Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Nagyon állat a game multiplayerben, egész jó serverek vannak. Abban kérnék segítséget, hogy az FC2-ben hogyan lehetséges (HA) KA-50 helivel repülni?
Üdv, köszi.<#wow3>#wow3>
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Ja, és nem tudom, h a leszedtem, mit foglal magában, de ha nem vettél hozzá kódot, akkor ne is próbálkozz...
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
letoltottem az orosz szerverrol..
probalom installalni es kiirja h 1.1 nem talalhato..?(ahhoz kepest h 3 eve jatszom vele)
mit javasolsz..?
Seven-Four-Seven--Heavy
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
jelenleg a 1.12 flamming cliff-sem van, de szeretnem telepiteni a 2.0-t,viszont sok kuldetesem, mod-om(pl.skinek)vannak telepitve az 1.12-re..
evvel a tovabbiakban is igy szeretnek jatszani, de ki akarom probalni a 2.0-at is es nem tudom h erintetlen marad e az 1.12 ahogy most van..?!
minden segitseget megkoszonok..!
Seven-Four-Seven--Heavy
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egy újabb rendszertelepítés után VÉGRE megint itt lehetek!
<#email>#email><#circling>#circling><#eljen>#eljen><#wave>#wave><#worship>#worship>
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Gyakorlás, ez volt a kulcsszó. A legjobb, ha profi oktatóval gyakorolsz ilyesmit, mert õ el is tudja magyarázni, hogy mi miért történik és mi az, amit jól vagy rosszul csinálsz éppen.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Üdv
Normális az, hogy FC1.12-ben elkezdek egy kampányt, megcsinálom az elsõ küldetést, kilépek, majd a programot újra behozva mintha semmi nem történt volna, "nem jegyezte meg", hogy hol tartottam, kezdhetem elölrõl. Mindegy melyik kampánynak/gépnek futok neki, ugyanez van. Párszor már nekiugrottam, gondoltam vhol vmit nem mentek le a Debriefing-nél vagy ilyesmi, de nem. Kicsit kezd unalmas lenni... :-/
(Win7x64)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
www.smart-bus.hu
Kis hazánkban vajon hol tudom megvenni az FC2-õt?
Az FC 1.1-et kintrõl rendeltem, a Black Shark az Auchan polcairól van, de az FC2-öt nem találom.
Neked nagyobb lett volna a nézettséged is a tube-on😊
Ez az állatvédõs felirat k..va jó😊<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ezt a kiadó intézni szvsz nem pedig ED-ék ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Tudtommal már az FC2.0 se volt standalone, hanem az alap lock onre kellett rátelepíteni, legalábbis bálam így volt. Ez feltételezi azt hogy minden FC2-vel repkedõ rendelkezik az alap lock onnal.
Mellesleg ha a lock on jogai tényleg az ubisoftnál vannak, mint ahogy állítják, akkor hogyhogy belerakják majd az alap lock ont a Platinumba?
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
ez valami új dolog?Lock On Platinum?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Tervezzük a közeljövõben egy közösségi oldal létrehozását virtuális pilóták számára, (iwiw-hez kis mértékben hasonlító) ahol a különbözõ szimulátorokat használó virtuális pilótákat gyûjtenénk össze. (Rise of flight-tól kezdve az IL2-õn keresztül a LockOn-ig és a Flight Simulator-ig)
Ehhez gyûjtünk most információkat és próbáljuk az igényeket felmérni, hogy mit várna el egy virtuális pilóta egy ilyen közösségi oldaltól.
Kérjük írjatok véleményeteket, igényeiteket, ötleteiteket a [email protected] címre
ha vkit érdekel, van egy eladó Alpha Industries CWU 45P dzsekim
a többit privátban
köszi
GOOBY, pls
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Az a baj hogy az élethez járó manualhoz már nem volt lusta pedig ott kellett volna!
Sry ON!
www.smart-bus.hu
Inkább csinálj egy átstartolást, és a szárazföld felett katapultálj, nehogy véletlen az úszással is gondod legyen.