17989
  • DummyBoy
    Sorry, próbáltad a legfrisebb TirFixert?

Nemtom, FC2-t már TIR-el próbáltam. Ugye bemásoltad a TirFixert a megfelelő mappába?

Asszem ez az:
    x:\LockOn Flaming Cliffs 2\bin\x86\stable

Oda kell másolni a newinput.dll mellé ...
  • brendon566
    Ha valaki járt már hasonló cipőben, majd írja már le meg tudta-e oldani.
  • brendon566
    Áhh valamiért nem tudja módosítani a file-t amit kéne:(
  • DummyBoy
    FreeTrack? Ahhoz elvileg kellene a TrackIRFixer ... LEgalábbis DCS-nél kell, akkor gondolom FC2-nél is ...

Enélkül nem működik benne.
  • brendon566
    Kis próbálgatás után az egér kezelés dolgot bepipálva működik valahogy, de inkább a hat vagy nemtudom...
  • brendon566
    sziasztok,

Gondom van a free-vel, van valami amit tudnom kéne? ugyanis hiába ismeri fel játékba lépve a trekket után,bár fut, nem kezeli a nézelődést.
    Valami beállítást hiányol tán? máshol egyből szokott működni.
  • franko2
    Sharks, Shifty köszi az infót, nem is tudtam hogy jönnek, inkább magyar oldalakat nézek megy magyar tv-t hiába itt élek de sokszor jobban tudom mi van magyarországon mint itt. Nekem ez is elég messze van mert én a magyar határ mellett lakok, de már kicsit jobban hangzik mont ausztria, remélem eljutok.
  • gsg16
    Én láttam őket anno,még Taszáron!Nem akármilyen élmény!Aki csak teheti,menjen,és nézze meg őket!!
  • Sharks
    Nem gond, már megszoktam...
  • Shifty
    Bocs Shark, nem olvastam végig a hsz-eket!
  • Shifty
    franko2!
    Ha romániában élsz, akkor javaslom neked, 2011.06.08. bukaresti reptér látogatást, ott láthatod a Thunderbirds-öt is!
    Ritkán járnak európában.
    http://thunderbirds.airforce.com/schedule.html
  • Sharks
    Lehet, de nekem úgy is mindegy, én úgy is repkedek... ahogy kivettem a szavaiból, elolvasta, csak nem érti. Vannak olyan dolgok, amiket nem lehet megtanulni csak a manualból, de egyébként értem, hogy mire célzol. Ha komolytalan emberről van szó, úgy is a HAWX-nél fog kikötni, de nekem nem tart semmiből dumálni repülés közben.
  • gsg16
    a hangsúly a tanuláson van.ha nem ül le,és nem tanulja meg az alapokat,akkor kár neki is,és másnak is az időt fecsérelni.neki valóban akkor a hawx való,ott beül a vasba,kap 160db ilyen,és 160db amolyan rakétát,és már mehet is gyilkolni az ellent!!!a lonciál ez nem így megy.ő itt az ikszedik,aki "repülni már tud,de lőni még nem".amúgy meg az egészet nem lehet szóban elmagyarázni.szerintem.nem véletlen van hozzá egy biblia kaliberű manual.
  • Sharks
    Ha van kedved, akkor megnézed itt a ts3 elérhetőségünket és megbeszélünk egy közös repkedést, aztán menet közben válaszolgatok Neked, amire tudok. Egyszerűbb, gyorsabb, hatékonyabb így tanulni.
  • Sharks
    Románia, ne hülyéskedj... Baneasa Airport, Romania 08.06.2011 - THUNDERBIRDS látogat meg titeket!!!
  • Bögyörő
    A C-vel csak átváltol gépágyúra de nem azzal kell lőni. 1 az a navigáció ott nem müködik ahogy Boconadi kollega is irta 2-7 közt nyomsz valameiket mert ezek a fegyver módok majd c és utána a space-el tudsz lőni, persze csak levegőben a földön nem müködik. Ja és ez orosz gépeknél van így, amerikainél azt hiszem csak valameik fegyvermód és simán space de ez nm biztos, nem szoktam amerikai géppel repülni. Ha komolyan érdekel mindenképp tanulmányozni kell a manualt. A 279 oldaltól kezdve tömören billentyükkel leirja hogy kell használni a fegyvereket, de ez nem azért van hogy ne olvasd el a többi rész inkább csak olyan összefoglaló féle. És nagyon sokat kell gyakorolni.
  • Roli42
    http://www.vmh59.hu/download/Docs/Lockon%20magyar%20kezikonyv%20102.pdf
    Ebben is benne van? vagy ez nem is az?
  • Boconadi
    bálts először levegő föld, vagy levegő-levegő üzemmódba. 2-3-4-5-6-7 -es gomb. szerintem egyenlőre ennél ne is menjünk bele tovább.
  • bgabor
    Kénytelen leszel újra elolvasni a manualt, ott minden le van írva. Ez egy szimulátor, bonyolult, összetett, vagy utánanézel és megtanulod a manualokból, mit hogyan kell, vagy kimaradsz belőle. Ez nem olyan dolog, amit három hozzászólásban el fognak magyarázni neked. Csak a modern rakétás légiharcról, ami az egész alapja, órákat lehetne magyarázni.

Szerintem fáradj át inkább a HAWX2-höz, told azzal. Az egy árkád szar, percek alatt ki lehet ismerni, mit hogyan kell, elvégre tizenévesekre optimalizálták a kezelését.
  • Roli42
    Olvastam a manualt
    Tudtam eddig is,hogy a C betű a gépágyú,de télleg eggyáltalán nemtudok lőni vele :( mi lehet a baj?
  • gsg16
    üdv!
    ha már a manualt nem olvasod,akkor legalább olvass régebbi hozzászólásokat ebben a fórumban,mert átlagosan 3 havonta le írja valaki szóról szóra ugyan ezt a hozzászólást,hogy "repülni már tudok,de nem tudok lőőőőni!!!".és minden alkalommal kimerítő választ is kap rá az adott illető.így Neked is le fogjuk írni nagy vonalakban!kezdem én a gépágyúval,amit akár levegő-levegő,akár levegő-föld üzemmódban,a "C"-betű megnyomásával aktiválhatsz!de létezik két nagyon jó virtuális repülőcsapat ebben a kis Hazában,akikhez bátran fordulhatsz segítségért,biztos szívesen fognak látni,és válaszolgatni is a kérdéseidre!!(VML,VMH)
  • Roli42
    Sziasztok!

Teljesen kezdő vagyok még a Lock-on ban...Már nagyjából tudok repülni,de azt szeretném kérdezni,hogy hogyan lehet elsütni a fegyvereket?Se a gépágyúval,se a rakéttákkal lőni. Hogyan lehet?
    A választ előre is köszi
  • franko2
    Kösz a választ de ha ausztriában lessz akkor sajnos ezt is kihagyom, romániában élek de kecskemétig elmentem volna de ausztria az már nagyon nagy költség lenne nekem.
  • Sharks
    Nem... most Ausztriában lesz Zeltwegen júli. 1-2... 1000x jobb, mint a kecskeméti. Leszámítva, hogy ott nem lesznek magyar MiG-29-esek, de persze már sehol
  • franko2
    Sziasztok, kicsit off a kérdésem, nemtudjátok idén lessz Kecskeméti repülőnap? Tavaj nagyon szerettem volna elmenni de pont a repnap előtt közbejött valami, azóta is sajnálom hogy nemjutottam el.
  • brisanyo
    Jajj, igen tényleg:D De a lényeg megvan, jó irányba vezettek!:)
  • sure
    Vigyázz, FC2-ben már "Takeoff from ramp"-nek hívják
  • brisanyo
    Huh tényleg, köszi szépen a segítségeteket!:) Egyébként pont a "takeoff from parking area -s" dologra gondoltam.:)
  • Wampa
    Üres gépet kitehetsz célpontként,akkor csa álldogál üresen,statikusan,szomorúan
  • bgabor
    Leraksz egy gépet a reptér közelébe, és jobb alul turning point helyett megadod, hogy takeoff from parking area. Nem tudom mit értesz üres állapot alatt, de ugyanitt, a jobb alul lévő rész egyik fülén lehet megadni a gépen lévő fegyverzet összetételét, és a betankolt üzemanyag mennyiségét.
  • brisanyo
    Hello hooah, ha neked sikerült átlátni a mission buildert akkor hozzád intézem a kédésem, mert nekem még nem sikerült ez a mutatvány!:D Pl.: Hogyan tudok 1 gépet a bázisra tenni úgy, hogy a földön van kikapcsolt hajtóművel és esetleg üres állapotban?!?
  • hooah
    Na végre! Végre átlátom a mission buildert teljes részetben. :D
  • sure
    Talán mert ez nem is hiba, ugyanis alapjáraton nem tudsz változtatható szárnynyilazású géppel repülni, ezt csak az "All AI flyable" és hasonló házi barkács modok teszik lehetővé.
  • okosszöszi26
    danke very schön!

ez már csak költői kérdés:
    miért nem javítják ezt a hibát?
  • TG Gida
    Ogg vorbis állományba kell menteni,akkor működik.
  • TG Gida
    \LockOn Flaming Cliffs 2\Sounds\EditorMusic\LOP
  • Sharks
    Kisegítelek egy tanáccsal! Felejtsd el a single részét és irány a multi!
  • Adam II
    Flaming Cliffs 2 menü zenéjét szeretném kicserélni de nem találok Music mappát a Sounds mappában, az EditorMusic-ban találtam meg azt a hangfájlt ami a főmenü alatt is szól azt cseréltem ki de sajna még mindig ugyanaz van a főmenüben.
    A PilotLogBook mappát se találom szóval nem tudom honnan van az alapkép kép a pilótáról meg honnan szedi a kitüntetéseket.
    Ki tudnátok segíteni?
  • MiG man #17387
    Sziasztok!
    Én is kérdezek egy ostobaságot(?): hogyan lehet láthatóvá tenni a MiG-21 bis-t az FC2-ben? efA mod 2 fent van, modmannel telepítettem a lockonfilesről letöltött bis-t, de külső nézetben csak a kabitető látszik...
  • wittman
    Automatikusan változik a szárny nyilazás mértéke a sebességtől függően. Multiban sajnos bugos, és a saját gépeden ezt nem látod, sem kabinból, sem külső nézetből. Ahogy te is írtad másét viszont látod, hogy változik, szóval téged is ha néznek, akkor látják hogy változik a nyilazás mértéke. Ez is bug még az 1.12-ből "örökölte".