Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
TÉK!

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
amúgy meg

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
Jah, kivan a fasz a warezzal. vegyék meg :@

Seaweed
Nem vagyok itt hazigazda...es plane nem vagyok az sg-n moderator!
(...es manapsag mar kurvara nem turom a warezt....)
Speedbreaker
Max azért nem tudja levenni a polcról, mert még kis szaros <#wilting>

Speedbreaker
ja, HTX télleg, ezt kifelejtettem. Hogyha már itt tartunk, csak mostanában kezdõdött a köcsögösködés, szal ha jót akarsz magadnak, ne írj többet.
"HTX"

Bucser
ki itt moderátor??? jórégótanemaz... A cseszegetés meg csakis annak szólt, hogy ilyen szar kifogást keresel ,mint hogy azért nem veszed meg mert nem tudod levenni a polcról egy boltban. ráadásul mindezt egy olyan comunityben ahol mindenki megvette a progit amit használ és amivel ráadásul a fejlesztõt támogatja és nem a kiadót.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sure
Mielõttmég elszabadulnánaka zindulatok, vanaza másik tápig, a Kliffgyalázó... HTX!

Isten nem bottal, hanem VMware.

Speedbreaker
ne, csá! <#wilting>
Ilyen hülyeséget.

Ebben a topikban mindenkit szeretettel várnak, mindenkivel szépen beszélnek, csak nemszeretik (szerettyük) Azokat az embereket, akik idejönnek, felteszik azokat a kérdéseket, amelyek már 20000x lelettek írva, vagy levan írva a FAQ-ba. De gondolom assem olvastad el szvsz. Nah jóvan nem kötekszek, mert még én leszek a hibás. PÁ

Szerintem abszolút nem hangoztattam, honnan szereztem be, csak mellékesen mondtam. Nekem ez abszolut nem fontos. Csak a hülye haverod cseszeget miatta állandóan. Te meg adod alá a lovat, ahelyett, hogy semleges maradnál, ahogy azt egy moderátornak kell. Nem gondoltam volna rólad.
Szóval azt mondod ne írjak a topicba többet? Ezer örömmel.
<#wave>

És ezt azok után mondod hogy széles mellkasod döngetve újságolod hogy warezban tólod??

<#rolleyes>
Bucser
Szerintem a játékról való diskurzus része, hogy támogatod-e a szerzõt vagy sem. Fõleg ha a vételár minden centje a szerzõnél landol és nem a kiadónál.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Te meg a warez mellozeset probald meg itt ha kepes vagy ra! Ha meg nem....
Szerintem nem sok közöd van hozzá, honnan szerzem be a játékot amit játszom.
A rendreutasítást ("kifogásgyártás") sem tûröm el senkitõl.
Szóval a továbbiakban próbálj meg a játékról való diskurálásra szorítkozni.

Pedig tényleg mûködik. Szívesen rakok be screenshotot ha valaki elmondja, hogyan tudom átírni, hogy repülés közben Pilot1 helyett a nevemet írja ki alul.

2003 óta lockonozok, de erre még nem sikerült rájönnöm.

Amúgy nagyon tetszenek az újítások. Ma a fõmernübõl elérhetõ Szu-25T quick missiont játszottam. A konvoj néhány jármûve és a két blackhawk kilövése után azonban találatot kapott a gépem (hiába, a csöves tüzérség ellen nincs védekezés), és a jobb oldali hajtómû kigyulladt. Rögtön leállítottam, mire ugyebár a lekapcsolt üzemanyagellátás miatt kialudt a tûz. Már csak az az "egyszerû" feladat maradt, hogy épségben hazarepüljem a gépet egy hajtómûvel.
Ledobtam a fegyverzetet, és hazakúsztam. A leszállás sajnos nem sikerült tökéletesre (az asszimetrikus hajtómûteljesítmény miatt jobbra-ballra kacsázott a gép), de az új landing flapsnek jó hasznát vettem(a régi lockonban még nem volt landing flaps, jól emlékszem?). De sajnos a gép leszállás közben kifarolt, de végül aztán sikerült nagy nehezen megállítani fékekkel és ernyõvel. A terhelés hatására elgörbültek a futómûvek (!) és kidurrant a jobboldali kerék.
Nagyon tetszik az új sérülésmodell! A jobb oldali hajtómû kiömlõnyílásait rojtosra tépték az AAA lövedékek, és leesett róla az egyik borítópanel is!

Egyszóval király a játék!

Sanyix
alapot lehet, az fc tuningos su-25t repmodelljérõl viszont nem tudok nyilatkozni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
lehet csak értelme nincs sok.

Bucser
A kifogásgyártás nem azt láttuk már párszor. (nekem kb 5 nap alatt ideért a dobozos változat és szerintem van jó pár ember aki szívesen megrendeli neked ha megkéred szépen (persze az anyagiakat meg megbeszélitek)

Gyocsika
Szeretném kérdezni hogy billentyûzettel is lehet irányitani?

Speedbreaker
Büszkeség hogy megvan az alap lokkon eredetiben 😛

Pont ezért nem hangoztatom, csak játszom.
És képzeld, az alap lock on eredetiben van meg.
Ezt is megvenném én, csak nem árulják boltban, a netes vásárlás pedig meghaladja a képzelõerõmet.

honnan találtad ki? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Seaweed
Nah jo! Sztáppp! itt es most nem kene a warez temara ramaszni! Eddig erolkodtunk hogy ne legyen itt tema! ...es en uggyondolom a fejlesztok megerdemlik (meg a mostani hozza allasuk utan is!) hogy ne is legyen itt tema!)
Molnibalage
Flamig Cliffs tört verzió? Érdekes. Eddig még senki sem talált mûködõ verziót.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Seaweed
<#eljen>
Bucser
Akkor örülj neki és szégyelld el magad. ugyanis eddig mindenki azon rinyált, hogy olyanért nem ad pénzt amiért a kiadó szedi be a sápot. ezért a fejlesztõ közvetlen kap pénzt. Akkor talán ezt meg kéne venni!!!

Pedig én most szereztem be nemeredeti forrásból, és megy a dolog, most azzal játszom. Bár rengeteget kínlódtam vele, mire elindult, és igazából nem is értem, most miért megy, régebben meg miért nem. Mindenesetre nem gondolkodom rajta, inkább repülök! :-)

Siluro
Szerintem lassan megérné magyarra fordítani a lapot. Ennyi erõfeszítés részünkrõl kifizetõdne, tekintve, hogy nem kapna senki talán napi 5 agyvérzést.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
akkor adjunk neki engliush verziot 😄..ezzel meg az lesz a baj hogy angol?! <#ravasz1>
mindjárt meg fog szolalni hogy nem tud oroszul és nem találja a download linket a lapon 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Innen letudod tölteni a mûködõ verziót...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Molnibalage
Apa. Az nem is fog. Nem mintha nekem meglenne... Nemigaz, hogy nincs rá kb. 5 ropid.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Seaweed
Hat itt ilyen segitseget nem fogsz kapni az tuti!
Sziasztok! Volna egy kis gondom.. :-(
Letöltöttem a "Flaming Cliffs" kieget, de valami starforce védelem miatt nem indul el! :-( Azt hallottam hogy valami sfdrvremover, sfdrvup meg sfdrvpatch kell hozzá. Az elsõ kettõ már megvan, már csak az "sfdrvpatch" hiányzik és nem találom sehol! :-(( Valaki tudna dobni egy linket ahonnan le tudom tölteni? Vagy ha nektek megvan és nem túl nagy kérés, dobjátok már el légyszi az alábbi címre!>>
[email protected]
Elõre is nagyon köszi és további kellemes beszélgetést!
-SEN-
Amúgy beszereztem a Flaming Cliffst, egész kellemes darab, tetszenek a változtatások és a kibõvített játéktér, évszakok.

Szu-25T is baró, csakháe elõjönnek ugyanazok a "gondok" vele, mint az A-10esnél, magyarán egy jó kis földi támadás kivitelezésénél kicsit sok dolga lesz egyszerre a pilótának. Úgy értem, chaff, lézer,skhval,rakéták, célzás, lock, gépágyúk stb. Hát jól be kell gyakorolni, az biztos. :-)
Na de ez legyen a legnagyobb baj.

Még mindig könnyebb, mint légiharcolni.
Csináltam is gyorsan egy küldit, 2XMiG-29S w 4xR-77 /2xR-73 vs 4XSu-27.
Én a vezérmiget irányítottam. Hát még mindig úgy megy a dolog, mint a Mátrixban. Mindenki lõ, aztán kerülgetjük az ellenfél golyóit(rakétáit) :-)

Sajna volt egy elég nagy bug is, a wingmanom felszállás után azonnal látta az ellenséget (amikor azok még jó 200 km-re voltak), és félpercenként engedélyt kért a támadásra(AWACS nem volt a levegõben). Mikor mondtam neki, hogy oké, akkor engage bandits, persze mindig azt felelte, hogy negatív. :-)
Még mindig az orosz MiG-29S-el repülök legszívesebben, baba az új terepmintás festése.

Ezt a skint honnan lehet beszerezni? Néztem a Lock On 1.12a-t, de abban nincs ilyen Su-33 skin.

Speedbreaker
LoL a Vizen járó! 😄

Seaweed
latom...irtam en..azt lattam te is jelezted <#wink>
Bucser
látnád a moderátoroknak topicot😄

Seaweed
Anyad mar ideisberaktad?
DaemoonHunter
Tudom...hülye kérdés volt.

?? <#fejvakaras>
Gondolod a nem eredeti verzió játékmenete más mint a jogtiszta verzióé?

<#falbav><#idiota>

DaemoonHunter
Hát, nekem nagyon tetszik így is. A fejlesztõk támogatásában igazad van. De pl.: játékmenetben ugyanaz mint az eredeti?

Hát hogy is fogalmazzak... Vannak hiányosságai... Elsõdleges probléma hogy nem támogatod vele a fejlesztõket... Másodlagos probléma hogy nem vagy elég fanatikus és valszeg tetszeni sem fog...
DaemoonHunter
Hy! Most szereztem be a Lock On-t. A nem eredeti verzió is ugyanolyan jó mint az eredeti? Vagy vannak hiányosságai?

Speedbreaker
Majd HunaroJET megoldja hogy repülhetõ legyen <#hehe>

Hát ezek nem túl új screen -ek... Az meg hogy a Mi-28 repülhetõ legyen milyen logika folytán következett? Mert szép? Hááát az M2A2 is nagyon szép mégsem lesz vezethetõ... A Mi-28 ugyan olyan ai lesz mint minden ami eddig sem volt repülhetõ kivéve a Ka-50... Majd a Lock On utódjában 30 év múlva esetleg... <#rolleyes>
Félreérted , nem fikázni akarom õket , mert végül is csak õk csinálták meg a LockOn-t , ami ugye pillanatnyilag - az összes hibája ellenére - az élvonal egyik képviselõje .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

sure
Igen-igen, tudom a hivatalos álláspontot evvel kapcsolatban. Biztos valami tirpák AI-k vannak ezeken a screeneken is.

Mondjuk kíváncsi lennék, mi az erõssége a fejlesztõknek; a hardverigénybõl tudjuk, hogy az optimalizásás nem, szerinted a netkód sem; akkor mégis mi az, amit jól tudnak? (a halasztgatáson és az ígérgetésen kívül)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Eddig is voltak kétüléses tipusok , mégsem volt ilyesmi , gondolom valami jobbféle netkód is kéne hozzá , az meg emlékeim szerint nem erõssége a fejlesztõknek ... <#nemtudom>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás