Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
hm.. ezt csinálja a flight simulator x is.. de ott betöltötte a te3xturákat csak kicsit lassan, ami azért érdekes mert épp most tettem a gépbe 4GB ram-ot, elõtte csak egy volt és akkor nem volt ilyen probléma 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
elindult hálistennek.. de ujabb problémák.. valami nem stimmelhet a videokártya körül... XP alatt faszán ment pedig... nem töltödnek be a texturák rendesen, kabin nézet nuku, a gép is csak egy szurkeség, a táj is 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
nem tudom.. szerintem fel akarta õ tenni, de mivel nem voltam adminisztrátor szerinte, ezért nem rakta fel...

egyébként kösz az okosítást 😊

LeonSilver
Amikor feltetted a lokkont akkor felkellett hogy tegye a sztárforszt is lévén az a védelem. Ami fontos, hogy ha feltette akkor kell egy restart. Ez tuti, hogy mûködik lévén mi is így használjuk.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Tikal
ááá kész vagyok... az elsõ pontod megmentett.. windsows tudatlan vagyok az már fix.. de hogy még ekkora fos oprendszert...

a kettes pontban jelölt progit letoltottem, de az se csinált semmit, csak rinyált hogy elõszor tegyek fel drivert 😄

futtatás rendszergazdaként, ez mekkora, még sose használtam 😄

LeonSilver
1) jobb klikk -> futtatás rendszergazdaként

2)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Tikal
no, felraktam az 1.12b patch-t. és azt mondja játék inditásnál hogy telepitene, de lépjek be mint adminisztrátor 😄D De hát ugy vagyok.. mégis milyen legfelsõbb szintre kéne még belépnem hogy játszhassak már végre? !?! nem értem miért kell szopatniuk az egyszeri user-t

bocs, de én ott sem találok semmit... azt irják, ha régebbi driver van a gépen, akkor inditsam el a protect.exe-t aztán majd ott telepit vmit... hát az nem telepit semmit, csak kidob egy ablakot amin egy OK gombon kivul semmin nincs ( tipikus windows )
ha a játékot inditom akkor meg az nem telpit semmit mert nem vagyok adminisztrátor ( de, az vagyok )

<#gun>

LeonSilver
http://www.star-force.com/support/users/

Tikal
mégis hogyan? az oldalukon nem találok ddrivert... azt irják inditsam el a protect.exe-t, elinditom, de csak egy ablak ugrik fel, parancssorokkal, hova irjam???<#fejvakaras>

LeonSilver
Talán próbáld meg a szarforszt frissíteni.

Tikal
Hali.. hogy lehet müködésre bírni windows 7 alatt a flaming cliffset? XP alatt simán elindult

hooah
Kösz az infót, bár én nem tettem fel érthetõbben a kérdést, mert az érdekelt volna, hogy ez a flag kifejezés mit takar a mission editorban meg a trigger listában, mert sehogy sem tudok rendes conditon-t beállítani a küldetéseknek, mindig csak az a 0,0% complete van.
Valaki segíthetne elmagyarázni, hogy kell beállítani, hogy mûködjön is.

Molnibalage
Ha be van pipálva valami, akkor az angolban az flagged vagy checked szóval van jelölve.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hooah
Valaki el tudná mondani, hogy mi az a FLAG, és nem a magyar jelentésre gondolok hanem a mission editorban meg a trigger listában

Alapban igen, de az efA mod-dal vagy a bomber mod-dal repülhetõk a varia szárnyasok. Pölö egy Su-17-el elég tisztességes adag bomba juttatható célba.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Aha, értem. Tehát nyilazza az a dög, csak épp nem úgy lett megrajzolva.
Köszönöm!

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Abban kérnék segítséget, hogy a Freetrack 2.2-es, Win7 64bit alatt kompatibilis-e az FC2-õvel.
Más progik problémamentesen kezelik, de az FC2 kifagy tõle.
Multiban látszik de csak a másik gépeken amivel te repülsz annak nem! Persze mások kívülrõl látják hogy a tied is nyilazza ahogy kell!
Siluro
Ha az emlékeim nem csalnak csak az AI gépek képesek a varia szárny használatára.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Én meg abban szeretnék segítséget kérni, hogy a variaszárnyú gépeknél (MiG-23, F-14, Su-17, stb.) hogyan tudom állítani a szárnyak nyilazását? A lejjebb található Líbiai elfogás videón is "nyilazódott" a Tomcat-ek szárnya. Nálam, ha repülök valamelyikkel nem nyilazza automatikusan.

A HUD-on, középen szereplõ szám azt mutatja, hogy milyen szögben keres éppen a lokátorod.

Hali. Szerintem belekeveredett a HUD-ba és a RADAR HDD kijelzõjébe. Ha jól értelmezem elõször a HUD-ról ír, aztán a HDD-rõl. Asszem...<#fejvakaras>

Sharks
A bal felsõ sarokban a cél távolságát mutatja. Amirõl te beszélsz, az valóban arra jó, hogy a radar keresési távolságát állítsd vele, tehát azt az értéket, amennyire szerinted a cél lehet, hogy hamarabb megtaláld...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Megtudná valaki mondani a HUD on a fegyverek felett van egy szám ami alapból 10 és control +/- al lehet novelni csökkenteni és azt irja a manual "expected target range", az pontosan mire jó? Gondoltam arra hogy milyen messze keressen a radar de az a bal felsõ sarokba a range scale ha jól értem, viszont akkor ez fogalmam sincs mire lehet jó.
Egyetértek!
Szemmel látható lett a tájbéli különbség is, minden szempontból!
Én elég sokat játszottam az alap 1.02-vel és nagyon látom a minõségi javulást. A "felsõ" része a térképnek valószínüleg azért maradhatott ki, mert az elképzelt konfliktus helyszíne (Grúzia) az "alsóbb" részen található földrajzilag is.

GaBika6
Bár Black Shark, (de majdnem ugyan az) azért sztem óriási különbség van a FC és FC2.0 között. Kicsit nézelõdj még és ne elsõre ítélj...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Most vettem meg az FC2-õt és örömmel láttam hogy új helyszinnel bõvült, azaz új helyszin lett csak mert a Krim sziget tök üres, benne van csak nincs rajta semmi. Tudja valaki mi ennek az oka? Miért nem csinálták meg ezt a részt is? Vagyis miért nem tették bele mert szerintem a terep grafikáján nem sokat változtattak, a repterek jobb texturát kaptak meg ujjabb modelleket de ahogy nézema táj mintha tök ugyan olyan lenne mint az FC1-ben.

Boconadi
sony vegas
Sharks
Ha valaki tud mondani egy jó szerkesztõ progit, akkor majd csinálok ilyen videót...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

repvez
jo kis video , de én valami olyanra gondoltam ami multi alatt készült és látszik benne valami olyan hogy összedolgoznak a csapásmérök a vadászokkal esetleg a helisekkel.
Hogy mondjuk a vadász kabinjából kinézve látni hogy a csapásmérök épp rácsapnak a célpontokra, esetleg forditva.
Egyik sem igaz! Minden repülõnek és minden földi telepítésû lokátornak más a teljesítménye és ez minden típusnál mást fog mutatni. Saccolni lehet meg leméricskélni és akkor ha kb elképzelés van mi jön szembe lehet tippelni távolságot. Vadászról sugárzásnál a "feles" erõsség nálunk (Su-25) már hátraarcot jelent.
Találtam egy képet a RWR-rõl, ami a távolságokat mutatja, ez menyire valóságos? Gondolom egy földi radar mivel sokkal erõsebb más értékeket ad de repülõknél valában jók ezek a távolságok?
Siluro
Sorry a dupla postért, itt a videó:

http://www.youtube.com/watch?v=yyORtaFCa3I

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Siluro
Igen, amikor egy F-14 géppár lelõtt, ha jól emlékszek, két líbiai Mig-23 -ast. Eredeti rádiózás lett alávágva, nagyon jó kis videó.

Sharks
Fórumon le van írva, de egyébként ott jelentkezel a fórumon...

Hali!
Tudtok segíten abban, hogy a virtualbase.hu serverre hogyan lehet "bejutást" szerezni? Jelentkezés, tesztrep, ilyesmi...
Thanks all.

No igen, de amikor az FC2-es csávó 1200-al ráveti magát egy Eagle-el a kis Kamovra, akkor már a gépágyú és a Vikhr nem nagyon játszik. Oda kéne az R-60/R-73. Persze úgy se lenne egy terminátor, de több esélye lenne. Meg aztán ha már a valóságban is tud ilyet akkor nem volt szép ezt kihagyni a játékból.

Köszi! Ténleg az volt a gond hogy külön egységenként tettem le. kipróbáltam és mostmár müködik, viszont akadt egy másik dolog ami nem teljesen világos. Úgy állitottam be hogy az egységeknél legyen felirat hogy jól lássam mi hogy pontosan történik. Én úgy tudtam hogy elõször keres a radar és azt jelzi a RWR majd ha kilõtte a rakétát azután a rakéta radarját jelzi elsõdlegesnek a RWR és ennek a távolságát mutatja, de most ahogy kipróbáltam mintha még mindig a földi radart jelezte volna a RWR és nem a rakétát, ez mitõl van és ha igy van akkor honnan lehet tudni a rakéta távolságát.
polluxware
eggyel lejebb😊 bocsi

LeonSilver
Külön egységekként tetted be õket? Mert az úgy nem fasza.

Egy kis segitség kéne, csináltam egy küldetést hogy gyakoroljam a RWR használatát, oroszokat tettem amerikaiak ellen, én Su27-el repültem és SAM HAWK légvédelmet tettem be, elõször csak a rakétákat, de mivel nem lõttek betettem mind a hármat aminél azt irja hogy sam hawk, persze rájöttem hogy nem volt radar azért nem lõtt, mostmár jelez is a RWR de csak nem lõ. Próbáltam a SAM Patriot-ot is, ott is betettem mint a hármat itt is jelzett a RWR sõt meg jelzett hogy be is fogott de csak nem lõnek. Mi lehet a gond? Esetleg utána lehet nézni valahol hogy mit mivel kell letenni hogy müködjön? Kerestem a manualba de nem találtam. Még egy dologra nem sikerült rájönnöm mi akar lenni ez a RWR-nél aminél azt irja "Own aircraft mark on the "light strip"" manual 224 oldal, angolul nem tudok szótárral meg semmi értelmeset nem tudtam kihozni belõle.
Sharks
<#conf> Ezt most miért nekem írod?

polluxware
fc2-nek semmi szüksége az fc1-hez lényegében.. (teljesen más mappába telepíti)

az egész arról szól, hogy a lock-on mai napig az ubisoft tulajdona, és fc2 ami már dcs engine-t használ, a pár lonci maradék miatt külön nem adható ki jogi dolgok miatt... tehát megeggyeztek hogy kiadhatják relatíve önállóan, de a telepítésnél hivatkoznia kell az 1.0, 1.1 jelenlétére

a platinum verzsön ami önmagában is telepíthetõ, az árnak egy rész a ubisoft zsebbe vándorol

magyarán aki most kezd el foglalkozni vele ((noob)), azzal kötelezõen megvetetik az elõzõ series-t is..... (van ám ráció benne😊

pár regedit fájlal, vagy egy 1.12peccs feltételével átugorható

Hali!
Köszönöm a választ. Akkor ezek szerint a serveren való repülésnél közös server listát használ a két game.
Üdv!

repvez
egyébként valaki már látott a neten olyan videot a müvészfilmeket kivéve ahol normális harci jelenet van lefilmesitve human stereplökkel esetleg BS és FC2 közös müveletben?
Igazad van fater, teljesen! Be sem küldenek vadászfedezet nélkül helikoptert mûveleti területre. Bár ugye a "Cápa" ebben az esetben is hátrányban van mondjuk a Mi-28, Apache Ah-1, Tiger és társaival szemben mert az ágyú erõsen limitáltan mozog...
LeonSilver
lál
A BS egészen hatékonyan használja a Vikhr-t légi célok leküzdésére. Persze nem egy Aim-54 de helikopterek ellen tökéletes, kis szerencsével és sok gyakorlással lassabb röppülõk ellen is használható. Egyébként legyen szó bármilyen kopterrõl, ha már meg kell magát védenie egy vadásszal szemben az már régen rossz.

Óóó dehogynem! Helikopterek ellen Vikhr pl kiválló! Sõt ha a légi cél 800 alatt repül akkor még lehet rá indítani. És van rajta egy ágyú is ami sisakcélzóval szintén veszélyes tud lenni. A célzó rendszer ismeri az A/A módot szóval lehet azt használni!
Sehogy. KA-50-hez a Black Shark programot indítod, repülõkhöz az FC2-õt.

Annyi a közös vonás, hogy multiplayerben együtt tudnak mûködni. Pl:ugyanazon küldetésben együtt repülhet a helikopteres a vadásszal. Kis szépséghibája a dolognak, hogy a KA-50 légiharc fegyverzetét(R-60,R-73) nem rakták bele a játékba, úgyhogy nem képes megvédeni magát semmivel szemben sem.

hooah
Valaki tudna segíteni DCS téren?
Saját küldetés szerkesztésében, valahogy nem tudom soha beállítani, a küldetés célját, mindig mikor elõhozom a feltétel ablakot 0.0%-ot ír, ha megsemmisítette ma célt ha nem. Lehet valamit rosszul csinálok ezért valaki elmagyarázná hogy is kellene beállítani?