Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondja ezt egy takonypoc gyerek! Te anyad is jobban tette volna ha kibasz az ablakon mikor kimasztal belole! <#vigyor1>#vigyor1>
Miért nem jelzi a HUD a célpontjaimat kis gyémánt-négyzetben?
Miért nem hallom a saját hangom, amikor beszélek a toronnyal?
A-10 1. kampányküldetést hogy kell megcsinálni? Mire lebombázok pár páncélost már mögöttem van egy ellenséges vadász és a földrõl is lõnek...
ui.: gyakorló küldetéseket mind megcsináltam az A-10-el többször is.
Je telleg'! Most hogy mondod mar beugrott hogy akkor meg volt moderatora a topicnak...
Azert a folyamanya olvashato meg...
Én csak azt sajnálom a legjobban, hogy Putyin (akit a tudása révén tisztelek és becsülök) csak akkor jelenik meg az sg-n ha Seaweed-et kell rugdosni mert má megint beszólt valakinek...
- Putyin... most ezek szerint te figyelemmel követed a topicot, vagy informátoraid jelzik, hogy gyere má meee balhé van?...
Ne haragudj de én speciel mindíg szívesebben olvastam a repüléssel kapcsolatos véleményeidet mert tanultam belõlük...viszont ennek semmi értelme 😞
Egy gödör ásásán kivül kevés dolog az, amit az ember legfelül kezdhet
(Megjegyzem ezt vartak mar vagy 2 eve hogy egyszer tevedjek vagy irjak valami hulyeseget es ramszalhassanak...)
Amugy meg lap aljan kereso es olvass!!
és képesek lennétek ölre menni?!, hihetetlen 😊
"...mi az a dugóhúzó, Seaweed beszúrt egy IL2-bõl készült videót..."
Fujj Rossz Seaweed!! Utalunk!!! Fujj!
(tudtam hogy nem szabadott volna <#zavart2>#zavart2><#mf1>#mf1>)
Megtehettem volna, hogy beírom a Felhõk felett! topikba, de akkor ott meg hülyének néztek volna, hogy semmi elõzmény nélkül írok egy hosszú litániát a dugóhúzóról. 😄
Ki mondta, hogy utáljuk Seaweed-et? Én nem... Csak azt írtam, fura.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Azt, hogy a srécot aki szép hosszan ecsetelete, hogy mi is az a dugó miért kell leszónli? Jó, igen láttuk a videot, de ha valakit érdekel az aerodinamikai magyarázat? Hm?
Ja és a kor állapot és nem érdem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Megyek inkább iszom egy sört <#pias>#pias>
További szép napot mindenkinek!
War. War never changes.
War. War never changes.
Amugy koszi! Jo erzes azt latni hogy nem valtozik az ember..csak jobb lesz egyre jobb es jobb <#mf2>#mf2>
War. War never changes.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Johetsz itt nekem az elbaszott -6G-s tortenettel..en sose tarottam magam tevedhetetlennek..ezt mar akkor ott az elso hsz-ben is leirtam hogy "en igy emlekszem"! ..es nem szoktam elfelejteni hipp-hopp a dolgaimat..azt felvallalom...ha ismernel tudhatnad! Csak azet nem ertem hogy mikozben vannak a kornyezetedben olyanok akik kicsit ismernek megse jezlik ezt neked!? (Bar teny hogy minek?!)...de azert felmerul hogy akkor mire ez a nagy hajciho velem szemben?! Ha eredmenye nincs...csak hulyebb leszek tole max...jo szorakozas?! talan hulyegyerekeknek a homokozoban! Hasznal? Kategorikusan nem!
Viszont kezdem mar unni az "orcad"...ezert inkabb be is fejezem...ugysincs ertelme a szocseplesnek...
Putyin"
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Putyin"
Putyin"
Szepen tudsz fediteni! Idezzek pontosan?! "Szerintem te nem akarsz velem talalkozni"...ezt irtam....
Nem aldozok rad idot...nagy a pofad, ha akarsz ugyis megtalalsz, Reaper tudja mind a telefonszamom mind a cimem..ha tenyleg akkora arc vagy es komolyan gondolod megtalalsz..en allok elebe! De en se idot se energiat nem fogok "pocsekolni" hogy talalkozzam veled...en nem vagyok rad kivancsi..es mint irtam anno, szerintem te se! (Csak a pofad nagy!)
Putyin"
DJViolin: csak idézni tudom a rambot: "Ez az én harcom"
Seaweednek is: Megértem hogy téged felháborít hogy neki drága hobbija van de tényleg semmi közünk (ezalatt értek mindenki azaz senkit) hozzá ki mibõl mit finanszíroz. hogy is szokás mondani?? egyénbi szoc. prob.
Putyin: elhiszem hogy felháborít én csak a stílust tettem szóvá semmi mást. (mellesleg seaweed azért elég sokat tett a community-ért (nem a lock-onosra gondolok))
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
azert kivancsi lennek egyszer hogy szemtol szemben is lenne e ekkora arcod!
"Szerintem én is elmondhatom a véleményem, vagy nem? Én nem akarok a szádba belelépni, arra már sorbanállnak sokan. Csokisfagyit? Hogy olyan hombár legyek mint te?
Putyin"
"Szia!
Persze, ha gyökérnek kell lenni, viszem a pálmát, de azért így leugatni valakit, mert csak 17 és van pofája elmenni vitorlázni. Hát ma bárkit ni-t mondhat egy idõs högynek??
Mi köze hozzá, hogy mibõl? Tõlem akár a locsolási pénzébõl is mehet. Bakker, az a baj, hogy elborulok néha. Tényleg kemény volt, bocs a Jakabért!
Putyin"
Arra meg befizetnek hogy te belelepnel az en szamba..ahhoz meg egyel par doboz csokisfagyit!
Jól látszik, hogy milyen kis nyomoronc vagy. Semmi közöd hozzá, hogy ki mibõl és mit csinál. Azért tartasz ott ahol, mert azzal vagy elfoglalva, hogy kinek mibõl mire, nem azzal, hogy te magad is vigyed valamire. Itt bohóckodsz csak és ugatsz be másoknak, miközben egy tekercs Creptot nem tudsz egyedül megvenni. Ja igen, tudom - G meg ekran. Rádférne már, hogy valaki belelépjen a szádba kicsit.
Lehet átrepülök hétvégén Jakabra, gyere már ki. Kifizetem a volánbuszod jegyét. Nu?
Putyin