Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal igen a korcsoportok es a szemelelet...biztos vagyok benne hogy DJviolin is rajon es megvaltozik majd ha magat kell szponzoralnia, es meg melette elnie is kell....
Az a probléma, hogy teljesen külömbözõ korcsoportok állnak szemben egymással. Az egyik a saját pénzébõl mûveli a hobbiját, mert már jómunkás ember, a másik meg ezt nem teheti meg, mert az iskola fontosabb, de mint te is írtad neked is volt hobbid, amit tanulóként még nem biztos, hogy te szponzoráltál... Azt hiszem ez az élet velejárója...
Písz! <#dumcsi>#dumcsi>
Ezzel csak arra céloztam, hogy mindenre kíváncsi vagy. Belevájsz és belekötsz még a legkiseb dolgokba is.
Visszatérve a tiszteletre:
Tisztelnélek, ha úgy érezném, hogy méltó lennél rá.
És mellesleg ilyen sértegetések után az ember már nem törõdik azzal, hogy kap büntipontot vagy nem. Ekkor már személyes ügy.
Én részemrõl befejezem a vitát.
Masik meg hogy ne szemelyeskedj mert meg a vegen begyujtesz egy biletat a neved melle ocsi....
Amugy meg mit jossz itt nekem allandoan a beloled arado valadekokkal?! Ki a loszerszam kivancsi ra?! <#gonosz1>#gonosz1><#nevetes1>#nevetes1>
A szakács pedig egy helyi nõ volt aki ilyen alkalmakkor szokott fõzni.
Arra nem vagy kíváncsi, hogy milyen színût hányok?
Mellesleg mielott elkezdesz szemelyeskendi kb tiszelt azt a 10-12 ev korkulomseget ami koztunk van kisfiam! <#ejnye1>#ejnye1>
HANEM az arcaert ami akkora hogy mar komuvest hivtam hogy kivegye az ajtofelfat...mikozben fingja sincs arrol hogy az o "hobbija" mibe iss faj valojaban....
Becsulendo az igyekezete szo mi szo..en is ilyen voltam enyi idos koromban..aztan teltek multak a hosszu evek es rajottem hogy a repulesen kivul van mas is...az elet elni kell es megelni...es egyre inkabb sokkal olcsobb hobbik fele fordultam..ma mar nalam a repules es leginkabb a vagy leredulakodott makettezesre es szimezesre (ez ma mar egyre hajlvanyabb...sajna nem birom penzel es foleg esszel kovetni a gepvasarlast ezen terulethez!)..es mint mondtam orulok a lyuknak!
A Masik meg hogy mondod te!? Aki megintcsak nem dolgozik meg a penzert..hanem apuci meg anyuci szponzoralja a kis "hobortjait" a draga gyereknek...meg a netet is fizetik neki hogy itt ossza az eszt!
Sicc csond! aztan ha megdolgoztal napi 8 vagy meg tobb oraban a penzert nyiltakozhatsz!
Ennyit a gyerekességrõl azt hiszem...<#shakehead>#shakehead>
Aztakurva! Mintha ez jarna!
Fuu ez kiraly...reg lattam ilyen szelesvasznot egy gyerektol! LÁL

Elmehetnél adóellenõrnek ha ennyire szeretsz mások életébe beletaknyálni Seaweed.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Számítógépes karbantartás: 10ezer
Szamócaszedés: 20ezer
Anyuék besegítettek: 15ezer
Arra is kíváncsi vagy, hogy milyen színû a taknyom? Vagy elég lesz csak az adóbevallásomban leírnom.
Majd ha megkeresed a penzt ra es nem apuci-anyuci fizeti be helyetted a penzt, akkor mond 2006-ban hogy 85 ezer forint "rendkivul olcso" egy olyan hobbira (az elindulasra!!!) koztudottan az egyik legkoltsegesebbek koze tartozik az egesz vilagon!
Viszont vitorlázóra csak 85ezer forint. 😊 Igaz persze, hogy sokkal szenvedõsebb mint a motoros repkedés (gondolok itt a termikelésre, meg az egésznapos géptologatás, stb., stb.), de rendkívûl olcsó is.
A skytaxi csinál 830k-ért PPL-t, de ebben nincs benne az áfa.Ami áfával majd egy milla.
Skytaxi
Ennél olcsóbban csak UL-re képeznek.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Mert ha lenne zse rogyasig....lenne sajat gep..de igy..."hulye vagy?" meg kocsira se tellik nekem! (jogsim(B-s) sincs mai napig!) Bringas vagyok meg mindig ...(arra is most koltottem vagy 150-200K-t 2 honap alatt es az osszes felretett zsem eluszott..)
Imre bácsi 10 évvel ezelõtt megvásárolta a földterületet, és odarakott egy hangárt. Jött Mészáros úr, aki megcsinált a Mészi Air Service hangárt. Utána jött Géza bá, aki megcsinálta elsõnek az Aero Hotel-t, utána az éttermet, és a sportcentert. És asszem legutoljára jött az Autóflex Kft. feje, aki letelepített magának egy hangárt. Ebbõl kitûnik, hogy a Jakabi reptérnek nem egy tulaja van, és nincs volt tulaj, mert az összes tulaj az elsõ a sorban.
Régen is szivarozott? 😄
Aszondod már nem aktív? Lehet, nem tudtam.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ne is álmodj, hagyom, hogy hülyén halj meg.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
És most nem az a kérdés, hogy a jelenség van vagy nincs, hanem amire Clidey is rávilágított: Nem tudom, hogy miért van! 😄