Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
le <#idiota>
sure
Alternatív topikbanner:

Isten nem bottal, hanem VMware.

Speedbreaker
Kitudja? <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

42nd Intruder
Jáááj 😄DDDDDDDDDDDDD

Siluro
Legalább látszik rajta, hogy milyen emberek gyüjtõhelye a fórum 😊))))

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
Mondjuk a No Warez-t irhattad volna valami normalis betutipussal..mert igy ugy fest mintha egy alkolista remego kezzel rajzotla volna....

RONDA!
Siluro
Írtam...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Speedbreaker
Nah, lesz olyan szép banerünk?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Bucser
gyõzté...<#ticking>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Bucser
<#mf1>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
nyasgem! <#mf2>
Siluro
Most nehogy összevesszetek már, mert szétcsapok köztetek 😊

Bucser
mindent meg lehet magyarázni.

DummyBoy
Király ... mehetne is bannerba ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Seaweed
tul eros. de nekem mind1..
Seaweed
Tudod a nem kivant felelosseg addig jo mig nem faj...akarkinek...bar lehet en vagyok ilyen ferde te meg jolerezted volna...belekotottek, vagy mivan magadnak szeretned?! irjal a moderatorsg.hu-ra hogy streber vagy es akarod! En anno keres nelkul kaptam..aztan jottek a nagyfejuek osztottak azt eszt, es visszadtam...AZOTA is epito tagjai a forumnak! <#ravasz1>
Bucser
te mondtál le róla nem elvették úgyhogy te intézted el felesleges másra tologatni a felelõsséget.

Siluro

Seaweed
Irjunk a moderator topicba hogy irjak ki a banner ala hogy "No Warez!" vagy valami hasonlo mint mas topicokban?!

ui.: ugye milyen jo lenne ha meg mindig hgizda lennek...nem kene szaladgalni fuhoz fahoz...de lassuk be egy-ket nagyfeju aki azota se jart erre elintezte nektek...<#ravasz1>
Seaweed
<#gonosz1>
DummyBoy
A hülyegyerek természetesen a mai világban sajnálatos módon eluralkodott Vérpistikékre vonatkozik ... 😊

Szóvan No offense ... csak hogy értsd miért ugrik mindenki a Warezra! 😊

Mellesleg azt a 3-4 ezrest bõven megéri hogy nem kell vele szarakodni ... nekem megvan Dobozosban és Letöltõsben is ... pedig nagyon núúúb vagyok még hozzá ...

Kisfiam ??? <#nevetes1>

Ne tévesszen azért meg a nick-em , nem vagyok azért annyira fiatal , ha BigKillerDragoon lenne azt is elhinnéd ? Na mindegy , mindenki oylan néven jön be amilyenen akar ...

A hozzászólásaiból aztán úgyis kiderül milyen ember áll mögötte ...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Bucser
Innen Ha nincs hitelkareszod vagy VISA vagy MAstercard akkor keress meg rivátban megoldható ha meg akarod venni.

Bucser
Elvégre látsz egy elvihetõ biciklit az utcán elviszed hisz el lehet.. nem a ropirol van szó hanem elviheted... szal érted???? Ugyanaz a kategória... azzal meg ne gyere, hogy boltban nem kapni lehet boltban kapni!!!!! E-shopban. ha megkérsz innen bárkit, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy te küldessz neki pénzt õ meg neten megrendeli nem hiszem, hogy sokan húzodoznának innen!!!

ÉS eza Fõrum NO WAREZ-. ahogy az össze szimes forum NO WAREZ. és az SG-n is kezdik felfogni a játékos forum adminjai, hogy ideje bevezetni a NO WAREZ-t.

Jó, akkor Sorry...
Bár hülyegyereknek nem érzem magam ezért azt nem is veszem magamra.
És engem tényleg érdekel a Game, mert ilyen repcsi szimet még sehol nem találtam, pedig már nem 1x kerestem.
Akkor légyszi mondj egy linket ahol meg lehet venni mert tényleg érdekel a game.
És mégegyszer bocsi a topicért.
WAREZ kérdések befejezve!
-SEN-
DummyBoy
Ezzel a hozzásólásoddal megalapoztad a kellõ hangulatot itt ... ennyi ...

Elmondom a Mi verziónkat ... Jön egy hülyegyerek, hogyan lehet elindítani a Loncit ... majd mégegy, majd sok ... mind elkezdni ... játszani senki nem fog vele érdemben (elenyészõ 1%) ... a többi meg majd csak "ökörködni" jár fel multizni a többieknek elbaszni a játékát ... és ilyet ki szeretne?

Akik ITT játszanak vele normálisan, azok 90%-ának eredetije van, a többinek meg érkezik ... tehát senkit sem érdekel hogy hogyan lehet elindítani ... ergó senki nem fog vele szenvedni ...

De ha ezt ezerszer el kell mondani akkor egyszerûbb az hogy NINCS WAREZ ... nem?

Ha boltban nem lehet megvenni akkor honnan vedd meg? a NETRÕL!!! Ahonnan a Warezt ... ez nem túl bonyolult ám ...

És a lényeg még ott van Intruder @9702-es hsz-ében is ...

Szóval a tucatjátékos topikokban sem divat már a warez, itt meg tûzzel vassal irtva vagyon ... ezt tudomásul kell venni ... kész ...

És azt ki mondta vagy ki szabályozta be, hogy ez itt Warezmentes fórum??

ÉS AKKOR MIÉRT NINCS SEHOVÁ KIÍRVA??

A véleméyneteket meg dugjátok fel ahová akarjátok!
Ha idejön valaki, normálisan megkérdez valamit, mert mondja bárki is, hogy nem normálisan kérdeztem meg! Megkérdezek valamit erre bunkóztok, akkor ne csodálkozzatok, ha a végére így reagálom le a dolgokat!!!

Ha normálisan válaszpltatok volna ti is, akkor bocsit kértem volna a topicért és viszlát!

Ellenkezõ esetben tehettek egy szivességet!
Ez azoknak szólt akik tudják magukról hogy nekik írtam! Neveket nem mondok!
Akiknek nem inge ne vegye magára!!
-SEN-
Rendben kisfiam! Te megvetted! Ügyes vagy! :-) Megváltottad a világot! 😄DDD
Egyébként meg ha boltban nem is lehet megvenni, akkor honnan a francból vegyem meg?? Egyébként meg ha tönkremegy a fejlesztõ, akkor nem az miatt a 10-20% felhasználó miatt megy tönkre, aki nem veszi meg! Szal ne éljetek álomvilágban! Nem ti fogjátok megváltani a világot!
Szal' errõl ennyit!
A #9718 törölve ... Mehet a kõ !

Na takarodj innen !!! <#gonosz3>
Ez már tényleg pofátlanság ...

OFF

Én meg azt mondom , hohy nem kéne megkövezni õket itt az SG-n , a topikok jó része nem szól másról mint warez-rõl , beesik ide valaki aki nem ismeri a többség álláspontját a kérdéssel kapcsolatban , lehurrogjuk , õ meg csak néz , hogy mit rontott el , hiszen mindenütt máshol ez normális és segítenek neki . Szerintem , amíg nincs kiírva fönt , hogy "warezmentes övezet" addig ne csodálkozzunk ha valaki ilyemivel hozakodik elõ .

ON

Nem a "Ropi"-val van a gond, hanem ha már egyszer megvan és eletleg mûködésre lehet bírni, akkor minek adjak ki ropit? Szal érted?
Sziasztok!

Maximálisan egyetértek Seaweed 9710-es hsz-ével. Borzasztóan elhanyagolt terület manapság a játékok piacán egy-egy jobb szimulátor. Az igénytelen fos progikkal dunát lehet rekeszteni. A lock-on nekem is régóta kedvencem, a Flaminget is neten vásároltam, és nem bántam meg...
Ha valaki tényleg warezzal nyomja, tegye meg azt a szívességet, hogy ne reklámozza. További jó röpködést mindenkinek!!
DummyBoy
Töröltem, kicsit off lett volna ... a lényeg : ne legyen Warez ... 😊

Amúgy jó reggelt 😊

nem szar vagy hanem igazad van, csak ezt az sg vezetõsége nem fogja meglépni mer tkihalna a játékosok foruma 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj gonoóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóósz igazságtalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! <#idiota>

Nah de télleg nincs is mit írnom mert elöttem elmondták..<#nezze>

Speedbreaker te meg ezt a HSZ mennyiséget legközelebb egybe plz mert kb annyi értelme volt... <#rolleyes>
Speedbreaker
Bizony, ha baja lenne veled akkor megszopnád <#idiota> <#hehe>

Speedbreaker
vagy mer meglátott egy ujságban egy képet róla :/

Seaweed
Mellesleg /most majd lehet ram fujolni/ ha rajtam mulna es tenyleg moderator lennek itt en alapbol torolnek minden warezos hsz-t, fuggetlenul annak minden mas nem warezos tartalmara, tekintet nelkul!
Nah most lehet fujjolni hogy mekkora szar vagyok!

bgabor!
Nincs veled semmi bajom..ha lenne mar reg megkaptad volna egyenesen....csak pl Lock On temaban eleg mereven ragaszkodok ahhoz hogy vegye meg mindenki....mig pl egy fos NFS vagy akarmilyen tingli-tangli jateknal nem igazan erdekel (nem is jatszom olyanokkal manapsag), mert minden heten jon egy es a dunat is rekeszthetjuk vele....de a szimulatorpiac es felhozatal szepen lassan de sorvad, ervol-evre szarabb a helyzet....es en mar tenyleg csak abban latom a jovot ha megvesszuk a szimeket! Az meg plane jo ha kozvetlen a gyartotol vehetjuk meg, mert a rablo haracsolo kiadok egy vasat se latnak igy belole! Mondom mindezt annak ellenere hogy lassan vagy 3 honapja el se inditottam a Lock On-t...
42nd Intruder
Na jó de õ azért járogat ide már egy ideje, szóval szerintem nem az a 2 nap után "mijeze ikón itte, ja ez az a izé repülõs móka" ember...

Speedbreaker
Köszi, <#wawe>

Seaweed
Speedbreaker
Amúgy amit én írok azt senki sem olvassa el? vagy mi <#idiota>

Seaweed
Mint tudjuk jart mar regebben is itt a topicban olyan juzer aki mereven kijelentette hogy o ugyan meg nem veszi...meg hu de szar nem lehet bootban kapni...
De meggyozodoesem ha lehetne se venne meg...
Seaweed
Majd lesz uj SF es megint nem lesz warez...de max kiratjuk a topic banner ala a faq felirat melle hogy "NO Warez!"....
Speedbreaker
Ottvan például a CS. Aztse törték fel még teljesen, csak próbálják. Meg kell venni. Ha elég kocka vagy/fanatikus akkor megveszed. De ha csak próbálod a játékot, és 2 nap mulva kidobod, akkor tölcse le mitbánom én, csak ne itt ugasson :/ Márha értitek mire gondoltam.

42nd Intruder
Ezzel csak az a baj, hogy valószinûleg ez elfog terjedni és egyre több Vér István fog warez Lock On-nal hentelni és mint tudjuk egy kis utánanézés és egybõl cheat hegyek lehetnek, továbbá itt is jönnek majd a warezos kérdések... Én személy szerint ezt nagyon sajnálom. Ezt max akkor csinálnám, ha az eredeti CD-m kopását szeretném megelõzni.

Seaweed
Az meg vegkepp lol hogy van egy topic /egy olyan forumon ahol hivatalosan tiltott a warez tema/ ahol a latogatok 90%-a megvette es ezt joggal varja el masoktol is (nem veszedmeg azontul hogy lopsz, meg a szim jovojet is alaasod), jon valaki aki nem, es azert sem, es tenyleg olyan indokkal nem ami 2006-ban mar elegge nevetseges!...es meg neki all feljebb ha kiborul par ember ezek lattan!
aztan farkafelcsapva kijelenti hogy akkor "pá"......hat azthiszem hianyozni fog <#rolleyes>

Most felreteve azt hogy en Bucserrel ertek egyet, sot akar en is mondhatnam azt amit o...de miert nem lehet megerteni hogy legalabb azt vegyetek meg amivel (tenyleg) jatszotok! Legalabb azt....
amugy ez a kis link sok mindent elarul....