Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
azannyát, így rákattintva nem jön be <#szomoru1>
Boconadi
Itt van a lock on. Letöltheted 😊
Boconadi
mozogni ugy tudsz, mint a falcon 3D nézetében, de rákattintani nem tudsz a mûszerekre.
wardogzombie
szevasz! mi ez?<#wilting>

és ha ezt átírom, akkor ugyanúgy lehet használni az egeret a cocpit-ben mint a falcon 4.0 esetében?

www.smart-bus.hu

Boconadi
wardogzombie
rendben fent találkozunk.csak találjak már egy eredeti verziót<#falbav>

Bucser
Vágya mindenkinek lehet sokmindenre, de multiban nem repülök nagyon rég óta. Konkrétan a lock-on fent sincs a gépemen😊

most szokok vissza a repüléshez, mert kész a joystickom be is tudtam állítani, de egyelõre még szokni kell, hogy nem kell kitörni a manõverezéshez a botot😊 (mert alig mozog)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

wardogzombie
kifejezetten a lock on-hoz venném és használnám nem titkolt vágyam hogy kilõjjem alólad a gépedet<#hehe>

Boconadi
most lett megbeszélve <#idiota>

Bucser
kezdõknek és sim freakeknek is jó választás jó áron. sokáig haszálható ahogy már rengetegszer le lett írva.

Ha csak éha akarsz repülni akkor elég. ha sokkal komolyabban érdekel a repülés akkor X52 inkább(szerintem)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

wardogzombie
ezt találtam elfogadható áron csak nem vágom hogy a tulajdonságai alapján érdemes e megvennem tudom e majd használni a játékhoz.ti ugyis jobban értitek az ilyesmit

wardogzombie
mi a véleményetek errõl a botkormányról

Hubazz tényleg! Most, hogy így mondod nekem is tutifix, hogy true van és nem szám... Ez föl sem tûnt a kérdésben az elõbb.

Boconadi
Boldog születésnapot!
nekem a wiev configban,a cocpit beálításoknál,miután feltettem az 1.02-es patch-et,falshe helyett true-t kellettt beírnom.és nem számot.akkor kezdett el mûködni.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Siluro
Köszönöm Szépen!

Putyin: Igazából, mivel nincs, így nem is hiányolom. A TS-en hallom, hogy sokszor majdnem agyvérzést kaptok tõle, hogy "b*ssza meg, már megint nem mûködik a Track IRem..." és hasonlók. Persze, nekem is tetszik, de inkább a sétarepülésnél látnám hasznát, de harc közben el nem tudom képzelni a használatát, minden tiszteletem azoké, aki sikerrel használja.
Ez a "könnyû neki, mert Track IRe van" megnyilvánulások gusztustalanok. Mindenki számára ott a lehetõség, hogy vegyen magának, izzítsa be és örüljön neki. Te és még egy pár ember megvettétek és alkalmazzátok. Ha pedig irígységbõl mondja, vagy azért, mert kibúvót keres, mert béna, akkor csak sajnálni tudom.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Hmm érdekes... És ha mondjuk belépsz kipróba kilépsz után megnézed még mindig 1 az érték ? Vagy próbáld meg írásvádetté tenni a filet. De egyébként passz...

repvez
Tudna valaki nekem segiteni abban hogy miért nem tudom hasznélni az egeret a kabinban?Már átirtam a wiev.cfg-benaz értéket 1-re de semmi változás nem történt.
Boldog születésnapot Siluro! <#integet2><#taps> Légigyõzelmekben gazdag évet kívánok Neked! 😊

még fórumon is olvastam, életben is hallottam a bajnokságon, hogy ja, könnyû neki, trekkíere van...

egyébként te meg Lefty vagytok az ellenpélda, nektek valóban nem kell és elég keményen toljátok.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Siluro
Track IR nem feltétlenül kell ahhoz, hogy valaki profi szinten repüljön. Szóval ezzeé nem értek egyet. Yoo, igen, nem árt, meg minden, de nem létszükséglet. Inkább a kényelmet segíti elõ.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Ha teljes élményt akarunk, akkor kell egy joy, egy külön gázkar, nem belemókolt a joyba, pedál és Track ir. ja, ez nem olcsó, mert a joy 50k, pedál 30, track ir is van egy 30 az tuti. Ha valaki csak amatõr szinten csinálja, nem vágyik másra, akkor ezekrõl le lehet mondani. Viszont ezek nélkül nem kell csodálkozni, ha leszedik az embert.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

versenyen nem látni mást csak Saiteket meg Cougart. Talán ez nem véletlen.

nekem CH van. Ismerõs az osztrák pedált vette, nem ugrik be a neve, de az szerintem nem elég tartós. Lehet, hogy szenzoros, nem potis, de inkább fújom évente meg kontakspray-vel, mint nézzem, ahogy a csapágyazása szétgurul, mint az említett osztrák pedál esetében...

Bucser
majd meglátod mennyi után hajtottad szét...

wardogzombie
nálam csakis logitech jöhet szóba:attack 3D

Siluro
Re. 😊

Boconadi
akkor ok!
repvez
nekem is cyborgom van és ezt már nem forgalmazzák, ez volt az evo elödje.Ugyhogy nyugodtan vedd meg az evo-t nem lesz rossz vétel pláne 8k-ért.
én anno 9000Ft-ért vettem.ahogy a leírását néztem nem sokban.az enyémen 14 gomb van,USB csatlakozású,és a gázkar tengelye ki van vezetve mindkét oldalon.és a markolatot lehet csavarni rajta oldalkormányként.de festék kopáson kívül nincs baja neki.szerintem sokban nem különbözhet attól,amit Te szeretnél megvenni.

Boconadi
Ez a Cyborg 3D gold miben külömbözik/jobb az evo-nál? Gondolom drágább is.
nekem egy saitek cyborg 3D gold van.3 éve hibátlanul mûködik.és nagyon jó.

Boconadi
Köszi az infokat! A két gázkar nagyon csábítóan hangzik, leginkább az fogott meg a joyban. Légibemutatóknál nagyon jól jönne. De ahogy a srác mondja milyen rossz, és hogy nincs rajta szinte csuklótámasz kételyeket váltott ki bennem.

Néztem még a logitech Attack™ 3 Joystickot, az még valahogy jól is néz ki, de talán az ilyen joyok tényleg hülye arcade-k ra valók. Akinek van ilyenje szívesen várom még a tapasztalatokat. (Én a volt genius joyommal még autókáztam is <#idiota>.)

Lehet hogy a Saitek Cyborg Evo lesz. Nemtudom még, elõbb pénz is kéne<#hehe>
Bucser
<#hehe><#eljen>

Pontosaan ugyanez a vélemény😄 Elhasználtam 3 Legotechet 2 saiteket (nem Xsorozatot) azután vettem egy cougart. Nálam nagyon gyorsan szétment a gimbal (kb 1,5 év használat után, úgyhogy asztalban pihent míg eldönöttem milyen modot veszek bele.)

Úgyhogy FCC2 lett. Ez viszont nagyon fasza😊

Ahh tényleg pedálnak mit használsz? CH-t vagy TM ruddert? Eetleg Simpedet?

Aviator? Felejtõs... hogy mennyire lesz strapabíró, azt nem tudom, de tartok tõle, hogy rövid úton a kukában végzi. Egy ergonómiai katasztrófa. A csuklótámaza mintha nem létezne, a markolat kb. olyan mintha egy fényesre lakkozott seprûnyelet szorongatna az ember, a gombjai rettenetesen szerencsétlen módon vannak elhelyezve, két naposan már minden csak nem precíz (értsd: képtelen a 0 pontra beállni, a két gázkar egymáshoz rögzítve sem hajlandó igazán egyszerre mozogni), stb.
A gombok elhelyezésének egyik legnagyobb hibája, hogy a POV kapcsolót csak úgy tudom elérni, hogy közben az alsó gombot akaratlanul is könnyen lenyomom. A hátoldali kapcsolók mûködtetése macerás, leginkább el kell engedni a joyt, ha a jobboldali kapcsolókon matatok, stb. stb. stb...

... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...

Nekem volt Logitech, jó meg szép, csak nem erre való. Arcad majomkodásra kiváló, nekem 2 havonta cserélték, végül elajándékoztam mikor utoljára kicserélték újra. Az X45 Gronyi upgrade elõtt évi kettõ db. Utána már csak évi 1 db ment haza. A Cougerem 2 éves, az upgrade kit a fiókban figyel, mert még nem éreztem, hogy kellene, egyedül a festése kopott meg. Igaz, nem úgy bánok vele mint sokan, nem viszem az ágyamba, nem húzok rá kottont, ha nem használom. Összességében, ha nem akar az ember szívni, akkor Cougar. Igaz, hogy 45 ezer HUF, de ezért kap az ember valamit, nem egy fröccsöntött, nyekergõ mûanyag bizbakkert.

Ugyancsak a Saitektol az Aviator esik ebbe az arba, najo picit dragabb, mer 10 ezerbe kerul.

http://saitek.com/uk/prod/av8r.htm

http://pcdome.hu/cikk/2071/saitek_aviator_joystick

prohardver -> Saitek kontrollerek 2007.06.01.

#ofp.hu@irknet

Boconadi
akkor saitek lesz. Remélem ez többet bír mint az 5000Ft -s Genius joy-om. (4 hónapot birt, és semmi mást, csak kötelékeztem vele szinte... Tehát még nem is rángattam meg annyira)

Kösz szépen az infokat%
42nd Intruder
Majd elfelejtettem, igen van rajta rudder.

42nd Intruder
Ha megkérdezel olyat aki régóta repül repszimekkel, akkor annak vagy Saitek-je, vagy Cougar-ja van. Igazság szerint ez a 2 a legjobb, bár a Cougar ára elég borsos az upgrad-el együtt. A Saitek Cyborg Evo 8000-ért viszont nagyon korrekt. Hasonló árkategóriába szerintem Logitech termékek lehetnek, de sokan panaszkodtak rájuk.

Boconadi
Tudsz még nekem olyan joysticokat mondani amik vele egy árban és egy tudásban vannak?

Y tengely van rajta amugy?
42nd Intruder
3, vagy 4 éve használom. Precíz, jó fogású, pontos. Csak jót tudok róla mondani, a Saitek SST programjának köszönhetõen könnyen programozható. Esetleg annyi, hogy a rugós tagnál érdemes litiumbázisú zsírral bekenni, hogy a sok használatot ne kövesse akadás és nyöszörgés.

Boconadi
Vannak tapasztalataitok a Saitek Cyborg Evo -rol? Úgy tervezem az lesz a következõ joysticom, csak nem tudom mennyire jó, és hogy megéri-e a 8000-ret.
Illetve létezik csak valami egészen érdekes elnevezéssel... ahogy a második tolóerõszabályzó - alias gázkar is 😊

... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...

Ha hagyná... de mintha nem is létezne... 😞
Pedig Il2 alatt gond nélkül mûxik.

42nd Intruder
Játékon belül kell beállítani az irányításnál a megfelelõ tengelyt neki.

Segítséget szeretnék kérni: van egy Saitek Aviator joystick(?)om, használnám a lockonnal, de nincs oldalkormány. Ahhoz nem ragaszkodnék, hogy a két hajtómûves gépek hajtómûveit külön tudjam kezelni, de az a kormány... van valakinek ötlete, miért nem megy? (a régi, sajnos tönkrement Logitech-el mûködött emlékeim szerint)

1.1 nincs itthon ha jól tudom.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

wardogzombie
értem. akkor itthon nincs is olyan webshop ahol még van gondolom csak külföldön. esetleg ha ráakadok vmelyik hiper szuper marketban porosodva.<#falbav>