Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Érdemes ... csak párszáz oldal 😊 😊 De a lényeget könnyen ki lehet belõlle hámozni 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Bucser
Az f22 Lightning 2-re gondolsz gondolom (vagy épp a 3ra nem tudom már😄) de az ehhez képest igencsak arcade volt...

Olvasd el a kézikönbyvet aztán jó repülést😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

whiskeyman
thx. a kézikönyvet még nem olvastam el csak az opsönszben a kezelést. csak azért írtam ,mert az F22-ben mindenre lehetett lõni ami mozgott. Na mind1 az egy régi game volt. THX mégegyszer: peace: whiskeyman

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

<#beka2>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
KÉzikönyv WTF<#wow1><#confused><#help>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Olvasd el a kézikönyvet! És ezt nem gonoszkodásból írom, hanem mert egy szimulátornál ez a legelsõ és legfontosabb dolog.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Molnibalage
Melyik géppel? Az oroszoknál csak akkor engedi indítani a légihaarcrakétát, ha a fed. szg. már lát esélyt a találatra, de ezt azt ALT+w -vel ki lehet kapcsolni. Gépágyút meg úgy használhatsz, hogy vlaamelyik harci üzemmdóban vagy és leütöd a c-t. Ekkor géágyút használsz és újabb c-re meg visszatért a rakétákhoz, ha van)

1.02-t rakd fel.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

whiskeyman
Hali! A múlt héten felraktam a játékot, de nem igazán tudom kezelni a fegyvereket.Nem lövi ki a rakétákat és a gépfegyver sem mûxik.<#nemtudom>
Most akkor wtf?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Molnibalage
Áááááá, ez fájt. 😊 Egyébként tuti.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

sure
Oszt cserélhetsz megin tápot...

Isten nem bottal, hanem VMware.

Molnibalage
Uh... Már csak néhány százezer dolcsi és kész az otthoni szimuátor. Hurrá!

DummyBoy
OFF

Én is ezen dühöngtem ... De késõbb, új VGA BIOS már kiírta hogy nem plugged a srác ... lol ...

ON

Lockon.ru fórumon ott egy ebay link ... Eladó Harrier 😊 65512.34 font ...

repvez
Nyolc uj kép a BS-böl.Vigyázat csak saját felelöségre.
A moderek kezdjenek gyurni hogy repülhetövé tegyék.
repvez
erre gondolsz?
Molnibalage
Mármint kívûlrõl. Nem látni, hogy hogyan lett elválasztva gép többi részétõl.

Molnibalage
Vazze miért nincs kép? Legalább látnám, hogy mit veszek. Mik vannak...

repvez
Na ez lemaradt
B-52-es kabin eladó
repvez
<#wow1><#idiota>
Seaweed
ATI kartyak biosa mar figyelmeztet hogy nincs radugva....sot van olyan is ami a gep biosaig el se jut olyankor, hanem egy nagy piros keretes feliratban kozli hogy tessek aramot adni neki!
sure
OFF

Ja, és ezek a "hiperintelligens" vasak 2D-ben nem volnának ám képesek valami figyelmeztetést küldeni, hogy "baze nincs rámdugva a nafta ez így nem lesz jó ha meghajtasz mint zinger a varrógépet".

ON

DummyBoy
Ugyan, én nem ma kezdtem a PC buher ipart, melóban is dolgozok pár százzal, szeretem is csinálni, de ezzel magamat mindig megszopattam 😊

Tuningolgattam a gépet és sikerült túlhúzni ... sípolás, nemindul ... De valami miatt ki kellett vennem a VGA-t (Akkor 6800GT) visszarakom megint, bios reset, megint nem megy ... fél órát ültem a szétbontott gép elõtt mire rájöttem hogya VGA-n nincs rajta a kábel 😊

Molnibalage
Na 3D Markokat már futtattam. Nem rossz a vas. Lock On teszt holnapra maradt, mert sajna mennem kell melózni este. 😞

<#nevetes1>

Elõbb utóbb mindenki benéz valami hw-es dolgot ... <#wave>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Kérésed parancs!
GRAT! <#hehe>

Remélem nem lesz problémád a vassal és arra tudod használni amire szeretnéd! <#wave>
Seaweed
<#taps><#ravasz1>
Molnibalage
Bazz NEM! (De még az írásod elõtt feltûnt.) Mekkora vak vagyok! Ekkora láma még soha az életben nem voltam! Na jöhetnek a gratuláló kommentek. 😊

Seaweed
Buta kerdes-vagy megsem! A VGA-ra dugtal tapkabelt?!
Molnibalage
Na gyerekek megvan az új táp. Ha a tömegen múlik akkor ez jónak kéne lennie, 2kg a tömege.

De van egy bibi. Hiába 350W-os és csak 1 winyó és egy tuner kártya van bennt és még DVD sincs, az Nforce driver még mindig azt nyögi be, hogy nincs elég áram! Ez hogy a bús picsába lehet??? (hülye a driver???)

Kézileg engedi bekapcsolni az anisotrop filteringet meg az antialiasingot, de nem merem. Pedig nagyrészt a Lonci miatt vettem a vasat....

Seaweed
De pl szinte az osszes szoban forgo repteren (1-2 kiveteltol eltekintve) mashogy vannak a gepallohelyek, bunkerek!
(Zsir ez a GE amugy, bezoomolva szeppen letszanak a gepek (lasd HT topic), es azonosithatoak...van olyan repter ahol parlagra kihajigalva vagy 30 Mig-29 rohad(de van ahol 21-esek, van ahol 23-osk tomkepege..)....melettunk a zonakban vagy allohelyeken allnak az uzemkepesek, melyeken ilyen magasbol is latszik a gondoskodas...)
Seaweed
Az aranyokkal es igy a tavolsagokkal is van egy kis bibi, de ez mar olyan elhanyagolhato elteres hogy szint eszre se venni az a +-20-30Km-ert...
Multkor en is pont ezt a ket repteret nezegettem, mert szinte mindig ezekrol szallok fel. Megfordult a fejemben, h nem e helyi kotodes miatt tettek bele azt a plusz repteret Dzankoy-tol nyugatra. A palyairany is tul pontosan eszak-deli iranyu. Amugy ha jol emlekszem, a lonci koordinatak sem egyeznek a GoogleEarth koordinatakkal. Legalabbis a Szevasztopoli repternel neztem, ott nem voltak jok. De mondjuk meg igy is nagysagrendekkel jobban hasonlit a valosagra a terkep, mint a PF krim felszigete. Bar engem kimondottan nem is zavart az sem.

Egy gödör ásásán kivül kevés dolog az, amit az ember legfelül kezdhet

Molnibalage
Hát akkor ennyit az agyonreklámozott "teljesen" valósághû tereprõl. Sebaj. Így is nagyon megfelelõ. Biztos régen már nem fért bele az 5 éves tervbe a reptér megépítése. 😊

Seaweed
Van olyan repter ami nem is letezik..de Lockonban benne van!

Dzhankoy-tol nyugatra az "eszaki" repter....itt bizony nyoma sincs repternek!!!

..jobbra Dzhankoy-nal minden "okes" megvan a ket repter...meg ha a kialakitasa nem olyan amilyen...de legalabb az ott van ami "ott van"....<#rolleyes>
Seaweed
Nezegetem a Google Earth-et es a legtobb Lockonban levo bazis csak nyomokban hasonlit a valosaghoz...ezeket nem tudjak ki javitjak vagy eleve felvetodott e mar?!

jo pelda erre a Szevasztopoli repter:

Bal fent kutyanyelvek (allohejek), jobbfent semmi!, jobbra zona: sehol! csak a nyoma hogy foldmunkak voltak, kivitelezes nem keszult el, balra a repter melett valoszinuleg nagyhatotavolsago fix lokatorallomas(lapos V alakban)...

..es ez csak egy repter...szepen vegigmentem egy jopar repteren ami a lockonban van es szinte mindenel vannak hatalmas elteresek....van ahol pl a valosagban siugrosanc van fixen egy kifuto 3/4-enel, masik vegen fekezokotelek... (Saki melletti repter) stb-stb...
Molnibalage
Azt lemondtam. 😊

Ha oroszrulettet jatszanal, es egymas utan hatszor nem loccsant az agyvelod, tovabbjatszanal?
Na, de a lenyeg, szerintem szamitogepes arfolyamon nem sok 5-10eHUF, amennyivel tobbe kerul a jobb minosegu tap. nekem egy 350-es chieftec tapom van, kb 12e ft volt. A gepem 20szor ennyit er majdnem, de nem kell izgulnom, hogy a szar tap hazavagja. Azaz sokkal kevesbe kell...

sure
#9791 -ben még mást írtál... <#beka3>

Mindenesetre sajnos nem gyorsítja a Loncit a táp márkája.

szvsz ezt csak te tudod eldöünteni, itt max midnenki tanácsot tud csak atdni amit vagy megfogadsz vagy nem, vagy szerencséd lessz továbbra is vagy nem, ezt neked kell mérlegelned nem nekünk 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Molnibalage
Annyra azért én se megyek le. Macront veszek. Ki tol itt még egyébként 1.02-t?

sure
Nézz be akármilyen hardveres fórumba, (itt az SG-n, vagy prohardver.hu -n), nagyjából azt fogod viszontlátni-olvasni, mint amit a Loncis kartácsok mondtak. A legfõbb feketelistások pedig a Codegen és a Vargáné vagy milyen tápok...

Ez bizony.
Lehet, hogy a következõ ilyen móka a táppal az egész gépedet hazavágja. Egyébként ne is törõdj vele. Maradj csak álomvilágban..... az olcsó táp a jó....
A drágán vett tápok meg csak a gyártókat gazdagítják a semmiért....
<#boxer><#violent><#eplus2><#wow3><#zavart2><#merges2><#falbav><#taps>

Molnibalage
Értem én, csak még SOHA nem szállt el tápom és miatta se semmi. Lentebb már írtam, hogy 6 áramszünet volt 3 óra alatt (egész nap 9 volt, szar nap volt...) és nem 20 ezres áp volt a gépben, hanem csak egy "szar" 5 ezres.

Ez lenne a szar táp???

Bucser
Hát figyelj nekem rossz minõségû táp miatt szállt már el egyszerre proci alaplap és vinchester annak minden adatval együtt. Azóta nem kockáztatok. Ez olyan dolog mintha veszel egy jó autót de mondjuk az önindítóra már nincs pénzed ezért a legszarabbat teted bele és egyszer az önindító öngyulladása miatt leég az egész autó. Nem érdemes vele packázni és kockáztatni. Aki égette már meg magát ilyennel az tudja mire gondolok.. a jó táp inkább tönkremegy de a gépedben semminek semmi baja nem esz... a rossz táp tönkremegy és ki tudja mi követi a halálba a gépedben. csak ennyi a különbség a tápok között.

Akkor nézd úgy , hogy bálamadzaggal is be tudod kötni magad vagy profi 6 (vagy milyen , nem értek hozzá) pontos övvel is .
80 ezres gépbe én se vennék 50 ezres tápot , félmillásba már egészséges gondolat lehet , nem ?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Seaweed
Szvsz nem! A minoseget meg kell fizetni....ez olyan mintha azt mondanad hogy az egvilagon semmi ertelme 100K ert VGA-t venni....pedig nem! Lehet neked semmi ertelme...de nem te vagy a vilag egymagad!!!!
Molnibalage
Na igen, de azért nem kötsz be egyszerre 5 biztonsági övet.
A 20 ropis táp kb ilyen...

Ez a tap kerdes olyan mint a biztonsagiov be- vagy nem bekapcsolasa. Sokan csak akkor jonnek ra, milyen fontos, amikor mar keso.

Seaweed
..es tenyleg !

" A suly a megbizhatosag titka" <#vigyor3> (Snatch rulz! <#gonosz1>)

De ide jol illik...a csing-csung tapoknal nekem irhatnak ra 1000 wattot is mikor kezvebeszem oszt' olyan konnyu mint a telefonom....nincs benne anyag!
Seaweed
Egy Enermax minosegubol eleg egy 460-as is...szvsz...persze ha dual vga meg 1000 vinyo meg minden akkor nem art az 500+.. (nekem is 465-os van van)....a jo minosegu tapok rovid ideig kepesek 5-600Wattot is leadni! (van egy regi aopen 300-as tapom (az is enermax gyartmany amugy), arra ra is van irva hogy kisideig kepes 450 watt leadasara...)
Én coolink 400w ost használok 2 venti és 15 ért vettem szintén 2 éve 😊

Hangja nincs és megbízható, már a második rendszerben üzemel 100% -an..