Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
Mintha ezek új képek lennének. Mi-28-as ez, ugye? Csak nem hogy mégis lesz valami kétszemélyes móka?

Isten nem bottal, hanem VMware.

DaemoonHunter
Hello! Vki megmondaná, hogy hány MB a Lock-on telepítõje? Köszönöm!

Ha ezt összehozod a szivaros cédádnak szerzek egy szivarvágót ... <#vigyor1>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Seaweed
sure
Akkor már inkább projektor kéne...meg egy megfelelõen nagy szoba, aminek a falára ki lehet vetíteni...meg tapsra lecsukódó redõnyök. Meg 3 kubai céda, akibõl kettõ pálmafalevéllel legyez, a harmadik meg a szivarommal foglalatoskodik, miközben Lock-Onozok... <#vigyor1>

bili...kéz...reggel...

Isten nem bottal, hanem VMware.

Bucser
Na azzal lehet nem egyet érteni😊 ez beállítottság kérdése, hogy mennyire vagy rugalmas😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Azzal hogy szerinted "megszokhato"...szerintem nem!
De amit irasz az is igaz...ok
Bucser
igazából nem értem mivel nem értessz egyet???

Egyébként nem mindenki tud egyszerre WideTFT-t venni (akár ugyanannyiba kerül 2 tft mint egy wideTFT a 2 tft árát el tudod osztani az idõben a wide TFT-t egyben kell leszurkolni... ami azért elég húzós összeg...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

W4r3Z
Én is dobtam egy hátast az áraktól, még a külön felszerelhetõ touch sett is benne van vagy 20k-ba + monitor is kell ugye.Kissé luxus.Cégtõl megpróbálok kölcsönvenni hétvégére egy touch-os monitort<#idiota> aztán belemélyedek jobban.MOndjuk nálunk a legkisebb is 12 colos, de legalább több gombot ki lehet rakatni egy screen-re. 😊

Minden ellenállás hasztalan!

Seaweed
Nem ertek veled egyet! Kivalo wide screen TFT monitorokat lehet kapni, ket monitor araert siman vehetett volna egy olyat...es mive la ket monitorra valo teljesitmenyigen cirka ugyanakkora mint egy widescreen monitornal a lockon szempontjabol (mas game szempotjabol is), igy ugy hulyeseg ez amit csinalt ahogy van! (Hacsaknem szare hugye-ingyen nem kapta a monitorokat es a bika VGA-t hozza....)
Bucser
szerintem megszokható mivel a kép sztválik így nagyon a közepén sincs hiány😊 szóval nem a kerettel céloz😊 de tény, hogy barpmi furcsa így elsõre😊

Seaweed
Uhhh en kb 5 ev alatt iszok meg anyi kolat amennyi ures doboz ott figyel a sarokban 😄D (mivel nem iszok soha kolat 😄)
De nem irigylem a mukit, ha neki igy jo.....de azert kivancsi vagyok hog celoz a kerettol foldi celra...szvsz 3 monitor vagy 1 de ketto?!
DummyBoy
Szeretnék, én már régóta figyelem ezt a projektet, de sajna drágák a tapimonitorok 😞 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Bucser
NA szóval a k anyját annak aki így játszik<#mf2>

W4r3Z
Hali!

Ezt a TouchBuddy nevû progit használja valaki lock-onhoz?
Érintõképernyõröl lehet kapcsolgatni mindent a gépben, mint egy virtuális mûszerfal kb.Itt egy link , így néz ki a dolog.
Hétvégén feldobtam laptopra, és kicsit elszórakoztam vele, még így touchpad-dal is egész használható volt.

Minden ellenállás hasztalan!

Speedbreaker
Nyiss neki topikot <#szomoru1>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Adam II
Bocs hogy megint Enemy Engaed de segítsetek.
Miután felszállok és bekapcsolom a magasságtartó üzemmódot egy darabig jó minden de aztán a földhözcsapja a helikoptert ,Free Flightban halhatatlanul kipróbáltam mit csinál és tulajdonképpen pattogtatja a gépet. A nehézségi beállításokat hiába állítgatom. Régen amikor játszottam vele ha jól emlékszem mûködött ,vagy csak elfelejtettem valamit és én csinálom rosszul??

Üdv Mindenkinek!

Ismeri valaki a loman-t?
Egy kis gondom támadt vele. Feltelepítettem vele pár skin-t és néhány esetben azt tapasztaltam, hogy a csûrõkre, magassági kormyányra, függõleges vezérsíkra nem rakja fel az új festést hanem az alap marad. Most és vagyok béna vagy mi van? Tudna valaki segíteni? Válaszokat elõre is köszönöm.
afrancba szinte sejtettem 😞

pedig nagyon jónak tünik ezekszerint nem véletlenül...

köszi
Seaweed
Katonai celra van fejlesztve.
ez a Battles Simulator mi pontosan?
egy olyan készülõ játék ami ugyanazt az engint használja mint pl a lock on?
vagy ez egy katonai célra fejlesztett szimulátor?
létetik már vagy még készülõfélben van?
Bucser
szerintem meg ne...

Speedbreaker
ig 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
10000

Speedbreaker
mennyunk

Speedbreaker
akkor

Speedbreaker
Hát

Seaweed a 10000-re hajt, uh kusu legyen! 😄

Egy gödör ásásán kivül kevés dolog az, amit az ember legfelül kezdhet

Jo videok😊 Szinte mindig 29-el repulok, ma probaltam ki talan eloszor komolyabban a szu27/33-at, es meglepodtem, mennyivel konnyeben vezethetoek mint a mig. Meg sokkal szukebben is lehet veluk fordulni.. ez tenyleg igy van?
Mas: Mult heten Efotton voltam, MH is kepviseltette magat tobbek kozott 3Lonci szimulatorral.(Kellemes arnyekos sator 5meterre a parttol😊 ) Bar mint rajottem, par sor utan ugy repulok, mint a nyeletlen balta, de egy kiszaradt tank utani sikeres kenyszerleszallast kovetoen meg igy is odalepett hozzam egy valszeg hozza nem erto srac, h "Azta, en pilota vagyok? Min repulok? Milyen kikepozest kaptam? " LOL

repvez
Uj video a TBS-böl
tbs naval
Speedbreaker
<#idiota>😛

Seaweed
Nem! <#mf2>
Speedbreaker
Egybe nem lehetne? :S

Seaweed
lattuk mar jopar eve ezt a videot de azert meg mindig durva
Seaweed
nah talan feleled a topic....
Seaweed
ezmar dofi <#worship>
Seaweed
atallatja 2.0 <#gonosz1>
Seaweed
azalltatja <#gonosz1>
Seaweed
hmm ez se sikerult valami fenyesen....en azonnal dobtam volna a tokoket..ne mcsak a vegen!
Seaweed
"noisofor"....bahh...(bar aztmondjak halottrol jot vagy semmit...de nem tudok elmenni szo nelkul mellette....ez van)
Seaweed
szepmunka <#eljen>
42nd Intruder
Sõt a modoknak köszönhetõen még mindig naprakész....

Adam II
Kár ,hogy manapság nincs EE-hez hasonló dinamikus kampány a szimulátorokban😞

Még az elõdje (EEAH) is megy XP-n , szóval semmi probléma nincs vele , persze azért a patch-eket pakold fel és akkor az USB-s joy is megy rendesen .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Adam II
OFF

Valaki játszott régen az Enemy Engaged Comanche vs. Hokum játékkel? Van rá mód ,hogy beüzemeljem XP alatt mert szivesen játszanék vele.

DummyBoy
Ha anno nekem aszongyák, hogy ha meglesz a diplomám mehetek pilótának, csak legyen meg az erõnlét akkor kockulás helyett sportoltam volna ... most meg már kicsúsztam az idõhatárból 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

http://www.jetfly.hu/rovatok/jetfly/hirek/pir_2006/
Talan valakit erdekel meg kozuletek. En tegnap jelentkeztem, ma meg mar kaptam is a telefont, h mehetek. Hm, miert is ne..

Bucser
ez már azért sok... mibõl van?? aranyból??? mert semmi extra ahogy néztem...

hát csodaszép ezis 😄... de még mindíg nemtom ki a hüje 😄
mert ezt a vasládá kb 5ezer magyar forintból megcsinálom, de csak azért ennyi, mert az encoderes mérõléc vagy tárcsa nem olcsó...😄😄