17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#17508 Ez a kínai verzió? Mert nálam qrvára nem így néz ki... -
#17507 Tényleg jó kis videó.
Egyébként valaki nem tudja véletlen, hogy mit/hol kell átírni ahhoz, hogy olyan kameranézetet érhessünk el amit a videó elején? -
#17506 Na EZ is egy jó kis videó... -
#17505 No igen. Csak az olyan röhejesen szűk tartományban modellez, hogy ott meg lehet csinálni azt, amit... -
#17504 csak egy vélemény ;) -
#17503 :D -
#17502 Ennyire tellett... -
#17501 Nagyon jó video, meg szép repülés, kár hogy sok a fade-es vágás, és rendes vágás nincs, nem elég feszes szerintem :) -
#17500 FC2 volt, ha jól emlékszem =STP= szeró. Az AI lőtte szét a srác gépét. -
#17499 Ja, Macleody ! Az ott a gépeden FC1 vagy FC2 volt ?
Mert FC1 alatt volt egy olyan sűrűn előforduló bug is - gyengébb kapcsolat mellett - , hogy valakit meglőnek rakétával. A meglőtt játékos programja úgy ítéli meg, hogy messze robbant a raksi és csak pár repesz jelenik meg a gépén és ezt a játékosok egyik része is így látja, míg a rakétát indító játékos gépe úgy ítéli meg, hogy telitalálat volt és lángol az egész gép és ezt a többi játékos fennmaradó része is látja.
Akkor most mi volt ? - és ez a BUG FC2 alatt is visszaköszön néha.
A program nem egyeztet néha 2 Kliens között mi is történt valójában :(
Ha a Server is benne van a dologban, akkor már egyértelműbb a dolog, de a lényeg a lassú vagy túlterhelt szerver. Ilyenkor a gépek és a raksik térbeli helyzete sem stabil. Ugrál össze vissza minden a térben. Néha még a gépágyú sorozatok is.
Olyat már hallottam, hogy az üldözött csít-max-sávszélességű letöltést indított és elúszott a térben. Nem találta el semmi. Sajnos az IL-2-ben is láttam már hasonlót. Ezek az online játék árnyoldalai :(
Sok serveren ezért már minimum ping van. Ott a server már simán kivágja automatikusan azokat akik a fent leírt trükkel próbálnának meglógni üldözőik elöl. Javaslom az ilyen minimum pinges szervereket.
Ott kevesebb a trükk, de ha mégis lenne akkor is jobban látszódnak. -
#17498 Ami a képeken látszik az egy kötelékezés közbeni kocc eredménye volt. Jó régen történt. Viszont a játék sajnos ilyen. Bugos.
Lehet szárnyak nélkül is repülni. De ha csak egy szárny hiányzik az szívás :(
Az ominózus csatt után - ami nem csít volt - gyorsan elfogyott a keró, nem jött ki a futó - a hidro is elszállt, de nehézkesen azért lehetett még irányítani a madarat. Szóval ilyen az FC és az FC2.
DCS alatt ilyen már nincs. DCS-WH alatt még pl. azt is figyeli a program hogy a futómű szár, a kerék és a tengely hol van a térben és milyen állapotban van. Kidurrant-e már előzőleg a kerék? Félig jött-e csak ki a futó? Forog-e a kerék még? Ha pl. felemelkedés után visszarakod a gépet a még pörgő kerekekkel akkor nincs nyoma a kifutón. Álló kerekekkel odakozmál kissé :) A kikapcsolt ABS-ről nem is beszélve :D
-
#17497 Hát, hogy a standard repmodelles MiG-29 tudja, az oké, de az AFM-es Su-25T-nek tényleg nem kéne...
@Hungarojet: egy kis nosztalgia, 2005 vagy 2006:
-
#17496 Azt hittem egyértelmű, nem gondoltam, hogy ilyen hiba lehet a játékban :) -
#17495 Ezt az infót a félreértések elkerülése végett már a kép alá odaírhattad volna. -
#17494 Én azt nem hibának vélem, hanem inkább csítnek. A gyerek folyamatosan repkedett lángoló hajtóművel, vagy szárny nélkül. Ha engem seggbelőttek simán lezuhantam. -
#17493 Azért ilyen durva hibák már nincsenek.. :) -
#17492 Bár ezt elég régen vettem fel és azóta számtalan peccs volt azért a RoF sem tökéletes.
-
#17491 Bár, én imádom a ROF-ot, de azért ott is simán repül a pl a Pup és az Albatros is szárnyak nélkül.. :) Olyan érdekes, hogy szinte minden szimunál megvan ez a probléma. -
#17490 Ufó repülési modell.:DDD
Nem azért mondom, de 2010 után szerintem a fizika valahol ott kezdődik, ahol a Rise of Flight van. Nagyjából az összes "szim" fényévekre van lemaradva attól. -
#17489 Igen, pont erre gondoltam. -
#17488 Jah, a város textúrája nem illeszkedik rendesen a terrain modhoz. -
#17487 Azért ez egy kicsit lol.
-
#17486 Hát csináltam már 1-2 modocskát.
Nagyjából sejtem, hogy a Loncinál miket kell átírni.
De itt valamiért nem is használja azokat a fájlokat, amik benne vannak talán csak valami backupként, kompatibilitási okból.
De homályosíts fel kérlek ha tudsz valamit. Az biztos, hogy a cockpit fájlok, az A-10 fájljai teljesen külön vannak, nem abban a könyvtárban, ahol a többi gépé.
-
#17485 Nexus !
Mióta ismered EDe termékeit ?
Csak tudni szeretném, mióta csuklózol, mert annyit azért elárulhatok, hogy a DCS-ben olyan nincs, hogy "nem hajlandó" ;)
Csak vigyázz, mert az a para, hogy EDe keze mexire elér ! ! ! -
#17484 Sziasztok
Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudom cyborg X joyomra beállítani a két gázkarra külön külön a "gázt". Valaki esetleg tudna segíteni? -
#17483 Kipróbáltam a DCS:A-10-et. Sokkal pofásabb, mint a FC2. Sajna bármennyit csuklóztam, csak nem sikerült rábírnom, hogy a LockOn-os alapgépekkel is repülni tudjak. Pedig ott vannak benne a fájlok 1-2 kivétellel, azokat meg átmásoltam. Hiába írogattam át a szokásos paramétereket (humancockpit pl.), nem volt hajlandó. Na mindegy.
Persze nem várom, hogy az A-10-es szintjén jöjjön be a többi gép is. Gondolom azokat még nem dolgozták át. De akkor is. -
#17482 FC2.0 a legújabb. Ehhez az alap verzió kell, hogy fent legyen a gépeden. Ezt meg tudod venni itthon 1000 Ft-ért kb. A 2.0-át pedig letöltős verzióban vagy megrendeléssel tudod beszerezni a hivatalos oldalról. Így a leggazdaságosabb, de persze lehet az alapot is onnan venni, csak úgy drágább. -
#17481 Megveszitek a sima Lock On-t, és a flaming cliffs-eket csak ingyen lelehet tölteni hozzá? -
#17480 Melyik Lock On-al játszotok? -
#17479 A helik AI-k voltak, a többi gépet én vezettem (leszámítva a két kísérő F-15-öst, a gurulásom közben háttérben mókoló 27-est, vmint a végén az An-26-ost, illetve a kísérőmet - ezeket ezredtársak repülték)... -
#17478 Volt multis repülés vagy ennyire frankón lehetett az MI-t kommandírozni, hogy mitcsináljon? A heliken lepődtem meg leginkább, az én szememnek szépen mozogtak. A felszállás utáni agresszív emelkedések is jól néztek ki. -
#17477 Pár napig elszórakoztam vele. Csak a reptér berendézese, a modok belövése örökkévalóságnak tűnt és akkor még a snittek lerepüléséről nem is beszéltem, sőt a vágásról sem. A tömörítés megvolt röpke 1 óra alatt. -
#17476 Még nem tudtam végignézni, de szép. Nagyon szép.
Mennyi ideig tartott egyébként?
Mennyi ideig renderelte le a gép és mekkora vinyó kellett hozzá? :) -
asw27 #17475 Szerintem ez már a 29-es védjegye is lehetne, bár az ukrán SZ27-es is kormolt rendesen. -
asw27 #17474 Van olyan mod, ahol a jellegzetes hajtómű kormolást szimulálják?? -
#17473 Köszi az elismerést! Meglátjuk majd mit hoz a jövő... -
#17472 Gratula! Neked is meg a többieknek is akik a videóban - skinekben segédkeztek!
Remélem nem ez volt az utolsó ilyen repülés / videó amit élvezhettünk! -
#17471 Ennél precízebben és tökéletesebben még sohasem láttam senkit sem repülni Eme szimulátorban (és másban sem). Ez az igazán magyaros, és büszke lehetsz rá, mi pedig rád. -
#17470 Köszi mindenkinek!:) -
#17469 Itt pedig az interjú a pilótával. :)