17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#17468 Nagyon ott van gratula... -
Solt #17467 Kib@szott jó!!! Gratulálok! -
#17466 GRATULA REAPER MESTER!!! -
#17465 Na elkészült a mű, amely tartalmazza a tavalyi VFAT-os bemutatóm illetve egy kis visszatekintést az elmúlt néhány évre. Nem lett túl rövid, szóval popcorn és némi pia elkél mellé. A videó HD 720p felbontású és remélhetőleg megéri végignézni ezt a cirka 31 percet... Jó szórakozást hozzá!:)
Last Dance movie
-
#17464 Jó pár moddal. Részben saját cuccok, illetve innen-onnan összeválogatottak... -
#17463 Hú, ezt m ilyen moddal csinálod? -
#17462 Eladva! Bocsánat az offért! -
#17461 Megvan még, küldöm az üzit! -
carlosfly #17460 Hali! Meg van még a joy? Ha igen átutalnám neked a pénzt..aztán egyszer majd el jutok érte. Nem sürgős van itthon is bőven de a repnapokon soha nem elég :)
Üdv Carlos -
#17459 Én biztos is vagyok benne. :)
De nálam a joy csak porosodik és mivel olcsón adom, hátha valami fiatal tehetséghez kerül olcsón. Kicsi ez a közösség, kell az összetartás, úgy gondolom. -
#17458 Én is jártam hasonló cipőben 2001-2007 között.
Szünetelt a szimulátoros repkedés 5-6 évig.
Jött a gyerek, munkahely átszerveződött, építkezni is kellett, jött még egy gyerek... de azután 2007 év végén a szekrény mélyéről csak előkerült a joy és kezdődött (folytatódott) megint minden. Most kialakítottam egy kis vackot. A párom sem zavarja annyira, főleg mivel a fiú is megismerkedett a szimulátorokkal és szeret repkedni :).
Szerintem biztos lehetsz benne hogy lesz még joy az asztalodon :) -
#17457 Orvosoltam! :) -
pengcso #17456 :D:D:D oké... bocs fiúk nem zavarok tovább -
#17455 Igen, mindenki megvette és nincs orvosság az említett problémára. Illetve van egy de az téged úgysem érdekel.
Egyébként pedig ajánlom szíves figyelmedbe a bannerban látható feliratot.
-
#17453 Köszi! Amúgy super mario-s videó...:) -
#17452 Töröltem. :)
Ez milyen videó? Innen a cégtől nem tudom megnézni sajnos... nem is tudom minek járok be... :D -
#17451 Én sem értettem mi ez a Scooter-es link... -
#17450 csak érdeklödök, hogyha én is belefutnék ebbe, a scooteres video linkelés valami bug az SG forumon, vagy hogyan sikerül mindig csak ezt a videot véletlenül beszurni?
Már több helyen találkoztam vele.Nem mintha nem tetszene :) -
#17449 Köszi, azért majd a teljes videó lesz a tuti... -
#17448 Kolléga úr, ez kurva jó. Nekem legalább is nagyon tetszik! -
#17447 LOL
Siluro, az előző linket töröld...
Ez a jó... -
#17445 Sajnos itt a vége. :(
Sok a munkám, mellette főiskola plusz hétvégén zenélek és még van egy szerelmem is, akit szintén nem hanyagolhatok el. Már az FC 2.0 -t se vettem meg, mert porfogónak nem akarom használni, játszani meg nincs időm. :( Szar dolog, mert az életem egy része volt, de kevés a napi 24 óra és a pénz se a fán terem. Kitudja, lehet, hogy egyszer még visszatérek és erősebb leszek, mint valaha. :) Azért még figyelemmel követem az eseményeket, itt is rendet tartok még ha néha picit később is tudok takarítani. :) -
wittman #17444 Szeva Sziluro!
Vettél másik Joyt?
Vazze jöhetnél repülni újra!
Vagy ez már a vég és tényleg jön a világvége?
Egy harcossal kevesebb... -
#17443 Eladó egy, a 3. Jetfly Légiharc kupán 3. helyezést elért Saitek X-52 joystick. Mivel az életem része volt, nagyon vigyáztam rá, semmi baja nincs, folyamatosan lítium bázisú hidegzsírral kenve, így tökéletesen működik. Kisebb esztétikai hibák akadnak rajta, de elenyészők. Az új ára 26 ezer forint, én mindössze 10 ezer forintért adom dobozba, driverrel, mindenével együtt. Aki előbb fizet, az viheti. Posta nincs, csak személyes átvétel Budapesten.
Csak komoly érdeklődőket várok itt, sg üziben. Remélem másnak is annyi örömet fog okozni, mint amennyit nekem. -
asw27 #17441 Úgy néz ki, a modman okozza, okozta ezt a problémát.
A játék ugyan egy példányban van jelen, de a modman saját beállításaival futtatja, így alakulhatott ki ez a skizofrén állapot. -
asw27 #17440 Egyedül a deaktíválást hagytam ki. -
asw27 #17439 Szerintem a win7 csinálhat valamit, mert uninstalláltam, töröltem a könyvtárat, az 1.2.1-et is uninstalláltam, a tartalék példányt is töröltem, ürítettem a lomtárat, majd ezután újraraktam. A patches simán fölment. A végeredmény ugyanaz, sőt még a joystick beállítások sem változtak. Egyedül a freetrack nem működik, hisz a fixert nem futtattam.
X akta. -
asw27 #17438 Nem marad más. -
#17437 rakd ujra -
asw27 #17436 Nem jött be. -
asw27 #17435 Ezért nem értem, hogy nálam hová tűnt. Pontosan ezért telepítettem föl egy másik könyvtárba újra, hogy át tudjam másolni az input\aircraft-ból a su-33-at komplett. Most átmásolom az F-15-ét, hátha bejön. -
#17434 Én direkt megnéztem az imént.
LCTRL+R -re működik és a listában is benne van.
-
#17433 próbáld a jobb oldali ctrl-el -
asw27 #17432 Igen FC2. Megnéztem újra, és ez az elnevezés hiányzik a felsorolásból.
A manual hozza, hogy refueling boom (r+lctrl),a SU-33-nál is.
Az F-15-nél ez a funkció működik. -
#17431 Ha FC2-őd van nézd meg mire van állítva Su-33 -nál a toggle refueling boom -ra -
asw27 #17430 Sziasztok!
SZU33-nál a tankoló csövet hogy lehet életre kelteni?
Nálam a gépnek nincs olyan funkciója(R+lctlr), mint az F15-nél.
Az AI gond nélkül használja. -
#17429 R.I.P. -
brendon566 #17428 Végül is lett valami, csináltam egy DC-set aztán azzal megyeget...köszi a segítséget urak! -
#17427 Lehet, hogy írásvédett a fájl. Nézd meg. -
brendon566 #17426 Igen, bemásoltam és ki is írta h megvan a file amikor elindítottam, de valami olyasmit írt h nem tudja megnyitni, így nem csinálta meg.