17989

target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
Háj!
Tudja valaki, hogy a bomber mod telepítése FC2-re után hogyan lehet a szu-24 szárnyállását változtatni?
Multiban nyomultam, és felszállás után szépen széttárt szárnyakkal röpködtem, míg egyszercsak látom, hogy az egyik orosz suttyó becsukta az ő gépének a szárnyait.
Oroszul sajnos nem tudok, ők meg emberi nyelveket nem ismernek, így nem tudtam tőle megkérdezni hogyan csinálta. -
Üdv a csapatban...
-
Zair #17383 Hát én is a Total War gamék felé qurvulgatok manapság :-) -
Nemtudom, elfelejtettem :D -
gsg16 #17381 Alzheimer?
ő az a német rokon,aki mindent mindig elpakol! -
"
- Tudnom kell, milyen érzés egy ilyen F-14-esben ülni
- 16-os
- 16-os, tök mindegy, nem értek a számokhoz, a számokkal a könyvelőm foglalkozik."
idézet a "Fantasztikus pilóták" c. filmből.
-
gsg16 #17379 ehhez hasonló jelenséget én produkáltam pár éve,még az 1.02-vel.beraktam a kuznyecovot,a szárazföldön,egy tóba,és nem a tengerre.leszálltam rá,a su33-al,ami a megállás pillanatában,"felugrott" függőlegesen,vagy 100métert,és ott megállt lebegve a hajó felett.anno erről volt képem is,de már elkeveredtek.ott fent a levegőben állva,nyitható volt a fülke,behajthatóak voltak a szárnyak,stb. -
MiG man #17378 Hello mindenkinek!
Jól olvastam lejjebb??? Az FC2-höz is van MiG-21 mod? Ha igen, hogyan lehet hozzájutni?
Üdv!
-
mcsaba #17377 Nemtudjátok mostanában nem szoktak repülő szimulátor bajnokságot rendezni? -
Az a qrva Alzheimer, az. :) -

Pfffhhh ... Elfelejtettem ... Elnézést kérek, pótoltam ...
Előfordul sajna, egyre többször :( -
Csak mer' sz*rsz válaszolni a pmekre ;) Már arra is gondoltam, hogy esetleg eltörött a kezed! :D -
:) Vagyogatok erre - arra :) Most qrvulok mindenfelé :) -
Ez felettébb érdekes mert nekem meg igen. Eddig talán kétszer deaktiváltam pedig egy sorozat kulcsot már el is fogyasztottam. -
Igen, ez igaz. Èn viszont a saját esetemböl tudom, hogy nem müködött, mikor újra telepítettem a rendszert hardwarecsere után és elfelejtettem elötte deaktiválni. Valahogy megkerülhetö a dolog, de fennáll a lehetöség. Mindegy, a lényeg, hogy megoldódott. Egyébként meg tényleg érdemes FC2-re váltani. -
Jé. Dummy. Te élsz? Azt hittem elütöttek a libák ;) -
Ez megint teljesen lényegtelen. Annyi a jelentősége a deaktiválásnak, hogy (elméletileg) nem fogy az aktivációs kulcsod. Viszont a nyolc kulcsot úgy használod fel ahogyan akarod. Ha úgy tartja úri kedved akkor megoszthatod 7 másik cimboráddal és akkor nyolc aktiváció van életben egy időben, nyolc különböző gépen. Még az A-10C-nél is alkalmazzák ezt a trükköt az 59-es népek ha jól emlékszem. -
High end PC #17368 Köszönöm! 
Ahogy nézem, van második része is, na gyorsban megvételezem azt is még az este. :) -
Be kell lépned a lockon.co.uk-ra, és ott a Downloads-nál rámész a - LOCK ON 1.1b: Flaming Cliffs (English download version) - linkre, ott le tudod tölteni, valamint írja mellette, hogy: Your serial number(s) for this product: ....
És ott a Serial ... -
Attól függ, hogy került e új hardwer a gépbe azóta és ha igen, akkor mi... -
High end PC #17365 Most jó, aktiválhatok, segített az update.
Na most megint gond van, elméletileg a honlapon fent van a Flaming Cliffs serialja, legalábbis az oldal ezt írja az aktivációs metódus során. De én az Orders history-ban csak a Transaction ID-ét látom. Serial nincs ott. Egy txt fájlba 2007.12.29.én azt írtam be, hogy a serial fent van a weboldalon a Buy Flaming Cliffs menüpont alatt. Na most ilyen menüpont már nincs :DDD
Megnéztem a postaládábmban is, rákerestem a Flaming meg a Lock on szavakra, de emailben sem jött meg a serial annó. Tuti, hogy fent volt a honlapon.
Transaction ID-ét próbáltam, azt nem fogadja el, nem az a serial. -
Ha nem fogyott el a kulcs akkor tök lényegtelen, hogy deaktiválta vagy nem. Akát nyolc aktiváció is lehet "élő" ha van annyi kulcs még. -
Szerintem nem lett inaktiválva, mielött rendszert telepített újra, csak azóta nem használta.
-
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1049842910&no=17280 -
W7 64b alatt is simán megy csak a megfelelő starforce kell hozzá. -
High end PC #17360 Újraraktem az egészet, sima Lock On még elindult, ráraktam a Flamming Cliffs-et, Errort kapok indításnál, nem tudom aktiválni, ahogy a webldal leírja.
Lehet nem Windows 7 64bit alá kéne tennem, hanem XP alá? -
High end PC #17359 Feltettem a Flamming Cliffst (online vásároltam évekkel ezelőtt), és indítanám a játékot, de ezt írja:
" Error
Internal error when accessingone of the application's libaries. Contact your Customer Support. Error code: 1275. "
Emlékszem, hogy 2008-ban is nagy szívás volt aktiválni, de a metódusra már nem emlékszem. Csak arra, hogy egy aktivációs ablaknak elő kéne jönnie, de még addig se jutok el :((( -
High end PC #17358 Pixmania-tól, ők is valahonnan külföldről hozhatták, mert több, mint egy hét alatt ért ide, egyik itthoni nagykerben sem találtam.
A következő projekt a monitorok, de az még vagy két hét, azok sincsenek az országban :( -
Best buy! Gratula hozzá! Simware-től sikerült beszerezni? Most már csak a 3D-s monitorok kellenek, bár nem tudom mivel repülsz, de a legtöbb game nem támogatja a 3D-t, kivéve talán a FSX-et.
-
Jól tetted Bátyó!!! -
High end PC #17355 Végül Hotas Warthog-ot vettem:
-
Készül a MiG-21bis az FC2/DCS-hez is.
Külön slot-on van a gép és a fegyverzete is, szóval semmit sem kellett lecserélni a 3D modellekből. Remélhetőleg így Addon lesz és nem Mod.
Viszont bejött a régi LockOn bug, azaz a gép a beton felett ér talajt/lebeg, valószínűleg a Su-27 futóműszár/magassági adataival.
Van még 85 slot amire "rátehetem" a 21-est, de valószínűleg azok is a Su-27 adataival, mint alapadatokkal fognak dolgozni, de ki kell még próbálnom.
Viszont ha nem jön össze akkor Beczl-nek kellene szólni (tudja valaki, hogy van-e már új PC-je ?), hogy tolja lejjebb a modellt a 3D .lom koordináta rendszerben :( -
Kiszálltam és a ms töredéke alatt a gép alá futottam a kép kedvéért... 
Egyébként leszálltam, csak úgy tűnik, hogy FC-ben ez már a lent kategória... kis bug -
bazmegdzsedi ... 

-
raptor22 #17351 Mi volt előbb az üres gép vagy a katapultál pilóta?:) Vagy pedig Harrier lett a migből:) -
Ezt csinálja utánam valaki. 
[IMG][/IMG]
-
beci43 #17349 BUÉK!
-
Ha nagyon komolyan érdekel a repülőszimulátorozás és azok közül is a modern gépek, valamint nem gond a pénz, akkor Warthog. Minőségileg, programozhatóságában (és árban is) ő a legnagyobb.
Ha megintcsak a modern gépeknél maradunk, de mondjuk az F gépek jobban bejönnek, akkor szóba jöhet a Saitek X65F, az sem olcsó, de az Force Sense-es, nem mozog, a ráható erőket érzékeli mint az eredeti F16 (Asszem ...) ...
Lockonhoz feleslegeses az FFB ...
Ellenben Rise of Fligt - DCS Black Shark - IL2 esetében király az FFB (ROF és BS alatt még táp is ...) ráadásul van hozzá pedál, ami nem utolsó, bár van egy pár bugja, de folyamatosan javítják - ezekhez qrva jó a G940 ...
Ha olcsón akarod megúszni a dolgot, akkor pedig nem kérdés: X52.
Nekem G940 van, én szeretem, de Lonci alatt az FFB felesleges ...
Attól függ mennyit szánsz rá, és mire akarod használni.
(Természetesen az összes joy jól használható minden sim alatt, de van aki szerint a Force Sense nem jó propelleres és heliszimekhez, van aki szerint igen ... nekem X52-esem volt, utána G940, DCS BS és ROF alatt egyértelmű előny az FFB-s joy, Lonci alatt ki is van kapcsolva az FFB, mert csak ront az élményen ...) -
High end PC #17347 Értem, kössz -
Ár/érték arányban a G940 a legjobb, mert nem rossz cucc és van hozzá pedál. Minőségben a warthog a best (de persze ez az árán is látszik). Én sok olvasgatás után nem sokat agyalnék, hogy a warthogot válasszam, de egyelőre nincs személyes tapasztalatom egyikkel sem, így ez csak egyéni vélemény. Javaslom, hogy olvasgass utána cikkekben, hogy az igényeidnek legjobban megfelelő döntést tudj hozni és ne mások véleményére alapozz, mert nagyon kevés ember van, akinek mindkettővel van tapasztalata (akinek meg csak az egyikkel, az nyilván azt fogja ajánlani).