Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
én anno 420as kétventist kb 15 körül
amugy azt halotta chieftec is kezd lefele zülleni már 😞
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha már úgyis offolunk egy combosabb gépbe kell az a 600 vagy elég egy 4-500-as is ? Mondjuk úgy 2-3 vinyó 2 optika meg egy C2D proci etetéséhez .
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De olyan 8 és 15k között már rendesen lehet válogatni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hát ilyeneket nem nagyon írkálnak le az ismertetõben.
Már megrendeltem egy Codegent. Még lemondhatom, de mi mást vegyek helyette? Kb. 5 ropi környékén gondolkodom.
Csak a saját baráti társaságomban 8 gépet (És 1 nappalit ...) gyújtottak fel vagy lõttek el a gagyi tápok ... Amire érdemes odafigyelni .,.. rövidzárvédelem, túlfeszvédelem és ne dõljetek be a Wattoknak ... Azt kell figyelni hogy a 12V-os ágakon mennyi teljesítmény tud leadni egy táp, mert manapásg már mindennek az kell ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Új táp kell. Ez sajnálatos. A 300W akkor sem elég, ha kihúzom a DVD-t. Ekkor kb. 260W a névleges fogyasztás. Számomra ez érthetelen, hogy ezt miért nem bírja el egy 300W-os táp...
A másik az, hogy kb. 4 ropiért elég sok 350W-os táp van, egyesek szerint Codgen és hasonló árfekvésû társai nem lennének a legjobbak. (Az elõzõ gazádja ilyennel használta kb 2 évig.)
Aztán a nagy szakadék az árakban. Más (állítólag nevesebb) márákából 10 ropinál kezdõdnek a tápok. Egy "kicsit" soknak és pofátlannak tartom az árat. Ez van. Ennyiért én nem.
Köszönök minden tanácsot, majd meglátom, hogy hogyan sült el.
Ha nem lesz elég a 350W majd max. leverek egyet a GeForce drágalátos tervezõinek. 😊
A gépemben ez van:
AMD Sempron 3000+
A videokari lesz
10GB Seagate vinyó
80GB Maxtor vinyó
ASUS Tuner kártya
Pioneer DVD újraíró
Ehhez minek kell 300W-nál több? Hogy ne offokljam szét a topicot kérlek, hogy privátba válaszoljatok.
Köszönöm.
Valamiert az uj drivereknel elojon ez a problema!Lehet a sebesseg miatt.<#vigyor>#vigyor>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
AMD3000+venice,GeForce6600GT,2x1024KingstonDualRam!91.31drivert hasznalok!Lehet ha cserelnek drivert, akkor sem lenne problema!Nemtom most jo!
Remelem tudtam segiteni ha valaki ilyennel szarakodik!<#taps>#taps><#wink>#wink>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=12802
Ezzel meg lehet szuntetni a kiirast!
<#eljen>#eljen><#integet2>#integet2>
Akarod mondani : Campaign <#ravasz1>#ravasz1>
Az F-16 problemara volt valami patch vagy valami..anno olvastam ilyenrol..nezelodj a hivatalos forumban...
Hogyan lehet azt elerni hogy a champainban 1.12a-nal ne legyen feliratozva az egyseg?
Az mitol lehet, hogy mikor kozeledek az f-16-osok fele egyszeruen leesik az fps-em 6-ra ha nem az f-16-ost nezem akkor siman visszamegy 60-ra?Tobbszor is elkezdtem a kampanyt es allandoan ez van.1.02-nel nem volt ilyen problemam!
Isten nem bottal, hanem VMware.
(lehet fel is teszem mert egy kicsit betegszabin vagyok😄)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
kb mennyi idõ múlva fog megérkezni?
bocs ha költõi lenne a kérdés😊
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
köszönöm a gyors válaszodat!!!!!
akkor megrendelem😊
De most komolyan nem lehet sehol megvenni "offlineban" vagy "analóg"? 😊
ui: valaki nem adja el?
nah szal itt:
http://lockon.co.uk/index.php?end_pos=1322&scr=shop&lang=en&cat_sid=2
Help! Tudtok javasolni 1 helyet ahol még lehet kapni a játékot?
Sehol nem találom, automex(forgalmazó) nem tud segíteni!!!!!!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Mit tudtok a Fighterops megjelenésérõl? Régen még most szept.-re Ígérték, de nagy a kuss...
Great hair, no fuss - ehh..
No hair, no fuss.
Itt az OFF vége, fuss el véle...
Isten nem bottal, hanem VMware.