Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
TÉK-elem a 10k-t

Sorry, de nem bírtam nézni hogy itt áll parlagon hetek óta <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSS ....

DummyBoy
... leszek ...

DummyBoy
... paraszt ...

DummyBoy
Most akkor bunkó ...

Speedbreaker
Tabulátorral célpontot válassz.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy a lock on-ban (F-15-sel) repülük. Mondjuk a sparrow-t kiválasztom mint fegyvert, megvan a cél lövök rá. A következõ légi célt hogyan támadhatom?? Szóval a radarral hogyan fogom be a következõt?

Azér annyira nem gáz a helyzet... Deazértmégisazthiszem! <#idiota>
DummyBoy
Lol ... esselesszsosemámeg 😞

Mind1 ... szerk: lol ... véletlen elküldtem ...

Szóval: Mind1 ... megvárom 😊

Aha... <#idiota>

Vannak úk képek, de megjelenés majd, ha kész lesz... Még csak becslés sincs, hogy mikor! <#sir>
DummyBoy
Üdv Mindenkinek ... Valami hír a Black Sharkról?

mit jelent az AWACS?
és mire jó?

repvez
És igy a wikipedia szerint:
http://en.wikipedia.org/wiki/MiG
repvez
Мikoyn Гurevяch
A freetranslator szerint igy néz ki oroszul
Speedbreaker
Mikoyan Gurevich <<-- valaki letudná nekem írni orosz betûkkel?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Tikal
ha nem értesz nagyon hozzá ténylég kezd a konnyeb géppel, A-10 el gyerekjáték a bombázás...ja meg ott a traiing nem véletlenul, használd...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Speedbreaker
A su25 egy olyan gép, amit az igazán pro-k tudnak használni. Nos most nem arra célzok hogy te béna vagy, hanem elõbb próbálj meg másik gépekkel lövöldözin, kiismerni a játékot. Próbálj meg A-10 -zel bombázni, azzal is könnyebb mint su25-tel. Sry hogy nem tudok segíteni, én magam sem csináltam még földi bombázást su25-tel, ezért nem tok segíteni csak egy tanácsot adtam.

Siluro
Sorry én nem értek a földi csapásméréshez... 😞

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

9978 please

Siluro
Yobban jársz mostmr, hogy a letöltõs verziót veszed meg. Itt beregisztrálsz, aztán vásárolsz. nagyon fontos, hogy csak akkor tudsz vásárolni, ha dombornyomott kártyád van.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Tikal
hi, vkinek vmi tapsztalat honnan tudnám bszerzni a gémet, melyik online bolt kuldi el frankon? stb? kösz

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hello!
Még kezdõ vagyok.
Végigmentem a SU-25 training-en, majd kipróbáltam a Campaing-ben az elsõ SU-25 missziót. Felszállok, kanyarodok, elérem a török vagy grúz földi egységet, és szinte rögtön lelõnek valamilyen rakétával a földrõl.
Dobo a chaff and flares-eket, de mégis eltalálnak.
Gondolom, elõször valahogy meg kéne semmisíteni a ,,ground-to-air mode''
földi ellenséges egységeket. De hogy? Mivel csak 4 bombám van és 2 R-60-om.
Gondolom, meg kell kérni pilótatársamat, akivel indulok, hogy lõje már le valahogy, mivel neki van KH-25-je. De hogy?
Ha bármelyik kérdésemre tudtok válaszolni, segítsetek please.
Kösz!

Speedbreaker
aha, ott ül a másik a másik végében <#idiota>

Reaper
Jelen pillanatban csak 1 kétüléses proto példány van, az M2.De 1 ülésesben is készítenének (M1), ha lenne megrendelés.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

mrca az a kétüléses?
Speedbreaker
Egyturbinás <#idiota>

grotesk
nem hiszem hogy háborúban sokra mennének azokkal a mûrepülõ figurákkal...

grotesk
nagyon lazaaaa

Siluro
Az szép, barátom 😊)

narazzino

Molnibalage
Khömmmm...

http://www.jaccovanschaik.net/?page_id=23

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Siluro
Nem csak F-16 kéne, olyan 6 db cockiptot feltudnék sorolni, ami egymás mellett állhatna a szobámban 😄

Bucser
MInek neked f16 cockpit?<#mf2><#idiota>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Speedbreaker
The fanatic <#idiota>

Siluro
Én is akaróóóóóóóóóóóóóók!!! 😊)

Speedbreaker

NEXUS6
Én is szeretem a sört!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

olasz

Mert bezavart vmi olsz honlap ami 1szerûen eltüntette az sg.hu-t és nem láttam h el van e küldve.

Speedbreaker
minek küldted el kétszer?<#ejnye1>

Úgy látszik nem kéne este írogatnom mert lehet nem figyelek annyira oda és nem veszek észre 1 nem szócskát.Pedig régebben ez jobban ment,akkor valakinek éjjel fél egykor az Il2 Sturmovik fórumban leírtam (kb.ilyen hosszan v még hosszabban),hogy hogyan kell leszállni.És õ meg azt mondta h tkéletes volt a hozzászólásom és szerinte ennél részletesebben le se lehetne írni a leszállás folyamatát,az elvégzendõ teendõket.Úgy látszik h akkor jobban figyeltem😛 Nem úgy mint ma meg tegnap😞 Úgyhogy bocs mindenkinek az elírásért.

Úgy látszik nem nagyon kéne este írogatnom mert akkor lehet h nem figyelek annyira oda és ezért nem veszek észre 1 nem szócskát.Pedig régebben valakinek az Il 2 sturmovik fórumban 0 óra 34kor (nagyobb terjedelemben mint az MRCA-s hozzászólásom volt) leírtam h hogyan kell leszállni,és õ azt mondta h tökéletes volt a hozzászólásom ugyanis annál részletesebben,jobban szerinte nem is nagyon lehetne leírni a leszállást.Akkor biztos jobban odafigyelhettem😛 Nem úgy mint most😞

Jólvan most már látom.

Bucser
legalább olvasnál nem csak okoskodnál😄

"© Molnibalage 2006. szept. 25. 22:58 | Privát | Galéria | Válasz | #9938

Tudod a Gripen hajtómûvének élettartama nem 400 óra körül van és van hozzá AMRAAM lés többfeladatos. Nem kis elõny. "

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Oda azt ítam, hogy NEM 400 óra. Lehet, hogy ott is ki kellett volna emelni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A hozzászólásod így szól:"Tudod a Gripen hajtómûveinek üzemideje 400 óra körül van..."Én nem tudtam a pontos üzemidejét (a tipeem 3500 óra volt és lusta voltam utánanézni a pontosnak) úgyhogy inkább leírtam az általad írt adatot és te bizony ténylegcsak 400-at írtál,ha visszaolvasod észreveheted(9938-as hsz).Úgyhogy nem néztem el 1 nullát sem csak 1szerûen a rád hagyatkoztam.Úgy látom hiba volt<#nyes> A nullákat meg ilyennél fontos odaírni.

Reaper
Úgy hiszem, hogy félreolvasta a mondandód, amikor a 29-esre célozgattál...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Molnibalage
Honnan vetted az a sületlenséget, hogy 400 óraát bír a Gripen hajómûve? Kb. egy nullát elnéztél..

Amikor MRCA-at felajánlották nekünk az oroszok, akkor az már bõven repült.Míg a Gripen-C változat, vagyis ami nekünk készült, az azután repült elõször, h mi leadtuk a megrendelést.Ugyanis akkor kezdték fejleszteni.Egy papíron létezõ gépet rendeltünk meg ekkor,a Gripenek ugyanis nem redelkeztek légi utántölthetõséggel pl. meg még sok más dologgal amit a magyar fél kérésére szereltek bele. Meg arra is felhívnám a figyelmét mindenkinek,h például 2000-ben Anettkát is a MiG-29MRCA-val repültette meg Mihail Beljajev, az RSZK-MiG berepülõpilótája.Tehát az MRCA már repült akkor bõven,ha még utast is szállítottak vele.Más:Reaperrel értek egyet az üzemeltetési dolgok kérdésében.Ha jól emlékszem pont az Orbán kormány játszotta meg azt h õk azért akarnak megszabadulni a MiG-29-esektõl mert a Vologyáék nem küldik az alkatrészt.Ekkor finoman egy nemzetközi sajtóközleményben a MiG felhívta a miniszterelnök figyelmét h ahhoz h jöjjön alkatrész nem ártana például leadni a rendelést.No Comment.Indiának miért nincsenek alkatrészellátási,üzemeltetési gondjai pl a 29-esekkek?Azért mert õk nem akkora f*szok mint az itteni mindenkori tiszelt vezetés és KÉPESEK RENDELNI!Az MRCA dologról meg annyit h nekünk azt nagyon jó áron ajánlották fel (legalább is amennyit ismerek az ajánlatból,meg NATO-kompatibilis cuccokat raktak volna bele stb,)a gép pedig bármi meglepõ több feladatú,hisz a nevében is benne van:MRCA vagyis MULTI ROLE COMBAT AIRCRAFT.Az OVT-rõl annyit h abból lesz (ha megnyerik az indiai tender) a MiG-35.Ami egy többfeladatú,szupermanõverezõkészségû(bár ezt már akár hipernek is nevezhetnénk)gépet takar.Ez az MRCA típus és az OVT összeházasítása lesz amennyire tudom.Ha mi vmi csoda folytán 1-szer mégis rendelnénk MRCA-kat a Gripenek mellé,akkor arra is esélyünk lenne h megkapjuk az OVT féle tolóerõvektoros kormányrendszert.Ezt 1 haverom mondta aki kint volt a MAKS 2005-ön és kérdezte a MiG-es szakembert a standon h ezt a TVC rendszert be lehet e építeni minden 29-es változatba? A válsz az volt h be lehet építeni minden olyan 29-es véltozatba ami Fly By Wire kormányzású.És az MRCA pedig Fly By Wire kormányzású. A másik ha,a Gripen hajtómûve 400 órát bír az nem túl sok.Fõleg az új RD-33 2000 órájához és ahhoz képest és ahhoz képest h a világ elsõ sorozatgyártású vektorálható hajtómûvén vagyis a Ljuka AL-31FP-n 500 óránként kell cserélni a fúvócsõelfordító szerkezetet,ami pedig igen nagy igénybevételnek van kitéve hiszen tudjuk h a Bumeráng manõver kivételével (ezt a világon 1edül csak az OVT-tudja) ugyanis a Szu-30MKI ugyan ezeket a dolgokat szokta mûvelni a levegõben mint az OVT.Plusz még rendszeresen laposdugóznak is a Szu-30-asokkal bemutatón,akkor is rendesen dolgozik ez a cucc.És a Gripen-nél se rendszeres laposdugó se,Kulbit,de még Pugacsov-Kobra se semmi ilyen extra dolog ami adna a hajtómûnek.Még vmi. szerintem 1 hajtómû nem hajtómû.Lehet h drágább a 2 hajtómûves típus üzemeltetése,de a 2 hajtómû adott esetben életet és gerincet menthet,ha sikerül az 1 hajtómûvel történõ leszállás.És életet menthet ha elvánszorogsz kilõtt 1-ik de mûködõ másik hajtómûvel baráti terület fölé és ott katapultálsz, ha nem tudsz leszállni.Ha az 1 hajtómûves gépednél kilövik azt az 1-et ami van akkor meg annyi.Nincs tovább,bárhol legyél kattintadon kell.És ez ellenséges terület felett nem szokott túl egészséges lenni...