Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
"NEm én nem vagyok ilyen kis buzi"

Mondja ezt egy takonypoc gyerek! Te anyad is jobban tette volna ha kibasz az ablakon mikor kimasztal belole! <#vigyor1>
42nd Intruder
Ez kötelezõ! 😄
A többit már nem akartam, mert az durva lenne, meg különbenis....

42nd Intruder
NEm én nem vagyok ilyen kis buzi, de jót nevettem ezen a: "en igy emlekszem"! ..es nem szoktam elfelejteni hipp-hopp a dolgaimat..azt felvallalom.." - dolgon, mivel, ha jól emlékszem 2 napon át gyözködtünk, hogy az elég érdekes, de Te egy szóval se ismerted be... Na de nem is akarok ebbe belemenni, rég volt, jó volt, de izé... na... písz...

különben ezt már vártam <#vigyor2>

GyuriX2572
igaz, de ha nincs légvédelem akkor nemrossz! 😊

#9138-re valaki válaszolna (anyázás helyett)? 😄

Seaweed
Kivered e ra?!
42nd Intruder
Nekem megvan hehe 😄

42nd Intruder
Persze mert mi az ötvenfaszomtugyakik, csak iylenek vagyunk 😄

<#eplus2>

Hát nemtom. Az lehet hogy könyebben eltalálod a célt, de az is biztos, hogy könnyebb célpontot jelentesz a földi egységeknek. Valszeg ezért nem alacsony sebességgel szoktak bombázni. 😊

GyuriX2572
ja és még valami: bombázás elõtt /(közben) fékszárnyakat használok, mert lassabba gép és stabilabb is... Ez rendben van?

GyuriX2572
Egy kis segítségre lenne szükségem. Tapasztalt tókák ne fogják vissza magukat! 😊

Miért nem jelzi a HUD a célpontjaimat kis gyémánt-négyzetben?

Miért nem hallom a saját hangom, amikor beszélek a toronnyal?

A-10 1. kampányküldetést hogy kell megcsinálni? Mire lebombázok pár páncélost már mögöttem van egy ellenséges vadász és a földrõl is lõnek...

ui.: gyakorló küldetéseket mind megcsináltam az A-10-el többször is.

Seaweed
"az ominózus párszáz hsz törölve lett anno 😊"

Je telleg'! Most hogy mondod mar beugrott hogy akkor meg volt moderatora a topicnak...

Azert a folyamanya olvashato meg...
az ominózus párszáz hsz törölve lett anno 😊 de Putyinnak van logja róla, kérd el tõle..😊 tény és való Seaweed keményen bánt a nyomdafestékkel..de hozzáteszem a harc négy az egy ellen folyt... Seaweed utolsó rakétáit elhasználva bevetette az atomot és betelt a pohár 😄 röviden ennyi...

kb ennyi amit Seaweed leírt, de többszáz hsz-al arrébb akkora balhé kerekedett ami sokak szerint megbocsáthatatlan...😊
Én csak azt sajnálom a legjobban, hogy Putyin (akit a tudása révén tisztelek és becsülök) csak akkor jelenik meg az sg-n ha Seaweed-et kell rugdosni mert má megint beszólt valakinek...

- Putyin... most ezek szerint te figyelemmel követed a topicot, vagy informátoraid jelzik, hogy gyere má meee balhé van?...
Ne haragudj de én speciel mindíg szívesebben olvastam a repüléssel kapcsolatos véleményeidet mert tanultam belõlük...viszont ennek semmi értelme 😞

Jah, csak en buta fent kerestem, az meg semmit nem adott ki a -6g-re

Egy gödör ásásán kivül kevés dolog az, amit az ember legfelül kezdhet

Seaweed
En emlekeztem anno a seregbol egy fals informaciora..es ezen lovagoltak egy jot.
(Megjegyzem ezt vartak mar vagy 2 eve hogy egyszer tevedjek vagy irjak valami hulyeseget es ramszalhassanak...)

Amugy meg lap aljan kereso es olvass!!
Uj vagyik, legyszi par tomondatban ird le nekem h mirol volt a -6G-s vita annakidejen! (Vagy melyik topik mikor) Erdekelne milyen sebeket tepkednek fel itt az emberek

vazze, nem mondjátok komolyan, hogy még mindíg téma a -6G... wááá 😄😄
és képesek lennétek ölre menni?!, hihetetlen 😊

Uhhh, tehat ha jol olvasom, akkor a sebesseg alatt a kis haromszog tenyleg azt mutatja, h mennyi kraft kell a sebesseg tartasahoz? Az elozo 100hozzaszolasbol ezt vettem ki, csak a megfelelo betuket kell osszeolvasni.

Seaweed
"..mi az a dugóhúzó, valaki beszúrt egy IL2-bõl készült videót.."

"...mi az a dugóhúzó, Seaweed beszúrt egy IL2-bõl készült videót..."

Fujj Rossz Seaweed!! Utalunk!!! Fujj!

(tudtam hogy nem szabadott volna <#zavart2><#mf1>)
Az egésznek annyi volt az elõzménye, hogy Sppedbreaker nem tudta, hogy mi az a dugóhúzó, valaki beszúrt egy IL2-bõl készült videót, amin egy gép dugózott, és én ehhez írtam egy kis elméleti tudnivalót. Azért írtam ide, mert Speedbreaker itt kérdezte.

Megtehettem volna, hogy beírom a Felhõk felett! topikba, de akkor ott meg hülyének néztek volna, hogy semmi elõzmény nélkül írok egy hosszú litániát a dugóhúzóról. 😄

Molnibalage
Bocs, akkor tévedtem. Én meg nem látogatom, mert nem is tudtam eddig, hogy van. Na már megyek is nézelõdni.

Ki mondta, hogy utáljuk Seaweed-et? Én nem... Csak azt írtam, fura.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
nem szóltam le csak semmi köze a topichoz... Szerintem meg van repülös topic amit úgyis innen majdnem mindenki látogat.. oda még el is fér a sok kép közé😊 itt kelél hogy legyen hely a flamenek😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Igen! Fujj Rossz Seaweed! Fujj, utaljuk egyutt! <#idiota><#mf1>
Molnibalage
Tényleg fura, hogy Seaweed elég sokszor leugat embereket.. Bár nekem semmi bajom vele személyesen.

Azt, hogy a srécot aki szép hosszan ecsetelete, hogy mi is az a dugó miért kell leszónli? Jó, igen láttuk a videot, de ha valakit érdekel az aerodinamikai magyarázat? Hm?

Ja és a kor állapot és nem érdem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hát igen, nekem sincs kedvem az egy évvel ezelõtti párbeszédünket folytatni <#vigyor3>
Megyek inkább iszom egy sört <#pias>
További szép napot mindenkinek!

War. War never changes.

Seaweed
Oromot oko...

Ahh picskuba...nincs kedvem hozza!!

...

Egyre jobb és jobb lesz... ez nézõpont kérdése. Ha Neked ez örömöt okoz, hogy minden, nálad fiatalabbat leugatsz, akkor csak sajnálni tudlak. Ha tényleg olyan bölcs vagy ahogy mindig is állítottad akkor nem kéne úgy is viselkedni?

War. War never changes.

Seaweed
Hehe...en mart azt is elfelejtettem hogy volt ilyen...

Amugy koszi! Jo erzes azt latni hogy nem valtozik az ember..csak jobb lesz egyre jobb es jobb <#mf2>
Látom nem változott itt semmi... utoljára akkor voltam itt mikor összevesztem Seaweeddel, 1 év múlva visszanézek és mit látok? Nevetséges. <#wilting>

War. War never changes.

Seaweed
Ne almodj..akkor lenne 2 hsz es az osszes koczka azt tolna es nem erne ra ilyen hulye flamewarokra <#gonosz1><#hehe>
DummyBoy
Pfhhhh ... 7945789789 új hsz ... aszittem kijött a BS 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Seaweed
Talan semmit...nem kene erezni a kesztetest hogy beleszolj mas vitajaba...en se ugatok bele a tiedbe..akkor te minek kavarod itt a szart?!

Johetsz itt nekem az elbaszott -6G-s tortenettel..en sose tarottam magam tevedhetetlennek..ezt mar akkor ott az elso hsz-ben is leirtam hogy "en igy emlekszem"! ..es nem szoktam elfelejteni hipp-hopp a dolgaimat..azt felvallalom...ha ismernel tudhatnad! Csak azet nem ertem hogy mikozben vannak a kornyezetedben olyanok akik kicsit ismernek megse jezlik ezt neked!? (Bar teny hogy minek?!)...de azert felmerul hogy akkor mire ez a nagy hajciho velem szemben?! Ha eredmenye nincs...csak hulyebb leszek tole max...jo szorakozas?! talan hulyegyerekeknek a homokozoban! Hasznal? Kategorikusan nem!

Viszont kezdem mar unni az "orcad"...ezert inkabb be is fejezem...ugysincs ertelme a szocseplesnek...
Reaper
"newbee-ként mi mást kéne bakker??

Putyin"

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Seaweed
Nekem koztudottan nagy..csak te jossz itt nyubikent es leirod meg 1x <#nevetes1><#gonosz1>
Reaper
"Majd meglátjuk. Ha nekem nagy a pofám - ami ugye nem kérdés - magad hová sorolnád? "Két galaxis közé kell elképzelni ugye? by Laar"

Putyin"

Reaper
"Igazad van! Viszont veled pl. miért nem bonyolódom hasonló meddõ vitákba? Miért nem küldtél el még sunyiba? Vajon miért? Mikor az ominózus -6G az ekránon az én gépem" sztori volt, kivillantotta a fogát. Én meg nem szoktam elszaladni, max beverik a fejem, vagy nem.

Putyin"

Seaweed
"nagyon nem volt kedved hozzá"

Szepen tudsz fediteni! Idezzek pontosan?! "Szerintem te nem akarsz velem talalkozni"...ezt irtam....

Nem aldozok rad idot...nagy a pofad, ha akarsz ugyis megtalalsz, Reaper tudja mind a telefonszamom mind a cimem..ha tenyleg akkora arc vagy es komolyan gondolod megtalalsz..en allok elebe! De en se idot se energiat nem fogok "pocsekolni" hogy talalkozzam veled...en nem vagyok rad kivancsi..es mint irtam anno, szerintem te se! (Csak a pofad nagy!)
Reaper
"Így van, hagyjuk már a fórumot! Bár, nemrég az ekrán ügy kapcsán írtam neked egy privátot, hogy találkozzunk és beszéljük át a dologkat, de akkor nagyon nem volt kedved hozzá. Majd alkalmazkodom! Úgyis járok Kecsóra meg Jakabra, Reaper megadja valamelyik telszámom vagy esetleg te is elküldheted a tiéd és akkor egyeztetünk!!!

Putyin"

Bucser
Én értem mindkét fél álláspontját😊

DJViolin: csak idézni tudom a rambot: "Ez az én harcom"
Seaweednek is: Megértem hogy téged felháborít hogy neki drága hobbija van de tényleg semmi közünk (ezalatt értek mindenki azaz senkit) hozzá ki mibõl mit finanszíroz. hogy is szokás mondani?? egyénbi szoc. prob.
Putyin: elhiszem hogy felháborít én csak a stílust tettem szóvá semmi mást. (mellesleg seaweed azért elég sokat tett a community-ért (nem a lock-onosra gondolok))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Lol..tetszik ez az uzengetes...

azert kivancsi lennek egyszer hogy szemtol szemben is lenne e ekkora arcod!
Reaper
To Seaweed:

"Szerintem én is elmondhatom a véleményem, vagy nem? Én nem akarok a szádba belelépni, arra már sorbanállnak sokan. Csokisfagyit? Hogy olyan hombár legyek mint te?

Putyin"

Reaper
Bucsernek ment az elõzõ:-D

Reaper
Na most én vagyok a magyar hang😊

"Szia!
Persze, ha gyökérnek kell lenni, viszem a pálmát, de azért így leugatni valakit, mert csak 17 és van pofája elmenni vitorlázni. Hát ma bárkit ni-t mondhat egy idõs högynek??
Mi köze hozzá, hogy mibõl? Tõlem akár a locsolási pénzébõl is mehet. Bakker, az a baj, hogy elborulok néha. Tényleg kemény volt, bocs a Jakabért!

Putyin"

Seaweed
Teged ki kerdezett te szerencsetlen?!

Arra meg befizetnek hogy te belelepnel az en szamba..ahhoz meg egyel par doboz csokisfagyit!
Bucser
Putyin bácsi kedves "pofád befogod vagy letépem az arcod" stílusa mindig elgondolkodtat. Hogy is jövök én néha a létezéshez? Persze azért Seaweedet sem kell félteni😊 csak pislogok jobbra balra elõre hátra😊

Reaper
Flame war rlz:-D

Bucser
na elõkerült a villantóbot😄

Bocs szívíd, de már nem emlékszem a jelszavamra, ezért Kuttert kértem meg, hogy tegye be a hszt...
Jól látszik, hogy milyen kis nyomoronc vagy. Semmi közöd hozzá, hogy ki mibõl és mit csinál. Azért tartasz ott ahol, mert azzal vagy elfoglalva, hogy kinek mibõl mire, nem azzal, hogy te magad is vigyed valamire. Itt bohóckodsz csak és ugatsz be másoknak, miközben egy tekercs Creptot nem tudsz egyedül megvenni. Ja igen, tudom - G meg ekran. Rádférne már, hogy valaki belelépjen a szádba kicsit.
Lehet átrepülök hétvégén Jakabra, gyere már ki. Kifizetem a volánbuszod jegyét. Nu?

Putyin