Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okosszöszi26
Háj!

Tudja valaki, hogy a bomber mod telepítése FC2-re után hogyan lehet a szu-24 szárnyállását változtatni?

Multiban nyomultam, és felszállás után szépen széttárt szárnyakkal röpködtem, míg egyszercsak látom, hogy az egyik orosz suttyó becsukta az õ gépének a szárnyait. <#ijedt>
Oroszul sajnos nem tudok, õk meg emberi nyelveket nem ismernek, így nem tudtam tõle megkérdezni hogyan csinálta.

|Származási hely: Degec|

GaBika6
Üdv a csapatban... <#wave>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Hát én is a Total War gamék felé qurvulgatok manapság :-)
LeonSilver
Nemtudom, elfelejtettem 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Alzheimer?
õ az a német rokon,aki mindent mindig elpakol!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Sharks
"
- Tudnom kell, milyen érzés egy ilyen F-14-esben ülni
- 16-os
- 16-os, tök mindegy, nem értek a számokhoz, a számokkal a könyvelõm foglalkozik."

idézet a "Fantasztikus pilóták" c. filmbõl. <#vigyor5>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

ehhez hasonló jelenséget én produkáltam pár éve,még az 1.02-vel.beraktam a kuznyecovot,a szárazföldön,egy tóba,és nem a tengerre.leszálltam rá,a su33-al,ami a megállás pillanatában,"felugrott" függõlegesen,vagy 100métert,és ott megállt lebegve a hajó felett.anno errõl volt képem is,de már elkeveredtek.ott fent a levegõben állva,nyitható volt a fülke,behajthatóak voltak a szárnyak,stb.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Hello mindenkinek!

Jól olvastam lejjebb??? Az FC2-höz is van MiG-21 mod? Ha igen, hogyan lehet hozzájutni?
Üdv!<#vigyor4>

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Nemtudjátok mostanában nem szoktak repülõ szimulátor bajnokságot rendezni?

LeonSilver
Az a qrva Alzheimer, az. 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
<#falbav><#falbav><#falbav>
Pfffhhh ... Elfelejtettem ... Elnézést kérek, pótoltam ...

Elõfordul sajna, egyre többször 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Csak mer' sz*rsz válaszolni a pmekre 😉 Már arra is gondoltam, hogy esetleg eltörött a kezed! 😄

DummyBoy
😊 Vagyogatok erre - arra 😊 Most qrvulok mindenfelé 😊

LeonSilver
Ez felettébb érdekes mert nekem meg igen. Eddig talán kétszer deaktiváltam pedig egy sorozat kulcsot már el is fogyasztottam.

Sharks
Igen, ez igaz. Èn viszont a saját esetemböl tudom, hogy nem müködött, mikor újra telepítettem a rendszert hardwarecsere után és elfelejtettem elötte deaktiválni. Valahogy megkerülhetö a dolog, de fennáll a lehetöség. Mindegy, a lényeg, hogy megoldódott. Egyébként meg tényleg érdemes FC2-re váltani.

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

LeonSilver
Jé. Dummy. Te élsz? Azt hittem elütöttek a libák 😉

LeonSilver
Ez megint teljesen lényegtelen. Annyi a jelentõsége a deaktiválásnak, hogy (elméletileg) nem fogy az aktivációs kulcsod. Viszont a nyolc kulcsot úgy használod fel ahogyan akarod. Ha úgy tartja úri kedved akkor megoszthatod 7 másik cimboráddal és akkor nyolc aktiváció van életben egy idõben, nyolc különbözõ gépen. Még az A-10C-nél is alkalmazzák ezt a trükköt az 59-es népek ha jól emlékszem.

Köszönöm! <#eljen>

Ahogy nézem, van második része is, na gyorsban megvételezem azt is még az este. 😊

DummyBoy
Be kell lépned a lockon.co.uk-ra, és ott a Downloads-nál rámész a - LOCK ON 1.1b: Flaming Cliffs (English download version) - linkre, ott le tudod tölteni, valamint írja mellette, hogy: Your serial number(s) for this product: ....

És ott a Serial ...

Sharks
Attól függ, hogy került e új hardwer a gépbe azóta és ha igen, akkor mi...

Most jó, aktiválhatok, segített az update.
Na most megint gond van, elméletileg a honlapon fent van a Flaming Cliffs serialja, legalábbis az oldal ezt írja az aktivációs metódus során. De én az Orders history-ban csak a Transaction ID-ét látom. Serial nincs ott. Egy txt fájlba 2007.12.29.én azt írtam be, hogy a serial fent van a weboldalon a Buy Flaming Cliffs menüpont alatt. Na most ilyen menüpont már nincs 😄DD
Megnéztem a postaládábmban is, rákerestem a Flaming meg a Lock on szavakra, de emailben sem jött meg a serial annó. Tuti, hogy fent volt a honlapon.
Transaction ID-ét próbáltam, azt nem fogadja el, nem az a serial.

LeonSilver
Ha nem fogyott el a kulcs akkor tök lényegtelen, hogy deaktiválta vagy nem. Akát nyolc aktiváció is lehet "élõ" ha van annyi kulcs még.

Sharks
Szerintem nem lett inaktiválva, mielött rendszert telepített újra, csak azóta nem használta.<#confused>

LeonSilver
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1049842910&no=17280

LeonSilver
W7 64b alatt is simán megy csak a megfelelõ starforce kell hozzá.

Újraraktem az egészet, sima Lock On még elindult, ráraktam a Flamming Cliffs-et, Errort kapok indításnál, nem tudom aktiválni, ahogy a webldal leírja.
Lehet nem Windows 7 64bit alá kéne tennem, hanem XP alá?

Feltettem a Flamming Cliffst (online vásároltam évekkel ezelõtt), és indítanám a játékot, de ezt írja:

" Error
Internal error when accessingone of the application's libaries. Contact your Customer Support. Error code: 1275. "

Emlékszem, hogy 2008-ban is nagy szívás volt aktiválni, de a metódusra már nem emlékszem. Csak arra, hogy egy aktivációs ablaknak elõ kéne jönnie, de még addig se jutok el 😞((

Pixmania-tól, õk is valahonnan külföldrõl hozhatták, mert több, mint egy hét alatt ért ide, egyik itthoni nagykerben sem találtam.

A következõ projekt a monitorok, de az még vagy két hét, azok sincsenek az országban 😞

Sharks
Best buy! Gratula hozzá! Simware-tõl sikerült beszerezni? Most már csak a 3D-s monitorok kellenek, bár nem tudom mivel repülsz, de a legtöbb game nem támogatja a 3D-t, kivéve talán a FSX-et. <#eljen>

DonZorro
Jól tetted Bátyó!!!

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Végül Hotas Warthog-ot vettem:

HungaroJET
Készül a MiG-21bis az FC2/DCS-hez is.
Külön slot-on van a gép és a fegyverzete is, szóval semmit sem kellett lecserélni a 3D modellekbõl. Remélhetõleg így Addon lesz és nem Mod.
Viszont bejött a régi LockOn bug, azaz a gép a beton felett ér talajt/lebeg, valószínûleg a Su-27 futómûszár/magassági adataival.
Van még 85 slot amire "rátehetem" a 21-est, de valószínûleg azok is a Su-27 adataival, mint alapadatokkal fognak dolgozni, de ki kell még próbálnom.
Viszont ha nem jön össze akkor Beczl-nek kellene szólni (tudja valaki, hogy van-e már új PC-je ?), hogy tolja lejjebb a modellt a 3D .lom koordináta rendszerben 😞

HAVE A BANDIT DAY !

Sharks
Kiszálltam és a ms töredéke alatt a gép alá futottam a kép kedvéért... <#vigyor5>

Egyébként leszálltam, csak úgy tûnik, hogy FC-ben ez már a lent kategória... kis bug

DummyBoy
bazmegdzsedi ... <#guluszem1><#idiota><#hehe>

Mi volt elõbb az üres gép vagy a katapultál pilóta?😊 Vagy pedig Harrier lett a migbõl😊

Sharks
Ezt csinálja utánam valaki. <#vigyor4>
[/url][/img]

BUÉK!<#wave>

Ka-50

DummyBoy
Ha nagyon komolyan érdekel a repülõszimulátorozás és azok közül is a modern gépek, valamint nem gond a pénz, akkor Warthog. Minõségileg, programozhatóságában (és árban is) õ a legnagyobb.

Ha megintcsak a modern gépeknél maradunk, de mondjuk az F gépek jobban bejönnek, akkor szóba jöhet a Saitek X65F, az sem olcsó, de az Force Sense-es, nem mozog, a ráható erõket érzékeli mint az eredeti F16 (Asszem ...) ...

Lockonhoz feleslegeses az FFB ...

Ellenben Rise of Fligt - DCS Black Shark - IL2 esetében király az FFB (ROF és BS alatt még táp is ...) ráadásul van hozzá pedál, ami nem utolsó, bár van egy pár bugja, de folyamatosan javítják - ezekhez qrva jó a G940 ...

Ha olcsón akarod megúszni a dolgot, akkor pedig nem kérdés: X52.

Nekem G940 van, én szeretem, de Lonci alatt az FFB felesleges ...

Attól függ mennyit szánsz rá, és mire akarod használni.

(Természetesen az összes joy jól használható minden sim alatt, de van aki szerint a Force Sense nem jó propelleres és heliszimekhez, van aki szerint igen ... nekem X52-esem volt, utána G940, DCS BS és ROF alatt egyértelmû elõny az FFB-s joy, Lonci alatt ki is van kapcsolva az FFB, mert csak ront az élményen ...)

Értem, kössz

Sharks
Ár/érték arányban a G940 a legjobb, mert nem rossz cucc és van hozzá pedál. Minõségben a warthog a best (de persze ez az árán is látszik). Én sok olvasgatás után nem sokat agyalnék, hogy a warthogot válasszam, de egyelõre nincs személyes tapasztalatom egyikkel sem, így ez csak egyéni vélemény. Javaslom, hogy olvasgass utána cikkekben, hogy az igényeidnek legjobban megfelelõ döntést tudj hozni és ne mások véleményére alapozz, mert nagyon kevés ember van, akinek mindkettõvel van tapasztalata (akinek meg csak az egyikkel, az nyilván azt fogja ajánlani).

Tehát ahogy néztem három cucc van, ami minõséginek néz ki:

Saitek
G940
Hotas Warthog

Szerintetek melyik a jobb? Egyiket se próbáltam még.

Ez nehezít a döntésben :S

Nem tudok dönteni.

Sanyo
Szia!

A G940 force feedbackes a HOTAS Warthog nem az.

www.pcpilot.hu

Sziasztok!
kérdés!
Akarok venni egy normális botkormányt, de nem tudok dönteni, melyik a jobb, a Logitech G940, vagy a Hotas Warthog, az utóbbi felé hajlok, az minõségibbnek néz ki. De nem tudom, hogy rezgõs e, mint a Logitech. Ha igen, tuti azt veszem.
Vagy más alternatíva? Elég profi botkormányra vágyom.
Köszi

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

(Leonnak igaza van, a felpeccselt krekkelt FC2 produkálja ezt a problémát. A jogtiszta változatnál nincs ilyen gond.)
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Uj Évet Mindenkinek!

Üdv Carlos
Egyébként meg RTFM... -.- Jah Boldog KArácsonyt! xD
HungaroJET
Ne legyetek már ilyen rosszmájúak 😊
Ha nem vette volna meg akkor kívülrõl sem látna a masinákat.
No jó, lehet, hogy zúzás van hozzá, de legyünk optimisták:

Csak olyan gépet tudsz választani, ami sárga színnel virít az Editorban (TYPE), de akkor is Player-re kell állítani Offline, vagy Client-re Online játékhoz (SKILL)

HAVE A BANDIT DAY !

<#taps>