online-n legyek szukseges emeg valami? pl. valami fele patch. Itt is a hiperlobby a kapu ? -
#17317 Ööööö, ha Win7, akkor lehet,hogy adminisztrátorként kell futtatni a setupot is.
Ha tényleg Flaming Cliffs 2, amit a haverodtól kaptál, akkor nem baj, ha nem "eredeti", letölteni ingyen le lehet a telepítőcsomagot, amit linkeltem, de mint írtam, egy pontnál kérni fogja a serialt...
Amúgy nem csak Marosvásárhelyen nem kapható CD-n, Magyarországon sem...sőt, itt Csehországban sem.Lehet, hogy rosszul tudom, de asszem csak letöltős változata van egyelőre. -
#17316 Mert mint azt te is láthatod az 1.01 és az 1.1 az nem ugyan az.
Ami neked van meg arra még kell egy másik az FC 1.1 verzioja.
DE hozzáteszem az sem fog menni nem eredeti verzioban igy mindenképpen meg kell venni hogy játszani tudj vele és ezt nem csak azért irom mert no warez hanem azért mert tényleg igy van nem csináltak vagy nem is lehet törést csinálni hozzá mert sajnos annyira rétegjáték lett a szimulátorozás, hogy még a feltörö csapatok sem fektetnek bele energiát nem ugy mint a COD és egyéb más huzo nevekbe. -
bettly #17315 Koszonom , az az igazsag hogy a jatekot[fc2] egy havertol kaptam ,tehat nem eredeti cd, csupan a kivancsisag vitt ra meg orvendek is neki itt Marosvasarhelyt,meg hire pora sincs egy nagy uzletben sem, tehat megprobalnam......fennebb olvasok ket gyonyoru szot...tudom nem szep ez igy.
Az eredeti Lock van fent[1.01] ,nem tudom inst. a fc2-t, kiirja not found lock on 1.1, tehat nem kapja miert??? -
#17314 Nem, a Flaming CLiffs 2 tulajdonképpen nem is használja a Lock-on / Flaming Cliffs 1 fájljait (eleve külön könyvtárba is telepíti magát). A Lock-On install csak valami Ubisoftos jogi bohócság miatt kell (erre van állítólag valami registry hack, és akkor még LOMAC telepíté sem szükséges, de ezt ne kérd, mert 1) lásd banner, 2) az ki van zárva, mert nem tudhatom...).
Amúgy nem bonyolult, letöltöd a 3 részből álló telepítőt innen, eközben meg lehet venni az e-shopban a serial numbert. Setup.exe-vel lehet telepíteni, ahol kéri, ott beadod neki a serialt, és ennyi. -
bettly #17313 Apropo... az alap lock on utan most is kell a patch es utana a fc 2 ? -
bettly #17312 Koszi, elvegre igaza van LeonSilvernek vissza olvashattam volna -
#17311 Ha fent van az alap, akkor már is rakhatod az FC2-őt. -
#17310 Néhányszor már le lett írva, olvass kicsit vissza. -
#17309 Virtual Airshows - VFAT 2010 - December 3 és 5. között. -
bettly #17308 Sziasztok udvozlom e forum tagjait , fel szeretnem tenni a FC 2-t , most a gepemen az alap Lock On, a patch es a FC 1 van [Lock On Gold cd.] Segitseget kernek hogy mi elott vagy utan kell tennem , az alap az biztos kell , s utana.... Koszonom a vallazsokat -
MiG man #17307 Köszönöm!
Bár vannak fenntartásaim a használ PC-s cuccokat illetően, de megfontolandó már csak az ár miatt is. De azért ott a rizikó, hogy egy joystick használtan mennyi ideig fog még "ketyegni"... de ennek utána érdeklődök. Köszönöm! -
MiG man #17306 Ez naggyon jóóó hír!!! )))