Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudja valaki, hogy a bomber mod telepítése FC2-re után hogyan lehet a szu-24 szárnyállását változtatni?
Multiban nyomultam, és felszállás után szépen széttárt szárnyakkal röpködtem, míg egyszercsak látom, hogy az egyik orosz suttyó becsukta az õ gépének a szárnyait. <#ijedt>#ijedt>
Oroszul sajnos nem tudok, õk meg emberi nyelveket nem ismernek, így nem tudtam tõle megkérdezni hogyan csinálta.
|Származási hely: Degec|
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
õ az a német rokon,aki mindent mindig elpakol!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
- Tudnom kell, milyen érzés egy ilyen F-14-esben ülni
- 16-os
- 16-os, tök mindegy, nem értek a számokhoz, a számokkal a könyvelõm foglalkozik."
idézet a "Fantasztikus pilóták" c. filmbõl. <#vigyor5>#vigyor5>
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Jól olvastam lejjebb??? Az FC2-höz is van MiG-21 mod? Ha igen, hogyan lehet hozzájutni?
Üdv!<#vigyor4>#vigyor4>
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Pfffhhh ... Elfelejtettem ... Elnézést kérek, pótoltam ...
Elõfordul sajna, egyre többször 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Ahogy nézem, van második része is, na gyorsban megvételezem azt is még az este. 😊
És ott a Serial ...
Na most megint gond van, elméletileg a honlapon fent van a Flaming Cliffs serialja, legalábbis az oldal ezt írja az aktivációs metódus során. De én az Orders history-ban csak a Transaction ID-ét látom. Serial nincs ott. Egy txt fájlba 2007.12.29.én azt írtam be, hogy a serial fent van a weboldalon a Buy Flaming Cliffs menüpont alatt. Na most ilyen menüpont már nincs 😄DD
Megnéztem a postaládábmban is, rákerestem a Flaming meg a Lock on szavakra, de emailben sem jött meg a serial annó. Tuti, hogy fent volt a honlapon.
Transaction ID-ét próbáltam, azt nem fogadja el, nem az a serial.
Lehet nem Windows 7 64bit alá kéne tennem, hanem XP alá?
" Error
Internal error when accessingone of the application's libaries. Contact your Customer Support. Error code: 1275. "
Emlékszem, hogy 2008-ban is nagy szívás volt aktiválni, de a metódusra már nem emlékszem. Csak arra, hogy egy aktivációs ablaknak elõ kéne jönnie, de még addig se jutok el 😞((
A következõ projekt a monitorok, de az még vagy két hét, azok sincsenek az országban 😞
Külön slot-on van a gép és a fegyverzete is, szóval semmit sem kellett lecserélni a 3D modellekbõl. Remélhetõleg így Addon lesz és nem Mod.
Viszont bejött a régi LockOn bug, azaz a gép a beton felett ér talajt/lebeg, valószínûleg a Su-27 futómûszár/magassági adataival.
Van még 85 slot amire "rátehetem" a 21-est, de valószínûleg azok is a Su-27 adataival, mint alapadatokkal fognak dolgozni, de ki kell még próbálnom.
Viszont ha nem jön össze akkor Beczl-nek kellene szólni (tudja valaki, hogy van-e már új PC-je ?), hogy tolja lejjebb a modellt a 3D .lom koordináta rendszerben 😞
HAVE A BANDIT DAY !
Egyébként leszálltam, csak úgy tûnik, hogy FC-ben ez már a lent kategória... kis bug
[/url][/img]
Ka-50
Ha megintcsak a modern gépeknél maradunk, de mondjuk az F gépek jobban bejönnek, akkor szóba jöhet a Saitek X65F, az sem olcsó, de az Force Sense-es, nem mozog, a ráható erõket érzékeli mint az eredeti F16 (Asszem ...) ...
Lockonhoz feleslegeses az FFB ...
Ellenben Rise of Fligt - DCS Black Shark - IL2 esetében király az FFB (ROF és BS alatt még táp is ...) ráadásul van hozzá pedál, ami nem utolsó, bár van egy pár bugja, de folyamatosan javítják - ezekhez qrva jó a G940 ...
Ha olcsón akarod megúszni a dolgot, akkor pedig nem kérdés: X52.
Nekem G940 van, én szeretem, de Lonci alatt az FFB felesleges ...
Attól függ mennyit szánsz rá, és mire akarod használni.
(Természetesen az összes joy jól használható minden sim alatt, de van aki szerint a Force Sense nem jó propelleres és heliszimekhez, van aki szerint igen ... nekem X52-esem volt, utána G940, DCS BS és ROF alatt egyértelmû elõny az FFB-s joy, Lonci alatt ki is van kapcsolva az FFB, mert csak ront az élményen ...)
Saitek
G940
Hotas Warthog
Nem tudok dönteni.
www.pcpilot.hu
kérdés!
Akarok venni egy normális botkormányt, de nem tudok dönteni, melyik a jobb, a Logitech G940, vagy a Hotas Warthog, az utóbbi felé hajlok, az minõségibbnek néz ki. De nem tudom, hogy rezgõs e, mint a Logitech. Ha igen, tuti azt veszem.
Vagy más alternatíva? Elég profi botkormányra vágyom.
Köszi
(Leonnak igaza van, a felpeccselt krekkelt FC2 produkálja ezt a problémát. A jogtiszta változatnál nincs ilyen gond.)
Üdv Carlos
Ha nem vette volna meg akkor kívülrõl sem látna a masinákat.
No jó, lehet, hogy zúzás van hozzá, de legyünk optimisták:
Csak olyan gépet tudsz választani, ami sárga színnel virít az Editorban (TYPE), de akkor is Player-re kell állítani Offline, vagy Client-re Online játékhoz (SKILL)
HAVE A BANDIT DAY !