Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
Szerintem inkább offtopik <#wilting>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Seaweed
Van hat! Mint egy kupac szar tetejen a bogolylegyek tancakor! <#gonosz1><#eplus2>
DJ Skyline
itt aztán van élet 😄

Seaweed
Mivan gecipalacsinta?! Engemkostolgacc?! Vigyazza mert visszatekerlek nyadba'!<#vigyor1>
Speedbreaker
ja, ne terheljük le a topikot hülyeségekkel <#hehe> <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Minek mégegy? ...ezaz <#eplus2><#hehe>

Speedbreaker
nyissunk róla topikot? <#idiota>

Mivan bage? Szokásos lefekvés elötti pancsi(gumikacsa rlz), aztán irány a micimackós ágyikó, ahonnan nagyokat lehet repkedni?
Nem látod hogy nem tart méltónak ahhoz hogy veled flémeljen?? Egy labdaszedõvel nem is kezd csak úgy ki az ember... ("sportban elttoltott evek alatt")

Puby <#violent>
valaki elkuldhetne nekem a regi meccs log-jat. mailcim adatlapon

Egy gödör ásásán kivül kevés dolog az, amit az ember legfelül kezdhet

Seaweed
Na mivan ragad a pin...ize a modi?!

<#vigyor3><#lama>
<#banplz><#taps><#hehe><#eplus2><#mf2>

Beszósz gecó?? <#vigyor2>
Kár, hogy ilyen rövidke lett, pedig olyan jól indult...😄😄
Ennyit nem röhögtem még a héten 😄

Seaweed
Burn-baby-buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurn!

Nem fogom senkinek a partjat, szoval kivul vagyok a vonalon😊

Seaweed
Ahh bazz...ez rovid menet volt Pitti es Bucser meg a pattogatott felenel jar..es a sorbe is csak belenyaltak!

Megint Seaweed -nél a pont... És még nem pacsizlak le majd ha már kellõen kifacsart mint egy rongyot! <#gonosz1>
Miert nem intezitek el parbajban? Seaweed is virtual tag volt, nem? Olvastam valamit, h kilepett. Szal ezert, vagy emiatt lett ilyen a hangulat?

42nd Intruder
Énrészemrõl a dolgot befejeztem, mivel Seaweed hozzászólásain inkább síróröhögõgörcsben török ki, mint megbotránkozásba.... 😄DDD

Seaweed
Na mifaszvan mar?! HyPeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Azt hiszem ezen a mérkõzésen egyenlõre csak szurkolok! Egyenlõre Seaweednek mert jobb a szövege! <#hehe><#idiota>

Intru szerintem te ne flémelj vagy olvass utána mert látványosan szenvedsz... <#mf1>
Bucser
szerintem jobban jársz ha ezt most távolról vonalon kívülrõl figyeled😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Detto <#taps><#hehe><#eplus2>

Seaweed
Van itt minden kerem mint a jobotban:
Seaweed
Hopp el eltevesztetted! Ragogumi?! Sor, Bor, Pajinka! Az az igazi ajzoszer! <#vigyor1>
42nd Intruder
Én már rég abbahagytam volna, de mind1 😄

Bucser
Popcorn-t hoztál?? mert kéne nekem is😊 Kólám van😄

Semmit nem bírok jobban mint a Seaweed vs VMH59 pankrátormeccset😄 hosszú fárasztásos lefolyásban😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

42nd Intruder
Öööööö.... Erre inkább nem írok semmit....

Seaweed
Enis szeretlek!

42nd Intruder
Juuuj... Csak vigyázz azzal Turbo rágógumival, mert a végén tényleg kemény leszel

Seaweed
Olvasd el a szazaduk tortenete (ha ki nem vagtak mar onnan a nyalasszaju cenzorok!<#vigyor1>)...meg olvass utana neten par helyen... aztan majd leesik...
Seaweed
Szoktam...ha nagyot ugrokk az agy szelerol..egeszen a padloig szoktam repulni..klepzeld bazee! az am a nagy dolog! Mi vagy te ehhez kepest?! Mikulasfing!
Seaweed
Keves vagy! Edzel meg! Nyari edzotaborba vele! <#mf2>
42nd Intruder
Nem utáljuk õt, mi szeretjük, csak a magunk módján 😄

Min utaltak meg amugy? Kiosztottad az embereket, aztan eleg lett nekik? Szegeny DJviolin-t is jol lehurrogtad, pedig o csak egy fiatal gyerek, aki extrem hobbinak hodol, nincs abban rossz. Felno, aztan majd vagy ugy latja a dolgokat, mint te, vagy nem, de ezt neki kell megjarnia.

42nd Intruder
Kockafejú szobapilóta... lol... Te négyzetfejû! te hol repülsz a real life-ba? 😄

42nd Intruder
Most mit írjak vazze... Hogy kotonszökevény vagy, vagy azt hogy olyan kabbefaszom vagy? Nálam ezek nem menõk....

Seaweed
Nah mivan beijedtel...ahh az ember mar jatszopajtasokat se talal a sok koczkafeju szobapilota kozt....picskumateri! <#vigyor1><#gonosz1><#hehe>
42nd Intruder
LOL... Láttom a humorod még megvan 😄
De te is csak ilyen okosságokkal tudsz jönni.... Biztos az EKRAN-ról olvasod, ez meg így csalás, szóval nem játszok veled....

Seaweed
Nah mivan analis "behatolo" ...fogalmazasgatlot vettel be?!

BURN BABY BURN!!! Hulye vagy elalaszik a tuz mire reagalsz!

<#mf1>
Seaweed

Gyerekek hol az a sírvaröhögõs szmájli mer nekem kéne most egy valaggal ide
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Seaweed
"Ilyen kis buzi"...folytassam meg?! Nah mivan enyire futja toled csak ?! ("tisztessegel"😊
Te kis szaros szaju geciputtony! Megbaszom anyad a ravatalon, te biologiai zsakucca!

Kell meg?! Nah! Gyere te kis kotonfajter!<#vigyor1>
42nd Intruder
Ööööö... Figy Seaweed (vagy mondjam hogy faszomtugyaki? <#vigyor1>)
1, Ne anyázz, mert azt nem szeretem, fõleg, ha finom és udvarias voltam
2, Ha anyázzol, tedd azt tisztességgel!
3, Takonypoc gyerek? Lehet, de szerintem az értelmi szinted neked se magasabb, de ezt már kifejtették bõvebben elõttem (gy.k. 17 éves polgárt leugatni, mert gyüjtött pénzt), de tudod mit? Én még fejlõdhetek....
4, Egyébként én kórházba, azon belül mûtõben születtem, nem tudom nálad ez hogy müködött, ha volt ablak....

De különbenis... Csak megjegyeztem valamit, aztán írtam, hogy ne folyunk bele... Erre kezded az anyázást. Részemrõl elismerem, hogy mély sebeket téptem fel neked, talán a tyúkszemed is megsérült, de a nyílt anyázás az kicsit erõs.... Ha jobbal nem tudsz visszatámadni, esetleg értelmeset írni, akkor meg inkább ne válaszolj, addig se teremted meg az esélyét annak, hogy belédkössenek...

Najó én asszem megyek meccset nézni 😄😄😄

ááá könyörgöm neeee 😄😄😄
1. aki a rossz dolgokat elfelejti az nem éppen negatív tulajdonság, inkább az a negatív, hogy soha nem tudjátok neki elfelejteni...
2. #9133-ban ott a vallomás, beismerés vagy mittomén Seaweedtõl 😊

Seaweed
Nah most FLAME ON!

(Felhivnam a figyelmet hogy az elmult 4-5 evben a sportban elttoltott evek alatt eleg durva szidalmakra tettem szert! <#mf1>)
Seaweed
Most mit finomkodsz te kis nyalasszaju hulyegyerek?! <#vigyor1>