Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tudtok olyan beállítást,amivel kontrasztosabbak a földi objektumok az FC2-ben? Olyasmire gondolok,mint amilyen az 1.12-ben volt.
Isten áldja a pogányokat!
A hadjárat történetei egymásra épülnek, a másnapi küldetés onnan kezdõdik, ahol az elõzõt abbahagytuk.
A küldetéseket más-más napokon hajtjuk végre, karácsony környékén kezdõdik és január elején ér véget.
A küldetés elsõ részének a történetét, menetét, céljait hamarosan közzétesszük ábrákkal kiegészítve honlapunkon.
A küldetéssorozaton bárki részt vehet aki kedvet kapott hozzá, legyen az vadász, csapásmérõ vagy helikopteres, mindenkinek lesz feladata bõven.
Mindehhez TS3 szerverünket is biztosítjuk, így még összehangoltabban intézhetünk támadásokat az ellenséges csapatok ellen.
További részletek hamarosan...
Addig is terjesszétek a hírt, hogy minél többen legyünk!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Sehogy sem tudom azt megcsinálni, hogy ne 0,0 % legyen a teljesítendõ feladatoknál bármit is csinálok, lövök,pusztítok leszállok, stb, már nagyon idegesít, hogy nem tudok beállítani rendes feltétel teljesülést a küldetéseknek.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
nekem itt lehet Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
www.smart-bus.hu
tragedia tortent..remelem vki tud segiteni..?
egyszer csak visszaesett az FPS-m 13-15-tel..
kb 2 hete az osszes szimulatoromban(FS9, LockOn FC,DCS) ahol eddig 30-40 kozott volt az FPS 13-17 korul van akarhanyszor elinditom barmelyiket..
semmilyen progit nem raktam sehova azota es nem toltottem semmit..
lehet osszefuggesben h elotte atomokra szedtem a gepet tisztitasra..??
csak nem ertem mert osszerakva minden tokeletesen mukodik azota is..
csak az emlitett FPS esest tapasztaltam..(tehat a teljesitmeny visszaesett vhol..)
ha vki tud javasolni barmit, megkoszonnem..!
szevasztok..!
Seven-Four-Seven--Heavy
Segítséget szeretnék (ismét) kérni.
Kényszerûségbõl le kellett cserélnem a HD 4670 1Gb DDR3 ZL vga karimat (bemondta az unalmast), még hál istennek garis volt. Most egy HD 5670 1Gb GDDR5 ZL-t kaptam helyette a bótból. Gondom az lenne, hogy fogalmam sincs, hogyan is tudnám a képernyõ-frissítést 60hz-rõl feljebb emelni. A "hagyományos" módszerekkel nem mûkszik (CCC-n belül, vagy jobb click stb...). Ja, OS Win 7 64bit. Valakinek van hasonló karija vagy ötlete?<#nemtudom>#nemtudom><#email>#email><#conf>#conf>
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Ha tényleg Flaming Cliffs 2, amit a haverodtól kaptál, akkor nem baj, ha nem "eredeti", letölteni ingyen le lehet a telepítõcsomagot, amit linkeltem, de mint írtam, egy pontnál kérni fogja a serialt...
Amúgy nem csak Marosvásárhelyen nem kapható CD-n, Magyarországon sem...sõt, itt Csehországban sem.Lehet, hogy rosszul tudom, de asszem csak letöltõs változata van egyelõre.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ami neked van meg arra még kell egy másik az FC 1.1 verzioja.
DE hozzáteszem az sem fog menni nem eredeti verzioban igy mindenképpen meg kell venni hogy játszani tudj vele és ezt nem csak azért irom mert no warez hanem azért mert tényleg igy van nem csináltak vagy nem is lehet törést csinálni hozzá mert sajnos annyira rétegjáték lett a szimulátorozás, hogy még a feltörö csapatok sem fektetnek bele energiát nem ugy mint a COD és egyéb más huzo nevekbe.
Az eredeti Lock van fent<1.01>1.01> ,nem tudom inst. a fc2-t, kiirja not found lock on 1.1, tehat nem kapja miert???
Amúgy nem bonyolult, letöltöd a 3 részbõl álló telepítõt innen, eközben meg lehet venni az e-shopban a serial numbert. Setup.exe-vel lehet telepíteni, ahol kéri, ott beadod neki a serialt, és ennyi.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
Bár vannak fenntartásaim a használ PC-s cuccokat illetõen, de megfontolandó már csak az ár miatt is. De azért ott a rizikó, hogy egy joystick használtan mennyi ideig fog még "ketyegni"... de ennek utána érdeklõdök. Köszönöm!
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A VML csapat úgy döntött, hogy TS3 és játék szerverét megnyitja a nyílvánosság számára.
Bárki feljöhet beszélgetni, vagy akár játszani szerverünkre amikor kedve van hozzá.
Elõfordulhat hogy a szerverünkön jelszó lesz, ilyenkor a VML gyakorol, de ez hetente 2-3 alkalom és alkalmanként 1-2 óra. Ebben az esetben nézzetek vissza késõbb.
TS3 elérhetõség:
IP: 157.181.240.57
Port: 9955
A játékszerverünket megtaláljátok a szerverkeresõben.
(!!!fogparam érték gyári!!!)
DCS:BlackShark és FC 2.0 használókat egyaránt szeretettel várunk!
Olybá tûnik, hogy le kell cserélnem a joyt (Logitech Wingman Force 3D). Szerintetek mit vegyek utódnak?
Köszi, üdv.<#nemtudom>#nemtudom>
Ráadásul megfizethetõnek tûnik.
www.smart-bus.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''