Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Puby <#violent>#violent>
Egy gödör ásásán kivül kevés dolog az, amit az ember legfelül kezdhet
Ennyit nem röhögtem még a héten 😄

Intru szerintem te ne flémelj vagy olvass utána mert látványosan szenvedsz... <#mf1>#mf1>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Semmit nem bírok jobban mint a Seaweed vs VMH59 pankrátormeccset😄 hosszú fárasztásos lefolyásban😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De te is csak ilyen okosságokkal tudsz jönni.... Biztos az EKRAN-ról olvasod, ez meg így csalás, szóval nem játszok veled....
BURN BABY BURN!!! Hulye vagy elalaszik a tuz mire reagalsz!
<#mf1>#mf1>
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Te kis szaros szaju geciputtony! Megbaszom anyad a ravatalon, te biologiai zsakucca!
Kell meg?! Nah! Gyere te kis kotonfajter!<#vigyor1>#vigyor1>
1, Ne anyázz, mert azt nem szeretem, fõleg, ha finom és udvarias voltam
2, Ha anyázzol, tedd azt tisztességgel!
3, Takonypoc gyerek? Lehet, de szerintem az értelmi szinted neked se magasabb, de ezt már kifejtették bõvebben elõttem (gy.k. 17 éves polgárt leugatni, mert gyüjtött pénzt), de tudod mit? Én még fejlõdhetek....
4, Egyébként én kórházba, azon belül mûtõben születtem, nem tudom nálad ez hogy müködött, ha volt ablak....
De különbenis... Csak megjegyeztem valamit, aztán írtam, hogy ne folyunk bele... Erre kezded az anyázást. Részemrõl elismerem, hogy mély sebeket téptem fel neked, talán a tyúkszemed is megsérült, de a nyílt anyázás az kicsit erõs.... Ha jobbal nem tudsz visszatámadni, esetleg értelmeset írni, akkor meg inkább ne válaszolj, addig se teremted meg az esélyét annak, hogy belédkössenek...
1. aki a rossz dolgokat elfelejti az nem éppen negatív tulajdonság, inkább az a negatív, hogy soha nem tudjátok neki elfelejteni...
2. #9133-ban ott a vallomás, beismerés vagy mittomén Seaweedtõl 😊
(Felhivnam a figyelmet hogy az elmult 4-5 evben a sportban elttoltott evek alatt eleg durva szidalmakra tettem szert! <#mf1>#mf1>)