Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a speed tree nem lesz benne... Viszont maga a technológia képes lenne megvalósítani a dolgot...
Siluro
Egyáltalán nem fake. Ha minden igaz bele is kerül a lock onba.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Boconadi
Mond, nem is keveset. Az egész hírt olvastam. A vmh-n a kép egy-két vagy egy fa volt már nem emlékszem. De szerintem túl fake.
Siluro
Igen? Akkor mondd neked valamit a Speed tree technológia?

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Boconadi
Semmi közöd hozzá hogy miért kaptam bann-t, és köze sincs a stílusról. A stílusról beszélve kb annyi büntipontom lenne mint neked. Csak én nem szeretek beletörõdni dolgokba hanem megpróbálok "harcolni" ellene ami sokszor nem jött össze. De hát ez is a stílushoz tartozik. Gondolom teszed fel magadban ezt a kérdést. De ez az a "rossz" stílus amirõl beszéltem az elején e hsz-mben. Ehhez jönnek azok a büntik hogy a gumiszobában írtam sokszor hogy "kurva anyád" (itt a sokszor alatt ne azt értsd hogy állandóan). A többi büntit nem szeretném leírni mert elég ciki, és nem a moderátori szigorúságra és a moderátori stílus rosszaságára célzok. De ha téged annyira érdekel leírhatom priviben. Egyépként meg semmi közöd nincs ahoz hogy hány büntetõ pontom volt és mikor. Szóval neked is szia.

Téma lezárva, Topik On.
Ha jól sejtem azért festik a kabin környékét , hogy a napsütést ne tükrözze a pilóta szemébe . De az csak egy tipp ...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

egy nem tlejesen lockon-so kérdés: miért (volt) jó a kabin elõtti rész feketére festése?

HUNForrest-Gump

Bucser
Öreg nem fogtad fel látom: nem a véleményedért kaptál permbant hanem a stílusodért kaptál annyiszor, hogy összegyûlt 20 büntetõpont amitõl az Oldal Autómatikusan Banánra tesz!!!

Nem volt olyan hét hogy ne láttalak volna, hogy 4 büntipontal rohangálsz..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ja és bocs ho beleugattam😊

HUNForrest-Gump

mondjuk ezen kép alaján az tény hogy elég "kocka" a hegy bár az embertõl majdnem lehidaltam... esküszöm mintha bf2 lenne😄

HUNForrest-Gump

Boconadi
Az a baj hogy a vmh59-et pedig olvastam.

Cutter: Honnan tudod hogy nincs 1.1 meg? Honnan tudod nem láttam képeket róla max grafon? Amúgy változik a stílus. Egy permban után az ember jobban oda figyel hogy miket írkál és általában tanul a hibáiból. Ha nem az már cumi. A játék fórum rész pedig szerény véleményem szerint azért van hogy egy kis részben megbeszéljük egymás véleményét. De csak hangsúlyozni tudom hogy "egy kis részben". Legfõkképpen pedig mindig van ellenzék.
De szerintem nem nekem kéne "kioktatnom" egy ilyen tapasztalt és bölcs embert mint te. Én próbálok mindent megtenni a bann után hogy ne kapjak megint, de szerintem nem egy véleményen vagyunk, és ebbõl vita is lehet amit nem szeretnék szóval most hagyjuk abba. szia.
Bannolni fognak még1x... Tudod azért mert a nicked más a stílusod nem változik! <#shakehead> Az meg hogy még dicsekszel is vele hogy bannoltak külön szánalom kategória... Haramdik: Véleményt nyilvánítasz egy játékról amit tulképp nem is ismersz hisz még az 1.1 sincs meg pláne nem az 1.2 és gyanítom ez nem is fog változni... Jah és hogy a kérdésedre is válaszoljak: Igen BAJ!
Siluro
Az a baj, hogy nem olvastál utánna annak amit most mondtál a terrainnal kapcsolatban.

Boconadi
már bannoltak 😊

Amúgy csak a véleményemet mondtam a Black Sharkról. Baj? 😛

Amúgy mindenki tudja ki vok <#idiota>
Siluro
És te honnan tudod, hogy nem a pititcsõre fogom felszúrni a srácot? 😄

Jólvan Speedbreaker nyugalom... Elõbb utóbb erre a nickre is kapod majd a bannt nem kell félni! Minden rendben lesz! 😉

Kiskorú:

Én spec Siluróra gondoltam merhogy õ nem lent mint inkább fent szokott repülni!

Juteszembe azér a Ka-50 bõl se fog nagyon látszódni az AK tárzseb meg a szakál... <#idiota> De mikor mááááár nagyon messze van az a tavasz...
Boconadi
azegész egy fos. Ilyen grafikával nem helikopteres játékot kéne csinálni. A terraint nagyoncsomány és kockás. jó volt ez repcsisnek. csak rakhattak volna bele új repülõket és egy új pályát, meg talán picivel jobb grafot.
Scottt
😄különben a háttérben baloldalt az a ronda zöld izé az erkélynél naon Giccs,ronda,rontja a bs-t😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

"6000m -rõl, 800km/h -nál..." ???? BS->Ka-50->hmm ...?

Gondolom a fejét nézed 6000m -rõl, 800km/h -nál... <#idiota>
Siluro
Kicsit buta feje van a bácsinak 😊

Scottt
Különben a patchek fenn voltak 😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Szvsz rossz tengelyt/csúszkát adtál meg a beállításoknál .

Nem! Ez nem gonoszság... Ez simán igaz! <#hehe>
DummyBoy
Most gonosz leszek 😊

Na igen ... Joysticket kellett volna venni 😊 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

TitaniumRR
Belõttem minden gombot a Joy-on, de a gázkart nem sikerült mégcsak felismernie sem a Lock On-nak.

A Logitech honlapjáról még le is töltöttem az Attack 3 típushoz upgrade-elt install szoftvert, s lám a program felismert minden gombot, még a gáz-csúszkát is. Az IL-2-ben minden mûködik, a Lock On-ban is, kivéve a gázcsúszkát

Ez azért ciki...Egy ilyen volumenû játékban...
Most gombokkal vagyok kénytelen gyorsítani-lassítani... tragédia...

:-) :-)

Captain Sonar 2024 Remake

Boconadi
ja, akkor bocsánat.
Õ az alap Lock On ra gondolt az pedig nincs letöltõsben...
köcc

HUNForrest-Gump

Boconadi
hogy hogy nem találtál letöltõset?😄

WWW.LOCKON.RU
Tikal
letöltöset nem találtam, de ha már megveszem akkor legyen dobozos! 😊

amint megérkezett jelentkezem szolgálatra 😊 bár még bele kell jönni nagyon rég repultem vele....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Boconadi
1 hét talán? 2 hét talán? Szerintem változó bár nekem nincs megrendelve. Egyik havernomnak dobozos verzsön van, neki2 hét alatt érkezett meg a póósta. A dobozos verzió drágább a letöltõsnél (Vagynem?)
De megéri mindenképpen!
Ctrl + O (LLTV pod kell hozzá!)

Tikal
eredeti kell... 😊
egyébként mennyi ido alatt érkezik meg a csomag a lockon.ru-tol? és ki szállitja? mondjuk ha nem vagyok otthon? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

hi all!
az lenne a kérdésem hogy a su-25t TV célzójának(ezt jólmegaszontam) hogyan lehet bekapcsolni az éjjel látó módját?

HUNForrest-Gump

Boconadi
hát itt énse <#idiota> De van ahol lehet kapni 1.0-át. Sõt azt le is töltheted, de nem részletezem mert warez.
Glpetyus
Hátez....dedúrva o.O

Tikal
tényleg? nem találom...

Én Olaszországban, Trento mellett egy PC játék boltban vettem meg 7.99 euroért. Ennél jobb vételt nem is csinálhattam volna... <#vigyor2>
Mindenkinek ajánlom...

Boconadi
1.00-át kaphatod magyarországon. Akár itt is.
Nem tapasztaltam ilyesmit , patch-ek fönt vannak ?

Scottt
Volt vkinek olyan problémája h mikor rányom az exit re akkor ujraindul a gépe???vagy esetleg olyan h azt irja ki h a lock on exe hibát észlelet és ezrét leállt😞😞ez a két fõ hibája nekem a gamenek

42nd Intruder
Sajna magyar boltban már nem lehet kapni Lock On-t, így csak külföldrõl tudod megrendelni, ami ugye angol nyelvû....

Sziasztok!
Tud valaki egy online shopot mondani nekem, ahol beszerezhetem a Lock on-t? De valami magyar nyelvût, mert amit lejjebb találtam... na abból egy büdös szót sem értek! 😄 Onnan tuti, hogy nem fogom tudni megrendrelni!

Elõre is köszi!
Siluro
Azon belül is kiválasztod a joyodat, átkapcsolsz axisra és belövöd a cuccot.

42nd Intruder
Options/Input résznél kell vele felismertetni a megfelelõ tengelyt.

TitaniumRR
Az elsõ lépések:

Szép a játék.

Tegnap elkezdtem (volna) játszani vele, s beállítottam a Joystickon mindent, minek utána bosszúsan konstatáltam, hogy ami mûködik az IL-2 Sturmoviknál, az itt nem annyira.

Logitech Attack 3-as Joy-om van, s minden gombra sikerült rögzíteni vmilyen funkciót, kivéve a gyorsítás/ lassítás csúszkára.

Érdekes, hogy a kézikönyv Throttle up/ down-ként kezeli, a játékban pedig Thrust up/ down-ként szerepel.

Kérek egy kis segítséget. A játék tényleg nem ismeri fel a gázcsúszkát Joy-on, így kénytelen az ember gombokra beállítani a gyorsítást/ lassítást, vagy van megoldás?

Köszönöm.

Captain Sonar 2024 Remake

DummyBoy
Ja 😊

Nekem meg ott szakadt meg az (in)"aktív" Lockon játékosságom, mikor végre sok szenvedés után belõttem úgy az X-52-t hogy fasza legyen, nagyjából begyakoroltam a gombokat, végignyomtam a tutorialaokat, párat "mû"repültem magam, elkezdtem pár küldetést, "ráéreztem" mondhatni az ízére, majd elszállt a vinyóm, 4 hét a garis csere, közben akkor már gépcsere is és egy hónap kényszerszünet után nekiálltam újból belõni az X-52-t ... de annyira nem akart mégis jó lenni , hogy inkább pihentettem ... 😞 Bár fent van a gépen, most meg nincs otthon a joy 😞

Bucser
Én is a BullShitet (BS<#hehe>) várom mert nagyon régóta nem készült korrekt helikopter szimuláció😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DummyBoy
Én eddig minden játékomat "kipróbáltam" elõtte ...

Amelyik megfogott, esetlegesen játszok vele a Neten, azt pedig megvettem ... Egyetlen kivétel a Lonci ... ezzel játszom a legritkábban (Sajna nincs rá idõm ...) pont emiatt csirke is vagyok a netes játékhoz, de akkor is megvettem 😊 És most várom a BS-t ezerrel 😊

Valahogy úgy vagyok vele, hogy ahhoz hogy az ember kipróbáljon valamit és letörölje az nem ér meg 10 ropit ...

De ha megéri akkor megveszem ... Neten Multizni pedig szigorúan eredetivel ... Ott már nincs pardon ...