Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Ez mind egy lakásban? Ejha...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

<#eljen>
én anno 420as kétventist kb 15 körül
amugy azt halotta chieftec is kezd lefele zülleni már 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sanyix
Chieftec 360w-os 2 ventist vettem 2 éve 12 bruttóért, az meg elég jó márka, má megvédte a gépemet egy túláramtól 😊 (3 tv, 3 rádió, mikró, vezetéknélküli telefon, dvd lejátszó ment széjjel :\), és hangja sincs. Amúgy a tápok nagyrésze gagyi, acorp, codegen, névtelen, mind gagyi. Sztem chieftec vagy enermax, ez a kettõ jó márka.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Enermax ? Most néztem , 50 ropi egy 600W-os , 30 környéke az 525-ös ...
Ha már úgyis offolunk egy combosabb gépbe kell az a 600 vagy elég egy 4-500-as is ? Mondjuk úgy 2-3 vinyó 2 optika meg egy C2D proci etetéséhez .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

pontosan..., ha szereted kisérteni a szerencséd rajta, én maradok annál hogy inkább kiadok 10k-t és még egy év mulva is életben lessza gépem...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

DummyBoy
A kis számtechboltokban lehet hogy a tipusok 80% ebben az árfekvésben van ... tudok olyat is ahol ebben az árfekvésben max tartalék kábelt kapsz 😞

De olyan 8 és 15k között már rendesen lehet válogatni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Molnibalage
Hát ezt már tényleg nem értem. A típusok 80%-a ebben az árfekvésben van 350W-os teljesítmény környékén. Akkor 80% gyagyi??? Nehezen hiszem. A mostani 300W-ost is 5-ért vettem még 2,5 éve. Soha semmi baj nem volt vele, pedig volt olyan nap, hogy 3 óra alatt 6 áramszünetet élt át..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

5 ropi környékén ne godnolkodj tápban...

Molnibalage
"Azt kell figyelni hogy a 12V-os ágakon mennyi teljesítmény tud leadni egy táp, mert manapásg már mindennek az kell ..."

Hát ilyeneket nem nagyon írkálnak le az ismertetõben.

Molnibalage
20 alatt nincs is olyan táp. Nem vagyok én olyan táp. 😊

Már megrendeltem egy Codegent. Még lemondhatom, de mi mást vegyek helyette? Kb. 5 ropi környékén gondolkodom.

DummyBoy
Annyit hozzászólnék, hogy a gép teljesítményébe max annyit szól bele a táp hogy megy vagy nem megy 😊 Sokan emiatt nem is tartják lényegesnek ... De ez a gép lelke ... Egy 10 ropis táp nem drága ... De pl: haverom 460W-os Codegenje fele olyan nehéz mint az én 400W-os Enermaxom kábelek NÉLKÜL!!!

Csak a saját baráti társaságomban 8 gépet (És 1 nappalit ...) gyújtottak fel vagy lõttek el a gagyi tápok ... Amire érdemes odafigyelni .,.. rövidzárvédelem, túlfeszvédelem és ne dõljetek be a Wattoknak ... Azt kell figyelni hogy a 12V-os ágakon mennyi teljesítmény tud leadni egy táp, mert manapásg már mindennek az kell ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Seaweed
Enermaxot nekije!
Molnibalage
Kösz a swgítséget skacok. Akkor összegzek:

Új táp kell. Ez sajnálatos. A 300W akkor sem elég, ha kihúzom a DVD-t. Ekkor kb. 260W a névleges fogyasztás. Számomra ez érthetelen, hogy ezt miért nem bírja el egy 300W-os táp...

A másik az, hogy kb. 4 ropiért elég sok 350W-os táp van, egyesek szerint Codgen és hasonló árfekvésû társai nem lennének a legjobbak. (Az elõzõ gazádja ilyennel használta kb 2 évig.)

Aztán a nagy szakadék az árakban. Más (állítólag nevesebb) márákából 10 ropinál kezdõdnek a tápok. Egy "kicsit" soknak és pofátlannak tartom az árat. Ez van. Ennyiért én nem.

Köszönök minden tanácsot, majd meglátom, hogy hogyan sült el.
Ha nem lesz elég a 350W majd max. leverek egyet a GeForce drágalátos tervezõinek. 😊

Molnibalage
Gyrekek segítstek. Megvan végre az GeForce 6600 GT, csak akitõl vettem most említette, hogy 350W-os táp kéne hozzá. (abból is persze a márkás Codegen-t vagy mit ajánl.) Tényleg kell ez hozzá??

A gépemben ez van:

AMD Sempron 3000+
A videokari lesz
10GB Seagate vinyó
80GB Maxtor vinyó
ASUS Tuner kártya
Pioneer DVD újraíró

Ehhez minek kell 300W-nál több? Hogy ne offokljam szét a topicot kérlek, hogy privátba válaszoljatok.

Köszönöm.

GaBika6
Forumokon en is ezt olvastam!<#papakacsint>
Valamiert az uj drivereknel elojon ez a problema!Lehet a sebesseg miatt.<#vigyor>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

42nd Intruder
Tudtommal az új driverekkel ilyen csak... Bár lehet tévedek.. :S

Szerintem az lehet a bibi hogy a Full Shadow eleve bugos.. Driver erre nem megoldás tudtommal...
GaBika6
Shadow level-t All planar-ra levettem es megszunt a problematika!Valamiert nem birja a konfigom sztem!
AMD3000+venice,GeForce6600GT,2x1024KingstonDualRam!91.31drivert hasznalok!Lehet ha cserelnek drivert, akkor sem lenne problema!Nemtom most jo!
Remelem tudtam segiteni ha valaki ilyennel szarakodik!<#taps><#wink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
THX Skacok!
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=12802
Ezzel meg lehet szuntetni a kiirast!
<#eljen><#integet2>

42nd Intruder
F-16-os móka nálam F-14-el került elõ néha, mikor 1024x768-ról felraktam a felbontást 1280x1024-re. Utána a Vonal élsimítást és az Anizotróp szûrést levettem 2-szeresre, így már nem fordúl elõ, hogy 20-30 fps-rõl ha az adott 3d-s tárgyat nézem leesik 5-6 fps-re.

Seaweed
"Champain"?!
Akarod mondani : Campaign <#ravasz1>

Az F-16 problemara volt valami patch vagy valami..anno olvastam ilyenrol..nezelodj a hivatalos forumban...
GaBika6
Hi Evribodri!
Hogyan lehet azt elerni hogy a champainban 1.12a-nal ne legyen feliratozva az egyseg?
Az mitol lehet, hogy mikor kozeledek az f-16-osok fele egyszeruen leesik az fps-em 6-ra ha nem az f-16-ost nezem akkor siman visszamegy 60-ra?Tobbszor is elkezdtem a kampanyt es allandoan ez van.1.02-nel nem volt ilyen problemam!

sure
Elvileg az eredeti oldalon van angol szövegfájl is - bár én nem tudtam mûködésre bírni.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Bucser
Nekem 1,5 hét alatt megérkezett a Flaming Ciffs😊

(lehet fel is teszem mert egy kicsit betegszabin vagyok😄)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

rudanjoe
megrendeltem.
kb mennyi idõ múlva fog megérkezni?
bocs ha költõi lenne a kérdés😊

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Bucser
Miután a Flamin Cliffs-nek nincs hivatalos kiadója és az Eagle Dynamics adja ki ezért csakis webshopban lehet kapni vagy esetleg olyan online boltokban ahol beraktároztak belõle. de természetesen ezek drágábbak mint a lok-on .ru-s árak (szerintem)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Ez már egy nagyon régi video. Nem tud valaki franciául, hogy elmesélje a dumát ami alatta megy? 😊

rudanjoe
oksa, értettem.
köszönöm a gyors válaszodat!!!!!
akkor megrendelem😊

Hát sajna már nem forgalmazzák csak neten..
rudanjoe
köszönöm, reméltem csak le kell menni valami plázába ( ha már annyi van mint a szemét belõlük) azt berakok 1et a kosárba.

De most komolyan nem lehet sehol megvenni "offlineban" vagy "analóg"? 😊

ui: valaki nem adja el?

hüpsz...

nah szal itt:

http://lockon.co.uk/index.php?end_pos=1322&scr=shop&lang=en&cat_sid=2
www.lockon.ru

Itt még tuti kapni...
rudanjoe
Sziasztok!

Help! Tudtok javasolni 1 helyet ahol még lehet kapni a játékot?
Sehol nem találom, automex(forgalmazó) nem tud segíteni!!!!!!

Speedbreaker
Hát ez kész 😄😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
Szépek 😛

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Seaweed
42nd Intruder
Amint megtudod milyen a videókari akkor itt keresgélj!

Speedbreaker
Mi a Videókártya neve?

ÉS tudnál adni egy pontos vidikari driver linket?:S megprobáltam 800x600ban is ezt csinálja.Csak azért gázos mert most jött rám a lockonozás,amugy otthon van asztali gépem csak most svédbe vagyok,apum gripen átképzésre jött és kijöttünk vele itt meg csak az õ laptopját tudom használni.köszi a segitséget ha van link lécci küldj
Speedbreaker
tölts le videókártya drivert, vagy vedd lejjebb a grafot, jobbat nem tok 😞

ez a baj:Sjah és sima low beállítás van beállítva 1024x768 32bit
Molnibalage
Hát az inegrált vidocucc valszeg gyenge, mint a harmat. Mit értesz a furcsa alatt és milyen beállítások mellett?

Sziasztok!Megvan cd-n a lock on játék és laptopon szeretnék vele játszaniA laptop:2.4es,512 ram,integrált videokari.A problémám az hogy a játékban elég furcsák jelenik meg a kép.Tudnátok segiteni hogy mit tegyek fel vagy mivel javithatnám ezt ki?Elõre is köszi és itt egy kép hogy mi a baj.
Speedbreaker
😊) <#hehe> most már van 😛

L Viper
Nem tudom mikor jelenik meg, de az az érzésem megint komoly gépfejlesztés lesz az ára.
Molnibalage
Hát azért ez jó.... Még elrejtik a megjelenést is. Így hogyan spóról rá az ember...? Nem ártana tudni hozzá valami kofigot.

repvez
én ugy tudom mintha augusztusra lenne kiirva 100$-os áron,de pontos infot csak az area51-ben lehetne találni.
Molnibalage
Bocs, hogy ide írom, de nincs ennek saját fóruma.

Mit tudtok a Fighterops megjelenésérõl? Régen még most szept.-re Ígérték, de nagy a kuss...

sure
"NO KÍNAIPIACOSCUCC OR TÍZDARABOTEGYSZÁZASÉRCIGÁNYTÓLVETT FLAKON, PLEASE! BUY IT AT AN AUTHORIZED SHAMPOO DEALER!"

Great hair, no fuss - ehh..
No hair, no fuss.

Itt az OFF vége, fuss el véle...

Isten nem bottal, hanem VMware.

Seaweed
Samp-On: Modern Hair Combat - Fight for the crazy crappys!

<#nevetes1>