Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Olvasd el a kézikönbyvet aztán jó repülést😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
1.02-t rakd fel.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Most akkor wtf?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én is ezen dühöngtem ... De késõbb, új VGA BIOS már kiírta hogy nem plugged a srác ... lol ...
ON
Lockon.ru fórumon ott egy ebay link ... Eladó Harrier 😊 65512.34 font ...
A moderek kezdjenek gyurni hogy repülhetövé tegyék.
B-52-es kabin eladó
Ja, és ezek a "hiperintelligens" vasak 2D-ben nem volnának ám képesek valami figyelmeztetést küldeni, hogy "baze nincs rámdugva a nafta ez így nem lesz jó ha meghajtasz mint zinger a varrógépet".
ON
Isten nem bottal, hanem VMware.
Tuningolgattam a gépet és sikerült túlhúzni ... sípolás, nemindul ... De valami miatt ki kellett vennem a VGA-t (Akkor 6800GT) visszarakom megint, bios reset, megint nem megy ... fél órát ültem a szétbontott gép elõtt mire rájöttem hogya VGA-n nincs rajta a kábel 😊
Elõbb utóbb mindenki benéz valami hw-es dolgot ... <#wave>#wave>
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
GRAT! <#hehe>#hehe>
Remélem nem lesz problémád a vassal és arra tudod használni amire szeretnéd! <#wave>#wave>
De van egy bibi. Hiába 350W-os és csak 1 winyó és egy tuner kártya van bennt és még DVD sincs, az Nforce driver még mindig azt nyögi be, hogy nincs elég áram! Ez hogy a bús picsába lehet??? (hülye a driver???)
Kézileg engedi bekapcsolni az anisotrop filteringet meg az antialiasingot, de nem merem. Pedig nagyrészt a Lonci miatt vettem a vasat....
(Zsir ez a GE amugy, bezoomolva szeppen letszanak a gepek (lasd HT topic), es azonosithatoak...van olyan repter ahol parlagra kihajigalva vagy 30 Mig-29 rohad(de van ahol 21-esek, van ahol 23-osk tomkepege..)....melettunk a zonakban vagy allohelyeken allnak az uzemkepesek, melyeken ilyen magasbol is latszik a gondoskodas...)
Egy gödör ásásán kivül kevés dolog az, amit az ember legfelül kezdhet
Dzhankoy-tol nyugatra az "eszaki" repter....itt bizony nyoma sincs repternek!!!
..jobbra Dzhankoy-nal minden "okes" megvan a ket repter...meg ha a kialakitasa nem olyan amilyen...de legalabb az ott van ami "ott van"....<#rolleyes>#rolleyes>
jo pelda erre a Szevasztopoli repter:
Bal fent kutyanyelvek (allohejek), jobbfent semmi!, jobbra zona: sehol! csak a nyoma hogy foldmunkak voltak, kivitelezes nem keszult el, balra a repter melett valoszinuleg nagyhatotavolsago fix lokatorallomas(lapos V alakban)...
..es ez csak egy repter...szepen vegigmentem egy jopar repteren ami a lockonban van es szinte mindenel vannak hatalmas elteresek....van ahol pl a valosagban siugrosanc van fixen egy kifuto 3/4-enel, masik vegen fekezokotelek... (Saki melletti repter) stb-stb...
Na, de a lenyeg, szerintem szamitogepes arfolyamon nem sok 5-10eHUF, amennyivel tobbe kerul a jobb minosegu tap. nekem egy 350-es chieftec tapom van, kb 12e ft volt. A gepem 20szor ennyit er majdnem, de nem kell izgulnom, hogy a szar tap hazavagja. Azaz sokkal kevesbe kell...
Mindenesetre sajnos nem gyorsítja a Loncit a táp márkája.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Lehet, hogy a következõ ilyen móka a táppal az egész gépedet hazavágja. Egyébként ne is törõdj vele. Maradj csak álomvilágban..... az olcsó táp a jó....
A drágán vett tápok meg csak a gyártókat gazdagítják a semmiért....
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#eplus2>#eplus2><#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2><#merges2>#merges2><#falbav>#falbav><#taps>#taps>
Ez lenne a szar táp???
80 ezres gépbe én se vennék 50 ezres tápot , félmillásba már egészséges gondolat lehet , nem ?
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
A 20 ropis táp kb ilyen...
" A suly a megbizhatosag titka" <#vigyor3>#vigyor3> (Snatch rulz! <#gonosz1>#gonosz1>)
De ide jol illik...a csing-csung tapoknal nekem irhatnak ra 1000 wattot is mikor kezvebeszem oszt' olyan konnyu mint a telefonom....nincs benne anyag!
Hangja nincs és megbízható, már a második rendszerben üzemel 100% -an..