Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Hát az attol függ honnan nézed.
Ha a nagy légicsatákat szereted akkor IL2 sorozat
Ha az élethü avionika kezelése,de a grafika nem annyira akkor Falcon4
Ha a reálisabb repmodell és grafika,de egyszerübb kezelés akkor Lockon.

Vagyis mindnek megvan az erösége és a hátránya igy mindenki maga dönti el melyik a legjobb számára.
Lambo fan
A Lock On a legjobb vadászgép szimulátor?

Scottt
<#idiota>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Már minden vili😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Ok köszönöm a korrepetálást és a felvilágosítást:-DDD

Majd a "Tank Killer" -ben...
Bucser
Mert a Lo-Mac : Lock- On Modern Air Combat-ot még az UBI adta ki. Aztán mikor rosszul fogyott (bugos volt mint a szél) visszadobta a fejlesztõnek és nem válllata a további terjesztést. Ezután született meg a Flaming Cliffs ami az 1.1 és a Black Shark is ezután kezdett el körvonalazódni ami meg 1.2 ver szám. De egyiknek sincs semmi köze az UBI-hoz csak az 1.0-nak volt.

A minyó pedig mindig is mi nyolcasnak a becézése volt..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Scottt
Hát ööö nálam a minyóba belejön szinte az össze mil-mi tipusú gép de legyen nektek igazatok. Érdekes akkor nekem miért alapból a lock on az UBISofot mappájába rakja,és miért van a dobozon is rajta az ubisoft jele,neve egyébként lehet h a bs már nem ubi néven fut mert vki megvett vmit de itt is legyen nektek igazatok

Bucser
Ezt tartoma Lock on egyik legnagyobb hibájának...😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Másrészrõl a BS -nek semmi de még annyi köze sincs az UBISofthoz...

Azért lett Ka-50 mert 1 személyes... Nemtom feltûnt e de a lock On -ban csak olyan gépek repülhetõek amik 1 személyesek...

A "minyó" télleg a Mi-8 beceneve...
Most nem akarok belédkötni de tudtommal a minyó az a Mi-8-as. Legalábbis itt szolnokon a pilóták a Mi-8-at nevezik minyónak.

DummyBoy
Hmmm ... pont - pont - vesszõcske ... na ezek hiányoznak 😊

A királynõtmegölninemkellfélnetekjólesz-effektus 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Bucser
Na ezt mégegyszer...

Scottt
Hát kár h szinte nincs (vagy egyáltalán) heliszim próbáltam vmi search and rescue röviden sar de télleg elég kaki volt sztem a joyomat is az a szar baszta el kíváncsi lettem ettõl a military helicopterstõl különben gondolataim a lock on bsrõl:kukába a kamoval abba mi a jó ???? semmi a legtöbben ha orosz heli kell mondnai rávágják h mi-24 nem az ubisalisok lusták ahhoz h lemoddellezzenek még 1 fülkét különben a vidi jól érzérkelteti amire a minyót tervezték gyorsan kihasználni a nagy sebbeséget amit a többi heli ellen érez. alacsonyan gyorsan 1rácsapás minden lõszert oda neki mire valaki észbekap addigra a minyóval ott se vagy erre van csinálva, de univerzális amit pl 1jenkise tud tud aszem 8 katonát vinni tehát 1kicsit tud szállítani is mutassatok 1 olyan gépet ami még ilyet tud??????? nincs ilyen tudna vki vmit mondani a whirlwind of vietnámról ott hueyokkal kell száguldozni szal nem tom h jött az az ötletük az ubisoknak h ka-50 kell repülni hisz a gépnek az a legnagyobb hibája h csak 1 emberke van benne ezzer szer eszzer dolgot kell csinálnia ép emiatt jött ki a kamov ka-52 ott már ketten vannak tehát õk is rájöttek h nem lehet ennyi dolgot egyszerre csinálni.

Én már sajnos próbáltam helikopterrel repülni az fs-ben😞 Hát elég szar de le lehet tölteni a Mi-24-et helit hozzá máshonnan (avsim.com).

Siluro
Hát akkor tudod a mondást. 😄

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Nem ez még annak is rossz!

FS ben a helikopterezés olyan mint sajtreszelõvel....

Aki nem akar hajat tépni nem próbálja ki...
Siluro
Azért is írta, hogy nem sok yoo Mi-24 simulator, meg egyáltalán helikoter szimulátor van a piacon. Ez egy átmeneti megoldás amit ajánlottam.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Ehhe.. ott van a kép tetején... csak alig lehet elolvasni...
nem szótam 😊

Ez egy FS2004 addon... ,nem?

Gundark
Én 3-4 képet láttam ott, de nekem az tetszett. Valami apacsok buzeráltak egy házat a lemenõ nap fényében 😊

Hát amit én láttam belõle az õõõm hogy is mondjam nem hogy kettõ inkább 1.2 max... Nagyon nem szép sõt van ahol rondább mint az eredeti... <#shakehead>
Gundark
Izé... pár napja jártam a simhqn, és ott láttam képeket a készülõ EECH 2-bõl. Az egy király volt. A képek itt is meggyõzõek voltak, de nem tudom hogy lesz e belõle valami belátható idõn belül.

Siluro
Próbáljátok meg ezt, bár nemtudok nyilatkozni, nem ismerem.:

De ami biztos, azaz, hogy nem sok yoo helikopter szimulátor létezik sajnos.

Mi-24 simulator engem is érdekelne mert imádom azt a gépet

Scottt
<#idiota>

Siluro
Mi-24 Simulator <#idiota>
Nah komolyan... Mi-24 Hind. Kicsit öregecske, de azért yoo 😊

Scottt
Tényleg tudna vki mondani 1 mi-24es szmiulátort

Hát ja vazze😄 Csak már kishijján elaludtam a gép elõtt,pedig nem is volt késõ P.

Bucser
Na ja. Csak ha postolás elõtt olvasol, már az elsõ is jó lett volna....

Az utolsó már jó.

Na ez már csak jó lesz<#falbav> :
Polish Hind Dance

Bucser

Na még 1 szer:S : Polish Hind Dance

Mindenkinek aki valamennyire is kedveli a Mi-24-est: Polish Hind Dance

Molnibalage
Bocs, hogy ideszemetelek, de godoltam belinkelnék egy videot.

http://www.patricksaviation.com/videos/molnibalage/1239/

A nagy "õsellen" progival csináltam. Elnézést a zavarásért.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Reaper
Valszeg nem 1.12a-d van...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

az miért van ha betöltöm a track-et akkor csak ilyen radarkocsikat ad be repülõ meg egy szál se?

Tikal
aham, lehet, egész nap toltam 😊 egyébként ilyen passziv hutésu nvidia 7600gs-em van, lehet nem elég jo a ház hutése, sõt, most h igy mondod meg is nézegetem

ez a padlock dolog ez mit jelent?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ez engem erõsen vid. kártya memória hibára vagy túlmelegedésre emlékeztet... Én szétnéznék a hûtõventilltorok környékén!
Tikal
ilyenekt miért csinál? egyik percben még jo, utána ujrainditom a missziot és ilyen lesz....
más mission meg jol megy...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Valszeg nem lesz... <#shakehead>
még mindíg nincs stream cím?

repvez
Gratula a bemutatohoz!Szerintem mindenképpen a te és a white raven programja volt a legjobb.
A máik mig29-es szolo az elégé ugy tunt mintha akkor találta volna ki a programját és lesz ami lesz alapon repült elég magasan és távol a reptértöl.
Egyébként azt vettem észre hogy most valami különbség lehet a 29-es és a 27-es irányitása között.Mert aki a 27-est repülte azok szép stabilan és simán repültek de a többi gépnél vibráltak a vezérsikok és riszálta a valogát a gép vagy alig tudták egy szintbe tartani.
Bár az is lehet hogy a joystickba vagy a pilotájába lehet a hiba mert nálad ez a jelenség nem fordult elö.
Sok sikert a mai naphoz is !
Reaper
ja

ha mûködni fog a stream ide ki lesz írva a linkje?

thomasthomas
és egy 7900 gs-sel?(ddr3)

sztem nem lesz ilyen géppel gondod 😄

Reaper
Ezzel a configgal nem fog élvezhetõen futni full-on... Leginkább a High scene-nel lesz probléma, elsõsorban a videókártya a szûk keresztmetszet.

Reaper
Köszi, de azért remélem ma jobban sikerül, mert volt benne pár hiba...