Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uhh!Tényleg!Nem vettem észre ezer bocsánat<#buck>
Sok köszönet a FAQ-ért.Ilyen korrekt segítõ faq-t nem is láttam még többi topicok-ban.Megmentett!!!!!Köszönöm.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Speedbreaker
FAQ!!! <#banplz>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Gamepad.De semmit nem ér ennél a játéknál sajnos + ha beállítok rá pár gombot nem reagál rá.
Hogy tudom bemérni a célpontot billentyûzettel és hogy tudok lõni rá????Nem jön össze,1 napja csak állítgatom a beállításoknál a dolgokat<#falbav>Jó lenne már játszani is vele<#szomoru1>

Mi az a rumblepad ?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Hi!Tudtok adni valami tippet,hogy tudnám elsajátítani az irányítását??Nincs valahol meg a Magyarra fordított irányítás(bill.kombinációk)?Tudom nem ehez a játékhoz való egy rumblepad de azzal is szeretném játszani.Felismeri a játék de ott,hogy tudok ráállítani irányítást?<#nemtudom>

Siluro
Igen, én már láttam korábban. Elég sokmindent elárul, pontosabban igér a video. Nagyon szépen meg van csinálva, mintha egy igazi háborús zónába készült felvételt látnánk. Na yoo, a grafika annyira nem, de az egditálás az igen.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Speedbreaker
Amúgy vmi olyasmirõl szól, hogy a Tábornok megtalálta az 1. részben készített felvételeket, és jól leszidta a pilótát, meg hogy ez volt az utolsó esélye. Azát pechükre egy kis ökörségbõl akkroa lessz hogy csak na.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
Amikor el megy baromkodni a tankolás közbe meg amikor lecsúszott a bomba az A10-rõl nagyon teccett 😄DD.
Amúgy hogy csinálták meg hogy a rakéta a városban úgy cikcakkosan ment?

repvez
Köszi kár lett volna kihagyni ezt a múvit, nagyon állatul megcsinálták.Szét röhögtem az agyam rajtuk föleg ha még értettem is volna mit mondanak mert biztos volt pár olyan poén is ami csak szoba hangzott el.
Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Speedbreaker
1. része
2.
része

sure
A #10014 elsõ screenshotja biztató ez ügyben.

Hind95 felturbózva.

Isten nem bottal, hanem VMware.

repvez
Nincs meg valahol az a video kisebb méretben vagy online lejátszhatosággal?Mert nincs helyem és kedvem 2-300mb-okat letölteni.
DummyBoy
Ehhe 😊 Nekem is 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Speedbreaker
Az a Bill et Johns mekkora 😄D

repvez
Ez a legutolso szemberepülös mi24-es most a háttérképem.😊
Remélem valamikor repülhetövé válnak ezek a masinák is
Siluro

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Siluro

Siluro
Köszike 😊

sure
Jaj, Allah õrizz, hogy FSX vs. Lock-On flame bontakozzon ki, csupán a kielégíthetetlen gépigény kapcsán merült fel párhuzam.

BTW gratula Siluro a farmhoz! (házi gazdaság...)

Siluro
Az FSX mély elemzést az FSX topikban folytassátok. (Uhhh, de régóta akartam már ezt mondani...😊 )

Reaper
Nekem konkrétan 1 perc repülés után elboot-ol a gép tõle:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Bucser
mondjuk abbanegy szinten van a lockon-al, hogy erõsen beta állapotban jött ki😄

AKA: bugos mint a szar

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

arty
te a télapoban is hiszel? <#nyes>

Forza.

sure
Persze, tisztában, ez csak a jelen állásra vonatkozik. (=FPS-sel birkózás nemgyenge konfigokon is)

Hát lehet most még ezt mondod de azzal remélem tisztában vagy hogy az FSX az dx10 es játék ergo ez a grafika sehol sincs ahhoz amit valójában tud...
sure
Hehe csak azért látogatom mostanság (read-only üzemmódban) az FSX topikot, mert ott is megy a köpködés a gépigényre, és a legszebb öröm (a söröm meg a mûköröm után) a káröröm.

Zsír, hogy a Lock-On engine már 2003 óta tudja azt, amit a Microsoft mostanra csinált meg az FSX-szel 😊

Az eddigi screenshotok alapján az se szebb, mint a Lock-On, sõt...persze avval körbe lehet repkedni a Földet, míg a Loncival nem, de a Lonciban legalább ahol lehet repkedni, az pofásan néz ki high-medium beállításokkal is.

DummyBoy
Azért mert nem lesz szvsz olyan gép amin fullon menne ... 😞

Nekem a Lonci 3800 X2 + 7900GT is tud meglepetéseket okozni ...

Szvsz jó ha jövõre kijön olyan proci és vga amin ilyesmire esély lehet ...

thomasthomas
hi!

Sehol nem találtam infót hogy mennyi lesz a Black Shark-nak a gépigénye, azaz nem minimum hanemm full grafon....milyen videókártya, és proci kell így az élvezhetõ játékhoz?....tudom ez a kérdés off de nem tudom hol megkérdezni(elég lesz e neki egy mostani középkategóriás kártya?)

elõre is kösz.

2007 elsõ negyede , ha jól tudom ...

DummyBoy
Valami infó van már a BS-rõl? Mert a Lockon.ru-n nemsokat találni ... még mindig Autumn 2006 , pedig már lassan Winter van ... pár napja már jeget vakartam a szélvédõrõl!!!!

Siluro
Mert nekem 5 év kell... és ne szólj be 😊

Ahhoz minek 5 év? <#wave>

Egyébként meg a Lock On engine szép-szép de nem annyira mint amennyire zabálja a gépet... Manapság sokkal brutálisabb tulajdonsággal megáldott motorok vígan szaladgálnak játékok alatt és fele ennyire erõforrásigényesek!

Azért BS powa!!!!!
Siluro
Igen én is ezen gondolkoztam. Azért yoo látni, hogy már ilyeneket megtudnak csinálni. De majd 5 év múlva megnézem, hogy néz ki a játék highon és 8xos elsimítással 😄

Bazz , ez még a következõ utáni gépemen se fog megmozdulni ...
Amúgy BS <#worship> !

Siluro
Hát nem is tudom 😛PP

NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#banplz>
Speedbreaker
én nem lehetnék? <#banpls>

Siluro
Küldtem mailt a moderátoroknak.

DummyBoy
Miért? 😊

Mellesleg télleg jó lenne egy Házigizda ... de emlékeim szerint mintha lett volna ... vagy nem?(Mert lehet hogy keverem valamelyik másik topiccal ...)

Siluro
yoo, rendben 😊

Bátor ember ... <#eljen>
Aztán törölgetni rendesen a warezos sz*rt ! <#wave>

Siluro
Na yoo... vállalom. Ki az aki azt mondja, hogy oké, hogy én legyek?

Mostmár csak egy emberke kell aki elvállalja... Valaki akit mindenki elfogad és nem lesz hurrogás meg köpködés... <#rolleyes>
Bucser
kéne egy hzigazda, hogy töröljön 9996-tól 10K-ig...

DummyBoy
Melegedés? Milyen gép? Milyen VGA? Egy kicsit körbeírnád?

Speedbreaker
talán.

Esetleg szoftver hiba lehet?

hello!
Az mitõl lehet, hogy vígan lock on-ozom és kb. mindig fél óra után magától
kilép a játékból? Ráadásul campaign közben. <#nemtudom>