Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LCTRL+R -re mûködik és a listában is benne van.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A manual hozza, hogy refueling boom (r+lctrl),a SU-33-nál is.
Az F-15-nél ez a funkció mûködik.
SZU33-nál a tankoló csövet hogy lehet életre kelteni?
Nálam a gépnek nincs olyan funkciója(R+lctlr), mint az F15-nél.
Az AI gond nélkül használja.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nemtom, FC2-t már TIR-el próbáltam. Ugye bemásoltad a TirFixert a megfelelõ mappába?
Asszem ez az:
x:\LockOn Flaming Cliffs 2\bin\x86\stable
Oda kell másolni a newinput.dll mellé ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Enélkül nem mûködik benne.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Gondom van a free-vel, van valami amit tudnom kéne? ugyanis hiába ismeri fel játékba lépve a trekket után,bár fut, nem kezeli a nézelõdést.
Valami beállítást hiányol tán? máshol egybõl szokott mûködni.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Ha romániában élsz, akkor javaslom neked, 2011.06.08. bukaresti reptér látogatást, ott láthatod a Thunderbirds-öt is!
Ritkán járnak európában.
http://thunderbirds.airforce.com/schedule.html
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Ebben is benne van? vagy ez nem is az?
Szerintem fáradj át inkább a HAWX2-höz, told azzal. Az egy árkád szar, percek alatt ki lehet ismerni, mit hogyan kell, elvégre tizenévesekre optimalizálták a kezelését.
Tudtam eddig is,hogy a C betû a gépágyú,de télleg eggyáltalán nemtudok lõni vele 😞 mi lehet a baj?
ha már a manualt nem olvasod,akkor legalább olvass régebbi hozzászólásokat ebben a fórumban,mert átlagosan 3 havonta le írja valaki szóról szóra ugyan ezt a hozzászólást,hogy "repülni már tudok,de nem tudok lõõõõni!!!".és minden alkalommal kimerítõ választ is kap rá az adott illetõ.így Neked is le fogjuk írni nagy vonalakban!kezdem én a gépágyúval,amit akár levegõ-levegõ,akár levegõ-föld üzemmódban,a "C"-betû megnyomásával aktiválhatsz!de létezik két nagyon jó virtuális repülõcsapat ebben a kis Hazában,akikhez bátran fordulhatsz segítségért,biztos szívesen fognak látni,és válaszolgatni is a kérdéseidre!!(VML,VMH)
Teljesen kezdõ vagyok még a Lock-on ban...Már nagyjából tudok repülni,de azt szeretném kérdezni,hogy hogyan lehet elsütni a fegyvereket?Se a gépágyúval,se a rakéttákkal lõni. Hogyan lehet?
A választ elõre is köszi
Isten nem bottal, hanem VMware.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Isten nem bottal, hanem VMware.
ez már csak költõi kérdés:
miért nem javítják ezt a hibát? <#conf>#conf>
|Származási hely: Degec|
A PilotLogBook mappát se találom szóval nem tudom honnan van az alapkép kép a pilótáról meg honnan szedi a kitüntetéseket.
Ki tudnátok segíteni?
Én is kérdezek egy ostobaságot(?): hogyan lehet láthatóvá tenni a MiG-21 bis-t az FC2-ben? efA mod 2 fent van, modmannel telepítettem a lockonfilesrõl letöltött bis-t, de külsõ nézetben csak a kabitetõ látszik...
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,