Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csaba90

na hát ezt írja ki!
nem tudom hogy milyen verziójú de mikor telepítettem a szavak hellyett kérdõjel volt ha ez segít! :S gondolom oroszul lett volna :S

Csaby

Scottt
Köszi

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Siluro
LÉGI (ÉS FÖLDI) GYÕZELMEKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK!

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Nem a 768 nem kevés ellenben ez amit most ide leírtál elég kevés a hiba okának felderítéséhez!

Esetleg ha leírnád a hibaüzeneteket talán kicsit elõébb lennénk jah meg persze a verziószámot is bár azt gyanítom hogy 1.01 vagy 1.02...
csaba90
nekem olyan problémám lenne hogy feltelepítem meg minden aztán mikor elindítom kilyön egy hibaüzenet :S aztán rákattintok a mégére és bejön egy ablak ahol csak az okéra lehet kattintani! ott meg valami memóriáról beszél :S 768 Mb ramom van! az kevés lenne?:S

Csaby

Scottt
Uff hétfõn már lehet megjön az 512-mb ramom és így 1gblesz hátha így már menni fog😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Úgy néz ki most sikerült, pedig ezeket beírtam, akkor biztos elütöttem valamit. Azért Kösz...

Annyit még, hogy a teljes, vagyis a 16 számjegyû kártyaszámot kell használni! Különben nem mûxik máshol sem.
Ja és kell a lejáratri dátum, meg a 3 jegyû biztonsági kód.
Tikal
webkartya szamot kell beirni, számlaszámot sehova..... de ha lépésrol lépésre haladsz semmi gond nem lehet 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hali valaki segíthetne! Webkártyával való vásárláskor a számla számot vagy a kapott kártyaszámot kell e beírni? Én a kártyaszámot írtam és nem fogadta el. Valamit biztos rosszul csináltam de, nem akarok többször próbálkozni. Jó lenne, ha a F.A.Q-ba betenné valaki a kártyás vásárlás menetét lépésrõl-lépésre, így el lehetni kerülni a további felesleges kérdezõsködést. Köszi...
A webkártyát tudom ajánlani én is. Elektronikus számlacsomagban is benne foglaltatik. Én is ezzel vettem meg a lockon.ru-n és nem volt semmi gubanc. Hétfõn rendeltem, pénteken itt volt😊)
Bucser
van viszont ott kell a számládon lenni egy adott összegnek a kártya kreálásánál és jó drága. egy webkártyával többre mész. Mondjuk én nem azt használok, de már többen javasolták.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Scottt
Hát ez 1 le egyszerûsített is filozoválás volt<#idiota>

Molnibalage
Khöm. A bannerban úgy érzem meg kell növeli a karakternagyságot. Bár lehet, hogy a pénzes letöltés kérdezedm, akkor az tudtommal a www.lockon.ru-n teheted meg.

Na madj ezügyben én is kérnék egy kis segítséget, ha majd lesz olyan bankkártyám amit elfogadnak netes fizetéshez is. OTP-nél van ilyen? Ki tud róla?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hello honann lehet letölteni ezt a játékot??????

Siluro
Yoovan, faszom, van ma elég bajom így is. Szóljatok be, leszrom....

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Bucser
látótávolság mögötti légiharc?? Az melyik?😄 amikor mögülled lõnek?😄 Aszittem ti vadászok ezt ki tudjátok védeni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Reaper
Jó lesz az Beyond Visual Range-nek is...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Siluro
Behind Visual Range. Látótávolságon túli légiharc.

Scottt
Mi az a BVR?

Szijasztok!Elhatároztam,hogy leszedem a netrõl a játékot.De jó lenne,hozzá egy Joystic is.Én a Thrusmaster Topgun AfterBurner 2-re gondoltam.A kérdésem az lenne,hogy van-e valakinek errõl a joysticról tapasztalata és,hogy megér-e 11000 Ft jó magyar pénzt?És még anny,hogy ha van kormányom akkor a pedéljait érzékeli-e a játék?Elõre is köszi a választ.Ja és majdnem elfelejtettem megkérdezni,hogy az én gépemen milyen minõségben futhat a játék?A konfigom ott van lent.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Siluro
Elõször én is ezt gondoltam. De amikor majd belemerülsz a BVR ba rájössz, hogy ez nem teljesen így van. 😊

Scottt
öszt=oszt<#idiota>

Scottt
Pechetek van mert a magyar tanárom piszkosul meg utáltatta velem.(a magyart)<#mf2>

"Manapság a légi harc aból áll h sok tíz kmrõl rápuffantnak vkire 1 rakétát öszt szeva. Ezt idézi a lock on .Bezzeg volt 1 olyan idõszak mikor gép küzdött géppel,ember küzdött emberrel.Ezt idézi az il-2"<#eljen>Sztem ezért szeretem azt jobban (meg mert azt elviszi a gépem)<#eljen>

Molnibalage
Bazz, ez csak 1.1-gyel mûködik, nem? A leírásában legalábbis az van. Mennyibe van most egy 1.1-es Lonci? Van még csoportos rendelés a századnál?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Van egy ACMI program ami autómatikusan rögzíti az összes repülést (elvileg) és ezeket vissz tudod nézni vele...

Link
Molnibalage
Potosan mit értesz ez alatt?

Siluro
Mi külön ACMI progit használunk arra, hogy ACMInk legyen 😊

Molnibalage
Lenne egy kérdésem. Az editált videoszerkesztés az ugye csak az FC-ben van? Mert az 1.02-ben csak úgy játsza vissza a cuccot, ahogy én lerepültem és használtam a nézeteket. Az FC-ben van olyan visszanézés, mint az ACMI a Falconban?

Molnibalage
Lenne egy kérdésem. Az editált videoszerkesztés az ugye csak az FC-ben van? Mert az 1.02-ben csak úgy játsza vissza a cuccot, ahogy én lerepültem és használtam a nézeteket. Az FC-ben van olyan visszanézés, mint az ACMI a Falconban?

Akárcsak a magyar nyelv ...
Scottt , pls erõltesd már meg magad egy kicsit , tényleg gyalázat amit a magyar nyelvvel mûvelsz .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

repvez
Ha ez bonyolult akkor te még nem játszottál a falcon4-el 😊
Na az bonyolult mire minden kis bisz-baszt bekapcsolsz hogy indits rakétát és nem csak 2-3 gomb mint itt ,ezzel egyáltalán nem akartam fikászni a loncit mert nagyon jo kis játék.
Scottt
YAhh mert ott van rep élmény itt inkább úgyérzem magam mint amikor 1 enciklopédiából feleltetnek mert olyan kibaxxot bonyolult nekem

Sanyix
Akkor il2.
Kivéve ha ragaszkodsz a modern repcsikhez 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Scottt
oké sztem ez bele mehetne a f.a.q ba is

repvez
Options->inputmenü->kiválaszt joystick->kapcsolo axis állásba->trottle sor kiválaszt->change gomb->gázkar megmozgat->ok->és játszik.
Scottt
Vki leírná nékem h hogyankell felismertetni a joyon lévõ gázkart a sima lock onnal??

Scottt
Thx

repvez
A fömenüben lévö ora számlapjába van bele irva.
Scottt
Fuh megtudja vkimondani h honan tom megtudni h nekem alalpbol melyik patch van fenn mikor feltolom a gammát??

GyuriX2572
Még mindig nem sikerült Flaming Cliffset vennem, mert valamiért nem fogadja el a bankkártyámat 😞 Aki megvenné nekem és átadná a kódot megvenném tõle akár felárral. Ha valaki úgy érzi tud segíteni kérem írjon egy privát üzenetet ill. egy e-mail-t a [email protected] címre! Köszönöm.

Mijaza Siluro? <#idiota>
Siluro
yoo, akkor õszinte leszek: mijaza lockon?<#szomoru1><#hehe>

Bucser
Mért nem vallod be, hogy azt sem tudtad mirõl beszélsz felhõhuszár?

<#mf2><#banplz><#idiota>

Siluro
Yoo, arra gondoltam, csak nem tudtam leírni, nem jutott eszembe a szó 😊

Inkább a fedálzeti rendszereket jelenti ami tágabb fogalom a kezelõszerveknél... <#vigyor3>
Siluro
Írásodból az derül ki, hogy nincs nagy tapasztalatod a repülõszimulátorok terén. Azt hiszem a Lock On a legkézenfekvõbb választás számodra, de ehhez egy elég yoo konfig kell, hogy szépen is nézzen ki a játék.
Az avionika pedig a lokátormódok, MFD (Multi Function Display) és úgy álltalában a mûszerek gyüjtõneve. Tehát ha úgytetszik akkor a kezelõszervek. 😊

Lambo fan
ja, és nem tudom mit jelent az avionika :-)

Lambo fan
mármint a repülés fizikája

Lambo fan
nekem a valós fizikai modellezés a legfontosabb.