Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Ilyenkor érzem azt, hogy de jó, hogy a Falconhoz megírtam a manualt... Ehhez nem fogok. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Javaslom a manual végigtanulmányozását felszállás elõtt😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Siluro
2es vagy 3 mas gomb.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

És hogyan váltsak légiharc ü. modra?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

NEXUS6
Röviden😉
Elõször is válts légiharc üzemmódra, távoli vagy "közeli" (2 vagy 3) gomb.

Távoli légiharcnál kapcsold be a lokátort "i".
Állítsd a lokátor felderítési távolságát olyan messzire, hogy a cél belekerüljön (cél háromszög vonnallal az elején). Ha a cél helyzete megfelel helyszög szerint is akkor megjelenik a HUD-on is, (elötted levõ átlátszó kijelzõ) egy kis vizszintes vonalként. Ezután rá kell vinni a markert/kaput (2 függõleges vonal) a célra, és ráegyeztetni a célmegjelölõ gombbal.
Ekkor a lokátor befogási üzemmódba kerül, és a cél helyzetét a HUD-on karikával kijelzi. Ha célhoz képest a rakétaindításra megfelelõ távolságra vagy, akkor megjelenik az LA (Launch Authorized- Indítási engedély) kijelzés a HUD-on, ekkor az elsõ elsütõ gombbal tudsz rakétát indítani.

Közel légiharcnál (max 10 km) a HUD-on megjelenõ két függõleges vonal közé kell beterelni a cél gépet, majd megynomni a befogás gombot. A befogáskor itt is körrel jelzi a célt, és LA-val az indítási helyzetet. Közel légiharcnál alapvetõen az infrafejes rakétákat tudod indítani, ehhez a fedélzeti passzív infravörös felderítõ és lézeres távolságmérõ berendezés végez letapogatást, de ekkor is be tudod kapcsolni a radart a lokátor vezérlésû rakétákhoz.

Ilyen egyszerû ez.😉

De asszem azért a beállítások között le tudod butítani a játékot, magátol befog meg ilyesmi.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Speedbreaker
<#idiota> Ezt most komolyan kérdezed?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Hi. Kezdõ volnék, segitsetek a koövetkezõben. Ellenség a láthatáron, hogy löjjem le? tudom 5km en belül kell lenni, és a karikával bekel célozni, vagy elég ha csak az ablakon láccik? A joyal löttem, de semmi sem távozotta, a joy hátsogombjával, ami minden jatekban az a fire gomb. billel mi a fire, mert akor vhogy átállitom, vagy pedig máshogy kell löni?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Molnibalage
Nekem nics Fc-m. Az alappal sem játszom. Én Falcon-os vagyok. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

GyuriX2572
Eladod?

repvez
kezdenek jönni az uj repülök a lomacba igaz hogy a már bentlévök lecserélésével.
Itt van pár info
Molnibalage
Igen. Vedd meg.

Speedbreaker
Olyan jó vétel, hogy senki nem adja el 😊

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

GyuriX2572
Ha valaki eladná Flaming Cliffs CD kulcsát, attól szivesen megvenném. Ha tudsz más alternatívát 1.12zni küldj egy privátot 😉 köszi!!

Bucser
EZ a közvetítés kicsit gáz:/

Még hogy Vector nem jelent tovább veszélyt mert Maggi ellõtte valamelyik controlt... Nos szemmel láthatólag Vector oldalkormánya lett ellõve a magassági és az csûrõ még bõven megvolt. Vogelt kicsit hamar szarrá lõtték😊 De jó volt😄 Csak a kommentár kicsit gázos talán??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Õszintén hanyadjára mutatják ezt a videót??

IMO vannak messze sokkal igényesebb IL-2-es videók... Mind a bellum vagy a revelation....

Makee
Na így jó, mutatják normálisan.

Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4

rudanjoe
magyar-orosz a harmadik helyért, most!

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Bucser
Igazából csak szar a képminõség:/ meg fénylenek a monitorok... néztem egy ideih a Sanyo/tom vs belgák párhacát de annyira fénylik az egész hogy alig látni valamit.

Makee
Hehh, operatõr nincs teljesen képben, kb. mindent mutat csak azt nem hogy mi történik a képernyõn.

rudanjoe
hali!
ha valaki unatkozik:
Élõ interternetes közvetítés a Repülõszimulátor Európa Bajnokságról

elvileg ma 18 óráig megy

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

arty
thx, tiszta retaliator feeling a game 😊 és talajközelben 60fps minden maxon !!! 😉

Forza.

Molnibalage
Nagyon érdekes a cucc. Néha egészen jó a repmodell.

Makee
Jesszus, ez csak 7 mb!<#idiota>
Ahhoz képest egész pofás, csak a 3d cocpit-et nem birtam elõvarázsolni egyelõre.

Makee
free YSFlight Simulation game. Visit www.yspilots.com for more info!
Ezt irjak legalabbis a videonal.

repvez
nem tudja valaki hogy melyik progi lehet ez?
repsim
Tudom nem valami jo a grafikája de ugy megtetszett ahogy repkedtek benne.Olyan kis aranyos 😊
Igen az fpsre gondoltam de már megoldotam köszi.
sure
Kicsit bõvebben ki tudod fejteni, mit takar a "rosszabb lesz" ? 😊
(tippem szerint az FPS-értékre gondolsz). A patchek felülcsapják alapértelmezettre a grafikai és egyéb beállításokat, itt nézz körül, de elõbb, ha már felpatchelted 1.1-re, patcheld fel 1.12a-ra. Aztán ha semmi változás, folyt. köv. 😊

Isten nem bottal, hanem VMware.

Speedbreaker
😄😄😄😄DDD😄😄😄😄:

No comment 😄

Sziasztok

Létezik az hogy ha fel patchelem a játékot az rosszabb lesz vagy én csinálok valamit rossszul?(1.01-1.1)
sure
A porthoz nem kell hozzányúlni, az alapértelmezett érték 10308 kellene, hogy legyen.

Csak game roomot tudtál kreálni, vagy már láttad a POOL-ban a többieket? (a "csatlakoznak többen"-t nem tudom, hogy kell itt értelmezni)
Esetleg engedned kell a ki/be forgalmat a tûzfaladon (ha van) a Lockon.exe számára.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Üdv Mindenkinek!

Keresek saitek x52-höz magyar nyelvû gépkönyvet vagy fordítást!
Amit adtak hozzá az minden féle csak nem magyar.
Ha valaki tud tippet hogy jussak hozzá és megírja azt megköszönném!
Hi all!

Üdv! LOMAC nyûvõ, remegõ kézzel joystickot keresõ felebarátim!
Letérdelvén elõttetek, kérdéssel fordulok hozzátok:
Szeretnék, az ubin hostként megjelenni és saját játékot indítani. Az ubin még el is indítom START -tal, csatlakoznak is többen, majd game indít, ott multi, majd internet, majd IP, DE a porthoz nem tom mit kell beírni <#nemtudom>, talán ez lehet a hiba, vagy nem is tudom. Kell-e még valamit tennem? Kint a windózban esetleg? Sima látogatóként gond nélkül belépek bárkihez, nem is pingelek, semmi gondom nem szokott lenni!<#help>
hello! Lehet, hogy a köv. kérdés hülyeség, de a joystick thrust kapcsolójának a repülõnél a thrust-ot vagy a power-t kell állítania?

repvez
És két uj rövid video is felkerült.
repvez
vannak uj képek az oldalon,de valamit nem értek egyes képeken miért csak a bmp-nek van árnyéka a többinek nincs (vagy nem nagyon észrevehetö)
A másik meg hogy biztos letörne az ujjuk a 8-nál többször nyomnák meg a printsreen gombot?
Bucser
Lockon-nak ramból sosem elég...

Srácok!
biztos volt már szó róla, de azért pofátlanul megkérdezném, hogy 1GB RAM fölé érdemes még bõvíteni avagy nem a progi futásának szempontjából?
ha valaki próbálta 1Gb vel majd tolt még bele ramot, vett észre gyakorlati különbséget???
/a jelenlegi konfig: 1GB ram, 3200+A64, 7900GT/
L Viper
Látom vannak itt öreg csatalovak, vén harcedzett öreg rókák.
Nekem már a repülõbe is tolószék való, meg járókeret, nem katapultülés.<#vigyor1>
Én Commodore 16-on kezdtem az ACE2-vel és az ACE+4-el, aztán jött a C64 (Fighterbomber, F16 Combat Pilot), majd az Amiga (F15 III, Gunship 2000) és a PC.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Vén trotykos , hozzád is már a régész jár nem az orvos , mi ? 😄DD

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

L Viper
Na ja, anno az F15 III is nagy kedvencem volt, ott már azért feltették a lécet Microprose-ék. Kõkemény szimuláció volt. És úgy jojóztam ki sok mindent magamtól, meg az 576 kb magazinban voltak jó leírások.
A jó öreg c64 az egy jó kis masina. Az ACE volt az egyik kedvencem, még légi tankolás is volt és nehezebb volt leszállni, mint a Falconban <#hehe><#hehe>
Amúgy 36 vagyok.
Bucser
Idõsebb generációd?? miért hány éves vagy? Dos korszakon én is végigmentem. nincs vele gond (asszem 8 éves koromban kaptam meg a commanche elsõ részét és csak azon progi kedvéért berheltük az 5.0-ás dos-t hogy legyen elég memória a HMAban...) Akkoriban könyvek meg egybek nélkül igencsak durva válllakozkás volt😄 de volt mögöttem 5-8 éves koromig c64-es múlt😄

Szóval én sem vagyok mai gyereknek mondható😄

Molnibalage
Ja, nekünk ez volt a iskola. Ahogy telt-múlt az idõ, az rakta fel a nehézségi szintet. 😊

L Viper
Az biztos, hogy a Falconnal aki nem lebutítva akar játszani annak az alapoknál kell kezdeni. Navigáció, rendszerek kipróbálása, gyakorlása stb. Aztán még a taktikák, hadd ne soroljam, de így van ez a Lock On-nál is.
Az én idõsebb korosztályom annyival van elõrébb, hogy mi végigmentünk a szimulátor evolúción, még a DOS korszaktól kezdve. Sok jó kis egyszerû progitól kezdve az egyre komolyabbakig.
Bucser
Csak tudni kell, hogy hol fogjon hozzá az ember meg erõt kell vennie magát egy kis türelem végett.... Én Pl falconban addig gyakorlom a check-et és minden folyamatot statikusan amíg flottul nem megy papírba nézés nélkül. Addig nem is érdekel, hogy van-e AI a levegõben vagy nincs. sõt akár elég ha csak szimplán az ATC-vel társalgok. De ez beállítottság kérdése... aki lõni akar meg minnél hgamarabb gépbe pattava játszani az állítson mindent könnyûre és lõjön.. de ennyi erõvel játszhataz Airfix Dogfoghterrel vagy éppen a Micro Machines-al is.

L Viper
Az biztos, hogy vannak felesleges dolgok a kézikönyvekben. Az AF-es tömör, magyar verzió is elég, amit csináltál.
Sok kezdõt valóban elriaszt egy ekkora adathalmaznyi több 100 oldalas harci repülés mint pl az eredeti kézikönyvek 😊
DummyBoy
Volt is riszpekt, ugye? <#worship>

Mellesleg én is úgy csináltam anno ... eccer végigolvasgattam a fullt, majd megjegyeztem merre van a lényeg ... meg Tutorialokban minden benne van!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Bucser
Nem tudom de engem szimulátor rajongókéne a "felesleges" dolgok is igencsak érdekelnek😊 azért játszok Szimekkel és nem mondjuk valami árkád valamivel😊

csak idõm ne lenne ilyen kevés:/

Molnibalage
A Lock On és az Falcon kézikönyve is sok totál feölösleges dolgot tartalmaz.
A konkrétan a játékhoz sokkal kevesebb is elég. Na persze a valós háttéranyag az levekrõl, fizikáról, taktikáról az visz el igazából sokat.

A Falcon manual is 500 oldal, de iszonyúan redundáns a cucc. Kb. 50 oldalon tömören le lehet írni az egészet. Meg is tettem ugye? 😊

L Viper
F22-bõl a D.I.D. F22 Total Air War az etalon, nekem már bele van égve a vinyómba 😊 klassz kis játék az még ma is. Van hozzá az 1024x768-as high rez. patch, azzal királyabb. Bár a rep. modell lehetne nehezebb, de a hadjárat, meg a gyakorlás része az nagyon jó. Sajnos sok újabb játéknál ezeket elegánsan kifelejtik a készítõk.