Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thomasthomas
vagy amit ír a FAQ: egy 9600 pro-vval megy fullon?

thomasthomas
Hi!

milyen gépigényt ajánlotok a modern air combathoz?
elég lesz ez neki?
AMD Atholon 3200+ AM2
MSI NX7300 GT ddr2 huzva ugy x1600 pro szintre
Twinmios 1GB DDR2
ezzel a géppel full grafon fog menni?

Siluro
Lock On track player az 1.12a verzóval.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

És h kellet fizetni? (Mivel lehet lejátszani azt a track videót amit le lehet tölteni? Mert nekem nem játsza le a windows media player.(#10196))

gz reaper nagyon jó volt a bemutatód!!

HUNForrest-Gump

Tikal
én toluk rendeltem az alapot, és ha jol emlékszem nem volt postakoltsg vagy benne van az árban talán, megrendeltem páár nap mulva jött is....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Reaper
Na lement a tegnapi nap. Mára már talán lesz stream, legalábbis azt ígérik. Aki lemaradt a szabad slotok-ról, azok nézhetik a trackeket. Minden leszállás után ma is rögtön feltöltik a track-eket a szervezõk.

VFAT page

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

www.lockon.ru de nem kereken 3000ft hanem 14.95 dolcsi ami olyan 3008ft. És tud vki vmi magyar oldalt ahonnan meglehet rendelni a flaming cliffs-et?

Tikal
hol van ennyiert?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szerintetek már jó ár 3000 ft-ért a lock on flaming cliffs? (És úgy kb mennyi lehet a postaköltcség?)

Reaper
F2. F3 nézeteket tudod használni. A track nem okoz gondot és utána bármilyen nézetet tudsz választani ( a kabinon kívül), de a szervezpk vesznek track-et... Érdemes felmenni TS-re, hátha sikerül feltámasztani a stream-et a kedves szervezõknek...

Tikal
kösz 😊

repvez
mi van a forumotokkal nem tudom megnyitni?
Egyébként ha mint látogato kapcsolodok a repnaphoz akkor melyik gombokkal tudok (ha lehet egyáltalán) a résztvevö gépekket megnézni az F11-en kivül?
Ha veszek trecket az nem zavar be a serverbe és utána azt tudom más nézöpontbol is visszanézni?
hát az elég gáz mert nekem nincs flaming cliffs-em<#szomoru1><#rinya><#sir>

Reaper
Az a baj, hogy semmi info stream-rõl, még mindig szívnak vele, de szerintem nem lesz belõle semmi...

De... 0°os irányból 33 km -re elötted Közeledõ!!! cél alacsonyabban!
Tikal
nem 000 felé kell fordulnom... igaz? 😊

Vki tudna nekem adni egy stream linket amin keresztül lehet nézni a VFAT 2006-t? Már néztem a jetfly-on meg a vmh59-n de nem volt.
Elõre is kösz!

Tikal
vagyis 33foknak kell fordulnom h találkozzam veluk?

Siluro
Ellenséges gépek elõtted, neked 33°-ra, alacsonyan (nálad alacsonyabban)

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Tikal
haller, ha kapok egy ilyen radiot az mit jeelent egész pontosan? bandits bearing 000 for 33 angels low, hot

Tikal
nézegettem ilyen fps tweak-eket, mit érdemes felrakni, milyen modokat? tudnatok segiteni? esetleg franko skinek?

Igen valami ilyesmire gondoltam én is! <#hehe>
Bucser
Nem szerintem inkább csakte hiszed azt hogy körülötted forog a világ...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

NEXUS6
A Google meg én együtt okosabbak vagyunk mint a világ összes nobeldíjasa együttvéve!

😉))

Folyománya: a nemtudás nem hülyeség, hanem lustság!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Hát én nem tudom ha ez nem segítség akkor biztos én vagyok a láma... Rákattintasz a linkemre kidobja a Google nevû csodát ahol rögtön az elsõ link alatt nemhogy az általad keresett de az összes filmben felcsendülõ szám címe és elõadója le van írva...

Az meg hogy használd a google-t nem kötözködés mint inkább kis segítõ szándék... Sokkal gyorsabb mint másokra várni ráadásul nem kell fölöslegesen írogatni sem... KREATIVITÁS...
Boconadi
Te direkt kötözkötsz? Ebben a topikban segítséget vártam egy-két embertõl. Segítettek is, de most már látom tõled csak ezt várhatom, noob. -fav
repvez
top gun soundtrack danger zone a cime.
Kenny loggins:Highway to the danger zone a pontos megnevezés
Siluro
Kenny Loggins - Dangerzone

Boconadi
Sziasztok, õõõ Valaki tudna segíteni abban, hogy a Top Gun filmnek mi a fõ zenéje? Ilyen tök király rokk. Ha jól tudom akkor az a francia John & nem tom kinek a videója alatt is az volt. Meg már sok lock on movie alatt láttam. Valaki feltudná tölteni, vagy a nevét megtudná mondani nekem? elõre is köszi.
Reaper
Elviekben ma estére lesz mod és ki lesz hírezve az is.

Lesz egy szép nagy VFAT mod amit felraksz és örülsz! ^^
repvez
egyébként arrol mit lehet tudni, hogy a szügséges modok egy darabban lesznek és modmannal lehet felrakni vagy mindet külön kell majd leszedni?
Csak hogy betudjam szerezni a szügséges progikat mire kezdödik.
Reaper
Meg fogod látni:-D

repvez
Jo lesz már alig várom.
Az már eldölt hogy milyen skint használsz?
Reaper
Lustáknak😊

VFAT 2006

Reaper
http://www.virtualairshow.hu/rovatok/2006/vfat2006/

jojo bocsi, ehhez amugy nincs kiosztás, mert csak az 1.02-höz találtam magyar billentyûzetre valót

HUNForrest-Gump

Flaming Cliffs
A Su-25T-t adja pluszba .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

DaemoonHunter
És olyan ami nem ingyenes?

Próbálj meg egy kicsit figyelni a fogalmazásra és a nyelvtanra ... <#szomoru2>

Amúgy + és - (angol billentyûzeten) .

hi!
most az érdekelen hogy lehet a su-25t tv-jével zoomolni?

HUNForrest-Gump

Nem .

DaemoonHunter
Hello! Létezik olyan kieg hozzá ami berak pár új gépet és ingyenes?

Reaper
Ha véletlenül vki még nem látta volna:

Mein Herz

Tikal
hehe, megjött a játék...kedd hajnalban adtam le a rendelést és par avion meg is érkezett... 😊 remélem hétfon már lesz is rá idõm.

köszi

HUNForrest-Gump

Reaper
A speed tree-rõl meg annyit, hogy felmerült majd BS után külön addon-ként, de nem vszínû, hogy megvalósul. 1.2 után a Lock On-nak (az engine korlátai miatt) valószínûleg vége, talán majd a folytatás...

Reaper
29-es esetében a KOLSZ miatt van/volt matt feketére festve, bár nálunk(és rengeteg helyen) a low vis-nél már elhagyták...