Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ilyen játékért nem szabad sajnálni azt a kemény 3 ropit ...
Sõõõt ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Egyébként a CD -s csak egyszerûen bekéri a lemezt és jóidõ...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Miért hiszem hogy egyes emberek itt éhenhalnának ha nem fogná valaki akezüket?
Nem tudnátok adni egy linket ahonnan le lehetne szedni az 1.12a patchet lécci!
Mi köze van a win reinstallnak az FC-hez? Nem az FC miatt szoktak gépet újrainstallálni, hanem pl. hardware csere miatt. A letöltõs verziónál mentegetni kell a registry-t ahhoz, hogy ne szívd meg az aktíválásnál. Ezért jó a CD-s verzió mert ott nincs semmi registry-s szívás, simán feltelepíted és jó idõ... Annyi, hogy hetente egyszer kérni fogj a CD-t. Üdv!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A lockon.ru-n milyen verziót árulnak?
Captain Sonar 2024 Remake
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nekem CD-s van , így sajnos mást nem tudok mondani .
Már nagyon régóta olvasom ezt a topicot, de még nem szóltam hozzá.
Most eljött az ideje, mert van egy kis gondom. Megvettem neten a Flaming Cliffs-et, de párszor már újra kellett telepítenem, Winfos, és egyéb problémák miatt. A gond csak az, hogy a régi szériaszámomat már nem fogadja el, így hiába generál új hardverkulcsot, a lejárt serial miatt nem fogadja el. Mi a bánatot tudnék tenni?<#szomoru1>#szomoru1> Megvettem, és ha párszor újratelepítem, többé nem tudom használni? Ha valaki tud, légyszi segítsen!!!<#help>#help><#help>#help> Elõre is köszi!

Regelsz lockon.ru-n (ha még nem tetted meg) aztán E-shop és megveszed...
Itt egy link hozzá:
E-shop
Honnan lehet az általad megjelölt konstrukcióban megrendelni?
Ismerõst úgy érted, hogy akinek dombornyomott kártyája van, vagy a www.vmh59.hu-ról aki vállal még rendelést?
Barátkozz meg a gondolattal, hogy csak dombornyomott kártyával fogod beszerezni a Lock On-t. Az alap(1.0) + az FC (1.1) szállítással együtt olyan 9000 forintból kijön. Nincs más alternatíva és nincs is vele probléma. Kérd meg vmelyik ismerõsöd, hogy rendelje meg neked. Ennyi!
Üdv!
A világért sem szeretnék belevaúzni, de azért egy-két dolgot elmondanék. Valóban hibásan írta Cutter, ugyanis a félaktív raksikban (R-27R/RE vagy az AIM-7 pl.), mindösszesen egy vevõ egység van ami a repülõgép lokátorától kapja a pályakorrekciós jeleket. Ezzel szemben a ARH raksik lokátorát ugyanúgy látod a besugárzásjelzõn. A besugárzásjelzõ mindig a számodra legveszélyesebb sugárforrást fogja mutatni. A besugárzásjelzõ adatai alapján lehet következtetni az ellenfél típusára (ha tudod a távolságot, márpedig EWR ill. AWACS jelenléte esetén tudod). ECM esetén szintén a távolság ill. besugárzás erõssége alapján ki lehet találni, hogy milyen típus és pl. milyen távolságról kell elindítani a raksit Override-ban. Az ECM-nek megvan az a hátránya, hogy nem látja az üzemeltetõ gép, ha indítanak rá...
Más. Beszéltél itt a padlock-ról, hogy miért nem látja a rakétát. Na most a rakéták túlnyomó része (a pár másodperc alatt, amíg kiég a hajtóanyag) M2-2,5 -ig gyorsul egy parabolikus pályán, amely leszálló ágában gyakorlatilag "vitorlázik" a célig. Ha te egy ekkora sebességgel érkezõ 30-40cm átmérõjû 2-3 m hosszú csövet észreveszel, tudsz vmit. Továbbá a valóságban amúgy sincs padlock, meg ikon...
Cserébe azt tudod hogy mikor indítják és azt is hogy honnan sõt ha kicsit jártasabb vagy a jel erõsségébõl a távolság is kb meghatározható (feltételezve hogy te nem fogod az ellent)... Innentõl már csak a manõver ismerete és kis gyakorlás kérdése az elkerülés...
Új felhasználó lennék, ha sikerült volna kapnom bárhol is a játékból.
Szabadságot vettem ki a felkutatás céljából, ami mindössze arra volt jó, hogy kiderüljön mi vagyunk a Balkán - az egyik a sok közül :-)
Amin vagyok túl: 576 shop, Media markt, CD Galaxis, PCdome, Automex, apróhirdetések, Cora, Auchan, Metro áruház - sehol semmi.
Electroworldban azt sem tudják mi az, tesco-ban az ügyfélszolgálat is "gazdaságos" üzemmódban mûködik 4 csörgés után visszakapcsol az automatára...
Az eredeti 7 repülõt felsorakoztató verzióra lenne szükségem, ha igaz, akkor 1.1 ? (Bugok nélkül) :-)
Zsákutca egy orosz oldalról való rendelés is, mert csak dombornyomott bankkártyát fogad el.
http://www.naturalpoint.com/trackir/01-store/store-catalog.html-rõl kb. 25.000,- Ft-ért lenne mindennel együtt itthon.
Segítségeteket kérem; honnan tudom én ezt manapság relatíve nornális áron beszerezni?
Köszönöm elõre is.
Megmondanátok, hogy akkor hogyan kell az orosz gépekét használni? Ha egyszerre villan fel 2-3 fajta lokátor jelzõ és 3 db iráõnyból is van jelzés, akkor melyik ierányho, melyik típus tartozik?
"Szerinted egy félaktív lokátoros vagy egy neadj isten akítv lokátoros raksi nem sugároz be?"
A SARH rakéták tudtommal a repülõgéprõl kibocsájtott és a célról visszavert jel alapján tájékozódnak. Akkor az hol sugároz be maga a rakéta? Sehol. Csak az indító gép. De az bárhol lehet a rakettához képest...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kiegészítve néhány manõverrel, 2x túlerõvel is el lehet bírni. (Hasonló szinten álló júzerrel szemben.)
Az F-15 érzékelõi lehet hogy jobb paraméterekkel rendelkeznek (a valóságban) de összességében sokkal kevésbé értelmezhetõ módon kapja az ember az adatokat, legalább is számomra.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Próbáld ki hogy egy f-15 ellen mész amin van 1 db amraam.. Ellövi rád és nézed a besugárzás erõsségét... Amint bekapcsol az aim120 lokátora a besugárzásjelzõ egybõl átvált annak "mutatására" és látványosan elkezd nõni a jel erõssége...
Ha kicsit utánaolvasol a manualban rájössz hogy nem csak úgy van az sõt egyes dolgokban jobb is mint az f-15 -é...
Egyébként pont ez alapján az intenzitás növekedés alapján lett kidolgozva az aim120 elleni 100% os kikerülõ manõver is... Tegyük hozzá nekem csak a szám nagy mert én csak egy földtúró csapásmérõ vagyok és nem értek az alufóliákhoz...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként nem viccbõl írtam hogy a besugárzásjelzõ alapján gyönyörûen lehet kikerülni a raksikat... Igaz csak az orosz gépeken...
Ahogy hogy lehet beállítani a mause cockpit view-et, mert az ami a FAQ-ban van nálam nem mûxik?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
És akkor hol van ehhez képesz mondjuk eg Patriot vagy SZ-300-as rakettája...
A padlockban miért nem fogja be a közeledõ rakétákat? Ez normális?Enélkül szinte játszhatatlan a játék, mert nem lehet látni a közeledõ rakétát, csak ha feliratozva van...
Még csinálnak mostanában hozzá küldetéseket? Honnan lehetne letölteni ÚJ küldetéseket? Kb. 1 éve töltöttem le utoljára
Nektek nem csinálta azt a Lomac, hogy pl. az elsõ SU-25 küldetés végén, amikor már mindegyik ellenséges egységet elintéztem, és tartanék hazafele leszállni, egyszer csak fogja magát a gép és kilép a játékból?
Vagy néha kiírja, hogy a Lock On nem válaszol. És mindig akkor csinálja ezt, amikor megcsináltam a küldetést (1. SU-25-öst) és megyek hazafele. Szerintetek mi lehet az oka?
★ 汤姆 李